Mystinen tapaus eilen.

Anonyymi

Ystäväni käyttäytyi eilen tosi oudosti. Oltiin kävelemässä eräässä puistossa. En tiedä johtuiko sitten kuumuudesta, vai mistä helkkarista, mutta kumminkin. Tämä siis sattui eilen noin kello 14 aikaan. Olin Pirjon ja Sirpan kanssa kävelemässä, (nimet muutettu) ja yht äkkiä...yht äkkiä kaveri alkoi vaan puhumaan SAKSAA! Siis sitä jatkui varmaan noin tunnin tai kaksi. Ei sanaakaan suomea. Tiedän ettei hän oikeasti edes osaa sitä. Eikä häntä edes kiinnosta saksan kielen opiskelu. Kolmas kaveri joka osaa oli ihan ihmeissään että miten voi olla totta, että Pirjo muka osaa oikeasti puhua saksaa? Sitä ihmeteltiin kahestaan. Sitten tämä toinen kaveri alkoi keskustelemaan saksaksi. Olivat keskustelleet joistain kukkaistutuksista ja sisustuksista ja jotain että hänen miehensä Kalevi (nimi muutettu) oli ostanut jonkun uuden kiertokangen ja kampiakselin vanhaan volvo 240:n (taisi olla 2.3 turbo ja harmaa väriltään) moottoriin tai jotain vastaavaa kunnes noin tunnin parin päästä Pirjo yhtäkkiä pyörtyi, ja jouduttiin soittamaan ambulanssi. Illalla herätessään ei muistanut mitään. Oli ihan ihmeissään ja kun selitimme mitä tapahtui, luuli vaan että pelleiltin. Ei usko vieläkään. Toki sen tajusi että ilmeisesti auringonpistos oli. Hänellä ei siis ole mitään verenpainetautia eikä vastaavaa eikä diabetestakaan yms. Muuten on perusterve nainen. Mutta on tämä ihan outo tapaus kyllä. Osaisiko joku sanoa, voiko aurinko oikeasti saada ihmisen käyttäytymään noin? Viinaa hän ei ota. Hän on absolutisti. Tosin vaikka ottaisikin, eihän hän silti saksasta tajua hölkäsen pölähtämääkään. Sirpakin ihan ihmeissään. Kukaan meistä ei osaa kertoa mitään järkevää selitystä eiliselle tapahtumalle. Onneksi sentään voi muuten paremmin. Osaiko joku muu vastata? :O

Sitäpaitsi kävikin myöhemmin ilmi, että hänen miehellään ei olekaan Volvoa, vaan Ooppel Kadett A 2d porrasperänen. En muista oliko kuuskutonen, saattoi ollakin, noin vuos sitte katsastettu. Varaosat oli kyllä ostanut niinkun saksaksi kertoikin, mutta ihmetteli tosiaan muka sitä, että olisi meille kertonut, kun ei itse sitä muista. Kumma juttu. :O

Käydään parasta aikaa Sirpan kanssa (nimi muutettu, kaveri joka puhuu saksaa ja oli paikalla) läpi eilisen tapahtumia. Huhhuh. Oli se kuumottava tapaus. Ja näin ne asiat oikeasti meni, niinkuin Sirpa kertoi.

Ja pliis hei, en sitten kaipaa mitään iva kommentteja. Mutta jos täällä ois vaikka joitain lääkäreitä/asiantuntioita jotka osais valaista hieman asiaa. Minä ja Sirpa oltais hyvin kiitollisia. T. Merja (nimi muutettu)

1

<50

Vastaukset

  • Täsmennän vielä, oltiin siis vaan Minä, Sirpa ja Pirjo, ketään kolmatta ei siis ollut, niinkun virheellisesti laitoin. Kolmannella tarkoitin siis Sirpaa mutta anyways. Tällainen tapaus sattui. T. Merja.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.