Täällä kissantappo tehtiin: kuvat Mikkel Näkkäläjärven rikospaikalta

Anonyymi

"Kuvat kertovat, millaista jälkeä poikajoukko sai aikaan inarilaisnaisen mökillä."

"Lapin käräjäoikeuden mukaan 15-vuotias Näkkäläjärvi ja kolme muuta poikaa tappoivat aikuisen kissan yhdessä ja yksissä tuumin. Näkkäläjärvi myönsi lyöneensä kissaa mökin portailla lapiolla. Surmaamisen jälkeen kissa poltettiin nuotiolla."

Muut kolme poikaa olivat käyneet samalla mökillä jo pari päivää aiemmin. Tuolloin he olivat tappaneet kahdeksan kissanpentua."

"Useissa kuvissa näkyy hiiltyneitä kissanraatoja, joita oli poltettu pihalle laitetussa nuotiossa. IS ei julkaise näitä kuvia, koska ne saattaisivat ahdistaa lemmikkien ystäviä."

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006113855.html

P.S. Tiedän, että saamelaisissa on paljon eläinrakkaita ihmisiä ja lähes kaikki tuomitsevat tämän hirveän rikoksen jyrkästi. Toivottavasti kukaan ei äänestä Mikkel "Kissantappaja" Näkkäläjärveä siksi, että hän on puoliksi saamelainen eikä mistään muustakaan syystä.

6

<50

  Vastaukset

  • Tuon hurskastelun takaa häämöttää se kuuluisa sylttytehdas. Mikkel on ilmiselvästi ollut jo silloin poikasena syvästi pahoillaan tempauksesta. Kyllä hän on täysin saamelainen.

   • Elä kaikkea usko mitä kuulet tai luulet, ei varmasti tee tuommoisia iso poika jos on muka sitten pahoillaan, Täysi iso pojan piru ollut helvetistä kasvatuskotiin olisi ollut oikea osoite.


  • Jos kyseessä olisivat olleet minun kissani, tekijät olisivat kasvaneet koiranputkea jo kauan aikaa ja minä olisin vankilassa. Tuollainen touhu ei ole mitään nuoruuden typeryyttä. Tuollaisiin tekoihin syyllistynyt ihminen on psykopaatti, eikä muutu siitä yhtään mihinkään.

   • Jotakuinkin samaa mieltä. Entisaikaan kissa oli monille koltille kodonhaltija, pyhä ja loukkaamaton. Kissaa ei saanut turhaan edes herättää. Nykyisin kissa on monelle kuin ystävä tai perheenjäsen, yksinäisille ja vanhuksille erityisesti.

    Kaikkeen elävään pitäisi edelleen suhtautua, kuin se olisi pyhää. Varsinkin kehittyneiden eläinten rääkkäys huvin vuoksi on hirvittävä rikos maailmaa, kauneutta ja pyhyyttä vastaan. Kissan loukkaaja on hirviö, joka voi ehkä parantua, mutta jolle ei pidä koskaan antaa vastuuta muiden hyvinvoinnista, eikä valtaa.


  • Harmi Näkkäläjärven ja puolueen kannalta, mutta itse en voi koskaan täysin luottaa ihmiseen, joka on edes nuorena tehnyt sadistisia raakuuksia. Eläinrääkkäys on siinä suhteessa kuin lapsenraiskaus tai murha, että siihen ei pysty tavallinen ihminen.

   Kun minua kiusattiin koulussa ja kotona oli vaikeaa, oli kissa ainoa tukeni ja turvani, tärkein olento maailmassa. Miten kukaan voi huvikseen satuttaa kissaa?

  • Ei enää demarit saa minun ääniäni... Eivät ole tuominneet tätäkään raakaa tekoa.

   Miten kohtelet eläimiä kertoo sinusta paljon...

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   147
   5444
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   179
   4647
  3. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   246
   2779
  4. Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   2758
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   19
   2728