Ruusulaakson salaisuus

Anonyymi

Täälläkin monessa keskustelussa esiintynyt Aulangon Ruusulaakson salatut rahoituskuviot ihmetyttävät monia veronmaksajia Hämeenlinnassa tänä päivänä.

Hämeen Sanomat on tehnyt monta juttua laakson tiimoilta vuosien varrella, mutta ei ole maininnut koskaan kaupungin panostusta alueeseen. Tiedän että toimittajilta on pyydetty tietoja asiasta, mutta vastauksena on ollut pelkkä hijaisuus. Ilmeisesti kaupungin määräyksestä toimitus ei suostu laaksoon satsattuja verorahoja ilmoittamaan, koska hanke näyttää tällä hetkellä ns. suuren riskin manööverilta. Jos mökkejä ei saadakaan myytyä, kaupungille aiheutuvat tappiot jäävät näin salaisuudeksi. Kaupungin sivuiltakaan asia ei selviä, koska netistä esityslistat ja pöytäkirjat on ilmeisesti poistettu .

Kadut, viemäröinti, vesi, jäteveden pumppaamo ja sähkö maksavat jo pelkästään alueelle miljoonia, ja ainakin niiden maksumiehenä toimii veronmaksaja, mutta sitten tulee suuri kysymysmerkki. Laakson aiempi yrittäjä yritti ennakkomarkkinoida laakson mökkejä vuosikausia, saamatta ainuttakaan kaupan. Ottaisiko uusi yrittäjä nyt riskin ja lähtisi rakentamaan mökkejä, joiden myynti on ollut näin vaikeaa? Enpä oikein usko.

Maksellaanko nyt siis nämä mökitkin verovaroista ja toivotaan ja uskotaan että kaikki menee hyvin? Tämä skenaario on talousvaikeuksissa kamppailevan kaupungin kannalta todella pelottava, sillä jos nämä kaikki 80 mökkiä verovaroista sinne kustannetaan, puhutaan jo kymmenistä miljoonista, infra mukaan lukien.

Jonkun pitäisi nyt ottaa selvää laakson talouspuolesta ja kyseenalaistaa koko hanke, jos sinne todella aiotaan miljoona tolkulla verovaroja roiskia. Ihan vain jo sen tähden, että kun katsotaan kaikkien lukuisten kaupungin kaatuneiden hankkeiden määrää ja tämän nykyisen poliittisen johdon hullun rohkeaa riskin ottoa, voidaan olla vielä suurissa vaikeuksissa, jos kukaan ei paina taaskaan jarrua ajoissa.

183

3404

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Taas mökkien myyjä itkee kun ei mene kaupaksi. Ongelmat ei koska ratkea suolessa vaan työt tekemällä. Laske hintaa jos ei muu auta mutta itku ei ainakaan auta.

      • Anonyymi

        Ooksä ihan vajaa? Ei myyjä tommosta kirjotusta itke.


    • Anonyymi

      Tässähän olisi oiva paikka kaupungin omistamalle yhtiölle Ruusulaakso Oy, jolle voitaisiin nimetä oma toimitusjohtaja ja hallitus. Toiminta saataisiin täysin piiloon liikesalaisuuteen vedoten, eikä ylläolevan kaltaisilla viesteillä olisi mitään merkitystä.

      Hämeenlinna, aidosti, avoimesti ihan lähellä.

      • Anonyymi

        Pelkkä toimari ei mielestäni riitä. Onhan projekti kokonaisuudessaan niin massiivinen, että tilausta olisi myös mökkiteknikolle ja mökki-asiantuntijalle. Näiden lisäksi tarvitaan assistentti.


    • Anonyymi

      Kaupungin kansliasta asia selviää, jos häsa ei suostu asiaa kertomasn

    • Anonyymi

      Miksi myyjä itkee täällä mökkien hintaa? Laskisi hintaa niin tulisi kaupat. Onkohan ihan kaikki kotona pääknupisa ????

      • Anonyymi

        Ooksä ihan vajaa? Ei myyjä tommosta kirjotusta itke. Sinä itket joka asiaa, vierotettu liian aikasin.


      • Anonyymi

        Vielä pahempi jos avaaja itkee jos joku tuntematon ei osaa myydä mökkiä. Ilmeisesti suolen vajaita joita riittää.


    • Anonyymi

      "...sillä jos nämä kaikki 80 mökkiä verovaroista sinne kustannetaan..."

      Mä luulin että noi myydään eikä lahjoiteta joillekin? Kenelle nuo sitten kustannetaan?

      • Anonyymi

        Missä on 80 mökkiä, ei ainakaan Ruusulaaksossa joka lenkkireittini varrella. Auringonpistosten aika on alkanut.


    • Anonyymi

      Hallusinaatioiden kohde on siis siirtynyt kirjaston remontista Ruusulaaksoon.

    • Anonyymi

      Eiköhän joku taas fiksaa lopuksi toteutumattoman projektin hyvinkin nokkelasti kolopallo-yhteisön haltuun todella edullisesti ja sitten muutaman vuoden kuluttua kaupunki ostaa sen takaisin aikaisempiin win-win kauppoihin nojaten todella suurella summalla, koska onhan sinne saatu aikaiseksi kallis hyvä infrakin.

      • Anonyymi

        Myy mökkisi äläkä suolessa itse ja spekuloi


    • Anonyymi

      Tämä nyt ei ole ensimmäinen asia,joka kaupunkilaisille salataan. Kyseessä on kuitenkin julkinen hanke ja kuntalaisten on oikeus saada tietää,mitä verovaroilla puuhataan

      • Anonyymi

        Mitä tässä salataan?!? Jaarlicon rakentaa/rakennuttaa tontille mökkejä. Mikä sun ongelmasi on?


    • Anonyymi

      Persulilla on kova tarve keksiä taas kaupungin bisnekseksi tämäkin.
      Oletko sittenkin oikea sosialistiensosialisti ja aito tavaritz?

    • Anonyymi

      Tällä palstalla kirjoittavat ovat tainneet lintsata yhteiskuntaopin tunneilta, kun eivät tiedä, kuinka yhteiskunta toimii.
      Kaupunki ostaa maata, kaavoittaa sen, rakentaa kunnallistekniikan ja myy tontit.
      Tontin ostaja rakentaa tontille kaavamääräysten mukaisen rakenuksen joko omaan käyttöönsä tai myyntiä varten.
      Ruusulaaksosta vapaa-ajan asunnon ostavat maksavat kaupungille aiheutuneet kulut sekä maksavat jatkossa kiinteistöveron kaupungille.
      Alueen asukkaat käyvät ostoksilla hämeenlinnalaisissa kaupoissa ja tuovat lisää työmahdollisuuksia ja verotuloja Hämeenlinnaan.
      Olkaa nyt ihmeessä tyytyväisiä, että tällainen hanke on laitettu alulle Hämeenlinnaan.

      • Anonyymi

        Meitä persuja vituttaa kotikaupungin kehitys kovasti.


      • Anonyymi

        Mutta meneekö yhtään kaupaksi. Alueen infra nielaiseen reippaan miljoonan joten olisi suotavaa että jokunen mökki menisi kaupaksi. Toivomme toki niin.


      • Anonyymi

        Kyllä kai ne kaksi tönöä nyt jollain lailla saadaan HV-koplatuksi eteen päin että edes jonkin tasoinen uskottavuus hankkeeseen säilyisi. Eihän niiden tönöjen tonteille kenenkään tarvitse mitään kasvipalstoja perustaa, pääasia on että saadaan paikallislehteen näyttävä haastattelu ja juttu Ruusulaakson ensimmäisistä ja todennäköisesti myös ainoista uhmakkaista farmareista.


    • Anonyymi

      Itkettävän kaunis kirjoitus. Ostajat maksavat ja tuovat vain kaikkea hyvää kaupungille. Mistähän ne ostajat mahtaa löytyä. Toiveajattelua koko kaupankäynti. Taitaa käydä yhtä köpelösti kuin entiselle autokaupalle. Näin Hämeenlinnassa.

    • Anonyymi

      Kaarlo siis rakentaa,mutta kuka maksaa rakennukset ja kuinka paljon maksaa alueen infra
      Tästä on kysymys johon kukaan ei osaa vastata tällä hetkellä,koska asia on salattu kaupunkilaisilta

    • Anonyymi

      Sari rautio salaa asiat aidosti ja avoimesti

    • Anonyymi

      Kumma myyjä kun itkee suoless kun ei saa mökkejä myytyä. Täytyy olla jotenkin epätäyspäinen

    • Anonyymi

      Hämeenlinna on kuuluisa siitä, ettei se välitä asukkaistaan tuon taivaallista ja se näkyy varmasti myös muuttotappiossa. Tähän jatkumona kaupunki ei välitä myöskään siitä mitä kuntalaisille julkaistaan näistä hankkeista. Sari Rautio ja kumppanit näyttää luulevan, ettei kukaan veronmaksajista ota selvää asioista, mutta kun nämä hankkeet on kuitenkin pakko veronmaksajille julkistaa, niin kyllä ruusulaaksostakin selvää vielä otetaan. Luottakaa tähän, jos ei hallinnon Häsan surseen nuolijat näitä julkista niin otanpa itse vaikka selvää ja julkistan asian.

      • Anonyymi

        En tiedä mitä haluat julkistettavan mutta kuten kaikessa muussakin ostaja maksaa. Lisäksi netistä ja lehtimainoksista selviää helposti että rakennuttaja on Jaarlicon.


    • Anonyymi

      Edelleen pidän käsittämättömänä sitä, ettei paikkakinnan kokoomus ole korvannut Saria pätevämmällä henkilöllä? Ei voi nykyinen tilanne olla edes kokoomuksen etu. Heillä varmasti löytyy paljon pätevämpiä ja kyvykkäämpiäkin henkilöitä puolueen keulakuvaksi, sellaisia jotka ajattelevat, ja toimivat kaupungin ja kaupunkilaisten etujen mukaisesti. Sarin saavutukset on nähty, kiitos yrityksestä.

    • Anonyymi

      Täysin samaa mieltä Raution saavutuksista. Rautio on pelkkä hymyilevä naama, joka on yrittänyt pitää omaa valtaansa yllä sen vuoksi, että merkonomilla ei ole muutakaan leipäpuuta. Jos ja kun Rautio saadaan joskus ulos päätöksen teosta, on kaupungilla edes jonkinlaisa mahdollisuuksia nousuun

      • Anonyymi

        Ehkäpä silloin ei enää puvun tyylikkyys määrittele maksukykyä.


    • Anonyymi

      Ruusulaakso on ehdottomasti yksi parhaita hankkeita viime vuosilta. Se lisää entisestään kaupungin vetovoimaisuutta (kesäisin). Tarvitaan myös Verkatehtaan paviljonki ja uusi Areena, joista olisi iloa myös talvisaikaan tapahtumien näyttämönä. Elinvoimaa Hämeeseen!!!

      • Anonyymi

        Unohdit luettelosta kirjaston ylätasanteen, jolta väsyneet kirjaston työntekijät voivat ihailla kaunista Vanajaveden kansallismaisemaa elpyäkseen edes hiukan nykykulttuurin mukanaantuomista helvetillisistä ristipaineista.


      • Anonyymi

        Ihanaa vitutusta meidän kaikkien kirjaston remontista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihanaa vitutusta meidän kaikkien kirjaston remontista.

        Jos sinä v-tuksen ihanana koet, niin omapa on ristisi.


      • Anonyymi

        Olet aivan oikeassa koen sinun vitutuksen ihanasti tunteena. Kiitos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet aivan oikeassa koen sinun vitutuksen ihanasti tunteena. Kiitos.

        Ymmärsit aivan väärin, ei sinun v-tuksesi minua v-tuta.


    • Anonyymi

      Tässä saatta piillä taas uusi pommi, joka tulee kalliiksi kaupunkilaisille

    • Anonyymi

      Odotan vesi kielellä että paljastat salaisuuden! Onko rakennuttaja joku venäläinen oligarkki vai joku rikollisliiga? Ihan jännittää. Kerro meille!

      • Anonyymi

        Mitäköhän eroa on siinä jos rakennuttajana joku vaikka venäläinen oligarkki vai joku suomalainen Kok/Dem-rikollisliiga "Hyväveli-sopimuksineen" ja sopiviksi valikoituneine urakoitsijoineen?🤷‍♂


      • Anonyymi

        Näitä hönöjä joilla kaikki huonosti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäköhän eroa on siinä jos rakennuttajana joku vaikka venäläinen oligarkki vai joku suomalainen Kok/Dem-rikollisliiga "Hyväveli-sopimuksineen" ja sopiviksi valikoituneine urakoitsijoineen?🤷‍♂

        Minä epäilen rakennuttajaksi Haggaraista tuo Persujen kerma. Hehehee.


      • Anonyymi

        Onkohan sama rakennuttaja myös operoimassa Aulangon rantaleton Luxus-huviloita pääkaupunkiseudun raharikkaille. Harjannostajaisia odotellaan jo innokkaasti vaikka alueen infrakin on jo ihan tekimistä vaille valmis


    • Anonyymi

      Taitaa jäädä tämä rahoitus salaisuudeksi, jos se Häsan toimituksesta on kiinni ja näin Sari on tyytyväinen. Miljoonia sinne on tietysti viskottu, mutta se ei kuulu meille kaupunkilaisille. Riittä että veronmaksajat maksavat kaikki epäonnistuneet hankkeet

      • Anonyymi

        Rahoitus? Etkö sä osaa lukea että rakennuttaja on Jaarlicon! Se on tavattu sulle nyt moneen kertaan


      • Anonyymi

        Mistä näitä tyhmiä tulee?


      • Anonyymi

        Joo. Asia on niin, että verom maksajat maksaa ihan kaiken. Mökit menee päättäjien kavereille ilmaseksi ja verom maksajat maksaa niille kaiken krillii ruoista vessa papereihin. Ja ne on varmana vielä ulko maalasia!


    • Anonyymi

      Tässä on kysymys yksityisen yrityksestä rakentaa ja myydä nykyaikainen siirtolapuutarha , kaupunki ei rakenna mitään infraa ainoastaan ko alue yhdistetään kun se on valmis kaupungin verkostoihin ja silloinkin rakennuttaja maksaa liittymä maksut .

    • Anonyymi

      Koskas ekat oikeat mökit valmistuu? Kävin tänään katsomassa siinä parkkipaikalla eikä siellä vielä ollut kun kolme vinokattoista rakennusta, varmaankin huoltokoppeja. Tuleeko varsinaiset mökit koska vai tehdäänkö niitä sitämukaa kun saavat myytyä?

      • Anonyymi

        Mistä minä voisin tietää? Ketjussa on monta kertaa mainittu yrityksen nimi joten olisi ehkä hyvä kysyä sieltä mutta jos et osaa lukea ei sinulla ole ostorahaakaan. Älä ajattele liian suuria.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä minä voisin tietää? Ketjussa on monta kertaa mainittu yrityksen nimi joten olisi ehkä hyvä kysyä sieltä mutta jos et osaa lukea ei sinulla ole ostorahaakaan. Älä ajattele liian suuria.

        Kokdem-mallissa ajattelut kiellettyl


      • Anonyymi

        Perzuikki-mallissa ajattelut kiellettyl


      • Anonyymi

        Ne vinokattoiset on niitä huviloita?


    • Anonyymi

      Mitä ihmettä kiihdyt ensimmäinen vastaaja. En kysynyt sinulta.
      Sinulla ei muutenkaan ole valtuuksia määritellä mistä ja keneltä kysyn. Täällä voi kysyä jos haluaa. Jos et tiedä vastausta älä vastaa, nolaat itsesi.

    • Anonyymi

      Vaikka kaupunki ei mökkejä maksaisikaan, pelkästään tiestö ja viemäröinti yms. maksaa kaupungille varmasti miljoonia

      • Anonyymi

        Varmasti maksaa. Eikä vain kyseisen alueen tiet ja viemäröinnit vaan ihan joka puolella missä rakennetaan. Sen vuoksi viemäröinneistä maksetaan liittymismaksut sekä lisäksi kuinteistövero.


      • Anonyymi

        Minä luulin että tiet ja viemärit on ilmaisia.


    • Anonyymi

      Jos ja kun nyt näyttää sille,ettei mökkejä saada myytyä,jää infra veronmaksajien kontolle

      • Anonyymi

        Jos et saa mökkejäsi myytyä niin älä suolessa itke. Laske hintaa tai edes yritä jotain järkevää.


      • Anonyymi

        Ei tonto! Etkö sä nyt ymmärrä että mökit ovat rakennuttajan omaisuutta siihen asti kun ne myydään. Rakennuttaja maksaa liittymismaksut ja omistaja maksaa verot. Mikä sulla nyt ahdistaa?


      • Anonyymi

        Tavastehusissa ahdistaa rahanpesutoiminta.


      • Anonyymi

        Lopeta rahanpesusi kun ahdistaa. Rikollistakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tavastehusissa ahdistaa rahanpesutoiminta.

        Mua ahdistaa joka aamu töihin lähtiessä se että joudun kustantamaan sinunkn elämisesi. Hyvinvointiyhteiskuntaan kuuluu heikompiosaisten tukeminen mutta tyhmä ei mielestäni ole heikompiosainen siinä merkityksessä. Rajansa kaikella...


      • Anonyymi

        Tuossa tapauksessa tuet myös rikollista joten varmasti ahdistaa muitakin.


    • Anonyymi

      Jos on kateellinen siitä että elättää muita, niin ainahan voi jäädä pois töistä niin ei tarvi olla enää kateellinen.

      • Anonyymi

        Olet ymmärtänyt väärin. Kateellinen kahdehtii sellaista mitä toisella on mutta ei itsellä. Miksi kadehtisin sinua jolla pn vain tuulen huuhtoma perse?


    • Anonyymi

      Milläs mallilla nämä pula-ajan luxus huvilat on? Tuskin sentään käsistä viety.

      • Anonyymi

        Sanotaanko vaikka näin, että vielä ehdit ostamaan omasi. Mutta pidä kiirettä.


    • Anonyymi

      Markkinoinnin näkyvyydestä päätellen viedään käsistä ilman mainostustakin.

      • Anonyymi

        Persut on tätä nykyä kiinnostuneempia kelluvista taloista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Persut on tätä nykyä kiinnostuneempia kelluvista taloista.

        Tällä hetkellä voisin jopa nauttia mökistäni siellä naapureita ei olisi mutta rakennustyömaan näköinen savikasamiljöö? Ehkä ei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tällä hetkellä voisin jopa nauttia mökistäni siellä naapureita ei olisi mutta rakennustyömaan näköinen savikasamiljöö? Ehkä ei.

        Kyllä sellasessa pienessä kopissa viihtyy kaikki. Saunaan kun tekee mieli niin täytyy lähteä kotiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä sellasessa pienessä kopissa viihtyy kaikki. Saunaan kun tekee mieli niin täytyy lähteä kotiin.

        Kun ne lähistölle rakennettavat Aulangon Luxus-huvilat pääkaupunkiseudun raharikkaille valmistuvat, ehkä jo tällä vuosisadalla, niin Ruusulaakson aluehan lähtee ihan uuteen nousuun ja ne kopit viedään Ruusulaaksosta ihan käsistä. Luxus-huviloillehan kaupunki jo ostikin tontin Golf-yhteisöltä siitä rantaletosta joten ihan tekemistä vaille valmiithan ne huvilat jo ovatkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun ne lähistölle rakennettavat Aulangon Luxus-huvilat pääkaupunkiseudun raharikkaille valmistuvat, ehkä jo tällä vuosisadalla, niin Ruusulaakson aluehan lähtee ihan uuteen nousuun ja ne kopit viedään Ruusulaaksosta ihan käsistä. Luxus-huviloillehan kaupunki jo ostikin tontin Golf-yhteisöltä siitä rantaletosta joten ihan tekemistä vaille valmiithan ne huvilat jo ovatkin.

        Joku luxus huvilan omistaja voi ostaa yhden ruusulaakson mökin lapsilleen leikkimökiksi. Vielä kun olis sunny car center niin siitä autokauppojen jälkeen kotiin takasin helsinkiin. Joka viikko uusi kärry alle. T juhis


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä sellasessa pienessä kopissa viihtyy kaikki. Saunaan kun tekee mieli niin täytyy lähteä kotiin.

        Voihan sitä mennä saunaan vaikka kylpylään, kun on ihan lähellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun ne lähistölle rakennettavat Aulangon Luxus-huvilat pääkaupunkiseudun raharikkaille valmistuvat, ehkä jo tällä vuosisadalla, niin Ruusulaakson aluehan lähtee ihan uuteen nousuun ja ne kopit viedään Ruusulaaksosta ihan käsistä. Luxus-huviloillehan kaupunki jo ostikin tontin Golf-yhteisöltä siitä rantaletosta joten ihan tekemistä vaille valmiithan ne huvilat jo ovatkin.

        Niin ja eikös sinne huviloille ollut joissain keskusteluissa ideoitu oma kondolihissirata suoraan linnan puistoon? Kiinteistön omistajat olisi tässä tapauksessa helppo sitouttaa hankkeen kuluihin. Rahat ei raharikkailta lopu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin ja eikös sinne huviloille ollut joissain keskusteluissa ideoitu oma kondolihissirata suoraan linnan puistoon? Kiinteistön omistajat olisi tässä tapauksessa helppo sitouttaa hankkeen kuluihin. Rahat ei raharikkailta lopu.

        Ehdottomasti toteuttamisen arvoinen idea. Oletko opettaja kun noin hyviä ideoita irtoaa?


    • Anonyymi

      Mökki olis kiva. Taivasalla on ikävää, ainakin talvella, tai onhan siinä tähtitaivas yllä jos ei ole pilvistä, ja ei palellu.

      • Anonyymi

        No miks et jo varaa omaasi? Pidä kiirettä tai jäät ilman. Nämä viedään käsistä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No miks et jo varaa omaasi? Pidä kiirettä tai jäät ilman. Nämä viedään käsistä!

        Selvä. Varasin. What´s next?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Selvä. Varasin. What´s next?

        Unohdin mainita että rahaa ei ole. Haittaako se?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Unohdin mainita että rahaa ei ole. Haittaako se?

        Voinko tulla saunoon joskus sinne mökille?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voinko tulla saunoon joskus sinne mökille?

        (englanninkielinen lause poistettu. säännöt: "Suomi24:n viralliset kielet ovat suomi ja ruotsi." tässä tuo kommentti virallisella kielellä).

        Unelmissasi. In dur drömmärna.


    • Anonyymi

      Reilut 100,000 noista majoista? Ei mitään realismia. Joku 50 voisi olla lähellä järkeä, kukaan ei maksa ikinä noista ladoista nykyistä pyyntiä.

      • Anonyymi

        No ei. Ja sen näkee. Niitä on myyty jo vaikka kuinka kauan eikä mene. Piti rakentaa kymmeniä mökkejä. Mut totuus on että se jää noihin mitä siellä nyt on. Kaikkien kannalta täysin epäonnistunut yritys. Käy vähän sääliksi.


    • Anonyymi

      Käykää kattomassa niitä. Yli 100 000 on täysin uskomaton hinta. Ne on aivan mitäänsanomattomia helvetin koppeja! Hulppealla 400m2 tontilla pusikossa 😂

      • Anonyymi

        Kalliiksi tuli tuokin Ruusulaakson puuhastelu taas meille hämeenlinnalaisille. Koko miljoonan
        euron infra on jo rakennettu ja hanke on ihan täydellinen mahalasku. Alueen lähellähän on toinenkin täydellinen fiasko eli ne kovasti hehkutetut Aulangon Luxus-huvilat. Rutakkotontti on aikoinaan jo ostettu kaupungille ja siihen rakennuskelvottomaan lettoon se homma sitten onkin tyssännyt. Mutta ollaan nyt kuitenkin Ihan Lähellä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kalliiksi tuli tuokin Ruusulaakson puuhastelu taas meille hämeenlinnalaisille. Koko miljoonan
        euron infra on jo rakennettu ja hanke on ihan täydellinen mahalasku. Alueen lähellähän on toinenkin täydellinen fiasko eli ne kovasti hehkutetut Aulangon Luxus-huvilat. Rutakkotontti on aikoinaan jo ostettu kaupungille ja siihen rakennuskelvottomaan lettoon se homma sitten onkin tyssännyt. Mutta ollaan nyt kuitenkin Ihan Lähellä

        Jossain muualla olis otettu ensin selvää ostaako näitä kukaan. Mutta ei meillä hämeenlinnassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kalliiksi tuli tuokin Ruusulaakson puuhastelu taas meille hämeenlinnalaisille. Koko miljoonan
        euron infra on jo rakennettu ja hanke on ihan täydellinen mahalasku. Alueen lähellähän on toinenkin täydellinen fiasko eli ne kovasti hehkutetut Aulangon Luxus-huvilat. Rutakkotontti on aikoinaan jo ostettu kaupungille ja siihen rakennuskelvottomaan lettoon se homma sitten onkin tyssännyt. Mutta ollaan nyt kuitenkin Ihan Lähellä

        Kaikista järjenvastaistahan tässä tonttikaupassa oli se, että siitä lutakosta maksettiin reilusti enemmän mitä tontin hinnaksi asiantuntijat arvioivat. Pitihän veljille hulppea klubitalo saada. Juha isosuo valmisteli kaupan ja kalkkiviivoilla jääväsi itsensä, kun kulisseissa oli ensin sovittu miten homma laitetaan nippuun ja pulinat pois.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikista järjenvastaistahan tässä tonttikaupassa oli se, että siitä lutakosta maksettiin reilusti enemmän mitä tontin hinnaksi asiantuntijat arvioivat. Pitihän veljille hulppea klubitalo saada. Juha isosuo valmisteli kaupan ja kalkkiviivoilla jääväsi itsensä, kun kulisseissa oli ensin sovittu miten homma laitetaan nippuun ja pulinat pois.

        Miten tämä kuulosti niin tutulta...? Ai niin, kelluvat talot, jotka tullaan rakentamaan perussuomalaisten viisaalla pätöksellä. Konsultit arvioivat ja Persut hyväksyivät kelluvien talojen kuukausivuokraksi 280 euroa. Melko halpaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten tämä kuulosti niin tutulta...? Ai niin, kelluvat talot, jotka tullaan rakentamaan perussuomalaisten viisaalla pätöksellä. Konsultit arvioivat ja Persut hyväksyivät kelluvien talojen kuukausivuokraksi 280 euroa. Melko halpaa.

        Kyllä. Tästä taas pisteet persuille. Tuo vuokra on sopiva. Saat toki maksaa vaikka tonnin jos välttämättä haluat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä. Tästä taas pisteet persuille. Tuo vuokra on sopiva. Saat toki maksaa vaikka tonnin jos välttämättä haluat.

        Sopiva kenelle? Vuokralaiselle kyllä, hämeenlinnalaisille veronmaksajille ei!

        Ihmeellistä suhmurontia taas persuilta. Kuka tästä vetää välistä, mitä on persujen päätöksen taustalla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sopiva kenelle? Vuokralaiselle kyllä, hämeenlinnalaisille veronmaksajille ei!

        Ihmeellistä suhmurontia taas persuilta. Kuka tästä vetää välistä, mitä on persujen päätöksen taustalla?

        Vuokralaiselle. Kerrankin joku ajattelee normaalia ihmistä. Kiitos persut. Menee verorahat oikein kun tasataan rikkaiden kovista tuloista vuokran alennuksiin.


    • Anonyymi

      Kellään tietoa onko ruusulaaksosta myyty yhtään mökkiä vielä? Onko siellä vielä valmiita mökkejä?

      • Anonyymi

        On sieltä joku voinut ehkä ostaa. Ja veikkaan että harmittaa tällä hetkellä aika isosti. Kun näkee nyt mitä siitä tuli. Loppuja mökkejä ei rakenneta ikinä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On sieltä joku voinut ehkä ostaa. Ja veikkaan että harmittaa tällä hetkellä aika isosti. Kun näkee nyt mitä siitä tuli. Loppuja mökkejä ei rakenneta ikinä.

        Mutta jo kaikkien todennäköisyyksienkin mukaan Hämeenlinna onnistuu vielä joskus pakostikin jossain hankkeessaan, vaikka sitten ihan pienessäkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta jo kaikkien todennäköisyyksienkin mukaan Hämeenlinna onnistuu vielä joskus pakostikin jossain hankkeessaan, vaikka sitten ihan pienessäkin.

        Todennäköisesti tästäkin ollaan jo niin paljon voitolla, että lopuista mökeistä voi katkaista lämmöt ja saavat homehtua paikoilleen.

        SCC = jäätin voitolle
        Kantola = kassakone laulaa edelleen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todennäköisesti tästäkin ollaan jo niin paljon voitolla, että lopuista mökeistä voi katkaista lämmöt ja saavat homehtua paikoilleen.

        SCC = jäätin voitolle
        Kantola = kassakone laulaa edelleen

        Kelluvat talot = Persujen kuningasbisnes


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kelluvat talot = Persujen kuningasbisnes

        sitä ensimmäistä onnistumista odotellen?


    • Anonyymi

      Tänä vuonna ei saatu myytyä yhtään mökkiä. No ens vuonna niitä alkaa meneen isosti. Parhaat varataan NYT!

      • Anonyymi

        Ja kun täysin kuvitteelliset Aulangon Luxus-huvilat pääkaupunkiseudun raharikkaille Metsänkylän rantalettoon ovat harjakorkeudessa niin Ruusulaakson siirtolapuutarhan tönöt viedään suorastaan käsistä. Todella hinnakkaan tontinhan kaupunki jo ostikin niille Luxus-huviloille. Tästä ei voi seurata kuin se kauan odotettu kaupungin hallinnon ensimmäinen iso onnistuminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja kun täysin kuvitteelliset Aulangon Luxus-huvilat pääkaupunkiseudun raharikkaille Metsänkylän rantalettoon ovat harjakorkeudessa niin Ruusulaakson siirtolapuutarhan tönöt viedään suorastaan käsistä. Todella hinnakkaan tontinhan kaupunki jo ostikin niille Luxus-huviloille. Tästä ei voi seurata kuin se kauan odotettu kaupungin hallinnon ensimmäinen iso onnistuminen.

        Se ensimmäinen oikein ISO onnistuminen on joko tämä tai kelluvat talot. Katsotaan nyt kumpi ehtii ensin. Siitä ei kai ole epäselvyyttä, että isoja menestystarinoita kumpainenkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se ensimmäinen oikein ISO onnistuminen on joko tämä tai kelluvat talot. Katsotaan nyt kumpi ehtii ensin. Siitä ei kai ole epäselvyyttä, että isoja menestystarinoita kumpainenkin.

        Jos sinne olisi tulossa fiiniä väkeä, niin ehkä heitä kiinnostaisi kesäteatteri ja tilataide,ym. jota minulle yleensä on ollut tarjolla.

        Esim. viime keväänä koronarajoitusten helpotuttua lähdin käymään Aulangolla, Puistometsän osuus oli oma juttunsa.
        - Suunnitelmani mukaan menin matkailumajan rantaan uimaan. Ihan majan kohdalta en laiturille viitsinut mennä, kun siellä hyöri jotakin miehiä. Menin sinne vasemmalla alas. Vaihdoin uikkarit ulkokopissa. Ja uimaan. Kun piti palata rantaan. laiturilla oli kolme alastonta naista perseet minuun päin. Yksi rapuilla niin, etten siitä päässyt ylös. Ei haitannut. Uin laiturin vasemmalta puolelta. Kokemuksesta tiesin, että siinä on avoin reitti, hiekkapohja. Muijat siinä esittelivät takapuoliaan. Sitten pettynyt ilme naamalla katsoivat, miten pääsinkin rannalla.

        Sitten tavallinen kävelyreittini rantatiellä. Kun pääsin näköalapaikalle rappujen kohdalle, siellä olikin auto. Kaikki ovat levällään ja ympärillä grillituotteiden sun muun pikaruoan pakkauksia. lautasliinoja sun muuta valkoisia käärettä aseteltuina auton ympärille. Kaikki käyttämättömiä.,

        Teidän täytyisi ottaa yhteyttä tähän teatteriryhmään, josko suostuisivat esiintymään mökki/huvila-asukkaille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se ensimmäinen oikein ISO onnistuminen on joko tämä tai kelluvat talot. Katsotaan nyt kumpi ehtii ensin. Siitä ei kai ole epäselvyyttä, että isoja menestystarinoita kumpainenkin.

        Turhaan ei aikoinaan puhuttu Goodmanin valmistuttua niistä ruuhkista kolmos-tiellä. Sama valtava suksee tulee ilmeisesti toteutumaan myös Aulangon Luxus-huviloiden ja siirtolapuutarhan huikean menestyksen tuomana. Suurimmat improvisoijat voivat ajella Aulangon alueelle jopa Hattulan ja Pekolan kautta, tärkeintähän lienee, että vaan mahtuu Aulangon alueelle ja on näytillä eri medioissakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turhaan ei aikoinaan puhuttu Goodmanin valmistuttua niistä ruuhkista kolmos-tiellä. Sama valtava suksee tulee ilmeisesti toteutumaan myös Aulangon Luxus-huviloiden ja siirtolapuutarhan huikean menestyksen tuomana. Suurimmat improvisoijat voivat ajella Aulangon alueelle jopa Hattulan ja Pekolan kautta, tärkeintähän lienee, että vaan mahtuu Aulangon alueelle ja on näytillä eri medioissakin.

        Puistometsässä oltiin kesällä pulassa ruuhkien takia . PARKKIPAIKOILLE EI MAHTUNUT. Autoja pysäköitiin teiden viereen niin, että luontoa vaurioitui.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puistometsässä oltiin kesällä pulassa ruuhkien takia . PARKKIPAIKOILLE EI MAHTUNUT. Autoja pysäköitiin teiden viereen niin, että luontoa vaurioitui.

        Olin tuosta rivien välistä lukevinani että parkkitaloa huutaisi aulangolle. Täältä ainakin vihreää valoa välittömästi. Unelmien aulanko vetää, mutta minne auto parkkiin? Parkkitalo pitää saada. Olisi tyhmää jättää se rakentamatta. Ei sekään tulevia ruuhkia kokonaan poista, mutta ainkin yksi ongelma vähemmän. Yhdessä. Ihan lähellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olin tuosta rivien välistä lukevinani että parkkitaloa huutaisi aulangolle. Täältä ainakin vihreää valoa välittömästi. Unelmien aulanko vetää, mutta minne auto parkkiin? Parkkitalo pitää saada. Olisi tyhmää jättää se rakentamatta. Ei sekään tulevia ruuhkia kokonaan poista, mutta ainkin yksi ongelma vähemmän. Yhdessä. Ihan lähellä.

        Voisiko joku ammattilainen perustaa muutamalla miljoonalla taas uuden matkailunedistämisprojektin kun justaansa selvitettiin kovalla kuukausiliksalla että eihän edes aulankoa tunneta juuri missään. Vaikka se onkin niin erikoinen, kaunis ja ihmeellinen. Matkailuunhan on satsattu julkista mammonaa on kaikenlaisia linnoja ja puistoja mutta kukaan ei tule. Tarvitaan vielä hiukan tehokkaampaa ja paremmin palkattua mainontaa ilman tulosmittareita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voisiko joku ammattilainen perustaa muutamalla miljoonalla taas uuden matkailunedistämisprojektin kun justaansa selvitettiin kovalla kuukausiliksalla että eihän edes aulankoa tunneta juuri missään. Vaikka se onkin niin erikoinen, kaunis ja ihmeellinen. Matkailuunhan on satsattu julkista mammonaa on kaikenlaisia linnoja ja puistoja mutta kukaan ei tule. Tarvitaan vielä hiukan tehokkaampaa ja paremmin palkattua mainontaa ilman tulosmittareita.

        Niin mutku


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin mutku

        Puutarhamökit menevät kyllä kaupaksi kun hinta on oikea.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puutarhamökit menevät kyllä kaupaksi kun hinta on oikea.

        Konsepti on upea, mutta olisiko aika ajanut sen ohi? Nuoret menestyjät eivät kai sitten pidä kukkien istuttamista tärkeänä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Konsepti on upea, mutta olisiko aika ajanut sen ohi? Nuoret menestyjät eivät kai sitten pidä kukkien istuttamista tärkeänä.

        On joo upea... Leikkimökki alkaen 120 tonnia. Kyllä sillä saa jo ihan kunnon mökinkin. Helposti. Eihän näitä kukaan ole ostanut, eikä osta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On joo upea... Leikkimökki alkaen 120 tonnia. Kyllä sillä saa jo ihan kunnon mökinkin. Helposti. Eihän näitä kukaan ole ostanut, eikä osta.

        Voisiko kaupunki ostaa muutaman mökin ja vuokrata ne sitten vaikka hämeenlinnan kaupunkiyhtiön konttoreiksi. Businessparkin konttoritilakoordinaattoritkin saisivat siellä varmaan entistä raikkaampia ideoita mutustaessaan viinereitään terassin raikkaassa ulkoilmassa. Mökitön mökkikylä on muuten aika ikävän näköinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voisiko kaupunki ostaa muutaman mökin ja vuokrata ne sitten vaikka hämeenlinnan kaupunkiyhtiön konttoreiksi. Businessparkin konttoritilakoordinaattoritkin saisivat siellä varmaan entistä raikkaampia ideoita mutustaessaan viinereitään terassin raikkaassa ulkoilmassa. Mökitön mökkikylä on muuten aika ikävän näköinen.

        On nostettu iki/vanhoja ketjuja tämän yläpuolelle. Onko jotenkin tulen/arka aihe.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On nostettu iki/vanhoja ketjuja tämän yläpuolelle. Onko jotenkin tulen/arka aihe.

        kannatan ehdottomasti kaupungin subventiota hankkimalla ainakin puolen tusinaa siirtolapuutarhaleikkimökkitöllejä Aulangolta. Rahaakaan ei mene kuin 720 000€ eli mehän tienataan tällä(kin). Linnan Kehityskin voisi hyödyntää niitä rankassa puurtamisessaan vaikka jonkinlaisessa etäideointityöpisteenään ja miksei myös Businessparkin puuhastelijat mahtuisi samoihin liitereihin visioimaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kannatan ehdottomasti kaupungin subventiota hankkimalla ainakin puolen tusinaa siirtolapuutarhaleikkimökkitöllejä Aulangolta. Rahaakaan ei mene kuin 720 000€ eli mehän tienataan tällä(kin). Linnan Kehityskin voisi hyödyntää niitä rankassa puurtamisessaan vaikka jonkinlaisessa etäideointityöpisteenään ja miksei myös Businessparkin puuhastelijat mahtuisi samoihin liitereihin visioimaan.

        Mökitön mökkikylä.... Mä repeen.. Auttaisko parkkitalo mitään. Aulangon ulkoilumajan pysäköintihän on täysin villiintynyttä ja kun ilmaista ei ole niin tätä kautta myös kestämätöntä. Mökkikylien sadat tulevat asukkaat ovat varmasti huolissaan saavatko he autolleen paikan. Voisiko joku halpa konsulttitoimisto hieman vilkaista ongelmaa?


    • Anonyymi

      Kävin katsomassa tänään näitä. En voinut kuin nauraa. Oikeasti joku 30tuhatta olisi oikea hinta. Kyllä jää mökit myymättä ja rakentamatta, se on täysin varma.

      • Anonyymi

        Savimajoja voisi helposti rakentaa tuonne. Hintakin lienee kohtuullinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Savimajoja voisi helposti rakentaa tuonne. Hintakin lienee kohtuullinen.

        väärä maanosa, eivät kestä sadetta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        väärä maanosa, eivät kestä sadetta

        Alue on täynnä 5 m korkeita savikumpareita. Kyllä ne kestää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Alue on täynnä 5 m korkeita savikumpareita. Kyllä ne kestää.

        Monta mökkiä siä o?


    • Anonyymi

      Nostan vanhaa ketjua. Onko kukaan paikallinen käynyt paikalla, onko siellä yhtään mitään rakennettu?
      Itse voisin harkita mökin ostamista tuolta mutta onhan tuo hinta aivan naurettava. Ei edes omaa saunaa. Onko se rantasauna mahdollisesti rakennettu?

      • Anonyymi

        Persua vituttaa vieläkin. Tätäkö se "ikivitutus" tarkoittaa?

        Hauska kommentti. * onko joku paikallinen "...ittu mikä hönö


      • Anonyymi

        No mitäs luulet? Ei ole rakennettu, myyty, eikä tehty yhtään mitään. Farssi.


    • Anonyymi

      Juu, itse kun en paikalle pääse katsomaan niin ihan kiinnostaa tietää onko mitään tehty. Näyttää nyt nostavan verenpainetta aihe ja myymättömät mökit. Ihan rauhassa vaan!

      • Anonyymi

        Juu, tosiostajat ostaa mökkinsä suolesta.


    • Anonyymi

      On siellä mökkejä ja saunaa nakertavat rannan läheisyyteen muuta kuin ostohousut jalkaan.

    • Anonyymi

      Koppeja ne on.

      • Anonyymi

        Ostin ja olen tyytyväinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ostin ja olen tyytyväinen.

        Valehtelet. Koska niitä ei ole myyty yhtään.


    • Anonyymi

      Kuka noita koirankoppeja ostaa,hyvä kun mahtuu kyljellään kulkeen ,toinen toisessaan kiinni,sama kun vetäis eurot pöntöstä alas🤣

      • Anonyymi

        Upealla paikalla. Käytännöllinen sopivan kokoinen mökki.


    • Anonyymi

      Niinkö. Eikös tämän pitänyt olla jonkinlainen siirtolapuutarha jossa voi viljellä samalla hyötykasveja? No nyt ei ainakaan kukaan viljele yhtään mitään niissä muutamassa mökissä. Ehkä omenapuita ei kannata istuttaa ennen kuin joku määrittää mihin naapurin mökki mahdollisesti tulee ja ensinnäkin tasoittaa alueen maa-aineskasat viljelyyn ja rakentamiseen sopivaksi. Tämä siis toistaiseksi viljelemätön puutarha. Sopii kaupungin imagoon kyllä. Tapahtumaton puisto ja pysäköimättömyystalot tyyliin.

      • Anonyymi

        400m2 hulppealle tontille mahtuu yhtä ja toista.


    • Anonyymi

      Joo rivarin takapihan kokoinen ei siihen omenapuita voi laittaa tai naapuri käskee sahata veke auringon eestä.

    • Anonyymi

      Reilu kymmenen vuotta näitä on nyt markkinoitu, ja tuloksena on tasan kaksi myytyä mökkeröistä aiotusta 80 mökistä, ja nyt kaupunki rakentaa kovalla tohinalla näille kahdelle sadan tonnin saunarakennusta. Hullu saa olla mutta tyhmä ei mielellään

      • Anonyymi

        Kymmenen vuotta!?! PerS taisi herätä juuri koomasta? Ei se mitään. Sitten kun saat pääsi selväksi voit tarkistaa almanakastasi mikä päivä tänään on. Sillä aikaa kun selvittelet päätäsi kerron sinulle että kaupunki ei rakenna tuonne yhtään mitään


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kymmenen vuotta!?! PerS taisi herätä juuri koomasta? Ei se mitään. Sitten kun saat pääsi selväksi voit tarkistaa almanakastasi mikä päivä tänään on. Sillä aikaa kun selvittelet päätäsi kerron sinulle että kaupunki ei rakenna tuonne yhtään mitään

        Väärin. Olen kokoomuslainen.


    • Anonyymi

      Kävin lenkillä ja samalla vilkaisemassa, miten tämä ehkä paskin projekti ikinä missään, etenee. No eihän se etene. Saunaa on rakennettu nyt vuosia, eikä valmista tule. Yhteen seinään oli saatu sentään helvetin iso reikä aikaan. Jäi epäselväksi miksi se on tehty. Sisätöitä ei ole vielä ehditty tekemään yhtään. Näytti siltä, että tämä kyhäelmä mätänee paikoilleen tuossa kunnossa, missä nyt on. 120tonnilla kun on ostanut leikkimökin vuosia sitten, olisi varmaan jo pikkuhiljaa kiva päästä löylyihinkin, kun sellaisetkin on luvattu... Suosittelen käymään katsomassa, ja nauramassa.

      • Anonyymi

        Naureskelin myös seinään tehdylle reiälle. Tai no lähinnä eniten nauratti työn laatu, kun reikä onkin jälkeenpäin lyöty takaisin umpeen. Onko siellä ollut jotain työharjoittelijoita nikkaroimassa. Käykää ihmeessä ihmiset tutustumassa ruusulaaksoon jos haluatte mehevät naurut päiväänne. Uskomaton projekti kaikenkaikkiaan. FARSSI!


    • Anonyymi

      Juu kaksi töttöröö saatu siis myytyä, eli perheelleen meni tämäkin

      • Anonyymi

        Juu mut 80 mökkiä rakennetaan. Nämä viedään käsistä.


      • Anonyymi

        Olis kiva tietää nämä kaksi onnellista uuden mökin omistajaa. Vai onko niitä mökkejä todellisuudessa myyty ainuttakaan?


    • Anonyymi

      Hämeen sanomien mukaan myyty kaksi kappaletta, ja laakson mökkejä alettiin myymään ennakkomarkkinoinnilla yli kymmenen vuotta sitten. Tämään oli Raution ja kokoomuslaisten alule panema hanke, joten se raapaistiin käyntiin väkisin ja tässä siis tulos. Tämä kuuluu selkeästi epäonnistuneiden hankkeiden sarjaan ja niitähän täällä piisaa

      • Anonyymi

        Ei jumalauta 2 kpl!! Ja 80 mökkiä pitäis myydä. Sauna on kovaa vauhtia valmistumassa ollut nettisivujen mukaan jo 3 vuotta. Käykää katsomassa miltä se näyttää. Vielä kun se on pystyssä.


    • Anonyymi

      Kaupunki voi ostaa ne ja perustaa New Kabulin. Vihreä kauounginjohtaja, Oharin ylin apuri: Kaapuvaellus alkakoot!

      • Anonyymi

        Eihän tuo ole mitään jos sentään 2 koppia on saatu aikaiseksi vuosien saatossa ja jonkinlainen saunan aihio. Aulangon Luxus-huviloiden taru pääkaupunkiseudun raharikkaille on ollut vieläkin karumpi. Tontti kyllä ostatettiin kaupungille 1 miljoonalla eurolla mutta siihen sen rantaleton tarina onkin sitten päättynyt. Juhis voisi kohta eläkkeellä ollessaan vaikka valoittaa vähän tätä surullista asiaa kaupunkilaisille, kuinka tuossa Aulangon Luxus-huvila casessa nyt näin pääsi taas käymään ja miljoona euroa vaihtoi sujuvasti omistajaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän tuo ole mitään jos sentään 2 koppia on saatu aikaiseksi vuosien saatossa ja jonkinlainen saunan aihio. Aulangon Luxus-huviloiden taru pääkaupunkiseudun raharikkaille on ollut vieläkin karumpi. Tontti kyllä ostatettiin kaupungille 1 miljoonalla eurolla mutta siihen sen rantaleton tarina onkin sitten päättynyt. Juhis voisi kohta eläkkeellä ollessaan vaikka valoittaa vähän tätä surullista asiaa kaupunkilaisille, kuinka tuossa Aulangon Luxus-huvila casessa nyt näin pääsi taas käymään ja miljoona euroa vaihtoi sujuvasti omistajaa.

        Tarkoitus oli hyvä. Nimittäin Juhis visioi, että täältä luxus huvilalta, Pekolan kautta, on hyvä kurvata sunny car centeriin. Siitä kotiin Helsinkiin ajaessa matkanvarrella käydä autokaupoilla. Kotiin palatessa uusi kärry alla. Ja mikä hauskinta, tämä tarina on oikeasti tullut Juhan suusta 🤭


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkoitus oli hyvä. Nimittäin Juhis visioi, että täältä luxus huvilalta, Pekolan kautta, on hyvä kurvata sunny car centeriin. Siitä kotiin Helsinkiin ajaessa matkanvarrella käydä autokaupoilla. Kotiin palatessa uusi kärry alla. Ja mikä hauskinta, tämä tarina on oikeasti tullut Juhan suusta 🤭

        Ostais nyt itelleen ruusulaaksosta kopin. Eläkepäivien ratoksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ostais nyt itelleen ruusulaaksosta kopin. Eläkepäivien ratoksi.

        toi Ruusulaaksokin kuuluu sarjaan Näivelinnan surulliset täydelliset mahalaskut


      • Anonyymi

        Juu Hämeenlinnassa on tapana että mokata saa, mutta siitä ei saa mainita mitään, ja muunmuassa Häsa on noudattanut tätä linjaa kiltisti. Kävin minäkin tänään ihmettelemässä tätä saunarakennuksen alkua, ja toden totta seinään oli jätetty iso aukko, mitä oli yritetty tukkia hieman kyseenalisin keinoin, siinä onnistumatta. Siellä oli jätetty sähösahakin pihalle sateen alle, tai vaikkapa varkaitten vietäväksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu Hämeenlinnassa on tapana että mokata saa, mutta siitä ei saa mainita mitään, ja muunmuassa Häsa on noudattanut tätä linjaa kiltisti. Kävin minäkin tänään ihmettelemässä tätä saunarakennuksen alkua, ja toden totta seinään oli jätetty iso aukko, mitä oli yritetty tukkia hieman kyseenalisin keinoin, siinä onnistumatta. Siellä oli jätetty sähösahakin pihalle sateen alle, tai vaikkapa varkaitten vietäväksi.

        Joo. Surullinen näky.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo. Surullinen näky.

        Mitä sitten jos on tuuletusaukko?


    • Anonyymi

      Ohi kulkeneena katselin mökkejä että mikäs huorakortteli tänne metsän siimekseen on perustettu. Oli vähän kuin tuntitaksalla olevia bordellikoppeja lautaseinät ja kortongit voi heinäpellolle viereen viskoa ettei jätevesiputket tukkeennut. Ei ole mikään luksusmökkikylä keskellä heinäpeltoja. Kukahan tuonkin idean on keksinyt. Tainnut olla 2 viikon krapulassa joka on keksinyt tuolloiset lautahökkelit. Purettavia ympäristön pilaajia.

      • Anonyymi

        Hyvä analyysi, eikä siis ihme, ettei niitä millään saada myytyä


    • Anonyymi

      Mikäköhän tässä on hml kaupungin rooli? Nythän on selvää että näitä mökkejä ei tänne tulla rakentamaan. Kesken jäi. Paljonko tuli takkiin meille veronmaksajille maksettavaksi?

      • Anonyymi

        Miljoonan infra on ainakin noille kopeille rakennettu. No siinä samalla hyötyi myös alueen Gol-klubikin.


    • Anonyymi

      Mökkösiä on siellä nyt kymmenkunta, ja siis kaksi myyty. Pihat on laitettu suht siisteiksi, mutta ympäristö on kyllä todella ankea - ryteikköistä joutomaata ja toisella puolella korpikuusia. Täytyy ihmetellä, että joku on tuolta suostunut maksamaan 25 neliön kopista reippaasti toistasataa tuhatta euroa. Nuo loput kopit jäävät suurella todennäköisyydellä Kallioinen OY:n käsiin.

      • Anonyymi

        Se on yhtiön asia turhaan sitä itket


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on yhtiön asia turhaan sitä itket

        Sääli vaan,että saivat kallioisen mukaan tällaiseen fiaskoon


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on yhtiön asia turhaan sitä itket

        Itken, koska tunnen valtavaa sääliä. Sekä myötähäpeää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itken, koska tunnen valtavaa sääliä. Sekä myötähäpeää.

        Kyllä kaupungin kanssa yleensä bisneksessä voitolle jää vaikkei mikään onnistuisikaan!
        T: Markku


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä kaupungin kanssa yleensä bisneksessä voitolle jää vaikkei mikään onnistuisikaan!
        T: Markku

        Persu Markku näkee toiveunta.


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kysykää mökin ostaneilta miten on mennyt ja onko sijoitus ollut hyvä?

        https://www.hameensanomat.fi/kanta-hame/ruusulaaksosta-mokin-ostaneiden-oksasten-vakiovieras-on-kettu-se-ei-ole-mitenkaan-kesy-mutta-saannollinen-vieras-kuitenkin-2003118/

        unohtui toinen linkki pois tästä ikuisuusprojektityömaasta!

        Ruusulaakson siirtolapuutarhasta on myyty vasta kaksi mökkiä, mutta viljelypalstat ja sauna valmistuvat tänä kesänä
        Modernin siirtolapuutarhan synnyttäminen on kestänyt yli kymmenen vuotta. Nyt alueen myyntiä aiotaan tehostaa niin, että Aulangolla on lähivuosina 80 mökkiä.

        https://www.hameensanomat.fi/kanta-hame/ruusulaakson-siirtolapuutarhasta-on-myyty-vasta-kaksi-mokkia-mutta-viljelypalstat-ja-sauna-valmistuvat-tana-kesana-1953173/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        unohtui toinen linkki pois tästä ikuisuusprojektityömaasta!

        Ruusulaakson siirtolapuutarhasta on myyty vasta kaksi mökkiä, mutta viljelypalstat ja sauna valmistuvat tänä kesänä
        Modernin siirtolapuutarhan synnyttäminen on kestänyt yli kymmenen vuotta. Nyt alueen myyntiä aiotaan tehostaa niin, että Aulangolla on lähivuosina 80 mökkiä.

        https://www.hameensanomat.fi/kanta-hame/ruusulaakson-siirtolapuutarhasta-on-myyty-vasta-kaksi-mokkia-mutta-viljelypalstat-ja-sauna-valmistuvat-tana-kesana-1953173/

        Taitaa olla näillä hinnoilla suhteellisen mahdoton tehtävä, vaikka kuinka myyntiä tehostettaisiin. Hinta pitäisi ainakin puolittaa, että sieltä isommassa mitassa mökkiä kaupan saisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taitaa olla näillä hinnoilla suhteellisen mahdoton tehtävä, vaikka kuinka myyntiä tehostettaisiin. Hinta pitäisi ainakin puolittaa, että sieltä isommassa mitassa mökkiä kaupan saisi.

        Älä suolessa valita vaan laske hintaa jos siltä tuntuu. Ei kaupanteko kuilu meille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taitaa olla näillä hinnoilla suhteellisen mahdoton tehtävä, vaikka kuinka myyntiä tehostettaisiin. Hinta pitäisi ainakin puolittaa, että sieltä isommassa mitassa mökkiä kaupan saisi.

        Ei taida edes puolitus riittää. 60 tonnilla niitä ei silti kukaan osta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei taida edes puolitus riittää. 60 tonnilla niitä ei silti kukaan osta.

        Kyllä mä voosin harkits.


    • Anonyymi

      Ainahan yhteinen yhteiskunnan omaisuus siirretään jonkun hyvä veli -verkoston jäsenelle nimelliseen hintaan, joten tämäkin keskustelu on täysin turha.

    • Anonyymi

      Mahtaa olla mukavaa kun joka naapurissa kiljuu lapsenlapset ja on paljua ja grilliä jossa grillaillaan yöt läpeensä.

      • Anonyymi

        Ei siellä mitään naapureita ole. Kun ei näitä osta kukaan. Nythän siellä sais just olla täysin yksin ja rauhassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei siellä mitään naapureita ole. Kun ei näitä osta kukaan. Nythän siellä sais just olla täysin yksin ja rauhassa.

        Joukkohaudan päälle rakennettu??


    • Anonyymi

      Muutenhan sitä voisi kyllä senioreille mainostaa helppona loma-asuntona. Luulisi, että saksalaisetkin voisi kiinnostua ellei lähelle aleta rakentamaan jotain matukylää.

      • Anonyymi

        No jaa... Eipä sovi nuo mökit senioreille, eikä kyllä kenellekään muullekaan. Parvella nukutaan. Sieltä on senorion hengenvaarallista lähteä yöllä virtsalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No jaa... Eipä sovi nuo mökit senioreille, eikä kyllä kenellekään muullekaan. Parvella nukutaan. Sieltä on senorion hengenvaarallista lähteä yöllä virtsalle.

        No siinäpä sitten aika hyvä ostajaryhmä suljettiin automaattisesti pois.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No siinäpä sitten aika hyvä ostajaryhmä suljettiin automaattisesti pois.

        Kyllä. Suunnittelut petti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä. Suunnittelut petti.

        Ei kukaan halua tiloihin virtsaavia kääkkiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kukaan halua tiloihin virtsaavia kääkkiä.

        Senkö takia nämä on kaikki myymättä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Senkö takia nämä on kaikki myymättä?

        Sun pitää käydä kusela niin tiiät


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kukaan halua tiloihin virtsaavia kääkkiä.

        Sinäkin tulet vielä vanhaksi. Sitten nuo jutut eivät naurata.


    • Anonyymi

      On tuo hauskaa,ettei mistään saa tietoa meidän verovarojen osuudesta tähän epäonnistuneeseen investointiin

    • Anonyymi

      Minäpä kerron, miten tämä homma menee, koska hallinto ja Häsa sen haluaa salata. Kaupunki on rakentanut ensin tämän alueen infran jäteveden pumppuasemineen luokkaa kaksi miljoonaa, ja myynyt tontit Kallioisille luokkaa 20 tuhatta per tontti. Nyt Kallioinen on rakentanut näille tonteille nämä tusina mökkiä, ja saanut myytyä kaksi tonttia mökkeineen. Kaupunki on siis tällä hetkellä miinuksella vajaat kaksi miljoona, ja tämän vuoksi asiaa ei haluta julkistaa.

      • Anonyymi

        Sinäpä kerroit että ei kaikkia ole myyty ja se on ihmeellistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinäpä kerroit että ei kaikkia ole myyty ja se on ihmeellistä.

        Sekös sisnua ituttaa. Taidat olla kiinteistönvälittäjäkääkkä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sekös sisnua ituttaa. Taidat olla kiinteistönvälittäjäkääkkä.

        Ei. Olen veronmaksaja. Ainoa joka tässä taas kärsii.


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      41
      8044
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4676
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      67
      3391
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2206
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1729
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1697
    7. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      17
      1626
    8. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      359
      1543
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      60
      1220
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      279
      1128
    Aihe