Kaupallinen yhteistyö

Sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty * -merkillä.

Rahoitus kannattaa kilpailuttaa ennen moottoripyörän ostoa

Moottoripyörähankinnat rahoitetaan usein ainakin osittain lainarahalla. Tähän tarkoitukseen lainaa haettaessa summat ovat usein pieniä, ainakin auto- saati sitten asuntolainaan verrattaessa. Lainahakemusta ei silti kannata tehdä vain yhdelle pankille.

Zmartan kautta *voit kilpailuttaa moottoripyörälainasi muutamassa minuutissa : täytät helpon hakemuksen ja me kilpailutamme pankit ja luotonmyöntäjät puolestasi. Lainapäätöksen saat kauttamme yli 25 lainantarjoajalta. Säästät siis todella paljon aikaa verrattuna siihen, että tekisit itse yksitellen lainahakemuksen jokaiselle erikseen!

Tietenkin voimme auttaa myös hieman ylellisempien pyörien hankinnassa, sillä lainaa voit hakea aina 60 000 euroon asti. Pelkkiä käytettyjen markkinoita ei todellakaan tarvitse siis tyytyä katselemaan, mikäli mieli halajaa uuden menopelin selkään. Lainan hakemisen edellytyksenä ovat vähintään 20 vuoden ikä, säännölliset palkka- tai eläketulot sekä puhtaat luottotiedot.

Olipa lainasi moottoripyörää varten mitä kokoluokkaa tahansa, omalle ”luottopankille” ei kannata maksaa korkojen ja tilinhoitomaksujen muodossa ylimääräistä pelkästä laiskuudesta: lainojen ja luottojen kilpailuttaminen kannattaa aina.

1

<50

Vastaukset

  • Moottoripyörää ei kannata hankkia lainarahalla. Mielummin kannattaa ostaa pyörä, johon omat rahat riittävät, vaikka käytetty.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.