alkukesän kokemuksia

Anonyymi

Hiljaista on tällä Albania sivustolla. Kaipaisin kuitenkin Durresin ja Sarandan alueilla lomailleilta reissukokemuksia tämän sesongin alkupuolelta kun onhan siellä porukkaa käynyt. - Lähinnä kiinnostaisi tuo Korfun kautta kulku ja tietenkin palvelut, hintataso ja muut yleiset havainnot matkan aikana. Itsellä ois tarkoitus käydä syssymmällä ensimmäinen retki Albaniassa.

6

71

Vastaukset

 • Täälläkin yx asiasta kiinnostunut. Lisäksi kiinnostaisi tietää, minkälaista brandya se albanialainen oikein on, kun olen joskus kuullut sitä ihan hyväksi kehutun.

 • Durresiin pääsee suoraan Apollomatkojen pakettimatkoilla. Tulevana syksynä mennään mekin, 2 vuotta ollut Albania haaveena. Kokemuksia Durresista siellä jo käyneiltä?

 • Facebookissa on aktiivinen ryhmä: Matkusta Albaniaan, sieltä löytyy kattavasti tietoa Albanian kohteista.

  • Sarandan-spesifistä asiaa myos ryhmässä "Sarandan suomalaiset".


 • Albaniasta / Durresista juuri palanneena huomioita: Durres on erittäin potentiaalinen rantalomakohde Euroopassa. Upeita hotelleja aivan rannalla. Pitkä ja matala hiekkaranta. Ruoka on kohtuu hyvää ja Albaniahan on yksi Euroopan halvemmista maista. Mutta parantamistakin on vielä paljon: palvelu on hidasta, huonoa Englannin taitoa, auton vuokrausta ei suositella, julkiset bussit on vitsi, rahanvaihto on vaikeaa, ja roskapusseja ( joita kulkukoirat syövät) on rantakadulla maassa.

 • Sarandasta palanneena.
  Korfun kautta palaaminen oli yksi iso pettymys. (Sarandan suuntaan kaikki sujuikin näppärästi) .Apollomatkat kun lähtee maanantaisin , jolloin Korfulla on itselläänkin kiirettä lähdöissään. Huh huh mitä touhua !
  Kun hotellejen keruubussin kanssa opas teki vielä ratkaisevan arviointivirheen ja odotutti koko bussia yhden myöhästyneen juoppopariskunnan takia, joilla passeista alkaen kaikki oli hukassa, muut hotellejensa edessä odottavat hätääntyivät ja ottivat jopa omia taxeja, vastaavasti yhteysvene satamassa odotti kuten myös Korfussa yhteysveneen tulevat matkustajat odotti ja Korfun lentokentällä käännytettiin lähtöselvityksestä porukkaa toiseen, ihan tukossa oleviin selvityksiin vielä silloinkin kun omaa konetta lastattiin jo ! Itkuhan siinä tuli lopulta. Janoisena helteessä ja Finnairhan noudattaa omaa kategoriaansa: ensin palvellaan aamupalansa ennakkoon tilanneet, välissä siivotaan, sitten vasta yleisempi juomatarjoilu ! Miten kaikki vaan voi mennä niin pieleen Apollomatkojen opastyttösen arviointivirheen ja Korfun toimimattoman lentokentän kanssa !
  Jos joku myöhästyy bussista, tässä tapauksessa huomattavastikin, tulkoon omakustanteisesti taxilla perässä ! Rankka arviointivirhe Apollomatkoilta.
  Sarandaan ei varmastikaan omaa lentokenttää hetikohta saa, paikka on vuoristoinen ja haastava. Kohteen kauneus ei siitä sinänsä muutu.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  127
  3932
 2. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  91
  3722
 3. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  80
  2148
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  1036
 5. Tampereella tapetaan.

  Keski-ikäinen mies löytyi murhattuna Tampereella – verta vuotava tekijä karkuteillä, poliisi varoittaa vaarallisuudesta
  Tampere
  31
  451