Vietnamin sisäiset lennot - liput Suomesta vai paikan päältä

Anonyymi

Heinäkuussa suunnitteilla reissu ainakin Hoi Aniin ja sieltä sitten johonkin lomaresorttiin, ehkä Phu Quociiin. Onko mitään mieltä varata maan sisäisiä lentoja nyt jo Suomesta vai onko peräti halvempaakin jättää se paikan päälle?
Kyseessä on meikäläisen 4. reissu Vietnamiin. Upea maa kertakaikkiaan!

2

<50

Vastaukset

 • Tulin juuri Hanoista. Olen käynyt myös Hoi anissa ja Saigonissa. Saigoniin lensin Bangkokista mutta Hanoin ja Hoi anin (Danang) lennot varasin Finnairilta (AY ja KA).
  Kun ottaa lennot samalle varaukselle ei tarvitse murehtia jos Finskin lento on myöhässä.
  Booking.comissa löysin halvan ja hyvän pikkuhotellin, varasin hotellista taksin Danangista Hoi aniin. Hotellista varasin taksin päiväksi Huehen, No sisäisistä ei lennoista ei ole käsitystä, sää oli Elokuussa Hoi anissa 36 c. Sisäiset lennot voivat olla suosittuja. Hoi an historiaa täynnä oleva pikkukaupunki, paljon turisteja.

 • Olimme helmikuussa Vietnamissa ja olin ostanut sisäiset lennot Vietjetairilta etukäteen netistä.

  Oli helppo valita edullisemmat ajat ja mielestäni oikein halpaa!

  Upeaa oli se, että kun olimme Hai Phongin (lähinnä Halong bayta) kentässä ihan liian aikaisin (4.5 h) ja huomasin että Ho Vji Minhiin menee aikaisempiakin lentoja, niin vaihtoivat lippumme ihan ilmaiseksi palvelutiskiltä ja eikä eturiviin istumaan. Eikä todellakaan ollut mitään muuta kuin halvimmat muutaman kympin liput.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  217
  3003