ReCargo Oy, Rovaniemi

Onko millanen lafka? näyttää välillä etsivän kuskeja vähän sinne tänne?
Ilmoita


16 Vastausta

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.


Olet kyllä aika tyyppi lyöt lyötyä. Muutaman tonnin perittävä summa joku insinööri toimisto. Ei sellaiseen ole yksikään firma kaatunut. Vaihtoehtoja on valtavasti velkasaneeraus jne..... On vaikea ymmärtää kun meillä kuljetusalla on jo muutenkin niin vaikeaa ja monet todella hyvät työnantajat elävät vaikeita aikoja koko Suomessa niin sitten omaväki,kuljetusalan ammattilaiset tosi tekijämiehet puukottavat omaa väkeä selkään näillä keskustelufoorumeilla. Siinähän on kyseessä juurikin omat työpaikat.Sehän on kuin paskoisi omaan pesäänsä."vanha kansan viisaus" Vaikea ymmärtää??????? Mikä on se todellinen motiivi? Vanha kauna????
Ilmoita
Olihan muuten hyvin kirjoitettu . Siitä pisteet sinulle.
Ilmoita
Laitoin tuossa aiemmin talouslukuja ja jostain syystä ylläpito taas jälleen poisti kirjoitukseni vaikka siinä ei herjattu ketään eikä se ollut rasistinen. Ja oli myös kirjoituksen kohteelle myönteinen. Siis kyseessä on yhden ihmisen yritys. Hän pärjää omillaan ja pärjää myös tulevaisuudessa vaikka joku pieni maksurästi painaa päälle. Hän ei varmasti ole palkkaamassa ketään kuljettajaa kuten alkuperäinen kirjoittaja väitti. Eli alkuperäisen kirjoittajan ainut aihe kirjoitukseen on mielestäni henkilökohtainen kauna kyseistä yritäjää kohtaan. Olisi todella hyvä asia jos alkuperäinen kirjoittaja selventäisi omia näkemyksiään ,kun kerta tämän kirjoittelun aloitti.
Ilmoita
Eikös tuolta lähe kuskit ja torpparit käveleen jo...
2 VASTAUSTA:
No jos nyt niin asiantunteva ja viisas olet niin kertoisit miten kuskit lähtevät kävelemään kun yrityksessä on vain yksi työntekijä eli itse toimitusjohtaja , saati sitten torpparit mikä on halventava nimitys alinhankintayrittäjistä. Torpparilaitos kun lopetettiin jo yli 100 vuotta sitten.Miten voisi olla "torppareita" jos yrityksen liikevaihto on todella pieni. Jostain syystä alkaa usko loppua joidenkin kuljettajien älylliseen osamäärään kun kyseessä on työtehtävät. Lukisit nyt ensin talousluvut netistä,ne ovat ihan julkista materiaalia ja löytyvät heti kun kirjoitat google hakuun Firman nimen.Voiko oikeasti ammattipätevien ihmisten joukossa olla näin surkeaa kuljettaja-ainesta.Ilmeisesti voi olla siksi juuri ikävä kyllä meillä on ne surullisen kuuluisat kuljettajamarkkinat. Toiset pärjää ja etenevät alalla. Toiset vain valittavat,mutta eivät tee kuitenkaan mitään sen että asiat sujuisivat omalla kohdalla paremmin.-nimimerkki Niin Makaa Kuin Petaa
Hiertääkö joku? Ap kysyi tietoa firmasta, niinkun moni muukin täällä tekee ja sinä näytit ottavan herneen nenään jostakin??
+Lisää kommentti
Niin otin herneet nenään totta tosiaan. Jos yrityksellä on vain yksi työntekijä ja kirjoituksen aloittaja väittää ihan muuta eli että olisi avoimia työpaikkoja. Siihen vielä joku pelle lisää alihankkijat. Kun tarkistaa firman taloustiedot kun on taloushallinnon koulutus taustalla vaikka olen yhdistelmäkuljettaja niin osaan kyllä talousasiat kiitettävästi ,koska sitä olen opiskellut monen monta vuotta .?(silti tulin kuljetusalalle koska täällä on mukavampaa kuin kuin pyöritellä lukuja toimistossa.) Mutta palataan aiheeseen. Minua ottaa päähän suunnattomasti se ,että kun kyseessä on yhden ihmisen elämäntyö. Siihen liitetään pieni perintätoimi jonkun insinööritoimiston taholta niin on ihmisiä jotka haluavat tuhota ihmisen koko uran kuljetusalalla. Samaan aikaan meillä Suomessa on nuoria jotka eivät ikinä valmistu mihinkään ammattiin. He ovat niitä tosielämän luusereita. Nyt sitten Antti Rinne uudessa hallituksessa aikoo pakottaa kaikki opiskelemaan myös ammatin. Niin ei tule ikinä onnistumaan. Joko nyt ymmärsit,että tässä on kysymys paljon suuremmista periaatteista kuin yhden ihmisen elämäntyön mollaamisesta. Jokaisella yhdenmiehen yrityksellä on vaikeita aikoja ja jos ei ole edes myötätuntoa muilta ammattitovereilta niin voi vain kysyä,missä mennään, olemmeko edes Suomessa jossa periaate on aina ollut,että kaveria ei jätetä.
1 VASTAUS:
Ei ilmeisesti ole tuttu firma jos väität siinä olevan vain yksi työntekijä.
+Lisää kommentti
Kuten jokainen ihminen joka asuu esimerkiksi täällä etelä-Suomessa ei tunne yritystä. Jotta saa jonkinlaisen kuvan näillä kirjoittelupalstoilla niin pitää Googlata mikä yritys ja tarkistaa taloustiedot. Googlen mukaan yrityksellä on vain yksi työntekijä ja se toimii Rovaniemellä. Ja näin on menty monen monta vuotta. Te paikalliset olette ehkä paremmin perillä asioista. Onko tässä kyseessä jonkinlainen yritysrypäs jossa eritoiminimillä toimitaan ,mutta kaiken takana on yksi ja sama mies. Jos näin on niin teidän paikallisten mielestä kyseessä on silloin kuitenkin yksi yritys vaikka todellisuudessa on monta yritystä ja tämmöinen meininki ei ymmärrettävistä syitä aukene lukijoille jotka asuvat satojen km päässä. Vaikka kyllä täällä etelä-Suomessakin on kuljetusyrityksiä jotka on pilkottu pienemmiksi vaikka kaikilla on takana sama yrittäjä todellisuudessa. Yritys kannattaa pitää riittävän pienenä jotta työnantajavelvoitteet jotka vaaditaan isoilta yrityksiltä eivät rasita samoin jos jollakin yrityksen osalla menee huonosti niin se rasittaa vain kyseistä yksikköä.
Ja näinhän kuuluu yrittäjän toimia jos asioita ajattelee talouspohjalta.Ei kannata koko elämäntyötänsä laittaa yhdenkortin varaan .
Ilmoita
Eli paikalliset Rovaniemeläiset laittakaa tosiasioita, ei haukkumista. Älkää laittako mitään lukuja sillä muuten ylläpito poistaa kaiken epäsopivan herjaavan kirjoittelun. Ihan aidosti kiinnostaa millaisista palikoista tällainen yritys on rakennettu . Ja onhan se toiminut kuitenkin 20 vuotta. Miksi Googlesta lukemani julkiset talousluvut ei mitenkään ole sitä mitä te paikalliset tänne kirjoitatte?? Monta kysymystä , toivon asiallisia vastauksia. Tämä on oikein mielenkiintoinen aihe.
Ilmoita
Rovaniemi on kaupunki ja siellä on paljon kuljettajia,mutta nyt haluttaisiin niitä kommentteja miten mennään tässä viestiketjussa eteenpäin. Tuliko pupu pöksyyn?
On monta kysymystä johon vain paikalliset osaavat vastata,Virallinen valtion taloushallinnon tilasto kertoo jotain mikä ei ole paikallisten mielestä totuus.Kertokaa nyt ihmeessä totuus.
Ilmoita
Niin sitä totuutta kaivataan. Jos virallisesti yrityksessä on vain yksi työntekijä ja viralliset talousluvutkin ovat hyvin vaatimattomat niin mistä tässä on kyse?????????
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
ReCargo on kyllä useamman ihmisen firma. Laajentanut toimintaansa viime vuoden toukokuussa.
Ja samalla vaihtanut firman nimeä Pyörittää toimipistettä/terminaalia rovaniemellä ex-kovalaisen vanhoissa tiloissa. ReCargohan on hakenut työntekijöitä (googleen duunitor ReCargo) löytyy monta osumaa, mutta ovat saanet pohjoisessa jo niin hyvän maineen että eivät meinaa saada ketään töihin.
Ja kyllä kyseinen firma on enemmän velkaa kun sen paritonnia. Esim lehdestä löyty protesti listalta heti lowell suomi oy:lle velkaa päälle parikymmentä tuhatta. +Alihankijoille on velkaa useampiakymmeniä tuhansia euroja.
Ilmoita
Ei edelleenkään mitään järkevää vastausta mikä tällainen Regargo oikein on?????
1 VASTAUS:
Kuljetusliike mikä on velkaa joka suuntaan. Siinä lyhyesti ja ytimekkäästi
+Lisää kommentti
Silloinhan asia on selvä. Kukaan järkevä ei tällaiseen puljuun mene töihin. Kukaan järkevä asiakas ei käytä kyseisen yrityksen palveluja. Johan tämä kuuluisa tilaajavastuulaki velvoittaa asiakkaitakin selvittämään taustat kenen kanssa tekee yhteistyötä. Vai mitä?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

ReCargo Oy, Rovaniemi

Onko millanen lafka? näyttää välillä etsivän kuskeja vähän sinne tänne?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta