Kaikki käyneet vain Dubaissa mutta kuinka Qatar?

Anonyymi

Tehdään parin päivän stopover syvemmälle Aasiaan mennessä. Mitkä on kokemukset kaupungista? Entä monilukuiset ostosparatiisit, tuliko käytyä?

1

<50

  Vastaukset

  • Olemme käyneet Qatarissa useita kertoja sekä stopoverin puitteissa että pari kertaa erikseen lomalla. Hotellit ovat korkeatasoisia, hyvitä ravintoloita löytyy ja palvelu on hyvää ja ystavällistä kaikkialla. Maa on ainakin toistaiseksi ollut turvallinen turistille.
   Kannattaa katsoa Qatar Airwaysin sivuilta heidän retkitarjontansa jos järjestetyt retket kiinnostavat ja varata ne etukäteen.
   Mielenkiintoisia kohteita ovat entisöity soukkialue Souq Waqif, Museum of Islamic Art, Kataran perinnealue ja uusi keväällä avattu kansallismuseo.
   Ostoskeskuksia on useita. Esim. Mall of Qatar (suurin), City Centre Mall (vanhempi ei luksusta), Villaggio (venetsialaistyylinen kanavineen ja kondoleineen), Uusi Plaza Mall Katarassa jne . Mitään halpaahan siellä ei ole, mutta tarjonta toki erilaista kuin kotimaassa.
   Doha on kompakti, joten siellä ei tärväänny niin paljon aikaa paikasta toiseen siirtymiseen niin kuin Dubaissa usein käy. Taksi on edullinen. Kannattaa katsoa, että mittari on päällä. Uusi metro on osittain avattu tänä vuonna.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Laulaja Mikko Mäkeläinen sai Ria-rakkaansa kanssa kolmannen lapsen: &quot;Ylpeä isukki pakahtuu onnesta ja rakkaudesta&quot; - kuva!
  • Lapio heiluu ja hiki virtaa! Ex-missi Virpi Miettinen esittelee kesäidyllinsä – kuvat ja video ex-missin mökiltä!
  • Asiatonta vai esimerkillistä? Gwyneth Paltrow osti tissipalapelin – antoi sen lahjaksi 14-vuotiaalle pojalleen &quot;huvin vuoksi&quot;!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   178
   8599
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   111
   3814
  3. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   101
   2945
  4. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   306
   2766
  5. Niin alhaista toimintaa Martinalta!

   Nyt kun Stefu ja Sofia pitävät matalaa profiiliä niin Martina yrittää väkisin ärsyttää Stefua.Haluaa kai että hän suttuu ja ärähtää niin että porukat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   1370