ReCargo Oy, Rovaniemi

Anonyymi

Onko millanen lafka? näyttää välillä etsivän kuskeja vähän sinne tänne?

100

12996

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olet kyllä aika tyyppi lyöt lyötyä. Muutaman tonnin perittävä summa joku insinööri toimisto. Ei sellaiseen ole yksikään firma kaatunut. Vaihtoehtoja on valtavasti velkasaneeraus jne..... On vaikea ymmärtää kun meillä kuljetusalla on jo muutenkin niin vaikeaa ja monet todella hyvät työnantajat elävät vaikeita aikoja koko Suomessa niin sitten omaväki,kuljetusalan ammattilaiset tosi tekijämiehet puukottavat omaa väkeä selkään näillä keskustelufoorumeilla. Siinähän on kyseessä juurikin omat työpaikat.Sehän on kuin paskoisi omaan pesäänsä."vanha kansan viisaus" Vaikea ymmärtää??????? Mikä on se todellinen motiivi? Vanha kauna????

      • Anonyymi

        Katsoppa protestit nytten. Tullut muutama lisää


    • Anonyymi

      Olihan muuten hyvin kirjoitettu . Siitä pisteet sinulle.

    • Anonyymi

      Laitoin tuossa aiemmin talouslukuja ja jostain syystä ylläpito taas jälleen poisti kirjoitukseni vaikka siinä ei herjattu ketään eikä se ollut rasistinen. Ja oli myös kirjoituksen kohteelle myönteinen. Siis kyseessä on yhden ihmisen yritys. Hän pärjää omillaan ja pärjää myös tulevaisuudessa vaikka joku pieni maksurästi painaa päälle. Hän ei varmasti ole palkkaamassa ketään kuljettajaa kuten alkuperäinen kirjoittaja väitti. Eli alkuperäisen kirjoittajan ainut aihe kirjoitukseen on mielestäni henkilökohtainen kauna kyseistä yritäjää kohtaan. Olisi todella hyvä asia jos alkuperäinen kirjoittaja selventäisi omia näkemyksiään ,kun kerta tämän kirjoittelun aloitti.

    • Anonyymi

      Eikös tuolta lähe kuskit ja torpparit käveleen jo...

      • Anonyymi

        No jos nyt niin asiantunteva ja viisas olet niin kertoisit miten kuskit lähtevät kävelemään kun yrityksessä on vain yksi työntekijä eli itse toimitusjohtaja , saati sitten torpparit mikä on halventava nimitys alinhankintayrittäjistä. Torpparilaitos kun lopetettiin jo yli 100 vuotta sitten.Miten voisi olla "torppareita" jos yrityksen liikevaihto on todella pieni. Jostain syystä alkaa usko loppua joidenkin kuljettajien älylliseen osamäärään kun kyseessä on työtehtävät. Lukisit nyt ensin talousluvut netistä,ne ovat ihan julkista materiaalia ja löytyvät heti kun kirjoitat google hakuun Firman nimen.Voiko oikeasti ammattipätevien ihmisten joukossa olla näin surkeaa kuljettaja-ainesta.Ilmeisesti voi olla siksi juuri ikävä kyllä meillä on ne surullisen kuuluisat kuljettajamarkkinat. Toiset pärjää ja etenevät alalla. Toiset vain valittavat,mutta eivät tee kuitenkaan mitään sen että asiat sujuisivat omalla kohdalla paremmin.-nimimerkki Niin Makaa Kuin Petaa


      • Anonyymi

        Hiertääkö joku? Ap kysyi tietoa firmasta, niinkun moni muukin täällä tekee ja sinä näytit ottavan herneen nenään jostakin??


    • Anonyymi

      Niin otin herneet nenään totta tosiaan. Jos yrityksellä on vain yksi työntekijä ja kirjoituksen aloittaja väittää ihan muuta eli että olisi avoimia työpaikkoja. Siihen vielä joku pelle lisää alihankkijat. Kun tarkistaa firman taloustiedot kun on taloushallinnon koulutus taustalla vaikka olen yhdistelmäkuljettaja niin osaan kyllä talousasiat kiitettävästi ,koska sitä olen opiskellut monen monta vuotta .?(silti tulin kuljetusalalle koska täällä on mukavampaa kuin kuin pyöritellä lukuja toimistossa.) Mutta palataan aiheeseen. Minua ottaa päähän suunnattomasti se ,että kun kyseessä on yhden ihmisen elämäntyö. Siihen liitetään pieni perintätoimi jonkun insinööritoimiston taholta niin on ihmisiä jotka haluavat tuhota ihmisen koko uran kuljetusalalla. Samaan aikaan meillä Suomessa on nuoria jotka eivät ikinä valmistu mihinkään ammattiin. He ovat niitä tosielämän luusereita. Nyt sitten Antti Rinne uudessa hallituksessa aikoo pakottaa kaikki opiskelemaan myös ammatin. Niin ei tule ikinä onnistumaan. Joko nyt ymmärsit,että tässä on kysymys paljon suuremmista periaatteista kuin yhden ihmisen elämäntyön mollaamisesta. Jokaisella yhdenmiehen yrityksellä on vaikeita aikoja ja jos ei ole edes myötätuntoa muilta ammattitovereilta niin voi vain kysyä,missä mennään, olemmeko edes Suomessa jossa periaate on aina ollut,että kaveria ei jätetä.

      • Anonyymi

        Ei ilmeisesti ole tuttu firma jos väität siinä olevan vain yksi työntekijä.


    • Anonyymi

      Kuten jokainen ihminen joka asuu esimerkiksi täällä etelä-Suomessa ei tunne yritystä. Jotta saa jonkinlaisen kuvan näillä kirjoittelupalstoilla niin pitää Googlata mikä yritys ja tarkistaa taloustiedot. Googlen mukaan yrityksellä on vain yksi työntekijä ja se toimii Rovaniemellä. Ja näin on menty monen monta vuotta. Te paikalliset olette ehkä paremmin perillä asioista. Onko tässä kyseessä jonkinlainen yritysrypäs jossa eritoiminimillä toimitaan ,mutta kaiken takana on yksi ja sama mies. Jos näin on niin teidän paikallisten mielestä kyseessä on silloin kuitenkin yksi yritys vaikka todellisuudessa on monta yritystä ja tämmöinen meininki ei ymmärrettävistä syitä aukene lukijoille jotka asuvat satojen km päässä. Vaikka kyllä täällä etelä-Suomessakin on kuljetusyrityksiä jotka on pilkottu pienemmiksi vaikka kaikilla on takana sama yrittäjä todellisuudessa. Yritys kannattaa pitää riittävän pienenä jotta työnantajavelvoitteet jotka vaaditaan isoilta yrityksiltä eivät rasita samoin jos jollakin yrityksen osalla menee huonosti niin se rasittaa vain kyseistä yksikköä.
      Ja näinhän kuuluu yrittäjän toimia jos asioita ajattelee talouspohjalta.Ei kannata koko elämäntyötänsä laittaa yhdenkortin varaan .

    • Anonyymi

      Eli paikalliset Rovaniemeläiset laittakaa tosiasioita, ei haukkumista. Älkää laittako mitään lukuja sillä muuten ylläpito poistaa kaiken epäsopivan herjaavan kirjoittelun. Ihan aidosti kiinnostaa millaisista palikoista tällainen yritys on rakennettu . Ja onhan se toiminut kuitenkin 20 vuotta. Miksi Googlesta lukemani julkiset talousluvut ei mitenkään ole sitä mitä te paikalliset tänne kirjoitatte?? Monta kysymystä , toivon asiallisia vastauksia. Tämä on oikein mielenkiintoinen aihe.

    • Anonyymi

      Rovaniemi on kaupunki ja siellä on paljon kuljettajia,mutta nyt haluttaisiin niitä kommentteja miten mennään tässä viestiketjussa eteenpäin. Tuliko pupu pöksyyn?
      On monta kysymystä johon vain paikalliset osaavat vastata,Virallinen valtion taloushallinnon tilasto kertoo jotain mikä ei ole paikallisten mielestä totuus.Kertokaa nyt ihmeessä totuus.

    • Anonyymi

      Niin sitä totuutta kaivataan. Jos virallisesti yrityksessä on vain yksi työntekijä ja viralliset talousluvutkin ovat hyvin vaatimattomat niin mistä tässä on kyse?????????

    • Anonyymi

      ReCargo on kyllä useamman ihmisen firma. Laajentanut toimintaansa viime vuoden toukokuussa.
      Ja samalla vaihtanut firman nimeä Pyörittää toimipistettä/terminaalia rovaniemellä ex-kovalaisen vanhoissa tiloissa. ReCargohan on hakenut työntekijöitä (googleen duunitor ReCargo) löytyy monta osumaa, mutta ovat saanet pohjoisessa jo niin hyvän maineen että eivät meinaa saada ketään töihin.
      Ja kyllä kyseinen firma on enemmän velkaa kun sen paritonnia. Esim lehdestä löyty protesti listalta heti lowell suomi oy:lle velkaa päälle parikymmentä tuhatta. Alihankijoille on velkaa useampiakymmeniä tuhansia euroja.

    • Anonyymi

      Ei edelleenkään mitään järkevää vastausta mikä tällainen Regargo oikein on?????

      • Anonyymi

        Kuljetusliike mikä on velkaa joka suuntaan. Siinä lyhyesti ja ytimekkäästi


      • Anonyymi

        Konkurssikypsä veloissa yltäpäältä uiva yrityksen irvikuva. toimitusjohtaja täysi palikka


    • Anonyymi

      Silloinhan asia on selvä. Kukaan järkevä ei tällaiseen puljuun mene töihin. Kukaan järkevä asiakas ei käytä kyseisen yrityksen palveluja. Johan tämä kuuluisa tilaajavastuulaki velvoittaa asiakkaitakin selvittämään taustat kenen kanssa tekee yhteistyötä. Vai mitä?

      • Anonyymi

        ReCargon autoissa on alkolukko, ei sovi monelle.


    • Anonyymi

      Jos polttoainekorttien rajat paukkuu ja kuljettajat tankkaa omalla kortilla ni eikö siellä hyvin mene? Toki palkat on tullut mutta vaihtelevasti ajallaan että sinne vaan se pelaa joka ei pelkää

    • Anonyymi

      Kyllä sehän on ihan normaalia,että kuljettaja tankkaa omalla osuuspankin pankkikortilla työnantajan autoon 400-800 litraa löpöä. Voi poijaat. Tehkää järkipäätös ja muutatte Tampereelle tai pääkaupunkiseudulle niin ei tarvitse tällaista pelleilyä katsoa. Näissä kasvukeskuksissa joihin koko Suomen työtätekevä kansa pikkuhiljaa muuttaa on meno ihan toista. Hyvä kuski elelee kuin ellun kana. Työt hoidetaan särmästi ja muuten ollaan kuin Ellun kanat. Työnantaja on varsin nöyrä ja kun hommat hoitaa särmästi niin myös työnantaja kiittelee. On jopa useamman kerran vuodessa saunailtoja ja hyvinvointipäiviä jolloin vapaa-ajalla pääsee kokeilemaan esim. mikroautoilla kilpailemista. Direktiivikoulutuspäiviin kuuluu myös se hieman kalliimpi versio eli mennään jääradalle ajamaan raskaalla kalustolla ja väistellään keiloja. Ei tarvitse nuokkua huonosti ilmastoidussa luokkahuoneessa. Näin se on mikä siellä Rovaniemellä on niin hauskaa...niin hemmetin pimeää talvellakin ja joulupukkihan on satuhahmo ja se pitäisi ammattikuljettajan sentään ymmärtää.

    • Anonyymi

      No niin järjen ääni..... mutta mitä me sitten ajankuluksi kirjoiteltaisiin. Olisiko liian köykäistä valittaa,että saunaillassa oli tarjolla vain Koffia ,kun tosiasiassa pohjoisen mies juo vain Lapin Kultaa vaikka se tehdäänkin nykyisin Lahdessa. No... jos muuten hommat on mallillaan ja kämppä löytyy niin kyllä pohjoisen mies voisi muuttaa sinne etelään. Pitää pistää ihan oikeasti harkintaan.

    • Anonyymi

      Teettää ylipitkiä päiviä.

    • Anonyymi

      Ei voi etelän mies tällaista keskustelufoorumia ymmärtää. Onko pohjoisen miehillä todella asiat menneet yli hilseen. Ihan uskomatonta soopaa. Kun kyseessä on Oy niin sellaisella yrityksellä on toimitusjohtaja. Hän vastaa asioista ja niiden hoidosta yrityksen hallitukselle . Hallitus vastaa yrityksen toimista ja hallituksen puheenjohtaja on viimekädessä vastuussa mitä yrityksessä tapahtuu. Toimitusjohtajan työ päättyy juuri siihen hetkeen jos yrityksen hallitus katsoo ettei he enää luota toimitusjohtajan tapaan hoitaa yrityksen asioita eli luottamus on menetetty.. Yksinkertaista ja selkeää Suomen lainsäädäntöä joka pitäisi olla kaikille peruskoulun käynneille ihmisille päivänselvä asia.

    • Anonyymi

      No niin... niin hyvä kirjoitus,että melkein taukosämpylä ABC:llä kurkkuun takertui.
      Kun meillä kuskeilla on pelit ja vehkeet eli tietokoneet käytettävissä niin jokainen pystyy tarkistamaan yrityksen taloustiedot netistä ja tuoreimmat talousluvut pientä korvausta vastaan. Kenenkään ei ole pakko mennä ongelmayhtiöihin töihin. Miksi pitää mennä kokemaan karvas pettymys????
      Hyvistä,ahkerista ,osaavista ja huolellisista kuskeista on pula,siis huutava pula kaikissa kasvukeskuksissa. Oulu, Tampere ja pääkaupunkiseutu. Ei tarvitse nöyristellä kun voi ihan valita mitä haluaa tehdä ja millä ehdoilla.Pitää myös ymmärtää ettei mahdottomia voi vaatia vaikka tosi pro omasta mielestään on.
      Eli hyviä työpaikkoja on mutta ei välttämättä Rovaniemellä.

    • Anonyymi

      Kyllä naurattaa tämä kirjoittelu . edellinen kirjoittaja kirjoitti tosi hyvin. Minua näin pitkänlinjan kuljettajana ja luottamusmiehenä työpaikallani ihmetyttää se tapa miten täällä kirjoitellaan. Asiat on huonosti ja niistä kirjoitellaan yritystä haukutaan ,mutta kukaan ei ole irtisanonut itseään. Ollaan siis luullakseni töissä ,mutta samalla haukutaan omaa työpaikkaa. Onhan se sanomattakin selvää ettei hyvin käy jos omaa työnantajaa haukutaan niin se ei johda mihinkään Suomi 24 ei auta asiassa. Kenenkään ei ole pakko olla huonossa työpaikassa,kun samaan aikaan on hyviä työehtosopimuksia noudattavia yrityksiä joilla on pula hyvistä kuljettajista. Ristiriita jota ei voi ymmärtää.Onko näillä kirjoittajilla edes haluja tehdä töitä siten ,että heitä voisi kutsua pro eli ammattikuljettajiksi? Siinäpä kysymys.

      • Anonyymi

        Täh, miten niin ei ole kukaan irtisanoutunut? Onhan sieltä monta työntekijää lähtenyt...


      • Anonyymi

        Missähän ne firmat mahtavat sijaita jotka noudattavat täysin työehtosopimuksia ja heillä on vieläpä oikein pula kuljettajista?
        Enpä ole sellaiseen vielä törmännyt ! Jotain satunnaisia avoimia työpaikkoja saattaa olla joskus näihin firmoihin, mutta nehän täyttyvät heti.

        Kyllä se vain niin on, että kuljettapula on yleensä siellä missä ei aivan kaikki mene työehtosopimusten mukaisesti.


    • Anonyymi

      Ehkä tämä edellinen kirjoittaja puhui kuljetusalasta ja kirjoittelusta ihan yleisellä tasolla. Onhan tosi se seikka,että joku haukkuu työnantajaansa koko ikänsä ja kun sitten 45 vuoden jälkeen tiet eroaan niin ollaan niin hyviä kavereita.
      Eli kahvipöytäpuheet on oma lukunsa ja tosielämä omansa. Tosiasiassa on hyvin surullista kun on tällaisia yrityksiä nykyään joissa ei synny elinikäisiä työsuhteita.
      Itse olen onnekas sillä olen ollut samassa firmassa 38 vuotta ja olen kolmanneksi nuorin kuljettaja talossa. Näin me pohjanmaalla mennään.

    • Anonyymi

      Joko alkaa tekemään kys. firma kuolemaa?

      • Anonyymi

        Näyttää kyllä siltä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näyttää kyllä siltä

        Miten se siltä alkaa näyttää ? Firmalla menee paremmin kuin koskaan ja suunta on ylöspäin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten se siltä alkaa näyttää ? Firmalla menee paremmin kuin koskaan ja suunta on ylöspäin.

        Siltä se kyllä näyttääkin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten se siltä alkaa näyttää ? Firmalla menee paremmin kuin koskaan ja suunta on ylöspäin.

        Firmalla menee paremmin kuin koskaan? 🤣🤣🤣🤣 Maksumerkintöjä tulee tasaseen tahtiin ja kuinka paljon maksuja maksamatta mitkä ei edes näy protestilistalla. Lieköhän vakuutukset saanu maksettua jo autoihin vai onko nekin edelleen maksamatta.


    • Anonyymi

      palkat jää maksamata. ja kokemusta on.en suosittele kellekkään kuka haluaa työstään korvauksen.kuski vaihtuvuus todella suuri tämän takia

      • Anonyymi

        Toivottavasti joku antaa kättä päähän pojulle oikein kunnolla. Loppuu tyhjätaskun rehvastelu!


    • Anonyymi

      Koskahan erkkilä huomaa olevansa syntynyt epäonnistumaan.... Mikään homma kun vaan ei onnistu....

      • Anonyymi

        Yrittäjä yritti maksaa myös alihankkijoille. Huonosti kävi. Liekkö firman talous vieläkään kunnossa...


    • Anonyymi

      Ainakin osalla kuskeista (entisistä) palkat saamatta. Oletettavasti kohta "johtajalla" nenäpieli kipeänä. Kuulosti hieman siltä.

      • Anonyymi

        Eikös sielä nyt ole mukana etelästä joku yrittäjä joka vissiin useamman konkurssin tehny että liekö parempaan suuntaan ainakaan tulee menemään


      • Anonyymi

        On vissiin vähän nykysilläkin kuskeilla rahan saanti hankalaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On vissiin vähän nykysilläkin kuskeilla rahan saanti hankalaa

        recarco on tehnyt yrityssaneeraushakemuksen 26.11.2019. hienosti toimittu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        recarco on tehnyt yrityssaneeraushakemuksen 26.11.2019. hienosti toimittu.

        No se ei homma lähteny toimimaan sitten :D ihan oikein


    • Anonyymi

      RE-Cargo kuuluu siihen ryhmään Lapissa. Kääritään nopeasti mahdollisimman paljon pimeää rahaa firmasta itselle. Suurimmat kärsijät ovat työntekijät ja verottaja. Nyt pitäisi työntekijöiden, nykyisten ja entisten, joilla on saatavia, mennä terminaalille ja naulata huijari seinään kiinni. Autot jumiin, ettei yksikään lähde liikkeelle ennen kuin rahat on maksettu.

      • Anonyymi

        Niin, johonkinhan muuhunhan ne rahat menee, ei ainakaan työntekijöille/alihankkijoille eikä kaluston ylläpitoon. Pari leasing-autoakin kävi ohjelmoinnissa, vaan jäi sekin lysti maksamatta.


      • Anonyymi

        eihän sitä palkanmaksajaa tarvitse kovistella maksamattomista palkoista, olkaa ammattiliitossa ja laittakaa palkat perintään, sitäkautta palkkaturva maksaa palkkanne korkojen kera


    • Anonyymi

      Ei missään nimessä kannata mennä tuohon firmaan töihin. Malliesimerkki huijarifirmasta.

      • Anonyymi

        No mutta kyllä lapsien pitää lahjat saada jouluaattona. Kyseinen yritys on virallinen Joulupukin kuljetusyritys. Tokmanninkin punainen Scania mainoksessa oli tämän yrityksen menopeli.
        Kuski oli kyllä palkattu näyttelijä joten annetaan joulurauha kaikille ja lahjat perille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mutta kyllä lapsien pitää lahjat saada jouluaattona. Kyseinen yritys on virallinen Joulupukin kuljetusyritys. Tokmanninkin punainen Scania mainoksessa oli tämän yrityksen menopeli.
        Kuski oli kyllä palkattu näyttelijä joten annetaan joulurauha kaikille ja lahjat perille.

        Kyllähän se ei tainnut olla tämän firman auto tokkmannin mainoksessa. Oululaisen firman auto siinä mainoksessa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mutta kyllä lapsien pitää lahjat saada jouluaattona. Kyseinen yritys on virallinen Joulupukin kuljetusyritys. Tokmanninkin punainen Scania mainoksessa oli tämän yrityksen menopeli.
        Kuski oli kyllä palkattu näyttelijä joten annetaan joulurauha kaikille ja lahjat perille.

        Juu, ei nyt ollu ihan sama firma


    • Anonyymi

      On kyllä tosi hyvä talo olla töissä. Ei voi moittia! 😌

      • Anonyymi

        On varmaan hyvä talo olla töissä, siihen asti kun työntekijän pitäisi saada palkkansa. Kuinka moni entinen kuljettaja odottaa rahojansa? Minä tiedän muutaman, jotka ovat uskoneet kaikki lupaukset ja paskanpuhumiset. Kuulemani mukaan aikoivat tulla porukalla kahville.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On varmaan hyvä talo olla töissä, siihen asti kun työntekijän pitäisi saada palkkansa. Kuinka moni entinen kuljettaja odottaa rahojansa? Minä tiedän muutaman, jotka ovat uskoneet kaikki lupaukset ja paskanpuhumiset. Kuulemani mukaan aikoivat tulla porukalla kahville.

        Kaikki on tullut kerralla ja ajallaan muista en tiedä .😌


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki on tullut kerralla ja ajallaan muista en tiedä .😌

        Kaikki tullu kerralla ja ajallaan ja silti tulee merkintöjä ku jääny alihankkijoille maksamatta. Kaatus vaa koko lafka ni saattas vaikka joku rehellinen yrittäjä saaha töitä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki on tullut kerralla ja ajallaan muista en tiedä .😌

        Joopajoo, firman imagoako yrität puhdistaa valehtelemalla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joopajoo, firman imagoako yrität puhdistaa valehtelemalla?

        ReCargo Oy täysin tuntematon yritys pääkaupunkiseudun kuljetusmarkkinoilla.
        Onko tämä yritys siellä pohjois-suomessa todella iso tekijä. Siis sellainen yritys joka hallitsee kaikkia kuljetusalan työtehtäviä. Tarkoitan sitä,että kaikki hoituu maidonkeräilystä maatiloilta aina vaativiin erikoiskuljetuksiin esim. rakennusalalla. Tämä ei ole mikään haistatuskommentti sillä tällaisia yrityksiä on Suomessa jotka toimivat todella monella alalla ja tekevät juuri siksi hyvää tulosta vuodesta toiseen. Olettaisin ,että kyseinen yritys toimii monella toimintaalueella ,koska kirjoittelu on tällä sivustolla on ollut aktiivista asioiden tiimoilta. Eihän jostain pienyrityksestä kukaan kirjoittelisi mitään. kertokaa nyt kaikki myös etelän elävälle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joopajoo, firman imagoako yrität puhdistaa valehtelemalla?

        ReCargo Oy täysin tuntematon yritys pääkaupunkiseudun kuljetusmarkkinoilla.
        Onko tämä yritys siellä pohjois-suomessa todella iso tekijä. Siis sellainen yritys joka hallitsee kaikkia kuljetusalan työtehtäviä. Tarkoitan sitä,että kaikki hoituu maidonkeräilystä maatiloilta aina vaativiin erikoiskuljetuksiin esim. rakennusalalla. Tämä ei ole mikään haistatuskommentti sillä tällaisia yrityksiä on Suomessa jotka toimivat todella monella alalla ja tekevät juuri siksi hyvää tulosta vuodesta toiseen. Olettaisin ,että kyseinen yritys toimii monella toimintaalueella ,koska kirjoittelu on tällä sivustolla on ollut aktiivista asioiden tiimoilta. Eihän jostain pienyrityksestä kukaan kirjoittelisi mitään. kertokaa nyt kaikki myös etelän elävälle.


      • Anonyymi

        No hupsista saatana ku on lipsahtanut J.E :llä velan puolelle.


      • Anonyymi

        No onhan siinä summia jonossa. Mutta tosiasia on se,että listassa pitäisi olla sellaisia lukuja joissa on 6 numeroa esim 100 000 eur ja perijänä verottaja(Suomen valtio) tai sitten joku pankki Nordea,Osuuspankki jne. Niin kauan kuin näitä yrityksiä ei listoilla näy niin kaikki hyvin. Liiketalouden opeissa on kerrottu mitkä pitää maksaa ja mitkä laskut saa odottaa ja tässäkin tapauksessa oppeja on noudatettu todella tarkasti. Ei muuta kuin menestystä valitsemalla uralla. Kyllä se siitä. Nämä pellefirmat maksetaan sitten kun jaksetaan. Hyvä meininki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On varmaan hyvä talo olla töissä, siihen asti kun työntekijän pitäisi saada palkkansa. Kuinka moni entinen kuljettaja odottaa rahojansa? Minä tiedän muutaman, jotka ovat uskoneet kaikki lupaukset ja paskanpuhumiset. Kuulemani mukaan aikoivat tulla porukalla kahville.

        Kyllä minä olen aina palkan saanut palkkapäivävä, itse taidat olla semmoinen joka ei ole hommia hoitanut. Niin ihan oikein sulle jos et mitään saakkaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä minä olen aina palkan saanut palkkapäivävä, itse taidat olla semmoinen joka ei ole hommia hoitanut. Niin ihan oikein sulle jos et mitään saakkaan

        niin no nyt varmaan saneerauksen aikana on tullu palkat ajallaan 😂 eikö tuon miehen perseilyä oo nähty jo ihan tarpeeksi


    • Anonyymi

      Kys. firman asiakas aikoinaan joutunut talousvaikeuksiin mistä johtuen on näin itsekin joutunut talousvaikeuksiin. Työllistää vakituisesti parikymmentä ihmistä ja palkat kyllä on maksettu ajallaan eikä kukaan ole jäänyt ilman. Hakeutunut saneeraukseen, jotta voisi nämä rästiin jääneet maksut hoitaa pois maksusuunnitelman avulla. Melkoisia väitteitä täälläkin esitetty pelkästään protestilistan perusteella.

      • Anonyymi

        Jos tässä viestissä asiakkaalla viitataan Kajaanin suuntaan, niin J.E hyvin myötävaikutti talousvaikeuksiin joutumista mm. kusettamalla rahaa välistä. Palkat on tullut ajallaan varmaan sen jälkeen, kun on saneeraukseen päästy. Kuskeilla ollut välillä viikonkin palkat myöhässä, ja kuskit useaan otteeseen aikonut jäädä kotiin jollei rahoja ole tullut. Myös kuskien välillä pitänyt tankata J.E:n autoja omilla rahoillaan, kun omat polttoainekortit on lukittu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos tässä viestissä asiakkaalla viitataan Kajaanin suuntaan, niin J.E hyvin myötävaikutti talousvaikeuksiin joutumista mm. kusettamalla rahaa välistä. Palkat on tullut ajallaan varmaan sen jälkeen, kun on saneeraukseen päästy. Kuskeilla ollut välillä viikonkin palkat myöhässä, ja kuskit useaan otteeseen aikonut jäädä kotiin jollei rahoja ole tullut. Myös kuskien välillä pitänyt tankata J.E:n autoja omilla rahoillaan, kun omat polttoainekortit on lukittu.

        Joo ja on tainut joillain entisillä kuskeilla mennä omat ja virman kortit sekaisin omaa autoa tankatessa.kynässäkin taisi olla kaks terää kun sitä tuntilistaa täytettiin.


    • Anonyymi

      ReCargo Oy (1563363-6) liikevaihto oli 194 000 euroa 2017 ja työllisti 1 henkilöä. Liikevaihto laski 13,4 %. Liiketoiminnan voitto oli 64 000 euroa ja liikevoittoprosentti oli 30,3 %. Yhtiön omavaraisuusaste oli 18 %.

    • Anonyymi

      näytti nousseen protestilistalle, eikö ole saneerauksessa?

    • Anonyymi

      ReCargo Oy liikevaihto oli 194 000 euroa 2017 ja työllisti 1 henkilöä. Liikevaihto laski 13,4 %. Liiketoiminnan voitto oli 64 000 euroa ja liikevoittoprosentti oli 30,3 %. Yhtiön omavaraisuusaste oli 18 %.

      • Anonyymi

        niin, mitä sä tuota tänne pakotat?


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        No hupsista 😂


    • Anonyymi

      On näköjään saatu joku hyväuskonen alihankkijaksi 😂 Pakko kai se jotai on keksiä kun kuskitkin lähteny kävelemään

    • Anonyymi

      ReCargo Oy liikevaihto oli 194 000 euroa 2017 ja työllisti 1 henkilöä. Liikevaihto laski 13,4 %. Liiketoiminnan voitto oli 64 000 euroa ja liikevoittoprosentti oli 30,3 %. Yhtiön omavaraisuusaste oli 18 %.

      • Anonyymi

        Hyvät talousluvut. 1 henkilö(toimitusjohtaja) liiketoiminnan voitto 64 000 eur. Jos kotiuttaa koko liikevoiton osinkoina itselleen. Osinkoverokin kohtelee armollisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvät talousluvut. 1 henkilö(toimitusjohtaja) liiketoiminnan voitto 64 000 eur. Jos kotiuttaa koko liikevoiton osinkoina itselleen. Osinkoverokin kohtelee armollisesti.

        Joo, vuoden 2017 näytti varmaan hyvältä, yritys laajenti 2018 ja ollut pelkkää alamäkeä siitä lähtien.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, vuoden 2017 näytti varmaan hyvältä, yritys laajenti 2018 ja ollut pelkkää alamäkeä siitä lähtien.

        Juopot kuskit vaihdetaan selviin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juopot kuskit vaihdetaan selviin.

        Nii, vai potkitaanko pois kun ei suostuta ajamaan kahella kortilla ympäripyöreitä? Ei tainnut olla oma kortti koneessa sillon kun yks yhdistelmä meni pitkin mettiä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nii, vai potkitaanko pois kun ei suostuta ajamaan kahella kortilla ympäripyöreitä? Ei tainnut olla oma kortti koneessa sillon kun yks yhdistelmä meni pitkin mettiä

        ReCargo Oy (1563363-6) liikevaihto oli 194 000 euroa 2017 ja työllisti 1 henkilöä. Liikevaihto laski 13,4 %. Liiketoiminnan voitto oli 64 000 euroa ja liikevoittoprosentti oli 30,3 %. Yhtiön omavaraisuusaste oli 18 %


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ReCargo Oy (1563363-6) liikevaihto oli 194 000 euroa 2017 ja työllisti 1 henkilöä. Liikevaihto laski 13,4 %. Liiketoiminnan voitto oli 64 000 euroa ja liikevoittoprosentti oli 30,3 %. Yhtiön omavaraisuusaste oli 18 %

        ReCargo on alan eliitiä.


    • Anonyymi

      Hei, kaverit, olen uusi tällä foorumilla, minusta tuli liikennealan yrittäjä. joten jos joku niin ystävällisesti antaa minulle käsityksen siitä, miten voin hakea alihankkijaa

      • Anonyymi

        kysy erkkilältä 😂😂


    • Anonyymi

      Oisko recargo hyvä työpaikkana? Velkaa on ilmeisesti jonkun verran perinnässä? Kokemuksia?

    • Anonyymi

      Meininki on sitä että yrittäjä ajattaa järkyttäviä päiviä, laki ei merkkaa tässä firmassa mitään!

    • Anonyymi

      Haussa näyttäs olevan taas kuskeja. Onko jollain oikeaa kokemusta ko firmasta? Toimiiko palkanmaksu jne…?

      • Anonyymi

        Palkat kyllä tuli ihan ok, kaikki muu onkin sitten rempallaan.. Leimaamattomia vehkeitä ym.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Palkat kyllä tuli ihan ok, kaikki muu onkin sitten rempallaan.. Leimaamattomia vehkeitä ym.

        Renkaat on aivan sakkorenkaat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Renkaat on aivan sakkorenkaat.

        Montako autoa tästä firmasta löytyy?


      • Anonyymi

        En todellakaan voi suositella!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En todellakaan voi suositella!

        Ei käy , autoissa on alkolukot.


    • Anonyymi

      Jos haluat palkan saaha työstä niin tohon firmaan ei kannata mennä!

    • Anonyymi

      (yritys ei ole toiminnassa 10.1.2022 alkaen)
      No mutta nythän se lopulta näyttäis siltä että ei kuseta Erkkilä enään yhtäkään kuskia tahi yhteistyö kumppania. On tätä juhlapäivää ootettukki…

      • Anonyymi

        vihdoinkin!


    • Anonyymi

      Meijän Jari tehny konkan👌👌👌onnittelut!

    • Anonyymi

      Suurin huijari jonka tiedän, jättää laskujen lisäksi palkat maksamatta. Ihmettelen suuresti jos ei joku tapa sitä

    • Anonyymi

      HUH, sai Jari tuntea saman mitä aiheutti toisille yrittäjille aiemmin. Toivottavasti firman työntekijöille löytyy duunit (jos siellä ketään enää oli töissä).

      • Anonyymi

        No nyt kyllä isot heipat kaikki lukijat. ReCargo oli joulupukin virallinen yhteistyökumppani.
        ReCargon piti toimittaa kaikki joululahjat Suomen lapsille,mutta kaikki meni ihan mullin mallin ihan pieleen meni. Joulupukki on nyt hyvin siis todella vihainen kuten Nasse setä aikoinaan. No seniorit muistavat tämän tutun keski-ikäisen tosi miehen.
        Olisiko se Suomen posti kuitenkin se seuraavaksi paras vaihtoehto. posti on kuitenkin parantanut tasoaan viime aikoina todella hyvin. No joulupukki miettii ,palataan kesälomien jälkeen asian pariin......................


    • Anonyymi

      Joko on uus firma pystyssä? Näkyy kärryt isoilla recargo teippauksilla liikkuvan vielä?

      • Anonyymi

        Näytti kulkevan EventWorks Oy:n perässä


      • Anonyymi

        Kalusto on mennä pesänhoitajan kautta huutokaupan kautta eteenpäin. Kuten aiempi mainitsi niin yks löytyy eventworksilta joka on ostanu sen konkurssipesältä pois.

        Eli uutta firmaa ei oo pystyssä mutta touhuaa nykyään myyntipäällikkönä yhdessä kuljetusfirmassa. Kunhan nyt ei tulis taas uutta konkurssia


    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe