Kuumat aallot

Anonyymi

Herään ahdistavaan hikoiluun 2-3 kertaa yössä. Yksi syy voi olla runsas kahvin juonti, ainakin päivällä. Yritän vähentää neljästä kupista yhteen. Yritän aloitella myös lekkeilyä, kun hiihtokausi on ohi. Onko teillä muita konsteja, millä aaltoja voisi vähentää? Kävin jo lääkärillä hakemassa hormoonireseptin, mutta voi kokeilla ensin muita konsteja. Kuukautiset tulisi taas takaisin, kun just pääsin niistä 38 vuoden jälkeen. Ja maksaläiskien määrä kasvoissa myös lisääntyisi kesäisin.

4

<50

Vastaukset

  • Alkoholia kannattaa välttää ja juoda runsaasti nestettä. Ja tosiaan jos pystyt harrastamaan hikiliikuntaa esim kolmesti viikossa, ei mitään läpöstelyä. Mitään luontaistuotteita en tiedä mikä auttaisi. Kohdun poistaneille ei ilmeisesti ole vaihdevuosioireita. Jos miehillä olisi vastaavia aaltoja niin kyllä ois keksitty jokin älypaita, joka mittais ja ennakois aaltojen tuloa ja viilentämällä sitte ihon.

    • Kyllä ne vaihdevuosioireet tulee kohdunpoistostakin jos myös munasarjat joudutaan poistamaan jos ei ole vielä siihen mennessä ole vaihdevuodet ollut ja hormonilääkityksen saa heti leikkauksen jälkeen iästä riippuen jopa 10 vuodeksi ellei pitempäänkin......jos ei halua synteettisiä lääkkeitä niin helpotusta löytyy myös luontaistuotteista....myymälästä kysymään vaan


    • Olen nyt itse kokeillut Femarellea.Ostin ulkomailta,mutta näemmä ovat rantautuneet Suomeenkin saakka-loistavaa!Apteekeista saa.Pohjautuu soijaan.Minulle on ainakin tehonnut hyvin.En ole halunnut vielä siirtyä suoraan hormonikorvaushoitoihin.


  • Kiitos vastauksista. Täytyypä kokeilla soijaa. Päivällä aallot ei haittaa, mutta yöllä on ikävä heräillä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.