Varavaltuutettu, esitä kysymyksesi

Anonyymi

Varavaltuutettu Juha Myllyoja on kirjoitellut siitä, miten homekouluasiaan liittyviin kysymyksiin ei muka saa ostajaperheeltä tai sen tukijoukoilta vastauksia. Tässä keskustelussa varavaltuutettu ja mahdolliset muut samoin kokevat voisivat esittää nyt niitä kysymyksiään, niin katsotaan, löytyykö niihin niitä vastauksia.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eihän niitä vastauksia ole tosiaan saatu, kun asiasta tietävät eivät täällä kirjoittele. Missäköhän varavaltuutettu on kirjoittanut asiasta? Ainoat kirjoitukset mitä löydän, ovat yli vuoden takaa Facebookissa. Tuolloinhan tosiaan hän kysyi perheen edustajalta ihan suoraan jotain tavallista asiaa ja törmäsi vaitiolomuuriin.
      Eiköhän ne vastaukset saada siellä oikeudessa kaikkiin kysymyksiin. Kuka sitäpaitsi täällä mitään kyselisi, kun ei tiedä kuka hullu siellä on vastaamassa kysymyksiin ihan kieli poskessa?
      Kyllä sitä asiaa pitää hoitaa siellä oikeudessa, vaikka julkisuudessa yrittäisikin saada sympatiaa ja vahvistusta horjuvalle uskolleen. Se kun on kuitenkin se ainoa tapa tätä asiaa edistää.

      • Anonyymi

        No eipä sitten kannata valittaa näissä keskusteluissa sitä, ettei vastauksia muka saada. Huomattuhan se toki jo olikin, että eihän tuokaan jankkaus ole ollut mitä ilmeisimmin muuta kuin vain yksi tapa mustamaalata ostajaperhettä ja sen tukijoukkoja.

        Varavaltuutetun kirjoituksia on myös täällä Suomi24-keskusteluissa.


    • Anonyymi

      Joku haluaa tuolla toisessa keskustelussa tietää, että "mitähän ne omat remontit olivat", ja tällä hän viittaa selkeästi siihen. kun täällä on kerrottu siitä, että ostajien reklamoitua koulukiiinteistön virheistä ja siis jo asiantuntijoidenkin toimesta todetuista kosteus- ja homevaurioista, kunnanjohtaja Juha Myyryläinen ilmoitti, että kunnanhallitus käsittelee asiaa ja lopputulos oli sitten se, että Myyryläinen ilmoitti että "kunta ei ala maksamaan kenenkään omia remontteja".

      Vastaus kysymykseen on se, että ihan niistä kosteus- ja homevaurioiden korjaamisista oli kyse. Niitä kunnanjohtaja siis väitti ostajien omiksi remonteiksi. Takuulla hän tiesi, mitä laki näistä asioista todellisesti sanoo. Kunnanjohtaja Myyryläinen ei tarjonnut minkäänlaista ratkaisumallia, vaan toivotteli perheelle vain voimia. Todellä törkeää oli hänen toimintansa tässäkin kohtaa.

      • Anonyymi

        Ei tuo muuten mitenkään törkeältä kuulosta. Sitäpaitsi taidat puhua ihan perättömiä, kun et nimelläsi uskalla kirjoittaa! Anonyymi on ihan nobody joten puheisiisi ei voi luottaa, vaikka tunnut haluavan esiintyä tietäjänä joka vedättää asiaansa.


    • Anonyymi

      >>Ei tuo muuten mitenkään törkeältä kuulosta.<<

      Ei ehkä Pukkilassa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe