Sijaisvanhempien valinta

Anonyymi

Psykologiset testit sijaisvanhemmiksi aikoville.
Kymmenet ja kymmenet lapset joutuivat kärsimään sellaisen henkilön huomassa, joka katsoo, että "MINÄHÄN KASVATAN NÄITÄ LAPSIA MITEN HALUAN, koska lapsen vanhemmat ja suku eivät ole pystyneet lapsesta huolehtimaan!"

JA pahaa jälkeä syntyi.

Edelleen tuo entinen sijaisvanhempi kirjoittelee täällä ja halveksii häneltä pois otettuja lapsia ja näiden vanhempia.

Samalla näyttää jatkavan juonimisia sen suhteen, miten puhdistaisi maineensa - kenet lapsista saisi ansaan.


"Tule juttelemaan, niin saat kännykän! tms."

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yrittänyt aiemminkin lahjoa nuoria keskustelemaan (saa jotain jännää). Nuori kertoi, ettei mennyt, koska kyseinen henkilö EI ANNA MITÄÄN ILMAISEKSI.

      Hänen on kovin kova ymmärtää, että tietenkin lapset otetaan pois, kun heitä kaltoin kohtelee. Ilmeisesti yrittää lypsää heikoista nuorista ulos ja julkisuuteen, että olin sittenkin RIITTÄVÄN HYVÄ SIJAISVANHEMPI.

      Tässä tapauksessa näin ei ollut.

    • Anonyymi

      Mä en oikein ymmärtänyt avausta, enkä jatkokommenttia. Nostan kyllä hattua niille, jotka aikovat sijaisvanhemmiksi. Itsestä ei olisi alkoholistien, narkkarien tai muuten vanhemmuuteen kelpaamattomien hörhöjen lasten kasvattajaksi. Hyvä kun selviän näiden omien lasteni kanssa ja saan heistä kunnon kansalaisia, vaikka näillä sentään on ollut normilähtökohdat elämään.

      • Anonyymi

        Nostele rauhassa vaan hattuasi. Tuo kaltoin kohteleva sijaisvanhempi sai pelkän paksun sormensa nostamisella minkä viranomaisen tahansa heti liikkeelle, joten ei hänellä ollut mitään hätää. lapset sen sijaan alkoivat vieraantua läheisistään - varsinkin, kun kaltoin kohtelija teki asian suhteen kaikkensa ja mustamaalasi lapsille näiden läheisiä.


        Sisarussuhteet hän hajoitti totaalisesti. Jos tapaaminen oli määrätty tuolle kammottavalle tontille, emme saaneet edes tervehtiä tai olla huomaavinammekaan ketään muuta lasta, kuin biologista sukulaistamme. Kuulin muiltakin, ettei lapsia saanut tervehtiä, koska se kuulemma heikensi sijaisvanhempien ja lasten kiintymyssuhdetta.

        Lapset elivät talossa aika kummallisissa olosuhteissa - välillä ollen täydellisen hiljaa (noin 10 eri-ikäistä ja mitään ääntä ei kuulu). Kaltoin kohtelija sai ympärilleen pelon ilmapiirin.


      • Anonyymi

        Juu. Ihmettelen kyllä, miksi pitää alkaa sijaisvanhemmaksi, jos inhoaa ja vihaa alkoholisteja, narkomaaneja, masentuneita, mielenterveysongelmaisia,, rikoksiin syyllistyneitä tai sellaisia jotka ovat aiemmin olleet alkoholisteja jne.

        Tuo kaltoin kohteleva sijaisvanhempi asetti itsensä ja "lahjakkaat, hienot" lapsensa muiden yläpuolelle. Talossa olivat täysin erilaiset säännöt sijoitetuille, kuin omille rakkaille ihanille lahjakkaille lapsille (joku sai käydä jääkaapilla, joku toinen ei, jotakin uskottiin, ettei ottanut pöydältä karkkia ja jotakin toista ei - tämä sijoitettu 11 vuotias siivosi sitten yksin koko talon).
        Aina tuo kaltoin kohteleva sijaisvanhempi antoi ymmärtää, että sijoitetuissa lapsissa ja näiden sukulaisissa on jotain vikaa. Koskaan hän ei hymyillyt - ja näytti inhoavan koko työtä. Naama oli aina kurtussa, paitsi jos joku tärkeä ihminen esim. koulun juhlissa tuli vastaan. Siinä sitä olikin tekemistä, kun hänen toinen puoli naamasta irvisti meille ja hymyili jollekin korkea-arvoisalle koulun johtotiimin jäsenelle. Kävi hieman sääliksi, kun naaman piti venyä niin vaikeaan asentoon.
        kaikesta päätellen vaikutti siltä, että sijaisvanhempi inhosi koko työtä. Miksi ihmeessä hän teki vuosikauden työtä, johon hän ei soveltunut ja jota hän näytti inhoavan. Sijoitettuja ja heidän läheisiään hän halveksi ja halveksii vieläkin huudahduksillaan näillä palstoilla.


    • Anonyymi

      Ei kannatakaan alkaa. Sijoitetulle lapsille tulee antaa ammattikoulutettuja kasvattajia. On aivan liian sattumanvaraista, millaisiin paikkoihin lapset joutuvat.

      Ei kannata kuitenkaan kaltoin kohtelijan kanssa liittoutua. Hän osaa sen "hajota ja hallitse" - systeemin. Heikko-osaisia hyväksikäyttäen hän on omaa nautintoaan. OIKEUDENKÄYNTEJÄ ja RIITOJA harjoittanut.

      • Anonyymi

        Kun joku vanhempi saatiin puolelle (jollain etuisuudella tai toista vanhempaa ja tämän sukua haukkuen) päästiin tämän vanhemman kanssa hallinto-oikeustaisteluihin yms.

        Paitsi kaltoin kohteluissa, hän oli ovela pyörittämään ihmisiä. Heikossa asemassa olevia ja väsyneitä ihmisiä hän pyöritteli mielin määrin. Keksi milloin mitäkin ja viranomaiset lähtivät mukaan.

        Jäi viimein kiinni lukuisten lasten kaltoin kohteluista.


      • Anonyymi

        Ja jos luulet olevasi tuon kaltoin kohtelevan sijaisvanhemman kaveri jollain tavalla, olet sitä sen hetken, kun hän tarvitsee sinua jossain järjestämässään riidassa tai oikeustaistelussa. Muulloin hän halveksii sinua, kuten muitakin. Älä muuta kuvittele.


        He halveksivat vanhempia, mummoja, pappoja, tätejä, setiä jne. Jos joku on rikkaampi, saattoi lapsi päästä tällaisen mukaan helpommin tapaamisiin (esim. tehtaan pamppu).
        Pamput kaikkiaan olivat tuon huonolaatuisen sijaisperheen mieleen. Ihania johtajia. Oli hyvät löylyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja jos luulet olevasi tuon kaltoin kohtelevan sijaisvanhemman kaveri jollain tavalla, olet sitä sen hetken, kun hän tarvitsee sinua jossain järjestämässään riidassa tai oikeustaistelussa. Muulloin hän halveksii sinua, kuten muitakin. Älä muuta kuvittele.


        He halveksivat vanhempia, mummoja, pappoja, tätejä, setiä jne. Jos joku on rikkaampi, saattoi lapsi päästä tällaisen mukaan helpommin tapaamisiin (esim. tehtaan pamppu).
        Pamput kaikkiaan olivat tuon huonolaatuisen sijaisperheen mieleen. Ihania johtajia. Oli hyvät löylyt.

        Saatiin johtajan tekemää silliä! Näm!


    • Anonyymi

      Ja sinunko mielestä on oikein halveksia ihmisiä, vaikka itsekin on KALTOI N KOHTELIJA ja väkivallan harjoittaja.

      • Anonyymi

        En oikein ymmärrä kommenttiasi. Ollaan nyt ainakin lasten puolella.
        Jos sijaisvanhemmiksi aikoville tehtäisiin psykologiset testit, kaikkein huonoiten tehtävään sopivat saataisiin pois.

        Olen kuuluut eräältä työyhteisökouluttajalta, että tällainen "hyväntekijän" tehtävä vetää puoleensa patologisia persoonia. ja aika monta tällaista on tullut vastaan.


    • Anonyymi

      Sijaisvanhemmuus on kuitenkin yhteistyövanhemmuutta ja jaettua vanhemmuutta. Jos kaltoin kohtelee lapsia ja tekee kaikkensa, etteivät vanhemmat ja sukulaiset pääse lapsia näkemään EI OLE SOPIVA TEHTÄVÄÄN. Lisäksi varhaiskasvatuksesta, koulumuodosta yms. pitää sopia vanhempien kanssa. vanhemmat ovat ykköspäättäjiä. Jos toinen vanhemmista haluaa lapsen peruskouluun ja toinen sijaisvanhemman agiteeraamana yksityiskouluun, lain mukaan peruskoulun tulee voittaa.
      Tällaisista asioista soimaton sijaisvanhempi järjestää oikeudenkäyntejä. Ihan sama, ovatko vanhemmat hörhöjä tai mitä - ITSE OLI KUITENKIN SUURIN RIITAPUKARI, mitä olen koskaan tavannut.

    • Anonyymi

      Kummallista tässä yhteiskunnassa, että kun sijoitetut lapset otetaan kaltoin kohteluiden vuoksi pois, pestataan kaltoin kohtelija seuraavaan lastensuojelufirmaan. Ja ollaan valmiit puolustamaan kaltoin kohtelijaa henkeen ja vereen. Ilmeisesti saa rahaa firmalle hyvin.

    • Anonyymi

      Samainen itseään ja omia lapsiaan muita parempina pitävä kaltoin kohdellut henkilö on usein tällä palstalla huudellut halveksivansa sellaisia henkilöitä, jotka tekevät paljon lapsia, mutta eivät kykene heitä hoitamaan.

      Mitä ihmettä se kuuluu sijaisvanhemmalle. Hänen tehtävä ei ole arvostella tai arvottaa lasten ja vanhemman ihmisyyttä. Mutta tuo kaltoin kohteleva, hajota ja hallitse - henkilö ilmaisia aina avoimesti halveksuntansa jokaisesta viasta, jonka hän sijoitetuissa lapsissa tai näiden vanhemmissa tai suvuissa havaitsi.

      Koskaan en lähes kymmenen vuoden aikana nähnyt häntä hymyilevänä. Hän valitti aina työn kurjuutta.

      Eikö kannattaisi alkaa vaikka eräoppaaksi? Helsingissä tarvitaan varmaan oppaita.

    • Anonyymi

      Onko pikkurouvankin suhteellisuus alkanut horjua. vaikka olemme näin epäonnistuneita ihmisiä, elämme suhteellisen tavallista elämää. Onko vaikea uskoa, kun sitä ollaan niin HIENOJA, HYVIÄ, KANSANEDUSTAJAN TUTTUJA JA KORKEITA VISKAALEJA? Muka "Ihan tavallinen perhe"

      Mikä ihme se sinun perheen tekee tavallisemmaksi, kuin meidän perheen, vastaapa kaltoin kohtelijan avustaja!

    • Anonyymi

      Perhehoitoliitolle vielä toivomus: ennekuin alatte puhua sijaissisaruudesta, olisi kiva opettaa sijaisperheiden aikuisille lapsille ja myös sijaisvanhemmille, että lasten vanhempia ja sukulaisia voi tervehtiä. Nokka pystyssä menivät korkeasti koulutetut henkilöt ohi ja veivät lapsia piiloon. Puhukaa siinä jostain sijaissisaruudesta.

      • Anonyymi

        Sijaisperheen aikuiset omat lapset häiritsivät lapsen mahdollisuutta tervehtiä sukulaisiaan. He olivat kaltoin kohtelijan pikkuapureita toimien pääjehun toiveiden mukaan. Yksin ei kaltoin kohtelija olisi niin monen lapsen kanssa edes pärjännyt. En tiedä, miten tuli toimeen, kun aikuiset lapset asuivat ymmärtääkseni ainakin ajoittain lapsuudenkotinsa ulkopuolella. Sekin kyllä tuntui vaihtelevan. Välillä olisivat niin kovasti halunneet olla tukiperheinä heille sijoitetuille lapsille - että olivat saaneet matkarahoja Turusta tai muualta.


        Sillä tavalla sitä kaltoin kohtelua piilotettiin. Ei ikinä kaltoin kohtelevan perheen aikuisia lapsia tukiperheeksi saati sijaisperheeksi. Piti niin kovasti esittää HYVÄÄ JA HIENOA PERHETTÄ. Viimeiseen asti peiteltiin kaltoin kohtelua.


    • Anonyymi

      Haluaisin vielä tietää, miksi pikkurouvakin kohteli lasta ja meitä niin huonosti? Mikä sinut sai käyttäytymään niin, kuin käyttäydyit? Oletko tottunut tekemään siten, miten rakas äiti käskee? Eli kun äiti käskee kohdella huonosti, sinä tottelet? Se on minusta outoa, kun olit kuitenkin ainakin 25 vuotias jos et enemmänkin.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      80
      3389
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1992
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1901
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1558
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1405
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1395
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1109
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1048
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      854
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      840
    Aihe