Parasta SEA FM:llä

Anonyymi

Paras asia SEA FM kanavalla on, että sitä jaksaa kuunnella kyllästymättä paljon pidempään kuin muita suomalaisia radiokanavia ja lukuisia ulkomaisia.

Tämä johtunee ensisijaisesti siitä, että musiikissa on niin paljon monipuolisuutta sekä vaihtuvuutta ja toki myös siitä että monet kanavan soittamat kappaleet osuvat omaan musiikkimakuun joko erinomaisesti tai edes jossain määrin.

On hienoa, että Suomessa on edes yksi kanava mistä voi kuulla kappaleita, joita ei ole ennen kuullut tai ehtinyt jokaista jo soittaa useita kertoja spotifysta, YouTubesta yms. ennen kuin saapuvat radiosoittoon. Oli kyse sitten uudesta tai vahnemmasta musiikista.

60

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tätä radioasemaa ei ole palstalla aiemmin mainittukaan?

      • Anonyymi

        On mainittu useastikin, mutta eikö tämä ole keskustelupalsta missä sana on olevinaan vapaa? Kun tästäkin aiheesta välillä on puhuttu asiallisesti tällä palstalla, niin kommentit poistetaan ilmeisesti moderoijan toimesta tms. Komppaan ensimmäistä kirjoittajaa. Voi kuunnella 24 tuntia eikä vituta, joten toimii!


    • Anonyymi

      Sanon vain nyt, että olen samaa mieltä aloittajan kanssa. Edellinen viestini vaihteeksi poistettiinkin täältä aiheeseen liityen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tiedoksi tuon poistetun viestini sisältö: "Tästä asemasta ei vielä keskusteluja olekaan." Eikö ironia ole hyväksyttyä?

      • Anonyymi

        Ohops, kello 10.58 kirjoittamani viesti palautettiin jälleen näkyviin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ohops, kello 10.58 kirjoittamani viesti palautettiin jälleen näkyviin.

        Moderaattoreilla on semmoinen valta. Hyvä, että palautit sen ja sitä seuranneen kommentin. Ei ole sopivaa deletoida aiheita, jotka ei satu itseä kiinnostamaan moderaattoria itseä.


    • Anonyymi

      on tullut kuunneltua, ei kyllä ole minun makuuni

      • Anonyymi

        Minäkin olen kuunnellut ja on omaan makuuni.


      • Anonyymi

        Omaankin makuun sopii hyvin. 2017 uudistuksen jälkeen lopulta mennyt vain parempaan suuntaan, mikä on aika harvinaista kun kotimaisista radiokanavista kyse.

        Monipuolisuus (myös musa genreissä) ja musiikin vaihtuvuus sekä rohkeus soittaa (erityisesti uusia) kappaleita, joita muut eivät soita ja ettei useinkaan soi aina vain samat hitit nostalgia ynnä muina biiseinä, on suurimpia syitä miksi kanavaa tulee kuunneltua.

        Rohkeudella tarkoitan myös niitä lukuisia kanavan ensisoittoja myös sellaisista musagenreistä ja artisteilta, mitkä eivät vältämättä ole ihan sitä kanavan vakiomusakamaa. Tämä seikka tekee kanavasta entistä mielenkiintoisemman.


    • Anonyymi

      Kanava voisi laajentua Joen suuhun. Kunnon kanavaa monet kaipaavat sielä.

      • Anonyymi

        Ei voi laajentua. Ei viestintävirasto halua antaa yhtään enempää kuuluvuusalueita SEA FM:lle. Bauerin, Ylen ja Nelonen/Sanomamedian kanavien kuulijamäärät ja mainostulot laskisivat.


    • Anonyymi

      Yksi vuoden hienoimmista ja viimevuosien ja joka kymmenen tyylikkäimmistä electronisen musiikin tekijöiden ja pop tähden yhteistyö biiseistä Tiësto, Jonas Blue, Rita Ora - Ritual on soinut Sea FM: jo toukokuun lopulta asti. Kesäkuussa kappaleen on soittoon lisännyt vain YLE X3M ja NRj soittanut kerran ja Ylex kolmesti heinäkuun aikana.

      Veikkaukseni tuskin menee kovin pieleen, jos loppuvuodesta tällekin biisille tapahtuu seuraavaa. Kappaleen soittaminen ollaan alettu siirtämään SEA FM:ltä jokapäväisestä muutamaan kertaan viikkoon ja jopa satunnais soittoon. Tässä vaiheessa eli arviolta aikaisintaan syykuussa joku kaupallinen alkaa ottamaan tämän päivittäis soittoon sitten loka-marras-joulukuun aikana pari muutakin kanavaa lisää sen soittolistalleen. Sitten biisiä luukutellaan tauotta ja on se vähintään 10 soittokertoja päivässä saava kappale. Sitten nämä kanavat mainostavat itseään uuden musiikin ykkös kanavina. parhaiten trendititeoisina hittikanavina. Sori vain siinä vaiheessa ollaan jo kuukaisia myöhässä.

      Tiësto, Jonas Blue, Rita Ora - Ritual on jo nyt todella iso hitti.
      Spotifyssa kappaletta on kuunneltu jo yli 61 500 000 kertaa. YouTubessa audio kerännyt yli 20 miljonaa ja musiikkivideo kirjoitushetkellä lähes 30 miljoonaa katselua reilussa kuukaudessa.

      Merkittävintä ei ole kuinka suuri hitti status jollain biisillä on vaan, onneksi Suomessa kaupallinen asema, joka soittaa hyvää ja laadukasta musiikkia ei vain sitä mikä on isointa hittimusiikkia juuri nyt. Olkoon myös kuinka suosittua tahansa ta epäsuosittua jos biisi on hyvä niin se on hyvä.

      Biisit sivustolta myös käy ilmi Ed Sheeranin kohdalla, että yksikään muu kaupallinen asema Suomessa ei ole soittanut hänen uutta materiaaliaan yhtä laajasti. SEA FM on ainoa kaupallisena soittanut myös Swiftin kolmatta uutta sinkkua THE ARCHER (Myös Ylex ei kaupallisena). Tätä ei ole vielä soittanut myöskään aikanaan selvästi laajiteen Swiftin tuotantoa soittanut NRJ.

      Loppuun vielä kiitokset SEA FM:lle että kerran pari soitatte monet uutudet heti tai melkein heti kun ne on julkaistu, vaikka eivät mahtuisikaan heti päivittäiseen soittoon. Suomessa samaa ei toteuta kuin YLEX, mutta monesti erikappaleiden osalta verrattuna SEA FM kanavaan. Biisit sivuston tilastojen mukaan kuitenkaan Ylex:lläkään ei soi yhtä paljoa ensisoittoja. Tämä selviää tutkimalla kuinka moni kappale on soinut ensimmäisen kerran kanavalla vuoden aikana.

    • Anonyymi

      Yksi vuoden hienoimmista ja viimevuosien ja jopa vuosikymmenen tyylikkäimmistä... Korjaus kirjoitustekniseen virheeseen.

    • Anonyymi

      Kiitetään vielä täälläkin. Kiitokset SEA FM:lle että on soittanut ja toivottavasti soittaa jatkossakin Avril Lavignen uusimman albumin kappaleita. Vain Ylex on ainoana kanavana Suomessa Sea FM:n lisäksi noteerannut Lavignen uuden musiikin peräti huimalla yhden kerran soitolla Dumb Blonde kappaleen osalta.

    • Anonyymi

      Normani - Motivation. Kuinka moni tietää kyseisen kappaleen. No jos spotifyta tai muuta streemauspalvelua käytätte tai Youtubea aktiivisesti uudemman musiikinkuunteluun ja etsimiseen olet varmasti törmännyt, mutta oletko kuunnellut? SEA FM:ää jos kuuntelet niin olet varmasti kappaleen onnistunut kuulemaan.

      Normani - Motivation on yksi tämän hetken nopeimmin nousseista hiteistä. Alle kuukaudessa se on kerännyt melkein 29 miljoonaa katselukertaa youtubessa ja samassa ajassa spotifyssa yli 17 miljoonaa. Sillä välin kun muut radiokanavat soittavat samoja kuukausia ja jopa vuosia soitossa olleita kappaleita on tämäkin biisi ainoana soitossa SEA FM:llä. Loop soittanut kerran ja Ylex 3 kertaa. Kyseiset kanavat ja muun muassa mukaan lukien NRJ, Box sekä Kiss kehuvat kilvan kuinka heillä soi eniten uutta musiikkia ja ovat se uuden musiikin ykkönen ja hitit soitossa ennen muita. No vain ja ainoastaan totuuden peräinen on SEA FM:llä. Ylex saattaa osan soittaa ennen SEA FM:ää, mutta kuitenkaan ne eivät päädy useinkaan 1-3 soittoa enempää soittolistalle asti soimaan, vasta kuin osa 1-4 kuukauden sisällä julkaisusta, kun hoksataan että täähän ei ole enää pelkkä hitti vaan jättihitti. Ylex:lläkin mieluummin panostetaan samojen biisien mahdollisimman paljoon soittoon kuin vaihtuvuuteen.

      • Anonyymi

        Sepä se on hauskaa, kun ennen Sea FM:ää ei ollut näitä 'uuden musiikin ykkösiä'. Sea FM on kuitenkin omaleimainen, joten on sanomattakin selvää, että apinointia on harrastettu ilman mitään häveliäisyyttä. Nykyisin nrj:n soittolistalta poikkeavat valinnatkin sattuvat juuri samaan aikaan kuin sea fm;llä. Melkosen säälittävää.


      • Anonyymi

        Kyllä oli ennen SEA FM:ääkin ja pitkään sitä valtikkaa pitivät NRJ ja Ylex yhdessä. Aikoinaan oli myös Kiss FM, mutta muistini mukaan ei tainnut olla kuitenkaan yhtä isosti uuden musiikin asialla kuin Nrj ja Ylex/Radiomafia

        " Nykyisin nrj:n soittolistalta poikkeavat valinnatkin sattuvat juuri samaan aikaan kuin sea fm;llä. Melkosen säälittävää." Mitä ikinä tuolla tarkoitat en ymmärrä sanakaan, Tai ainakin luulen etten ymmärrä.

        Kuten täälläkin jo todettua NRJ, Kiss ja Loop olivat pitkään lähes täysin rock vapaita kanavia ja vasta kun SEA FM oli alkanut niittää mainetta ja kasvattamaan kuulijamääriä, ovat edellä mainitut kanavat hieman lisänneet rock henkisen musiikin määrää myös soittolistoilleen. Yhteen väliin eivät edes suosituimmat rock biisit Haloo Helsinkiä lukuunottamatta päätyneet soittoon.

        SEA FM:n vahvuus on monipuolisuus ja vaihtuvuus, sekä se että soitetaan myös välillä muutakin kuin vain SEA FM:n päälinjan mukaista musiikkia. Tämän jos muistavat pitää jatkossakin ja eivät ala soittamaan samoja biisejä ainakaan 10 kertaa vuorokaudessa niin kanavan kuulijamäärien kasvaminen pysyy eikä käänny laskusuuntaiseksi.


      • Anonyymi

        "Kyllä oli ennen SEA FM:ääkin ja pitkään sitä valtikkaa pitivät NRJ ja Ylex yhdessä. "
        Ei ollut muuta tarjontaa. Muistan hyvin, että NRJ:n soittolista oli nykyistäkin suppeampi. Soitossa oli paljon paljon enemmän kotimaista musiikkia ja suomihiphoppeja. Aika kultaa muistot, sillä ei ollut vertauskohtaa tuohon aikaan.


      • Anonyymi

        Ei ollut ei selkeässä määrin. Eikä sitä oikeaa kilpailua uudenmusiikin osalta radiokanavissa ole tänäkään päivänä juurikaan sen enempää. Suurin osa mainostaa itseään virheellisesti uuden musiikin ja uusien hittien tuoreltaan ja ensimmäisenä soittavana kanavana. Itse en ainakaan miellä kunnon uudenmusiikin kanavaksi radiota, jossa suurin osa uusista lisäyksistä soittolistalle tai ensisoitoista on vähintään kuukauden vanhoja biisejä. Ne kanavat, jotka oikeasti kuuluvat uuden musiikin kategoriaan ovat kanavia missä soittolistalle nostetaan kappaleita tuoreeltaan ja ensi soitetaan kappaleita samana päivänä tai vähintään viikonsisällä julkaisusta. Tietenkään jokaisen kappaleen kohdalla tämä ei ole mahdollista, koska rajattu soittomäärä aika, mutta jos näin ei ole suurimman osan kanavalla soivien kappaleiden kohdalla ei kyse ole todellisesta Uudella musiikilla kilpailevasta radiokanavasta. Silloin kyse on monen kohdalla vain hittimusiikkia kanavasta, kun odotellaan ensin kappaleen varmistumista isoksi hitiksi, ennen kuin kelpaa soittoon kanavalle. Eniten kuulijoita tällä konseptilla kerää Radio Suomi.

        Uudenmusiikin kanavan virkaa toteuttaa Suomessa vain kaksi kanavaa ja joskus NRJ:llä, Loopilla ja Kissilläkin saattaa joku soida saman päivän aikana julkaisusta.

        En jaksa muistaa 90-luvun lopulle tai 2000-luvun alkuun, mutta jos vertaa esimerkiksi NRJ:tä 2009-2013 vs NRJ 2014-2019 niin kyllä NRJ on nykyään yksipuolisempi ja erityisesti genrevalikoimansa osalta minkä tyylistä musiikkia on soitossa.

        Ylex:n suhteen ei ehkä ole suurta muutosta tapahtunut musiikin monipuolisuudessa ja vaihtuvuudessa, mutta ainakin ohjelmien osalta Ylex oli 2000-luvun alkupuolella huomattavasti laadukkaampi radiokanava. Koska oli enemmän näitä ohjelmia missä ei soinut normi soittolista niin kaiketi se musiikin monipuolisuuskin oli aavituksen suurempaa. 2010-luvulla Ylex:n taso alkoi laskea ja se näkyy selvästi kuulijaluvuissa. Ylex:n potentiaali kun olisi edelleen koko maan kattavalla kuuluvuudella 800 000 viikkokuulijaa, mutta viimeksi noita lukuja on saavutettu 2008 jos oikein muistan. Ylex:n kuuliakatoa voi selittää streemauspalveluiden yms. yleistymisellä, mutta totuus ei vain ole se vaan YLE ei ole Ylex kanavallaan onnistunut tai halunnut tuottaa enää yhtä laadukasta ja monipuolista radiosisältöä kuin aiemmin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Kyllä oli ennen SEA FM:ääkin ja pitkään sitä valtikkaa pitivät NRJ ja Ylex yhdessä. "
        Ei ollut muuta tarjontaa. Muistan hyvin, että NRJ:n soittolista oli nykyistäkin suppeampi. Soitossa oli paljon paljon enemmän kotimaista musiikkia ja suomihiphoppeja. Aika kultaa muistot, sillä ei ollut vertauskohtaa tuohon aikaan.

        Minä taas muistan ne NRJ:n monipuolisemmat ajat vrt tähän päivään, vaikka luulisi Streemauspalveluiden pakottavan monipuolisempaan, mutta ei Ännärjiillä.

        Kapeampi tarjonta ei vain musagenreissä.


    • Anonyymi

      Kyllä me jo uskotaan, että SEA FM on paras.

    • Anonyymi

      Todellakin Aina jossain kuulee muita kanavia ja huomaa kuinka samat biisit pesiytyvät pitkiksi ajoiksi soittoon ja lähes aina kun tarkistaa soittotiedoista, jokin NRJ:n, Kissin, Loopin, Radio Suomen, Novan, Ylex:n soittamista kappaleista on ensimmäisenä Suomessa soittanut Sea Fm.

      Ainahan se on ollut niin, että kopioidaan paarhaalta. Sen minkä Sea fm on hieman tuntemattomampien osalta tehnyt myös Suomessa tunnetuksi ja kun biisi onkin varmasti hitti 3-6 kk julkaisustaan myös muut uskaltautuvat sitä soittamaan.

      • Anonyymi

        Saavutus on sekin että Radio Dei on alkanut kopioida SEA FM RADION soittolistaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saavutus on sekin että Radio Dei on alkanut kopioida SEA FM RADION soittolistaa!

        "Saavutus on sekin että Radio Dei on alkanut kopioida SEA FM RADION soittolistaa!"

        Tällekään 'nokkelalle' viestillesi ei varmasti naura paskathousussa kuin sinä yksin. Yritä edes vähän.


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Saavutus on sekin että Radio Dei on alkanut kopioida SEA FM RADION soittolistaa!"

        Tällekään 'nokkelalle' viestillesi ei varmasti naura paskathousussa kuin sinä yksin. Yritä edes vähän.

        Eiks DEI soitakaan Billie Englishin "All Good Girls Go to Hell":iä tauotta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Saavutus on sekin että Radio Dei on alkanut kopioida SEA FM RADION soittolistaa!"

        Tällekään 'nokkelalle' viestillesi ei varmasti naura paskathousussa kuin sinä yksin. Yritä edes vähän.

        Netti on täynnä kaikenlaisia kimmoittimia.


    • Parasta Sea FM:ssä on mainosten vähäisyys. Soittolista on jokseenkin yhtä suppea ja itseään toistava kuin kilpailijoillakin. Isoja hittejä toistetaan joka päivä vuosi.

      Dynamiikka on kaukana jos tarjonnan monipuolisuuden huippukohta on viikonlopouisin Euroopan eri tiskijukkien diskojumputuspläjäys! :D

      • Anonyymi

        Aika huonosti olet perillä muiden kanavien soittolistoista. Tai sitten sekoitat kaksi asiaa. Sen todellisuus faktan onko SEA FM mielestäsi itsenäisenä arvioituna hyvä vai vertailtuna muihin.

        En tiedä mistä revit tuon väitteen yhtä suppea kuin kilpailijoilla. Jos todistetusti tilastoidun tiedon perusteella SEA FM: soittaa A selvästi eniten musiikkia (koska mainosten vähäisyys ja puheen) B: eniten eri biisejä vuoden aikana, vähiten edellisenä vuonna tai aikaisempina vuosina kanavalla soitettuja kappaleita ja C: eniten sellaisia biisejä joita yksikään muu radiokanava ei soita tai tyyliin YLEX noteeraa kerta soiton verran sekä D: Eniten ensisoittoja vuodenaikana ja vielä E: SEA FM:llä keskimäärin yhden biisin päivittäis soito soittoaika on huomattavasti vähemmän kuin kilpailijoilla ELI biisit vaihdetaan nopeammin uusiin.

        Kuten totesin on toinen juttu arvioida SEA FM yksin omana, kuin rinnastettuna muihin kanaviin. Muihin kotimaisiin rinnastettuna SEA FM on selvästi monipuolisin ja siedettävin kuunnella, koska kanavalla ei soi kokoajan samat biisit joita on kuullut edellisvuosina ja ainakin itselleni suomalaisista radiokanavista paras vaihtoehto kuulla jotain uutta tai sellaista vanhaa mitä en ole ennnen kuullut joltain radiokanavalta tai laittanut soimaan streemausplavelusta, youtubesta...

        Osuinko siis oikeaan, ettet ole kovin hyvin perillä muiden kanavien etkä edes SEA FM:n soittamasta musiikista tai sitten arvioit hätäisesti väärin kriteerein.

        Ei omasta mielestänikään SEA FM ole täydellinen ja huippu, mutta ainoa kotimainen kanava, jota kuuntelen ihan mielellään kun radiota haluan kuunnella. Muita en musiikin takia edes viitsi avata, koska tiedän ettei niiltä tule vastaan kuin suurimmaksi osaksi kappaleita jotka olen jostain aina kuullut aikaisemminkin useita kertoja.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Aika huonosti olet perillä muiden kanavien soittolistoista. Tai sitten sekoitat kaksi asiaa. Sen todellisuus faktan onko SEA FM mielestäsi itsenäisenä arvioituna hyvä vai vertailtuna muihin.

        En tiedä mistä revit tuon väitteen yhtä suppea kuin kilpailijoilla. Jos todistetusti tilastoidun tiedon perusteella SEA FM: soittaa A selvästi eniten musiikkia (koska mainosten vähäisyys ja puheen) B: eniten eri biisejä vuoden aikana, vähiten edellisenä vuonna tai aikaisempina vuosina kanavalla soitettuja kappaleita ja C: eniten sellaisia biisejä joita yksikään muu radiokanava ei soita tai tyyliin YLEX noteeraa kerta soiton verran sekä D: Eniten ensisoittoja vuodenaikana ja vielä E: SEA FM:llä keskimäärin yhden biisin päivittäis soito soittoaika on huomattavasti vähemmän kuin kilpailijoilla ELI biisit vaihdetaan nopeammin uusiin.

        Kuten totesin on toinen juttu arvioida SEA FM yksin omana, kuin rinnastettuna muihin kanaviin. Muihin kotimaisiin rinnastettuna SEA FM on selvästi monipuolisin ja siedettävin kuunnella, koska kanavalla ei soi kokoajan samat biisit joita on kuullut edellisvuosina ja ainakin itselleni suomalaisista radiokanavista paras vaihtoehto kuulla jotain uutta tai sellaista vanhaa mitä en ole ennnen kuullut joltain radiokanavalta tai laittanut soimaan streemausplavelusta, youtubesta...

        Osuinko siis oikeaan, ettet ole kovin hyvin perillä muiden kanavien etkä edes SEA FM:n soittamasta musiikista tai sitten arvioit hätäisesti väärin kriteerein.

        Ei omasta mielestänikään SEA FM ole täydellinen ja huippu, mutta ainoa kotimainen kanava, jota kuuntelen ihan mielellään kun radiota haluan kuunnella. Muita en musiikin takia edes viitsi avata, koska tiedän ettei niiltä tule vastaan kuin suurimmaksi osaksi kappaleita jotka olen jostain aina kuullut aikaisemminkin useita kertoja.

        Aika suppeahan Sea FM:n soittolista mielestäni on, mutta mukava kuitenkin saada asiasta myös kanavan edustajan mielipide.


      • Anonyymi
        Kollimaattori kirjoitti:

        Aika suppeahan Sea FM:n soittolista mielestäni on, mutta mukava kuitenkin saada asiasta myös kanavan edustajan mielipide.

        täällä ei ole minkään 'kanavan edustajan mielipide', vaan asioista puhutaan kuten ovat. Olen täysin samaa mieltä tuon aiemman kirjoittajan kanssa, joka kirjoittaa melkein kuin omasta kynästäni tuota asiaa Sea FM:n monipuolisuudesta. Nämä tällä palstalla räksyttäjät ovat yksi tai kaksi kateellista tyyppiä, joita Sea FM kuitenkin kiinnostaa niin paljon jatkuvasti, että tulevat seuraamaan että mitä siitä kirjoitetaan. Tuo 'vyön alle lyöntiyritys' ei uppoa, sillä meillä tavallisilla kirjoittajilla tänne palstalle ei ole mitään kytköksiä sea fm:ään. Jos joku muu monikansallinen sonta asema on "monipuolistunut" niin syy lienee ainoastaan siinä , ett ä ovat apinoineet lisää ideoita Sea FM:ltä. Se on niin yksinkertaista.


      • Anonyymi
        Kollimaattori kirjoitti:

        Aika suppeahan Sea FM:n soittolista mielestäni on, mutta mukava kuitenkin saada asiasta myös kanavan edustajan mielipide.

        Oletko kyllästynyt elämääsi? Voit tehdä asialle jotakin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        täällä ei ole minkään 'kanavan edustajan mielipide', vaan asioista puhutaan kuten ovat. Olen täysin samaa mieltä tuon aiemman kirjoittajan kanssa, joka kirjoittaa melkein kuin omasta kynästäni tuota asiaa Sea FM:n monipuolisuudesta. Nämä tällä palstalla räksyttäjät ovat yksi tai kaksi kateellista tyyppiä, joita Sea FM kuitenkin kiinnostaa niin paljon jatkuvasti, että tulevat seuraamaan että mitä siitä kirjoitetaan. Tuo 'vyön alle lyöntiyritys' ei uppoa, sillä meillä tavallisilla kirjoittajilla tänne palstalle ei ole mitään kytköksiä sea fm:ään. Jos joku muu monikansallinen sonta asema on "monipuolistunut" niin syy lienee ainoastaan siinä , ett ä ovat apinoineet lisää ideoita Sea FM:ltä. Se on niin yksinkertaista.

        Soihan minulla taustalla Sea FM tälläkin hetkellä, mutta onhan sen tarjonnan "monipuoliseksi" kehuminen aika huvittavaa.

        Jos minulla olisi sellainen 128 MB antiikkinen MP3-soitin randomilla, niin luultavasti kuulemani tarjonta olisi monipuolisempaa. Osaisinhan minä itsekin lisätä sellaiseen viikossa biisin tai pari ja poistaa vanhimmat kierrosta.

        Mainosten lähes olemattomuus on kyllä iso plussa. Mitäs sitten tehdään jos suosio kasvaa ja mainostajatkin äkkäävät laajan markkinointikanavan? Se on bye bye...


      • Anonyymi
        Kollimaattori kirjoitti:

        Soihan minulla taustalla Sea FM tälläkin hetkellä, mutta onhan sen tarjonnan "monipuoliseksi" kehuminen aika huvittavaa.

        Jos minulla olisi sellainen 128 MB antiikkinen MP3-soitin randomilla, niin luultavasti kuulemani tarjonta olisi monipuolisempaa. Osaisinhan minä itsekin lisätä sellaiseen viikossa biisin tai pari ja poistaa vanhimmat kierrosta.

        Mainosten lähes olemattomuus on kyllä iso plussa. Mitäs sitten tehdään jos suosio kasvaa ja mainostajatkin äkkäävät laajan markkinointikanavan? Se on bye bye...

        Radiotoiminta on harrastus. Päätoimiala on siivous.


      • Anonyymi

        keskustelee. Sama katkera trolli. Jättää omaan arvoonsa.


      • Anonyymi
        Kollimaattori kirjoitti:

        Soihan minulla taustalla Sea FM tälläkin hetkellä, mutta onhan sen tarjonnan "monipuoliseksi" kehuminen aika huvittavaa.

        Jos minulla olisi sellainen 128 MB antiikkinen MP3-soitin randomilla, niin luultavasti kuulemani tarjonta olisi monipuolisempaa. Osaisinhan minä itsekin lisätä sellaiseen viikossa biisin tai pari ja poistaa vanhimmat kierrosta.

        Mainosten lähes olemattomuus on kyllä iso plussa. Mitäs sitten tehdään jos suosio kasvaa ja mainostajatkin äkkäävät laajan markkinointikanavan? Se on bye bye...

        "Osaisinhan minä itsekin lisätä sellaiseen viikossa biisin tai pari ja poistaa vanhimmat kierrosta."

        Et ole kuuntelija, tai sitten sekoitat NRJ:n tai Looppiin jossa tuo pätee tai siihen antiikkisen mp3 soittimeesi. Useita kymmeniä kappaleita soinut tälläkin viikolla ensimmäistä kertaa tälle vuodelle. Loop ja Nrj... 4 ehkä 5 yhteensä. Ysäri ei yhtään jne. Get the point?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Osaisinhan minä itsekin lisätä sellaiseen viikossa biisin tai pari ja poistaa vanhimmat kierrosta."

        Et ole kuuntelija, tai sitten sekoitat NRJ:n tai Looppiin jossa tuo pätee tai siihen antiikkisen mp3 soittimeesi. Useita kymmeniä kappaleita soinut tälläkin viikolla ensimmäistä kertaa tälle vuodelle. Loop ja Nrj... 4 ehkä 5 yhteensä. Ysäri ei yhtään jne. Get the point?

        Yritin tavoittaa mainosasioissa kanavan omistajan, mutta hän ei ilmeisesti halunnut myydä mainosaikaa, eikä vastannut postiin. Ostin ilmoitustilaa lehdestä. Heille raha kelpasi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Yritin tavoittaa mainosasioissa kanavan omistajan, mutta hän ei ilmeisesti halunnut myydä mainosaikaa, eikä vastannut postiin. Ostin ilmoitustilaa lehdestä. Heille raha kelpasi.

        Olisiko mainoksesi ollut hauskempi tai ainakin parempi kuin linnunradanuutiset.fi:llä? ; )


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yritin tavoittaa mainosasioissa kanavan omistajan, mutta hän ei ilmeisesti halunnut myydä mainosaikaa, eikä vastannut postiin. Ostin ilmoitustilaa lehdestä. Heille raha kelpasi.

        Tuskinpa olet ollut yhteydessä. Olitko ihan Hesariin yhteydessä, että rahat menivät varmasti Sanomille? :D Uskomatonta soopaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskinpa olet ollut yhteydessä. Olitko ihan Hesariin yhteydessä, että rahat menivät varmasti Sanomille? :D Uskomatonta soopaa.

        Säälittävä yritys jostakin nelosen tai bauerin leiristä yrittää kääntää parhaan musiikkiaseman ylivoimainen paremmuus negatiiviseksi asiaksi. Näin kuuntelijan kannalta ei voi parempaa toivoa. Selvästi vihaajia asia vaivaa ja asema kiinnostaa yli äyräiden, koska ovat kuitenkin jatkuvasti kuulolla vaikka "eivät asemasta pidä" :D.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskinpa olet ollut yhteydessä. Olitko ihan Hesariin yhteydessä, että rahat menivät varmasti Sanomille? :D Uskomatonta soopaa.

        Tamperelainen oli lehti.


      • Anonyymi
        Kollimaattori kirjoitti:

        Soihan minulla taustalla Sea FM tälläkin hetkellä, mutta onhan sen tarjonnan "monipuoliseksi" kehuminen aika huvittavaa.

        Jos minulla olisi sellainen 128 MB antiikkinen MP3-soitin randomilla, niin luultavasti kuulemani tarjonta olisi monipuolisempaa. Osaisinhan minä itsekin lisätä sellaiseen viikossa biisin tai pari ja poistaa vanhimmat kierrosta.

        Mainosten lähes olemattomuus on kyllä iso plussa. Mitäs sitten tehdään jos suosio kasvaa ja mainostajatkin äkkäävät laajan markkinointikanavan? Se on bye bye...

        Mikä on aidosti monipuolista? Se mitä itseään monipuoliseksi kehuva Radio Suomi harrastaa on taas heidän mielestään muka monipuolisuutta: Samat biisit vuosikausia soitossa.

        Ainakin itselleni radiokanavan hyvyyteen vaikuttaa kyllästymis kynnys. Vaikka nyt päivässä sama muutama sama biisi tulisi max 2 kertaa, mutta jos jokainen biisi on isoja hittejä joita olen vuosikaudet kuullut jokapaikasta ja harvat "uutuudet" ehtinyt kuulla joltain toiselta kanavalta tai kuunnella itse.

        SEA FM:n kohdalla kannattaa ottaa myös se huomioon, että operoi minimaalisella budjetilla verrattuna Sanoman, Ylen, Bauerin, Mediatakojien jne.. kanaviin. Silti tarjonta pesee nuo kanavat 6-0.

        Todennäköisesti sieltä sinun MP3 soittimesta tulisi musiikkia tyyliin Radio Suomi ja monet muut että samat biisit toistuisivat lopulta kokoajan. Mieluummin jotain hyvää tuoretta uutta biisiä 4 kertaa päivässä, kuin pelkkiä puhkisoitettuja hittejä toisensa perään.


      • Anonyymi
        Kollimaattori kirjoitti:

        Olisiko mainoksesi ollut hauskempi tai ainakin parempi kuin linnunradanuutiset.fi:llä? ; )

        Yritin ottaa Radio Suomen musiikkipäällikköön yhteyttä. Aina lomalla. On kuitenkin täysipäiväisesti palkattu toisin kuin...


      • Anonyymi
        Kollimaattori kirjoitti:

        Soihan minulla taustalla Sea FM tälläkin hetkellä, mutta onhan sen tarjonnan "monipuoliseksi" kehuminen aika huvittavaa.

        Jos minulla olisi sellainen 128 MB antiikkinen MP3-soitin randomilla, niin luultavasti kuulemani tarjonta olisi monipuolisempaa. Osaisinhan minä itsekin lisätä sellaiseen viikossa biisin tai pari ja poistaa vanhimmat kierrosta.

        Mainosten lähes olemattomuus on kyllä iso plussa. Mitäs sitten tehdään jos suosio kasvaa ja mainostajatkin äkkäävät laajan markkinointikanavan? Se on bye bye...

        Mihin unohdit ne Sea FM:n lukuisat ensiradiosoitot biiseille suomessa /kerta soitot tai muutaman kerran soivat biisit, jotka eivät päädy ihan jokapäiväiseen soittoon?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tamperelainen oli lehti.

        Paratiisiradio ei ollut yhtä kuin Sea FM. Ei muuta kuin uutta pökköä pesään


      • Anonyymi
        Kollimaattori kirjoitti:

        Aika suppeahan Sea FM:n soittolista mielestäni on, mutta mukava kuitenkin saada asiasta myös kanavan edustajan mielipide.

        Aina se on edustaja, omistaja, musiikkipäällikkö... joia kirjoittelee, kun asia perustellaan hyvin ja huomaat olevasi väärässä, mutta totuus ei miellytä, vedetään tuo kortti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        täällä ei ole minkään 'kanavan edustajan mielipide', vaan asioista puhutaan kuten ovat. Olen täysin samaa mieltä tuon aiemman kirjoittajan kanssa, joka kirjoittaa melkein kuin omasta kynästäni tuota asiaa Sea FM:n monipuolisuudesta. Nämä tällä palstalla räksyttäjät ovat yksi tai kaksi kateellista tyyppiä, joita Sea FM kuitenkin kiinnostaa niin paljon jatkuvasti, että tulevat seuraamaan että mitä siitä kirjoitetaan. Tuo 'vyön alle lyöntiyritys' ei uppoa, sillä meillä tavallisilla kirjoittajilla tänne palstalle ei ole mitään kytköksiä sea fm:ään. Jos joku muu monikansallinen sonta asema on "monipuolistunut" niin syy lienee ainoastaan siinä , ett ä ovat apinoineet lisää ideoita Sea FM:ltä. Se on niin yksinkertaista.

        Kyllä. Ainakin Loop kovasti yrittää, mutta ei tarpeeksi vai mistähän johtuu, että suurin osa uutuksista, mitä Loopille lisätään on samoja kuin Sea FM:llä, mutta ei kaikki koska todella suppea soittolista, jossa pitää useamman kappaleen soida 10-17 kertaa päivässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Radiotoiminta on harrastus. Päätoimiala on siivous.

        Ehkä siinä piilee myös syy miksi Sea Fm on olemassa. Kaikki munat eivät ole yhdessä korissa. Jos ei heti tule tuloksia ei jouduta lopettamaan vaan on aikaa yrittää ja kehittää, minkä radiovaatii. Ei kukaan hetkessä, paitsi jotenki suurten joilla on rahaa haalia taajuksia hitosti ja saada nopeammin se 100 00-250 000 kuuntelijaa viikossa kasaan, mikä on aika vähän jos kuuluu ainakin kaikissa Suomen suurimmissa kaupungeissa.


    • Anonyymi

      Suomi on kyllä kannustamisen huippu maa. Kun joku tekee jotain paremmin kuin muut niin yritetään lytätä ja odotellaan, koska tulee totaalinen epäonnistuminen. Ei edes välitetä arvostella fiksusti ja kriittisesti jos on aihetta vaan epätotuuksilla ja vain lyttäämis mentaliteetillä. Sama monesti kehuissa ja puolusteluissa. Unohdetaan fakata.

      Iloitkaa mieluummin, että radiokenttä näyttää edes aavistuksen piristyneen 3 suuren ulkopuolella.

      • Anonyymi

        Tähän maailmaan tarvittais jotain omanlaatuista, erikoista kanavaa eikä näitä lukuisia massa kusipoppi kanavia johon myös tämä ylihypetetty seafm kuuluu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tähän maailmaan tarvittais jotain omanlaatuista, erikoista kanavaa eikä näitä lukuisia massa kusipoppi kanavia johon myös tämä ylihypetetty seafm kuuluu

        "omalaatuista" eli jotakin pappasössörokkia jota vain sinä jaksaisit kuunnella. Sea FM on parasta mitä viitsii kuunnella. Vanhojen partasuiden voi olla hankala ymmärtää sitä. Kuten myös, että 80-luvun jälkeen on tehty musiikkia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tähän maailmaan tarvittais jotain omanlaatuista, erikoista kanavaa eikä näitä lukuisia massa kusipoppi kanavia johon myös tämä ylihypetetty seafm kuuluu

        Miksi juuri toivot Sea FM:n kuihtumista pois. Paras radioasema musiikin ja sen monipuolisuuden, uusitumisnopeuden ja vaihtuvuuden osalta, mitä Suomessa on tänäpäivänä.

        Olen tutkinut ja kuunnellut eikä yhtä monipuolista kanavaa, missä vanhat hitit eivät hallitse suurinta osaa vuorokaitisesta soittoajasta ei löydy.

        Kerro mikä sitä omalaatuista on, jos ei Sea Fm. Käytännössä kaikki muut radiokanavat Suomessa menevät kategoriaan samat biisit ikuisuuden soitossa ja saavat aina suurimman osan soittoajoista. Parhaimpia esimerkkejä tästä on myös Radio Suomi.

        Kun joku tekee muista poikkeavan musiikillisen linjavedon se ei sitten ole yhtään hyvä juttu?

        Itse en kaipaa tähän maahan yhtään lisää radiokanavia, soittivatpa mitä tahansa, joilla on sama tyyli rakentaa soittolistansa kuin suurimmalla osalla, vanhoja hittejä toisensa perään aina vain ja uudestaan pienestä valikoimasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tähän maailmaan tarvittais jotain omanlaatuista, erikoista kanavaa eikä näitä lukuisia massa kusipoppi kanavia johon myös tämä ylihypetetty seafm kuuluu

        Se on siis Sea fm:n vika, että löysi markkinaraon, jolta ensin poistui muutamiakanavia (tai muuttivat linjaa) ja tajusi panostaa nimen omaan vaihtuvuuteen ja uusiutuvuuteen, kun muut kopioivat heiltä.


    • Anonyymi

      on helppo yhtyä kollegan mielepiteisiin Parasta Sea FM:llä! #valitse seafm

      • Anonyymi

        Tottakaihan sun on helppo yhtyä kollegasi mielipiteeseen kun se "kollega" olet vain sinä itse.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tottakaihan sun on helppo yhtyä kollegasi mielipiteeseen kun se "kollega" olet vain sinä itse.

        vai kirjoitteletko sinä taas itseksesi? Aika hankala sanoa. Yleisesti voin sanoa, että valtaosa pitää siitä mitä Sea FM tekee, vaikka yrität myrkyttää kaikki mahdolliset ketjut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        vai kirjoitteletko sinä taas itseksesi? Aika hankala sanoa. Yleisesti voin sanoa, että valtaosa pitää siitä mitä Sea FM tekee, vaikka yrität myrkyttää kaikki mahdolliset ketjut.

        Jotain piristävää näinäkin aikoina. Suomalaisten artistien ja bändien musiikkia nimen omaan niitä uutuksia voisi soittaa useammin tai ainakin yrittää poimia jokaviikolle jokin uutuus tai useampi jonka soittaa ainakin kerran.

        Tiettyjen artistien uutuksien kohdalla, olen havainnut että kyseinen kanava soittaa niitä käytännössä ainoanan Suomessa. Sattuvatpa mukavasti myös kolahtamaan omaan musiikkimakuuni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        vai kirjoitteletko sinä taas itseksesi? Aika hankala sanoa. Yleisesti voin sanoa, että valtaosa pitää siitä mitä Sea FM tekee, vaikka yrität myrkyttää kaikki mahdolliset ketjut.

        Helppohan se on tykätä kun ei ole ihan niin jäykkä musiikkilinja.


    • Anonyymi

      Täytyy tutkia ja kuunnella pitävätkö väitteet paikkansa.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6749
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4380
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2793
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1653
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe