Cornudo Meksico

Vuosia haaveena tutustua Meksikon nähtävyyksiin ja etenkin syntiin näki päivänvalon pari vuotta sitten vaimoni kanssa. Hän on estoton eikä sylje vieraan miehen päälle, päinvastoin tykkää suuresti kolmannenpyörän metsästämisestä ja itse pidän katselusta,
Saimme vihjeen hotelliravinola, Toque de Cupido, paikasta jossa käy avioparit ja miehet jotka etsivät näiden seuraa.
Perille pääsy vei voimat liki vuorokauden perioidin jälkeen ja ensimm.päivä jos toinenkin meni asettuessa ja palautuessa. Siellä "cornudo" ei aisankannatus on suht vapaata eikä sitä , kuten muitakaan ilmiöitä ja haluja ihmetellä. Toisaalta suurkaupungissa, yli 20 milj.asukasta, mikään ei ole enää outoa.
Illan tullen vaimoni, Anita, alkoi laittautua naisellisiin hepeneisiin. Sukkanauhavyö ja saumasukat löysivät tottuneesti paikkansa lyhyen hameen alta, Suomessa vieraita miehiä oli riittänyt kymmeniä vuosien mittaan, asia meille elämäntapa 31v aviovuoden jälkeen. Matkakin oli toisaalta hänen myöhästynyt 50v lahja ja illan piti kruunata kaiken, eli g-piste...joopa.

Viimein hissillä alas tuon näyttävän, kauniin ja sexyn puolisoni kanssa, ei uskoisi kahden aikuisen lapsen äidiksi.
Hermostutti käveltyämme respan ohitse yökerhon puolelle hämyiseen iltaan, ensin kuitenkin menimme ulkoilmaan ottamaan rohkaisupaukut.
Vaimo kysyi kohta, että katsotaanko meitä muista pöydistä ja vastasin myöntävästi vaivihkaisen silmäilynim perusteella. Kymmenet pikisilmät katselivat pöytäämme kohden, vaalea ja pitkä nainen havaittiin kyllä. Olimme vasta ulkopatiolla ja täälääkin hunaja veti kärpäsiä, oikeasti hirvitti mennä sisälle härkien pesään.
Sanoinkin, että vielä voisi perääntyä mutta Anita selvitti asian parilla lisäpaukulla.
Tunnin päästä puoliltaöin oli aika ottaa härkää sarvesta aivan kirjaimillisesti.
Kiehtova tanssimusikki otti meidät syleilyynsä heti sisäpuolella kuten kuumailma, pääpystyssä askelsimme syrjempiin pöytiin, emme kerjänneet lisähuomiota.
Tilasimme viiniä ja arvioimme illan menoa: nuorehkot miehet hakivat varattuja naisia miestensä viereltä tanssiin aivan estotta, nämä vaan hymyilivät innostuneina. Huh, miltä tuntuikaan , kun kaikki näyttivät olevan samassa veneessä.
Vaivasi vaan se tuijotus jonka saimme, olimme varmaan ainoat ulkomaalaiset paikalla, etenkin vaalea ja pitkäsäärinen rouvani lisäksi.
Tajusin, että miehet vahtivat vaimoani, mutta varmaan luulivat meidän sattuneen vahingossa ko.paikkaan ja keräsivät rohkeuttaan.
Parketilla monet parit suutelivat avoimesti, muutama käsi harhaili jo hameen alla ja pöydistä yksinäiset aviomiehet silmäilivät intensiivisesti rouviensa perään.
Tuntui uskomattomalta katsella menoa joka ei koskaan rantautuisi kotimaahamme, meillä nyrkkitappelu ja syyskäräjät olisi ainoa varma asia.

Minun oli käväistävä miestenhuoneessa sillä pikkuhätä vei siivet nautinnolta, vaimo kuiskasi perääni etten vaan olisi pitkään. Sanoin tulevani niin pian ettei kukaan ehtisi saaliille ja sen teinkin. Kiirehdin pöytäämme hyvillä mielin, mutta huomasinkin sen tyhjäksi? Ajattelin Anitan tietysi karanneen naistenpuolelle ja istuin paikalleni hätäilemättä. Samassa huomasin vaalean tukkapehkon lattialla muita ylempänä, rouva olikin saanut tansittajan alle aikayksikön.
Nuorehko mies, vaikkakin häntä lyhempi, pyöritti kultaani lämpimäksi. Anita vinkkasi minulle silmää ja ymmärsin kaiken olevan kunnossa, kaikki kipaleet olivat tarkoituksella hitaita ja mies oli liimaantunut vaimooni hyvin liki.
Kieltämättä tunsin kaluni heräävän saatuaan vainun tulevasta yöstä, kiihotti sen herääminen.
Kappale vaihtui yhä imelämpään, espanjalaista tanssimusiikkia jpota en tuntenut, mutta mukava oli katsella. Vieras käsi pyöri vaimon pepulla eikä tämä vastustellut, täällä oltiin pelkästään avioliiton ulkopuolisen seksin takia ja sen huomasi. Miehet eivät aikailleet saadakseen parhaat ja seksikäimmät naiset päältä. Eipä monta naista pöydissään istuneekaan, muutama iäkkäämpi vain.
Nyt mies jo alkoi näykkiä vaimon kaulaa tanssiessaan eli alotti esileikin esileikin, pian jo suuteli suoraan suulle eikä rva kieltänyt. Muutamassa minuutissa iskeminen oli jo loppusuoralla, hämmästelin sitä vauhtia!!
Kohta puolisoni tuli kuitenkin luokseni ja laittoi miehen pois. Odotin vastauksia ja niitä tulikin: mies osasi englantia ja ehdotti seksiä luonaan lähistöllä ja Anita lupasi harkita vaan ei luvata. Halusi myös tanssia , kun pääsi jännityksestään. Tyyppi oli tuoksunut valkosipulilta ja ollut liiankin innostunut, siksi kylmä EI!

Seuraav adonis koputti olkapäähäni sanoen jotain omalla kielellään ja nyökkäsin arvaten kysymyksen: vaimon perässä oli asialla. Tämäkin n.30v ja hyvin hoikka ja komea meksikolainen, sinne ne häipyivät synninsilmään. Toisaalta oli mukava istua ja seurata, kun vaimoa piiritettiin ja yritettiin sänkyseuraksi.
Samat jekut oli tälläkin; käsi pepulle ja suutelua ja likistelimistä heti kättelyssä.
Naapuripöydässä istui jo gigolo keski-ikäisen pariskunnan keskellä ja löylyä alkoi olla jo tarpeeksi.
1
Ilmoita


2 Vastausta

Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.


Pöydässä rouvan reidet avautuivat kuin tulppaani auringossa, näin mustakarvaisen vitun pöydän alla, siksi hän siis kävi äsken pikaisesti jossain. Poisti miehensä pyynnöstä nimettömät ja tämä gigolo pääsi nyt sormineen viimeisen portin läpi.
Tarjoilija toi heille olutta lisää eikä ilmekään värähtänyt, Suomessa olisi porttikielto ja yleinen nolaaminen ollut jo tosi. Aviomies siirtyi vaimonsa viereen ja halusi katsella kun hame nousi ja vieras pumppasi vaimon vittua sormillaan, muissa pöydissä oli sama meno ja muutamassa vasta suudeltiin. Missään ei istuttu ja juteltu ilmoista yms.tylsyyksistä, täällä toimittiin tehokkaasti.
Oma vaimoni suuteli täysiä tansittajaa joka pyrki takaa hameen alle vaan ei yltänyt, rintoja kokeili paidan päältä kuitenkin. Kohta he palasivat pöytäämme ja yllättäen mies jäikin seuraamme jotain sanoen, halusi naista ilmeisesti pian.
Jokin Jose tuntui olevan ja vesialan insinööri, tunsi kosteikon missä sen vain huomasi. Kysyin vaimolta silmäilyllä, että kelpasiko tämä ja hän nyökkäsi vinosti hymyillen. Uskomatonta, mutta hetkessä Jose jatkoi sitä mihin jäi lattialla, hän vaan otti vaimoni syliinsä ja alkoi tulisen suutelun. Anita vastasi sillä mies oli komea ja itsevarma, minun kullin se jäykisti lopullisesti. Käsi meni piiloon sinne mihin äsken ei yltänyt, hame nousi ylös ja vaimo antoi periksi avaten polvensa. Näytti aivan hurjalta, kun vierasmies meni julkisella paikalla sormineen vaimon vitulle ja alkoi hyväillä vaginaa. Huomasin, ettei ollut ensimmäistä kertaa asialla sillä olihan tämä paikka missä käytiin vaimoja naitattamassa vierailla miehillä.
Kohta ilmestyi fritsu rakkaani kaulaan ja hän alkoi ola kypsää kauraa muutenkin, näytti sormellaan hissin suuntaan eli tanssit oli ohi puolessa tunnissa.
Pian löysimme itsemme huoneemme ovelta uuden ystävämme kera, sisällä he kaatuivat sänkyymme minulta mitään kysymättä. Heitin vaateitani vähemmäksi aristellen housujeni riisumista jos se ei ole tahdikasta mutta oliko pään työntäminen vaimon reisien väliin sen hienompaa. Poistin housuni ja kaivoin kaluni vapauteen. Samassa vein sen vaimoni suuhun ja lutkutus tuntui syvällä nivusissa. Kohta Anita sanoi, että hurjan nopeaa toimintaa, kun hän pelkäsi vesiperää ja menevän aamuyöhön notkuessa lasi kädessä. Kertoi miehen olevan taitava kielimies ja klitan saavan hyvää hoitoa, kiihotti kuulla kun vaimosta niin tykättiin. Hetkessä he olivat 69:ssä ja Anita sai vieraan kalun suuhunsa, hän tykkäsi kovasti miesten kaluista ja etenkin imemisestä. Pyynnöstäni hän ei ajanut koskaan häpykarvoja sillä vieras sperma karvoilla on hyvin syntisen näköistä, lukemattomat kerrat olen imenyt sitä lopuksi niiltä haivenilta.
Kohta Jose pyrki pukille ja tarjosin kumia jonka laittoikin päälle, täällä ei uskaltanut antaa naida paljaalla. Tai ainakin niin aluksi luulin. Jose alkoi astua väkevällä voimalla naistani, kalu oli pitkä ja ohut. Tikkaus yltyi hurjaan cresentoon, runkkasin haltioissani seuratessani kuinka kyrpä upposi vaimoni kiimaiseen lihaan. Scandinaiset olivat kuulemma niitä kaikkein halutuimpia ja harvinaisempia saaliita täällä, siksi siis se päällekäyvä asenne. Samalla mies nuoli rintoja välillä suudellen ja Anita kokeili kynsiensä pitoa vieraan selkään, teki sen aina orkun ravistellessa, häneltä tuli pian. Kohta mies ruiski kumin sisään ja poistui hyvin nopeasti, arki ja työpäivä kutsui. Nuolin vittua ja tunsin kumin tuoksun, sperma olisi ollut parempaa maustetta. Kahden viikon aikana kävimme kuusi kertaa alakerran ravintolassa ja heti lähti miehet vaimon kimppuun , kun pöytään pääsimme. Kaikki muut nähtävyydet jäi näkemättä unen puutteen ja helteen takia, hävetti kotona kertoa ettemme nähneet oikein mitään, jäykkiä patukoita vain.
Kahdesti vaimon vittuun laskettiin lemmenvaahtoa paljaalla jonka sitten nuolin puhtaaksi ja kirnusin liukkaille lopuksi. Kova riski mutta mitään tauteja ei seurannut, lemmenhuumassa järki karkaa näköjään.
Kokemuksena loma oli mahtava, kiihotti älyttömästi se huomio jonka vaimo sai, miehet olivat aivan hulluina hänen peräänsä. Tahallani kävin poissa ja näin jo ovelta, kun miehet kiirehti vaimoni luo, viidessä minuutissa jo suutelivat ja käsi jo vitulla. Suomessa menee joskus koko ilta kunnes vierasmies alkaa lähennellä.

Neljäs mies nai koko yön ja sai myös anaaliseksiä ja rintojen väliin ja suuhun, oli hyvin nuori mies joka jaksoi ja spermaa riitti. Oli ikionnellinen saatuaan suomalaista "vaaleata enkeliä" kuten itse sanoi. Heidän naiset paljolti lyhyempiä ja tukevampia, harvoin 180cm pitkiä. Loman jälkeen vaimo oli alapäästä kipeä monta päivää, parin kuukauden päästä kävi luvalla vieraissa kotona ja vieras kalu maistui taas hyvälle ja tuli kotiin lemmenkastikkeet sisällä mutta se eri juttu.
Ilmoita
Nautinnollinen matka kokemus.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Cornudo Meksico

Vuosia haaveena tutustua Meksikon nähtävyyksiin ja etenkin syntiin näki päivänvalon pari vuotta sitten vaimoni kanssa. Hän on estoton eikä sylje vieraan miehen päälle, päinvastoin tykkää suuresti kolmannenpyörän metsästämisestä ja itse pidän katselusta,
Saimme vihjeen hotelliravinola, Toque de Cupido, paikasta jossa käy avioparit ja miehet jotka etsivät näiden seuraa.
Perille pääsy vei voimat liki vuorokauden perioidin jälkeen ja ensimm.päivä jos toinenkin meni asettuessa ja palautuessa. Siellä "cornudo" ei aisankannatus on suht vapaata eikä sitä , kuten muitakaan ilmiöitä ja haluja ihmetellä. Toisaalta suurkaupungissa, yli 20 milj.asukasta, mikään ei ole enää outoa.
Illan tullen vaimoni, Anita, alkoi laittautua naisellisiin hepeneisiin. Sukkanauhavyö ja saumasukat löysivät tottuneesti paikkansa lyhyen hameen alta, Suomessa vieraita miehiä oli riittänyt kymmeniä vuosien mittaan, asia meille elämäntapa 31v aviovuoden jälkeen. Matkakin oli toisaalta hänen myöhästynyt 50v lahja ja illan piti kruunata kaiken, eli g-piste...joopa.

Viimein hissillä alas tuon näyttävän, kauniin ja sexyn puolisoni kanssa, ei uskoisi kahden aikuisen lapsen äidiksi.
Hermostutti käveltyämme respan ohitse yökerhon puolelle hämyiseen iltaan, ensin kuitenkin menimme ulkoilmaan ottamaan rohkaisupaukut.
Vaimo kysyi kohta, että katsotaanko meitä muista pöydistä ja vastasin myöntävästi vaivihkaisen silmäilynim perusteella. Kymmenet pikisilmät katselivat pöytäämme kohden, vaalea ja pitkä nainen havaittiin kyllä. Olimme vasta ulkopatiolla ja täälääkin hunaja veti kärpäsiä, oikeasti hirvitti mennä sisälle härkien pesään.
Sanoinkin, että vielä voisi perääntyä mutta Anita selvitti asian parilla lisäpaukulla.
Tunnin päästä puoliltaöin oli aika ottaa härkää sarvesta aivan kirjaimillisesti.
Kiehtova tanssimusikki otti meidät syleilyynsä heti sisäpuolella kuten kuumailma, pääpystyssä askelsimme syrjempiin pöytiin, emme kerjänneet lisähuomiota.
Tilasimme viiniä ja arvioimme illan menoa: nuorehkot miehet hakivat varattuja naisia miestensä viereltä tanssiin aivan estotta, nämä vaan hymyilivät innostuneina. Huh, miltä tuntuikaan , kun kaikki näyttivät olevan samassa veneessä.
Vaivasi vaan se tuijotus jonka saimme, olimme varmaan ainoat ulkomaalaiset paikalla, etenkin vaalea ja pitkäsäärinen rouvani lisäksi.
Tajusin, että miehet vahtivat vaimoani, mutta varmaan luulivat meidän sattuneen vahingossa ko.paikkaan ja keräsivät rohkeuttaan.
Parketilla monet parit suutelivat avoimesti, muutama käsi harhaili jo hameen alla ja pöydistä yksinäiset aviomiehet silmäilivät intensiivisesti rouviensa perään.
Tuntui uskomattomalta katsella menoa joka ei koskaan rantautuisi kotimaahamme, meillä nyrkkitappelu ja syyskäräjät olisi ainoa varma asia.

Minun oli käväistävä miestenhuoneessa sillä pikkuhätä vei siivet nautinnolta, vaimo kuiskasi perääni etten vaan olisi pitkään. Sanoin tulevani niin pian ettei kukaan ehtisi saaliille ja sen teinkin. Kiirehdin pöytäämme hyvillä mielin, mutta huomasinkin sen tyhjäksi? Ajattelin Anitan tietysi karanneen naistenpuolelle ja istuin paikalleni hätäilemättä. Samassa huomasin vaalean tukkapehkon lattialla muita ylempänä, rouva olikin saanut tansittajan alle aikayksikön.
Nuorehko mies, vaikkakin häntä lyhempi, pyöritti kultaani lämpimäksi. Anita vinkkasi minulle silmää ja ymmärsin kaiken olevan kunnossa, kaikki kipaleet olivat tarkoituksella hitaita ja mies oli liimaantunut vaimooni hyvin liki.
Kieltämättä tunsin kaluni heräävän saatuaan vainun tulevasta yöstä, kiihotti sen herääminen.
Kappale vaihtui yhä imelämpään, espanjalaista tanssimusiikkia jpota en tuntenut, mutta mukava oli katsella. Vieras käsi pyöri vaimon pepulla eikä tämä vastustellut, täällä oltiin pelkästään avioliiton ulkopuolisen seksin takia ja sen huomasi. Miehet eivät aikailleet saadakseen parhaat ja seksikäimmät naiset päältä. Eipä monta naista pöydissään istuneekaan, muutama iäkkäämpi vain.
Nyt mies jo alkoi näykkiä vaimon kaulaa tanssiessaan eli alotti esileikin esileikin, pian jo suuteli suoraan suulle eikä rva kieltänyt. Muutamassa minuutissa iskeminen oli jo loppusuoralla, hämmästelin sitä vauhtia!!
Kohta puolisoni tuli kuitenkin luokseni ja laittoi miehen pois. Odotin vastauksia ja niitä tulikin: mies osasi englantia ja ehdotti seksiä luonaan lähistöllä ja Anita lupasi harkita vaan ei luvata. Halusi myös tanssia , kun pääsi jännityksestään. Tyyppi oli tuoksunut valkosipulilta ja ollut liiankin innostunut, siksi kylmä EI!

Seuraav adonis koputti olkapäähäni sanoen jotain omalla kielellään ja nyökkäsin arvaten kysymyksen: vaimon perässä oli asialla. Tämäkin n.30v ja hyvin hoikka ja komea meksikolainen, sinne ne häipyivät synninsilmään. Toisaalta oli mukava istua ja seurata, kun vaimoa piiritettiin ja yritettiin sänkyseuraksi.
Samat jekut oli tälläkin; käsi pepulle ja suutelua ja likistelimistä heti kättelyssä.
Naapuripöydässä istui jo gigolo keski-ikäisen pariskunnan keskellä ja löylyä alkoi olla jo tarpeeksi.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta