FREESTYLE kusettaaa Matti Kärkkäinen

Anonyymi

Nopeen googlettelun ja selvittelyn jälkee selvis:
Matti Kärkkäinen on mukana toiminnas ja taustal,
myy Freestyle -lehtii http://www.freestylelehti.fi/

Muutamii Matti Kärkkäisen aikasempii yrityksii:
Nikolex Oy
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2011/04/11/halpaa-puhelinmyyntia-kasikirjoitus
Nikolex Oy kaatu konkkaan.

Riafi Oy ja lopputulos konkurssi

Riote Oy http://www.protestilista.com/yritys/2486727-4

Freestyle-lehden päihdekampanja vierailee Porvoossa ensi maaliskuussa – Kampanjan perusti ex-IT-miljonääri Jaakko Rytsölä
LYHYET
8.11.2018 18:17
Freestyle-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Sillä saatavilla keräystuotoilla rahoitetaan päihdekasvatuskampanjan koulukiertueita. Lehden kansikuvakasvoina ovat olleet muun muassa Sanni, Jannika B, Cheek, Toni Wirtanen, Teemu Selänne ja Nelli Matula. Kuva on otettu lehden verkkosivulta.
Freestyle-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Sillä saatavilla keräystuotoilla rahoitetaan päihdekasvatuskampanjan koulukiertueita. Lehden kansikuvakasvoina ovat olleet muun muassa Sanni, Jannika B, Cheek, Toni Wirtanen, Teemu Selänne ja Nelli Matula. Kuva on otettu lehden verkkosivulta.

Marko Wahlström

POR­VOO Val­ta­kun­nal­li­ses­ti toi­mi­van Frees­ty­le-päih­de­kas­va­tus­kam­pan­jan kou­lu­vie­rai­lut ulot­tu­vat en­si vuo­den maa­lis­kuus­sa Al­bert Edel­fel­tin kou­luun Por­voo­seen. Päih­de­kam­pan­ja vie­rai­lee kou­lul­la 12.–14.3.

Päih­de­kam­pan­jan taus­tal­la toi­mii eh­käi­se­vää päih­de­työ­tä te­ke­vä yk­si­tyi­nen, mut­ta so­si­aa­li­ses­ti toi­mi­va yri­tys. FS-Kus­tan­nus Oy:n verk­ko­si­vu­jen mu­kaan sen tar­koi­tuk­se­na on he­rät­tää kes­kus­te­lua päih­teis­tä, edis­tää ter­veel­li­siä elin­ta­po­ja ja hu­maa­ne­ja asen­tei­ta.

Yri­tyk­sel­lä on käy­tet­tä­vis­sään kou­lu­tet­tu­ja päih­de­a­lan am­mat­ti­lai­sia, jot­ka kier­tä­vät val­ta­kun­nal­li­ses­ti kou­luil­la il­mai­sek­si, oma­va­rai­sen ra­hoi­tuk­sen tur­vin. Kou­lu­vie­rai­lut ra­hoi­te­taan te­le­mark­ki­noil­la myy­tä­väl­lä kam­pan­jan omal­la Frees­ty­le-leh­del­lä. Täl­lä het­kel­lä te­le­mark­ki­noin­tia koh­dis­te­taan muun mu­as­sa por­voo­lai­siin ko­ti­ta­louk­siin.

Yri­tyk­sen toi­min­ta pe­rus­tuu yh­teis­kun­nal­li­seen yrit­tä­mi­seen. Yri­tys ei ota vas­taan lah­joi­tuk­sia, vaan työ­tä voi tu­kea ti­laa­mal­la Frees­ty­le-leh­den. Leh­den en­sim­mäi­nen nu­me­ro il­mes­tyi ke­säl­lä 2016.

Päih­de­kas­va­tus­kam­pan­jan kou­lu­kier­tu­eet al­koi­vat kol­mel­la paik­ka­kun­nal­la syk­syl­lä 2016. Vii­me vuon­na kier­tue ulot­tui 20 paik­ka­kun­nal­le. Tänä vuon­na kou­lu­kier­tue on käy­nyt jo 27 paik­ka­kun­nal­le ja tu­los­sa on vie­lä nel­jä paik­ka­kun­taa.

Kou­lu­kier­tu­eil­le mu­ka­na on ai­na vä­hin­tään yk­si ra­jun päih­de­taus­tan omaa­va ih­mi­nen, joka ker­too oman sel­viy­ty­mis­ta­ri­nan­sa.

Frees­ty­le-leh­den ja kam­pan­jan taus­tal­la en­ti­nen IT-mil­jo­nää­ri

FS-Kus­tan­nus Oy:n ja Frees­ty­le-leh­den taus­tal­la toi­mii yrit­tä­jä Jaak­ko Ryt­sö­lä, jon­ka suu­ri ylei­sö muis­taa vuo­si­tu­han­nen vaih­teen nuo­re­na IT-mil­jo­nää­ri­nä ja kel­tai­ses­ta Lam­borg­hi­nista. IT-kup­lan puh­ke­a­mi­nen koh­ta­lok­kaak­si nuo­rel­le mie­hel­le.

Ta­ka­vuo­sien rai­lak­kais­ta juh­lis­ta ja hu­mus­ta tun­ne­tuk­si tul­lut Ryt­sö­lä on myös Frees­ty­le-päih­de­kam­pan­jan pe­rus­ta­ja.

– Ha­lu­sin kan­taa kor­te­ni ke­koon ja to­teut­taa päih­de­kas­va­tus­kam­pan­jan sekä pe­rus­taa sen toi­min­nan mah­dol­lis­ta­van leh­den. Jot­ta ra­hat työ­hön löy­ty­vät, tar­vit­sem­me tä­män me­di­an, jon­ka tuo­toil­la kus­tan­nam­me niin kam­pan­jan kier­tu­een sekä tu­ki­pu­he­li­men ja nii­hin tar­vit­ta­van asi­an­tun­ti­ja­työn, et­tä luon­nol­li­ses­ti leh­den myyn­ti­työn, hän pe­rus­te­lee Frees­ty­le-leh­den ju­tus­sa hel­mi­kuul­ta 2017.

3

191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/200807047901728

      Matti Kärkkäinen jättää kaikki omat laskut ja palkat yms. maksamatta ja laskuttaa useaan kertaan samoja laskuja uudelleen ja uudeleen... siis samoja tilauksia eri yrityksillä ja eri tilinumeroilla...

    • Anonyymi

      Eikös Matti ole nyt vangittu jo... Pasilassa on kuulemma komerossa... myös useat työntekijät ovat joutuneet kuulusteluun ja osa jopa myös komeroon kun yrittivät valehdella

    • Anonyymi

      Älkää tilatko freestyle-lehteä. Älkää tutkeko millään tavalla kyseisen lehden taustalla olevaa yritystä. Perukaa nykyisetkin tilaukset. Yritys rikkoo kuluttajansuojalakia ja markkinointikieltoa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9124
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2678
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      140
      2450
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      6
      1295
    Aihe