Puhelinmyynti täys provikalla

Anonyymi

Suurinosa näistä puhelinmyynti firmoista harrastaa sellaista peliä että niihin ei kannata töihin mennä. Luvataan hyviä palkkoja,bonuksia,turhia lahjakortteja,matkoja yms. Mutta todellisuudessa teet provikalla työtä ja saat joka kuukausi pelätä jääkö sinulla rahaa elämiseen. Täys provikalla ja jollain bonuksilla kun työskentelet olet valmis ottamaan yrittäjille kuuluvan riskin. Provikalla kun työskentelet tienaat ns. Hyvän tilin ehkä 2-3 kertaa vuodessa ja tämä vaikuttaa suoraan jopa sinun eläke kertymiin. Provikalla kun työskentelet et voi suunnitella hankintoja etukäteen koska et voi tietää todellista kuukausi ansiotasi. Et voi saada kunnollisia lomarahoja pekkasista puhumattakaan. Teet pitkää päivää pahimmillaan tienaamatta mitään,mutta tuntipalkkaisena saat 50% korotuksen tuntipalkkaasi ylimeneviltä tunneilta. Jos teet la töitä tuntipalkkaisena saat joka tunnilta 50% korotuksen ja su 100% korotuksen joka tunnilta. Toki hyviäkin puhelinmyynti firmoja on joissa maksetaan hyvää tuntipalkkaa+provisiota myyneistä esim. Dna.

Eli tiivistettynä jos haluat tienata hyvin JOKA kuukausi,saada kerran vuodessa kunnon loman lomarahoineen,tehdä töitä ilman stressiä riittääkö rahat elämiseen ja tienata eläkettä en suosittele menemään puhelinmyynti työhön täys provikalla.

9

<50

Vastaukset

 • Hyvä kirjoitus ja täysin samaa mieltä.

 • Pelkällä provikalla tekeminen on ihan typerää. Vuoden aikana tulet tekemään tosi paljon turhaa työtä ja sillä ei ole mitään merkitystä jos silloin tällöin teet kovan myynti tuloksen. Koko vuoden ansiota kun tarkistaa niin karu fakta iskee vasten kasvoja,että teet jumalattomasti työtä provikalla mutta vuosiansiosi jäävät todella minimaalisiksi. Ei kukaan siis KUKAAN pysty kuukaudesta toiseen myymään pelkällä provikalla niin hyvin että pärjäät vuoden ympäri. Helpompaa ja palkitsevampaa tehdä työtä tuntipalkka+muut lisät niin pääsee vuodessa helposti 30 000-50 000 tuloihin joihin ei provikka palkalla lehtiä tai vitamiiniä myyden pääse edes telefirmojen pomot ;)

 • Puhelinmyynti pitäisi laissa kieltää, etenkään vanhuksille ei saisi tuputtaa puhelimessa mitään!
  Täyttä huijausta nuo mukamas ilmaiset näyte-erät ja kyselyt vitamiinien käytöstä!

  Jatkuvasti saan hoitaa sukulaisteni asioita ja yrittää perua kestotilauksia, joita eivät ole koskaan tilanneetkaan.

  Älkää menkö töihin noihin häirintäfirmoihin ikinä!!

  • Näissä b-luokan firmois yleensä vielä luvataan kaikkea paskaa ku eivät kykene maksamaan kunnon palkkoja työntekijöille esim. Ilmasia lehtiä,vitamiinejä,hyvät työkaverit,ilmaiset kahvit,joustavat työajat,oppisopimus kouluttautuminen jne. Näistäkään ole mitään virkaa jos et saa työstäsi kunnon korvausta ja muu elämäsi kärsii. Kyllähän se niin on,että näissä lehti/vitamiini taloissa eivät tienaa kuin firman johtajat jos edes hekään.


 • Kaikki Callcenter alan toimijat on provikka paikkoja, vaikka kuinka mainostvat että meillä on pamin tai ict alan tes, mut se on täyttä puppua

 • Täysin samaa mieltä aloittajan kanssa. Ja vieläpä näissä NS. B-luokan firmoissa epärehellisyys kukkii. Soitti materiaalin valinnassa saattaa olla nokkimisjärjestys joka perustuu epämääräisiin suosituimmuus asemaan.

  Palkasta voidaan jättää osa maksamasta täysin vailla laillista perustetta. Tai jopa voi jäädä kokonaan saamatta. Tai palkka voi viivästyä. Variaatioita on monenlaisia!

  • Menkää ihmiset normaali duuneihin! Miettikää myytte esim. Vitamiineja ja saatte kuukaudessa peruutusten jälkeen 800€-max 1200€ kuukaudessa vaikka teette tunnollisesti duunia joka tunti. Ite normi duunissa palkka 16€/h + tuotoslisä 10-30€ päivä+ lomaraha+iltatyökorvaus + pekkaset niin palkka on joka kuukausi +4000€ ja aikaa jää hyvin muuhunki elämään.


 • Niin sitä se teettää kun ei hanki koulutusta. Itsellä on kuukausipalkka semmoinen että 5500e jää käteen joka kuussa. Olen ihan tyytyväinen. Tällästä palkkaa saanu 6vuotta samassa firmassa. Laskuihin menee 2000-2500e kuussa joten elämiseen jää sopivasti vielä rahaa.

  • Jaa että jokainen hyvin koulutettu muka saa 5500e kuukaudessa? Haista nyt jo vi**u!

   Monilla korkeasti koulutetuillakin bruttopalkka pyörii 3000e:n kieppeillä. Ja monet korkeastikin koulutetut ovat työttöminä tai tekevät jotain ihan hanttihommia.

   Tuollainen puhtaasti provikkapohjainen puhelinmyynti pitäisi kieltää.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  97
  3809
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1834
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  70
  1611