Villikoira tai koirasusi..

Anonyymi

Kuinka tunnistetaan villikoira ja koirasusi, kun se kohdataan?

Netin iltalehdessä oli uutinen, jossa kerrottiin 61-kesäisestä Suomen Itärajaseudulla liikkuneesta naislenkkeilijästä, joka oli joutunut villikoiran hampaisiin. Ensin koira oli juossut ohi, mutta sitten hyökännyt takaapäin kimppuun ja purrut naista monesta kohtaa, mutta lopulta oli luovuttanut naisen huutojen ja potkimisen seurauksena.
Koiraa ei ole nähty hyökkäyksen jälkeen.

7

<50

  Vastaukset

  • Jutussa oli kommenttiosio suljettu. Tietysti siksi ettei vaan kukaan pääsis sanomaan, että susi hyökkäsi yksin liikkuneen ihmisen kimppuun.

   • Tuntuuko myös, että maapallo on litteä? Joku taho huijaa meitä poloisia.   • Samoinhan tutkijat toimivat tässä joku vuosi sitten Lapissa sattuneessa tilanteessakin, että ajankohtaisessa aiheessa tuli informaatiokatkos ja asia poistettiin kiirellä mediasta.


  • Ei Suomalainen villi susi ole hävinnyt mihinkään niitä on ,mutta Etelä -Suomen Sudet joita Susipellet pannottaa ne ei ole oikeita susia , vaan Koira Susia , mielestäni ne pitäs lopettaa sitä mukaa kun niitä ilmaantuu sillä koira sudet pilaa tämän maan oikeat alku peräset Suomen Sudet , Susi ei ole uhanalanen niitä riittää venäjällä .

  • Villikoiran erotta koirasudesta siitä että villikoira ei heiluta häntää ihmisen nähdessään

   • No heiluttaakos susi ja koirasusi häntäänsä ihmisen nähdessään?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   154
   3964
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   53
   2198