Täällä kissantappo tehtiin: kuvat Mikkel Näkkäläjärven rikospaikalta

Anonyymi

"Kuvat kertovat, millaista jälkeä poikajoukko sai aikaan inarilaisnaisen mökillä."

"Lapin käräjäoikeuden mukaan 15-vuotias Näkkäläjärvi ja kolme muuta poikaa tappoivat aikuisen kissan yhdessä ja yksissä tuumin. Näkkäläjärvi myönsi lyöneensä kissaa mökin portailla lapiolla. Surmaamisen jälkeen kissa poltettiin nuotiolla."

Muut kolme poikaa olivat käyneet samalla mökillä jo pari päivää aiemmin. Tuolloin he olivat tappaneet kahdeksan kissanpentua."

"Useissa kuvissa näkyy hiiltyneitä kissanraatoja, joita oli poltettu pihalle laitetussa nuotiossa. IS ei julkaise näitä kuvia, koska ne saattaisivat ahdistaa lemmikkien ystäviä."

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006113855.html

P.S. Tiedän, että saamelaisissa on paljon eläinrakkaita ihmisiä ja lähes kaikki tuomitsevat tämän hirveän rikoksen jyrkästi. Toivottavasti kukaan ei äänestä Mikkel "Kissantappaja" Näkkäläjärveä siksi, että hän on puoliksi saamelainen eikä mistään muustakaan syystä.

10

474

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuon hurskastelun takaa häämöttää se kuuluisa sylttytehdas. Mikkel on ilmiselvästi ollut jo silloin poikasena syvästi pahoillaan tempauksesta. Kyllä hän on täysin saamelainen.

   • Anonyymi

    Elä kaikkea usko mitä kuulet tai luulet, ei varmasti tee tuommoisia iso poika jos on muka sitten pahoillaan, Täysi iso pojan piru ollut helvetistä kasvatuskotiin olisi ollut oikea osoite.


  • Anonyymi

   Jos kyseessä olisivat olleet minun kissani, tekijät olisivat kasvaneet koiranputkea jo kauan aikaa ja minä olisin vankilassa. Tuollainen touhu ei ole mitään nuoruuden typeryyttä. Tuollaisiin tekoihin syyllistynyt ihminen on psykopaatti, eikä muutu siitä yhtään mihinkään.

   • Anonyymi

    Jotakuinkin samaa mieltä. Entisaikaan kissa oli monille koltille kodonhaltija, pyhä ja loukkaamaton. Kissaa ei saanut turhaan edes herättää. Nykyisin kissa on monelle kuin ystävä tai perheenjäsen, yksinäisille ja vanhuksille erityisesti.

    Kaikkeen elävään pitäisi edelleen suhtautua, kuin se olisi pyhää. Varsinkin kehittyneiden eläinten rääkkäys huvin vuoksi on hirvittävä rikos maailmaa, kauneutta ja pyhyyttä vastaan. Kissan loukkaaja on hirviö, joka voi ehkä parantua, mutta jolle ei pidä koskaan antaa vastuuta muiden hyvinvoinnista, eikä valtaa.


  • Anonyymi

   Harmi Näkkäläjärven ja puolueen kannalta, mutta itse en voi koskaan täysin luottaa ihmiseen, joka on edes nuorena tehnyt sadistisia raakuuksia. Eläinrääkkäys on siinä suhteessa kuin lapsenraiskaus tai murha, että siihen ei pysty tavallinen ihminen.

   Kun minua kiusattiin koulussa ja kotona oli vaikeaa, oli kissa ainoa tukeni ja turvani, tärkein olento maailmassa. Miten kukaan voi huvikseen satuttaa kissaa?

  • Anonyymi

   Ei enää demarit saa minun ääniäni... Eivät ole tuominneet tätäkään raakaa tekoa.

   Miten kohtelet eläimiä kertoo sinusta paljon...

  • Anonyymi

   Ikinä enää ei näille ääniä!
   Levittäkää tietoa eläinrakkaiden ja ihmisrakkaiden kesken.
   Huonosti käy aina silloin kun tuollaisilla on valtaa... Historia sen meille opettaa.

  • Anonyymi

   On kyllä merkillinen muistinmenetys hällä jotta unohtaapi kaksikin tuomioo (kissantappo ja rattijuopumus) ilmoittaa puolueelle. Sitten ”heittäytyi marttyyriksi” mediassa ko jäi kiinni. Ei ole uskottavia tämän tyypin jutut. Saamelaisasioissakin kiusaa muiden näkkäläjärvien kanssa toisia ,omaa etuaan vain ajjaa.. Ei ole kansalaisten luottomieheksi hänestä.

  • Anonyymi

   Onko sukua Piritalle? Hän joka sanoo ettei metsäsaamelaisuutta ole olemassa.

  • Anonyymi

   tästä näkkälästä meinasi tulla demarin jäsenkirjalla MEPPI eurooppaan ja kovalla palkalla. Olishan se ollut IRVOKASTA jo tuo jätkä nyt meppinä matkustelis ja olisi yksi euroopan omistajia, ilman kissanraatoja salkussaan.

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   399
   1465
  2. Suomalaislääkäri katosi matkalla Pattayalle

   Ei siis tietoa pääsikö Pattayalle saakka vai minne suunnisti? Tuntomerkeistä päätellen ei ole kantasuomalaisia lääkäreitä. https://www.iltalehti.fi/ko
   Pattaya
   20
   1077
  3. Martinan häät

   Ottaako miehen nimen? Rouva Aitolehti -Bajamaja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   120
   799
  4. Pitäisikö lähettää lapsille viesti: älkää tulko jouluksi tänne sähköä tuhlaamaan?

   Kun kaikki työelämässä niin mitä varten niiden pitää tulla tänne tuhlaamaan kallista eläkeläisten sähköä? Pysykööt omillaan. Harmittaa koko joulu.
   Maailman menoa
   72
   769
  5. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   31
   714
  6. Kuka Turkulainen lääkäri kadonnut Thaimaassa?

   Lehdissä oli siitä juttua, mutta nimi on nyt Iltasanomista otettu pois
   Turku
   11
   711
  7. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   92
   690
  8. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   41
   542
  9. Selviytyjät-voittaja Sami Helenius juhli voittoa huvilalla finaalin jälkeen - Skoolaus "Mestarille!"

   Onnea Sami Selviytyjät-voitosta! Kyllä ansaitsit voiton! Ex-jääkiekkoilija Sami Helenius on Selviytyjät Suomi -voittaja vm 2022. Ex-NHL-tähti voitt
   Suomalaiset julkkikset
   13
   528
  10. Ajankohtainen TV-leffa: Lupaus kertoo suomalaisten lottien tarinaa sodassa - Iso kiitos lotille!

   Iso kiitos ja kunnianosoitus lotille, jotka tekivät tärkeää työtä kotirintamalla ja sodan keskellä Suomen ja Venäjän sodissa. Lupaus-elokuva kertoo
   Maailman menoa
   32
   495
  Aihe