Heinäpoikana

Anonyymi

Nuorena poikana noin 16 kesäisenä ,menin heinätöihin naapuriin siellä isäntänä oli oikein hyväkroppainen 30v isäntä. Päivä alkoi aamukahveilla ja hilpeällä jutustelulla jonka lomassa emäntä ilmoitti iltapäivällä lähtevänsä kotiseudullaan käymään ja sanoi viipyvänsä yli yön. Minä ja isäntä lähdettiin pellolle heinää seivästämään.
Välillä pidettiin taukoa juotiin ja syötiin,aika rankkaa hommaa oli. Viimein isäntä ilmoitti että lopetetaan tältä päivältä . kävimme syömässä emännän laittamia ruokia.
Isäntä sanoi että mennään rantaan saunomaan että saadaan päivän hiet huuhdottua pois. Lämmiteltiin saunaa ja isäntä tarjosi olutta kiitin ja join vaikka en niin hirveesti tykänny vielä silloin. Kohta sauna oli valmis heitettin vaatteet pois ja pakko oli katsoa isännän timmiä vartaloa ja etenkin komeaa kullia. Otettin löylyt käytiin uimassa ja uudestaan löylyyn. Sitten isäntä sanoi että hän pesee minut kiltisti tottelin en uskaltanut vastaan sanoa. Kävin mahalleni penkille ja hän alkoi pestä minua pyllyn kohdalla hän viipyi aika kauan,sitten sanoi että käännäpä ittes selällesi. Sienellä levitti saippuaa koko kehoon kunnes tuli munien vuoro ,sanoi vaan että pestään nääkin kun kerran on aloitettu no mullahan alkoi seisomaan heti. Isäntä hieroi vaan kulliani ja se tuntui tosi ihanalle ja vielä ihanampaa oli tulossa kun hää otti suihin imi niin ihanasti että luulin olevani jossain toisessa maailmassa. Ei mennyt kauaa kun laukesin ja hää imi kaiken . Sitten oli mun vuoro pestä hänet ja sama kaava mutta Isännällä olikin paljon isompi kulli hyvä kun suuhun sopi, hänelle ei riittänyt pelkkä imu hän pani minua ja se ei ollut kiva kokemus sattui mutta samalla tuntui tosi hyvälle. Jonkin aikaa panettuaan hän äkkiä otti mua tukasta kiinni käänsi minut ympäri ja työnsi kullin suuhuni ja samalla laukesi suuhuni se oli eka kertani kun sain maistaa mälliä hyvää oli.
Sen jälkeen nautimme saunailloista niinkauan kuin heinätöitä riitti.

4

1382

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nuorena poikana syötiin. Välillä pidettiin taukoa ja juotiin. Kävin mahalleni penkille ja isäntä laukesi pyllyn kohdalla. Sitten juotiin olutta hirveesti ja hyvää oli. Sen jälkeen nautimme emännän pyllyn mälliä ja se ei ollut kiva kokemus. Ei mennyt kauaa kun juotiin, käytiin uimassa ja uudestaan juotiin. Lämmiteltiin saunaa ja juotiin niinkauan kuin heinätöitä riitti, aika rankkaa hommaa oli.

   • Anonyymi

    Näillä mennään 🤣


  • Anonyymi

   Mulla samantapainen kokemus 16v ollessani. Naapurin isäntä talkoo päivän jälkeen saunassa tykkäsi ottaa imua, siinä pesun jälkeen puhtoisena.

   Samalla itsekkin imaisin ensikertaa miehen kalua.

   Mies oli 68v mutta peevelin kestävää sorttia.

   Homma jatkui koko kesänajan. Tänä kesänä on uusinta nyt olen 18v.

   Ja hän 70v,jolloinka onkin juhlinta aika....

   Juhannus sauna odottaa, lupasin myös olla pariviikkoa lomalla samoissa maisemissa.

   Joten nautimme vielä täysin siemauksin.. Saunomisen ja muun mukavan kera.

   • Anonyymi

    Nykyinen seniori, silloin 15 v.
    Saunassa kunnon pesut. Olin 15 v. kun naapurimme mies tuli meille saunomaan, meillä oli maalla pihanperällä iso ulkosauna. Muut oli kaikki jo käyneet saunassa. Otimme vähän löylyjä ja Heikki sanoi, että pestäänkin tänään kunnolla. Vastasin myöntävästi, kun en vielä tajunnut mitä Heikki tarkoitti.
    Vähän ajan kuluttua alkoi pesuhommat ja minä pesin ensin hänet. Aluksi mahallaan ison saunan lauteilla ja minä seisoskelin jalkalauteella ja pesin hänet oikeasti ensin selkäpuolelta ja sitten mahapuolen. Kun mielestäni olin valmis Heikki sanoi etteihän tuo ollut mitään minäpä näytän. Aluksi selkäpuolen pesu tavanomaisesti saippualla ja pesusienellä ja ehkä vähän liian perusteellisesti pepun seutu ja siveli vähän sisäreisiä ja vakoakin. Käännypä selällesi, tein tietysti työtä käskettyä. Hän pesi minut vielä perusteellisemmin mahanpuolelta ja ennenkaikkea munien seudun. Otti varovasti pippelistä kiinni ja sanoi, että siirrän vähän sivuun reiden päältä toiselle, ehkä vähän jo liikutteli esinahkaani terskan yli kun tuntui niin todella hyvältä. En vieläkään hoksannut miten hyvää kohta olisi. Hän hoiti pesuhomman loppuhuuhtelua vaille valmiiksi niin että käsissä oli saippuaa kun huomasin, että hän pitää nyt kaluani pitempään kädessään ja liikuutelee esinahkaani edestakaisin. Ei puhuttu sanaakaan ja tuntui hyvälle. Hänen ei tarvinnnut edes kiihdyttää kättään kun jo tulin. Hän huuhteli minut ja sanoi: Nyt olet puhdas. Niin olin ja voipunut. Hetken päästä minä uusin Heikin pesuni ja tein hänelle saman. Kesti tosin kauan ennenkuin Heikki sai orgasmin. Ja olimme molemmat tyytyväisiä.
    "Pesimme" jatkossa toisemme harvakseltaan ehkä noin 10 kertaa. Minua alkoi sen jälkeen tytöt kiinnostamaan enemmän ja tämä mukava homma jäi toiseksi. Joskus vuosien jälkeen harmitti, ettei tehty enemmän. Heikki oli silloin vähän yli 30. Nyt jo yläilmoissa ja minä 72. Onpa kuitenkin mukava muistella ja hoidella omakätisesti näitä novelleja lukiessa.


  Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   204
   4204
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   166
   2718
  3. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   2123
  4. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   130
   1399
  5. Törkeä ryöstö Hyrynsalmella

   Törkeä ryöstö Hyrynsalmella – miehet tunkeutuivat aamuyöllä taloon, otsikoivat lehdet. Kenen sakkija ovat tunkeutujat olleet ja missä??
   Hyrynsalmi
   42
   1357
  6. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   158
   1190
  7. Joko kadonnut?

   Onko löytynyt jo?
   Hyrynsalmi
   6
   962
  8. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   942
  9. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   39
   903
  10. Käynköhän mä vielä siellä

   lähiaikoina.. 🤔 Jaa-a, siinäpä mietittävää meille molemmille.
   Tunteet
   65
   833
  Aihe