Vantaan rata

Anonyymi

Muita joita ihmetyttää? Kahden vuoden kunnostustyöt ja vain tämä onnettomuuspaikka on korjattu metrin nurmikkoalueella. Edelleen todella nopeita paikkoja minimaalisella turva-alueella ja ilman soraa. Ilmeisesti aina on tehtävä minimi ja korjaukset vasta sitten kun vahinko on jo tapahtunut. Harmi kun ei saatu kerralla kuntoon.

17

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ainut ja oikee ratkaisu tähän on joustava verkkoaita kallioleikkauksen ja radan väliin, 1-1,5 m kalliosta isti. Pikku sora-alue ja keinonurmi, sama mitä Italiassa käytetään. Mahdollisesti lisäksi vielä ilmalla patjat vaarallisimpiin paikkoihin. Toivottavasti radantarkastajat hoitavat oman vastuunsa tästä korjausprojektista.
      Eihän leikitä enää lasten turvallisuudelle, eihän.

    • Anonyymi

      Kävin siellä viime viikonloppuna, On tehty hieno aita ja sen edessä rengaspatterit.
      Jos ajaa pattereihin, auton perä radalla, jos poukkaa pattereista takaisin radalle täysi kaaos. Eli se kohta ei ole oikeastaan muuttunut mihinkään.
      kukahan uskaltaa vetää nimensä papereihin?

      • Anonyymi

        tämän vuoden mm-näyttämöllä on kyllä ihan samat ongelmat. jo pelkästään pääsuora on vaarallinen puhumattakaan sillasta. läpi menee tarkastuksista kunnes jotain ikävää sattuu.


      • Anonyymi

        Ootko käynyt katsomassa viime vuoden jälkeen?


      • Anonyymi

        Välissä sora-alue ja asfaltti pattereihin asti puuttuu edelliseen verrattuna. Radalle haetaan ymmärtääkseni CIK hyväksyntää, sen vaatimukset siis esittää ja hyväksyy CIK radantarkastaja, turha meidän on päätä tällä vaivata.


    • Anonyymi

      Mikäli aita on tehty oikein ja joustavaksi, ei kaipaa mitään rengaspattereita enää, koettakaahan nyt kysyä joltain asiasta jotain ymmärtävältä. Kun kartin eturengas osuu Rengaspatteriin sehän imasee koko auton.

      • Anonyymi

        Aitahan on ihan hyvä mutta sinkoaa kyllä auton takas radalle ehkä vielä tehokkaammin kuin rengaspatteri.


    • Anonyymi

      Nyt vaan käsi pystyyn ja tekemään itse omaa rataa , ja kättä taskuun laskujen hoitamiseen . Kun osaatte arvostella osaatte myös tehdä !

      • Anonyymi

        Sama raha sama vaiva. Hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty ja päinvastoin.


    • Anonyymi

      Onneksi meillä on cik ja sen säännöt. Eiköhän kaikki ole tehty sääntökirjan mukaan?

      Turha kitistä.

      • Anonyymi

        onko niitä sääntökirjoja monta erilaista? tulkitaanko sääntöjä erilailla? jokin taho radan hyväksyi käyttöön ja jokin taho sen pisti käyttökieltoon JJ:N kolarin jälkeen...mikä radassa muuttui näiden tapahtumien välillä? oliko onnettomuus radan syytä? suurin syyllinen tähän kaaosmaiseen farssiin on keimolan kerho, jolla ei homma vaan toimi, pelkkää politikointia ja oman edun tavoittelua, oliko vankilassa istuva ex-kaupunginjohtajakin kerholaisia?? koko ratahanke on alusta asti ryssitty ihan huolella, millä ihmeellä uudesta radasta edes saadaan noin huono, saavutus sekin...mikä ihmeen kuvio oli radan henkilökunnan vaihto? järjettömyyden huippu!!!


    • Anonyymi

      CIK in säännöissä on menty yli aidasta ja vielä siitä matalimmasta kohtaa. Radan suomitarkastaja/ Keimolan rataa pyörittävä ratayhtiö ei nyt kyllä ole ollut ajantasalla. Leikittiin lasten ja muiden terveydellä.
      Istuu sitten jokin vankilassa tai ei, niin rata on jokatapauksessa hieno ja toimiva, kunhan turvallisuusasiat saadaan kuntoon. Pääkaupunkiseutu tarvitsee tämmöstä harrastusaluetta ehdottomasti.
      Se tapa millä koko hanke on toteutettu, ei juurikaan käytetty kaupungin euroja, siitä myös hatunnosto puuhahenkilöille.

      • Anonyymi

        mikä tapa? ei ole kaupungin euroja?? no, juu ei...tavallaan ei, sillä veronmaksajien rahoja ne ovat, mutta vantaan kaupunki on radan maksanut ja rakentanut...siitäkö laatu tai sen puute johtuu?? ei ole käytetty asiantuntijoita suunnittelussa , toteutuksessa eikä nyt ongelmien tultua ilmi, ilmeisesti korjauksissakaan...varikkoalueen sähköt ovat tukesin kurssimateriaalissa osiossa: "näinkin väärin voidaan tehdä", asvaltointi tai paremminkin asvaltin alla olevat perustustyöt täysin ala-arvoisia...uudessa radassa lähes ajokelvottomia painumia ja patteja, tilaa radalle olisi ollut käyttää, mutta se on puristettu helvetin pieneen tilaan, jolloin turva-alueet ovat naurettavia ja muurattu rengasvalleilla ympäri...varsinaisia auton tuhoojia...koko rata on ihan susi, vain varikkoalueen koko on hyvä...viisi kertaa vaan turhan iso suomen kuljettajamäärille...


    • Anonyymi

      Vantaan kaupunki käsittääkseni päätti radan sijoituspaikan alueelle. Se maksimoi tilankäytön, mutta turvallisuusvaatimuksista radan sijoittajilla ei ollut käsitystä. Toisaalta joka maksaa laskut tekee myös päätökset. Ja tietenkin vastaa päätöksistä. Keimolan kerho ei siinä ole ollut päättäjänä.

      • Anonyymi

        Kukaan ei maksimoinut tilan käyttöä. Radan olis mahtunu rakentamaan vaikka 10 metriä enemmän kahviolle päin eli poispäin kalliosta.


    • Anonyymi

      tämä

    • Anonyymi

      Rata on hyvä. et ole tainnut itse käydä. me ollaan käyty ajamassa keimola cuppia siellä ja se on super makea! mä oon tosi nopea siellä ja rataennätykset menee uusiksi melkein joka ajolla, ei toki minulla mutta meidän luokan taso on niin kova.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1747
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1746
    7. 121
      1712
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe