Kaikki käyneet vain Dubaissa mutta kuinka Qatar?

Anonyymi

Tehdään parin päivän stopover syvemmälle Aasiaan mennessä. Mitkä on kokemukset kaupungista? Entä monilukuiset ostosparatiisit, tuliko käytyä?

1

<50

Vastaukset

  • Olemme käyneet Qatarissa useita kertoja sekä stopoverin puitteissa että pari kertaa erikseen lomalla. Hotellit ovat korkeatasoisia, hyvitä ravintoloita löytyy ja palvelu on hyvää ja ystavällistä kaikkialla. Maa on ainakin toistaiseksi ollut turvallinen turistille.
    Kannattaa katsoa Qatar Airwaysin sivuilta heidän retkitarjontansa jos järjestetyt retket kiinnostavat ja varata ne etukäteen.
    Mielenkiintoisia kohteita ovat entisöity soukkialue Souq Waqif, Museum of Islamic Art, Kataran perinnealue ja uusi keväällä avattu kansallismuseo.
    Ostoskeskuksia on useita. Esim. Mall of Qatar (suurin), City Centre Mall (vanhempi ei luksusta), Villaggio (venetsialaistyylinen kanavineen ja kondoleineen), Uusi Plaza Mall Katarassa jne . Mitään halpaahan siellä ei ole, mutta tarjonta toki erilaista kuin kotimaassa.
    Doha on kompakti, joten siellä ei tärväänny niin paljon aikaa paikasta toiseen siirtymiseen niin kuin Dubaissa usein käy. Taksi on edullinen. Kannattaa katsoa, että mittari on päällä. Uusi metro on osittain avattu tänä vuonna.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.