Reim isännöinti ei koskaan enään

Anonyymi

Taloyhtiömme ei ole koskaan ollut taloudellisissa vaikeuksissa, vaan Reim vei talon maksukyvyttömään tilanteeseen.
Älkää ottako riskiä josteillä on tämä toimisto täällä Lahdessa sanokaa sopimus irti.

9 kommenttia

Vastaukset

 • Miten tämä on mahdollista?

  • On se mahdollista. Itse "perin" kerrostalon, jossa oli maksamattomia laskuja 30.000 euron edestä. Entinen isäntä ei ollut välittänyt mistään, tilasi korjauksia muttei ollut yhteistyökykyinen hallituksen kanssa. Ei myöskään infonut hallitusta missä mennään eikä hoitovastiketta nostettu yhtiökokouksessa. Viivästysseuraamuksia tuli noin 2.000 euron edestä. Onneksi entinen isäntä ei voinut nostaa isännöintipalkkioitaan noin 1.300 euron edestä kun rahaa ei ollut... Sittemmin isännän koko korttipakka kaatui. Oletettavasti purnautti puri.


  • Kerrostalossa jonka omistaa yksi henkilö ei ole hallitusta, eli sen perinyt vastaa tietenkin perinnönjättäjän ottamista veloista. Toisaalta, mikäli se peritty kerrostalo on siedettävällä sijainnilla, niin nopeastihan tuon 30.000 € kuittaa vuokratuotoista.

   Eli missä ongelma?


  • Välittäjä_LKV kirjoitti:

   Kerrostalossa jonka omistaa yksi henkilö ei ole hallitusta, eli sen perinyt vastaa tietenkin perinnönjättäjän ottamista veloista. Toisaalta, mikäli se peritty kerrostalo on siedettävällä sijainnilla, niin nopeastihan tuon 30.000 € kuittaa vuokratuotoista.

   Eli missä ongelma?

   Esimerkkitalossa on 42 huoneistoa, perin siis vain isännöitsijän hommat en valitettavasti koko taloa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   On se mahdollista. Itse "perin" kerrostalon, jossa oli maksamattomia laskuja 30.000 euron edestä. Entinen isäntä ei ollut välittänyt mistään, tilasi korjauksia muttei ollut yhteistyökykyinen hallituksen kanssa. Ei myöskään infonut hallitusta missä mennään eikä hoitovastiketta nostettu yhtiökokouksessa. Viivästysseuraamuksia tuli noin 2.000 euron edestä. Onneksi entinen isäntä ei voinut nostaa isännöintipalkkioitaan noin 1.300 euron edestä kun rahaa ei ollut... Sittemmin isännän koko korttipakka kaatui. Oletettavasti purnautti puri.

   Kannattaa harkita rikossyytettä, koska tämä näyttää olevan jo toinen tällä keskustelupalstalla.


 • Kerro lisää. Miten isännöintitoimisto ajoi maksuvaikeuksiin? Edesauttoi huonoon sopimuksiin suurissa remonteissa? Reimin myötä huoltokustannukset kasvoi merkittävästi?

 • Oliko budjetoitu väärin ?

 • Kirjoittakaa jotain konkreettista. Syyttelyä on mutta mitenkään ei selvennetä mistä on kyse ja miten tilanne on syntynyt. Hyvin epämääräistä ja hämärää kirjoittelua.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.