Aihealueet

Listaukset

  Toyota luotettavampi kuin MB, Audi, Bemari, LandRover tai Jaguar

  Anonyymi

  25

  <50

   Vastaukset

   • Miksi Toyota löytyy vasta sijalta 19, sehän on paska sijoitus tuolle niin upealle ja viattomalle autolle, hehee että naurattaa.

   • Toyota pesee jälleen menne tullen Audit, Bemarit ja Mersut. On se kumma ettei saksalaiset osaa tehdä niin hyviä ja kestäviä autoja kuin Toyota. Pitkään ovat yrittäneet mutta kun ei niin ei. Toyotan luotettavuus on todellista ja toimii myös käytännöstä kuten katsastus tilastot osoittavat.

    • Premium autoissa luotettavuus ei ole niin tärkeää. Pieni kulutus on tärkeintä.


   • Tero kääntää 19.sijan voitoksi. On hän niin taitava ja älykäs.

    • Olen samaa mieltä, taitava ja älykäs … ja muutenkin fiksu.


   • Se on niin totta että toyota on luotettava.
    Mutta mitä sitten jos ne muutkin ja varsinkin saksalaiset preminiumit kestää pitkällähuoltovälillä riittävästi ja tarpeeksi sen 300 000-400 000km luotettavasti ja niissä on turbodieselit ja nelivedot ja härpäkkeet mitä toyotaan ei edes saa.

    Ja onko joku avensis premiumia millään tasolla, onko sitä samankokoinen ford focus tai volkkarin jetta tai huyndain i30 , mieluummin otan korealaisen on nykytekniikkaa ja ll-öljyt ettei montaa kertaa vuodessa tarvi öljyjen kanssa pelata kuin toyotissa.

    Sitten vielä eräs naapuri Jukka , aina niin toyotamiestä jo isänsä oli aikoinaan vain toyotilla ajoi ja niitä kehui ja nyt kun Jukka peri amerikan tädiltä Passatin ja rahaa tuli mmuutenkin niin vaimolla ostettiin ruotsin tuonti audi, ei ole toyotia siellä enään, miksi jos se on niin luotettava.

    • No kun Toyota ei ole ollut luotettava enää kymmeneen vuoteen. Adacin vertailussa vasta 11 vuotiaiden jälkeen Toyotan luotettavuus on parempi, eli viimeisen vuosikymmenen säästöt ja halpuutuksen söi laadun ja luotettavuuden. Parhaiten siitä kertoo älytön ruostuminen ja lukuisat takaisinkutsut vaarallisten vikojen vuoksi.


    • Anonyymi kirjoitti:

     No kun Toyota ei ole ollut luotettava enää kymmeneen vuoteen. Adacin vertailussa vasta 11 vuotiaiden jälkeen Toyotan luotettavuus on parempi, eli viimeisen vuosikymmenen säästöt ja halpuutuksen söi laadun ja luotettavuuden. Parhaiten siitä kertoo älytön ruostuminen ja lukuisat takaisinkutsut vaarallisten vikojen vuoksi.

     Toyota on selvästi luotettavampi kuin Audi ja BMW, sen tämäkin tutkimus todistaa.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Toyota on selvästi luotettavampi kuin Audi ja BMW, sen tämäkin tutkimus todistaa.

     Mutta ei Adacin tutkimus joka on paljon laajempi.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Mutta ei Adacin tutkimus joka on paljon laajempi.

     Adacin tutkimuksen BMW ja Audi olisivat laatupelejä, mutta näinhän ei ole asianlaita. Sen tämä tutkimus todistaa.


    • Anonyymi kirjoitti:

     No kun Toyota ei ole ollut luotettava enää kymmeneen vuoteen. Adacin vertailussa vasta 11 vuotiaiden jälkeen Toyotan luotettavuus on parempi, eli viimeisen vuosikymmenen säästöt ja halpuutuksen söi laadun ja luotettavuuden. Parhaiten siitä kertoo älytön ruostuminen ja lukuisat takaisinkutsut vaarallisten vikojen vuoksi.

     Adacin testiä ei voi pitää luotettavana. Sensijaan "The J.D. Power 2019 UK Vehicle Dependability Study" on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista pitkän ajan luotettavuustesteistä kaiken ikäisille autoille. Testi on tehty vuodesta 1956 alkaen ja tehdään kaksi kertaa vuodessa.


   • Jos ajomäärät olisi otettu huomioon, niin Tojo olisi ollut Fiatin kanssa viimeisenä. Masentava lista.

   • Kumman ostas uuden Corolla Sedan täydhybridin vai uuden Audi A4 kevyt hybridin ?

    • Ilman muuta Corollan, autot ovat samakokoisia, mutta Toyota on paljon luotettavampi kuin Audi. Toyotan henkilöpirssit eivät myöskään ole dieselvetoisia, luonto kiittää.


   • Toyota ostaa BMW:ltä valikoituja osia, mutta ei alihankinta valmistusta, koska BMW on niin epäluotettava. Sen tämä tutkimus todistaa

   • Mersu ei pärjää Toyotalle tässäkään tutkimuksessa. Toyota Camry Hybrid on yli kolme kertaa luotettavampi kuin isot E-sarjan ja sitä isommat mersut.

   • Japanilaisissa autolehdissä ovat eurooppalaiset autot sijoittuneet kärkitiloille ja Porche on vuodesta vuoteen pitänyt suvereenisti kärkisijan. Sen vikaantumisväliä ei ole saatu matemaattisesti osoitettua, sitä käytännössä esiintymättä Japanissa.

    Myös Fiatin Ferrari on ajokilometreissä mitattuna, nämä nopeimmin saavuttavia. Omaa autoteollisuutta on kannustamiseksi kehuttu, mutta laaduttomiksi todettu.

    Minulle Toyota sopii, ompahan harvempina päivinä ajokunnossa ja näin muiden turvallisuus säilyy. Nyt juhannuksen aikaan, en sitä saa vielä korjaamolta, mutta kenties taas heinäkuun loppupuolella. Silloinkin on vielä kesää ajaa autolla ja elokuussa jälleen korjattavaksi.

    Volkswagenistani 15 vuoden ikäisenä, odotan ensimmäistä korjattavaa asiaa. Jopa renkaatkin ovat alkuperäiset, mutta kovin liukkaat ja pykineet. Das Auto, Deutsch stationär stehend eli saksanseisoja. Kadun yli katsoessani minä tulen iloiseksi, nähdessäni naapurini saksalaisen.

   • Toyotan pahin ongelma on, että uusien autojen puutteet ja viat jäävät reklamoinnista huolimatta korjaamatta.

    • Keneltä jää, keneltä ei. Saamaton nyhverö ei selviä oikein mistään. Mutta kun on tottunut ja oppinut, kantapään kautta, vaatimaan korjauksia Golfiin niin Toyotan kanssa se on lasten leikkiä.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Keneltä jää, keneltä ei. Saamaton nyhverö ei selviä oikein mistään. Mutta kun on tottunut ja oppinut, kantapään kautta, vaatimaan korjauksia Golfiin niin Toyotan kanssa se on lasten leikkiä.

     Toi oli taas niin huono satu.


   • Luotettavista luotettavin kansainvälinen tutkimus todistaa lopullisesti sen että Toyota on luotettavampi kuin Saksan parhaat automerkit kuten Audi, BMW ja MB. Eli TOYOTA ON YKSIN PAREMPI kuin saksalaiset yhteensä.

    On se … laadukas auto tuo Toyota.

    • Ja vasta sijalla 19. Tähän asti ollut kärkikastissa, mutta vuosien ja vuosien halpuutus alkaa näkyä jo tilastossa.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Ja vasta sijalla 19. Tähän asti ollut kärkikastissa, mutta vuosien ja vuosien halpuutus alkaa näkyä jo tilastossa.

     Ei vaan luotettavampi kuin Audi, MB tai BMW, Jaguaarista ja Land Roverista puhumattakaan.


   • Toyota on premium ykkönen.

   • JD Powerin mukaan Toyota on Premium sarjan paras ennen sellaisia tunnettuja merkkejä Mercedes Benz, BMW, Audi yms. Ilmeisesti syynä on urheiluautojen ykköseksi noussut Toyota Supra.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    341
    8197
   2. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    Kotimaiset julkkisjuorut
    119
    3204
   3. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    Kotimaiset julkkisjuorut
    85
    1592
   4. Loiseläjä Sofia

    kuvailee itseään Martiinan vanhassa asunnossa jossa Martiinan ostamia mattoja, kylpyammekoriste yms. Eikö tolla moukalla ole MITÄÄÄN suhteellisuudenta
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    1040