Ikimuistoinen työreissu......

Anonyymi

Olin viime kesänä katsomassa kesämökkiä myyntiin itäsuomessa, soittelin matkalla omistajalle, kaveri ilmoitti että valitettavasti hän vaimonsa kanssa eivät pääse näyttämään mökkiä vaan menevät tutun synttäreille, mutta meidän tyttäremme tulee avaamaan ovet ja esittelemään mökkiä. Ilmoitin että mikäs siinä pääasia että en turhaan ajele näin pitkälle, joten vähän ajan päästä kurvasin sinne mökin pihaan. Tytär olikin siellä vastassa istumassa terassilla aurinkotuolissa, siinä istuskeli rennot verkkarit jalassa ja väljä t-paita päällä, ihan kivat rinnat paidan lävitse nököttäen, arvelin että hän oli ehkä 18-19 v.
Kävimme kiertelemässä mökin tuvassa ja kahdessa huoneessa ja siirryimme sitten erilliselle rantasaunalle, ja huomasin että hän aikoi kai saunoa kun oli laittanut sähkökiukaan päälle, sauna oli todella siisti samoin mökkikin. Juteltiin siinä yhtä sun toista ja kyselin ihan uteliaisuudesta opiskeliko hän vielä, Milla kertoi että oli juuri aloittanut opiskelut sairaanhoitajaksi, ensimmäinen vuosi takana ja nyt alkanut ansaittu kesäloma jonka hän aikoi ottaa rennosti.
Olin tehnyt siinä muistiinpanoja myyntiä varten ja tein sitten lähtöä takaisin, yllätyin kun Milla esitti minulle yllättävän kysymyksen, onko sinulla kiire jonnekin, siellä olisi sauna lämmin joten haluaisitko käydä saunassa ja uimassa kun on näin kuumakin. Mikäs siinä jos sellainen onnistuu, mutta eihän sun vanhemmat hermostu siitä jos välittäjä käy saunassa ja kun tytärkin on yksin mökillä. Ei kuule Juha ne siitä hermostu ja tulevat itsekin mökille vasta viikon päästä. Siispä minä kävin autosta hakemassa simmarit ja muutaman siiderin jotka siellä takakontissa olivat varalle, ja lupasin Millalle että tarjoan siiderit jos sopii kun sinä tarjoat saunan.
Kävin sitten löylyssä ja pulahdin uimaan Millan mennessä saunan pukuhuoneeseen, istuskelin sitten siinä terassilla kun Milla tuli ulos, hän kertoi että oli kiireessä lähtiessä unohtanut uimapuvun mutta jos sinua ei haittaa niin uin näissä blogeissani ja t-paita päällä. En uskaltanut edes kuvitella miltä hän näyttäisi vedestä noustessaan, joten menin takaisin saunan lauteille, kurkistelin kuitenkin saunan ikkunasta sitä ihanaa näkyä kun hän nousi laiturille, kuin merenneito ikään tiukat slogit jalassa ja t-paita märkänä näyttäen hänen täyteläiset tisut nännit sen läpi nököttäen.
Yritin siinä sitten ottaa löylyjä miettien miten voin piilottaa uikkareihini ilmestyneen kohouman, mutta ei siinä kauna ehtinyt asiaa miettiä kun saunan ovi aukeni, ja aukossa seisoi Milla mutta ilman mitään vaatteita, voinko tulla , hän kysyi ja hämilläni vastasin että tietysti sä omaan saunaan saat tulla kysymättä. Istuimme siinä vierekkäin kun hän kertoi että koulu vie kaiken ajan nykyään eikä hän ole ehtinyt seurustelemaan ollenkaan puhumattakaan että olisi aikaa poikaystävälle.
Tunnelma oli todella rento siinä jutellessa, mutta sitten Milla kysyi miksi sinulla on täällä uikkarit jalassa ja tarttuen niiden vyötärölle hän vetäisi niitä alaspäin sanoen että nyt olemme tasoissa vaatetuksen suhteen. Kyllähän hän heti huomasi että kaluni ei ollut ihan lepotilassa ja tarttui siihen ujostelematta kiinni, en minäkään jäänyt ihmettelemään vaan käteni hakeutui hänen reidelleen liukuen sitä pitkin aina hänen pilluvaolleen asti joka tuntui olevan sekin jo kostea kiimasta. Siinä me sitten teimme toisillemme kivaa saunan lämmössä, kunnes sopersin että haluan naida sinua, Milla liukui lauteet alas ja kumartui sitten niitä vasten nojaamaan, siinä saunan hämärässä näin vain ihanan kiiltävän viivan pakaroiden välissä ohjaten jo kivikovaa sykkivää kulliani sitä kohden. Koskaan ei kullista ole tuntunut niin hyvältä kun se painui tuonne Millan tiukkaan kiimaiseen pilluvakoon, molemmat olimme jo niin kiimaisia että tuo ensimmäinen naintimme oli todella rajua, minä häntä lantioista edestakaisin vedellen ja pakaroitaan vastaan työntäen kiihtyvällä vauhdilla. Kun sitten koko spermalastini purkautui häneen kuulin hänen melkein huutavan nautinnosta vartalo täristen niin että pelkäsi hänen lyyhistyvän lattialle kokonaan...….Uskotte varmaan ettei se ollut viimeinen kerta kun sain naida tuota ihanaa Millaa.....tavattiin vielä monta kertaa mökin esittelyn yhteydessä, enkä välttämättä olisi edes halunnut tuota mökkiä myydä kenellekään.....

0

2210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1827
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        78
        1697
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1313
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        69
        1131
      5. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        819
      6. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        785
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        767
      8. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        749
      9. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        735
      10. Mikä tekee kaivatustasi

        haluttavan?
        Ikävä
        45
        707
      Aihe