Omakotitalon myynti mietityttää.

Anonyymi

Olen seurannut näitä Tv.remppa ohjelmia missä ostetaan huonokuntoisia omakotitaloja, ja niissä tulee aina jotain ongelmia. On hometta, asbestia, vesivuotoja, viallisia "laittomia" sähköasennuksia. salaojituksia viemäröintejä,ym. Näissä viat korjataan nikottelematta, ostajan piikkiin ja kaikki ovat tyytyväisiä.
Entä sitten Suomalaiset talokaupat, myyjä roikkuu löysässä hirressä 5vuotta myynnin jälkeen. Mahtaisiko löytyä tilanteeseen sopivaa vastuu vakuutusta?

2

<50

Vastaukset

  • Ei löydy. On mahdotonta sanoa millaisia ongelmia tulee taloa ostaessa. Voit löytää täysin terveen talon, mutta usein voit lyödä kätesi suuriin rakennusvirheisiin. Epävarman ostajan kannattaa odottaa, kunnes talonostajan rakennusvirhevakuutus tulee vakuutusyhtiöiden tuotepalettiin.

  • Mietitään tässä juuri omakotitalon ostamista ja tuntuu hurjalta tehdä satojen tuhansien eurojen päätös yhden tai kahden esittelyn ja pintapuolisen kuntotarkastuksen perusteella. Siksi se viiden vuoden ”löysä hirsi” (olkoonkin siinä hirressä roikkuvasta ikävän tuntuinen) on ihan tarpeellinen.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.