läykän vpk

Anonyymi

Miten on mahdollista että vpk.n pihalla pestään omia autoja veronmaksajien rahoilla.
Pesuaineet vielä päälle ja pesurikin kuluu,näin veronmaksajana huolestutta tämmöinen leväperäisyys.

11

64

Vastaukset

 • ja autoahan ei sais pestä edes omalla pihallakaan ettei luonto saastu.
  saati keskellä kylää

  miks muuten läykän paskaviemärit tulvii kadulle siin paroonin edes

 • perkele ja kunnan talous muutenkin kuralla

  • Talkoilla sammitellaan taloja... Pulinat pois jos joku tippa vettä menee viemäriin.


 • Ihme kyylääjiä. Mun puolesta saavat pestä autonsa ja moponsa vaikka joka päivä. Se voisikin olla porkkana, että saisivat uutta väkeä jengiin. Niin pienellä korvauksella päivystävät ja tekevät hommia.
  -Ammattilainen-

 • noo vittuakos siitä sitten kun on rahaa millä mällätä

 • Ei jestas, antakaa pestä. Pienet on elämän murheet jos heidän autojen pesu ärsyttää!

 • Jos autojen pesu jurppii, niin lähde ihmeessä vpkn toimintaan mukaan. Voit sitten itsekin pestä omaa autoasi, kun likaantuu kuraisilla hiekkateillä keikoille lähtiessä. Auton pesu on mitätön asia sen rinnalla, että saat apua nopeasti vapaaehtoisilta pelastajilta 24/7 täällä peräkylässä. Monikaan asukas ei ymmärrä tätä pointtia. Vai luuletteko, että apu Riihimäen vakipelastajilta saapuu paikalle 5 minuutissa? Kannattaa miettiä, ennenkuin aukoo päätään turhaan...

 • Jaa että nyt ollaan jo kateellisia auton pesusta. Jätkät pelastaa henkiä ja omaisuutta vapaaehtoisesti ja sää jaksat vinkua auton pesusta. Kyllä veronmaksajat ovat sen verran velkaa näille kavereille että antaa niiden pestä.

 • Kai tiedät että on olemassa pesuaineita joita saa ihan luvallisesti käyttää pihalla ja päästää luontoon? Purkeissa lukee että on täysin vaaratonta luonnolle ja eläimille.

  Veden tuhlaukseen veronmaksajien rahoilla en ota kantaa. Periaatteessa olet kai oikeassa, mutta toisaalta suokoot se heille. Tekevät hyvää ja arvokasta työtä. Ja väitän että kunnalta löytyy paljon pahempia veroraha-reikiä kyllä.

 • Läykän VPK on sopimuspalokunta. Aluepelastuslaitos maksaa osan sopimuspalokunnan kustannuksista esim hälytystehtävien perusteella. Lopun tarvitsemansa rahan palokunnat hankkivat itse mistä parhaiten saavat. Ootko käyny kysymässä onko painepesuri ja pesuaineet ostettu itse kerätyillä rahoilla vai pelastuslaitoksen maksamilla korvauksilla? Vai kenties onko ne saatu lahjoituksena jostain? Jos niiltä pesuaineet loppuu, ni mä voin ostaa vaikka vuodeksi uudet....

  • Antaaa heidän pestä autojaan, onhan se tavallaan eräänlaista ammattitaidon ylläpitoakin tai ainakin siihen rinnastettavaa vesi letkun käsittelyä ja käyttöä. ei se ole todellakaan keltään pois. jokainen palokuntalainen tekee arvokasta työtä ja välillä vaikuttaa kuin olisi kutsumus työstä kyse, kuten aikoinaan itselläkin.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  47
  1270
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  648
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  31
  532
 4. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  72
  412