Peijaksen sairaala

Anonyymi

Osaako kukaan neuvoa, että mistä voi tiedustella Peijaksen sairalaan kirurgian (päiväkirurgia) liittyviä asioita.

Netistä HUS:in sivuilta löytyy vain osastokohtaiset numerot. Mistään ei löydy esm. kirurgian poliklinikan numeroa. Oletettavasti itselleni on leikkausaika tulossa Peijakseen päiväkirurgian puolelle. Mutta en tiedä mistä tiedustella hoitoonliittyviä asioita.

Oletettavasti omaan hoitoon liittyviä asioita voisi kaiketi tiedustella Anestesia- ja leikkausosasto L:stä mutta voiko tuohon toimiston numeroon potilaat/hoitoon tulossa olevat soittaa joka sivuilla näkyy ?

Vai onko sittenkin oikea numero potilaiden neuvontapuhelin joka toimii vain
arkisin. En edes tiedä onko tuo L-osasto viikonloppuisin auki? Osaako joku neuvoa.

Ei vaan tekisi mieli soitella ihan summamutikassa ja saada mahdollisesti "vihaisen" sihteerin/osastonhoitajan kiukkuja päälle että miksi soitat tähän numeroon kun ei ole oikea numero.

1 kommenttia

Vastaukset

  • Keskus yhdistää kyllä oikeaan numeroon, joten soita siihen arkena työaikaan. Päiväkirurgisia toimenpiteitä tehdään vain arkipäivisin ennakkoon sovittuina aikoina.

    Jos sinulle on kirjoitettu lähete päiväkirurgiaan, saat leikkausajan lähestyessä aikamoisen nipun papereita Peijaksesta ja niistä löytyy kyllä tarvittavat tiedot puhelinnumeroineen.

    Yleensä lääkärit haluavat nähdä potilaan ensin ja vasta sitten asetetaan leikkausjonoon, joten kutsu voi tullakin ensin kirurgian poliklinikalle.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.