Kanttaako pitkäkarvaiselle hamsterille hommata juoksupyörää

Anonyymi

Mää oon hankkimassa pitkarvaista syrkkiä. Luin jostain että sille ei kannata ostaa juoksupyörää ettei se jää karvoistaan kiinni siihen. Mutta voiko sille antaa edes umpinaista puista juoksupyörää.

1 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

  • Juoksupyörä on todellakin tarpeellinen. Jopa pakollinen. Hamsterit voivat juosta luonnossa yön aikana useita kilometrejä. Jos pelkäät, että hamsterisi jää karvoistaan kiinni hanki sille flying saucer-tyyppinen muovinen tai puinen juoksupyörä. Itselläni on käytössä Faunattaresta ostettu puinen versio, jonka juoksutaso on täysin litteä. Siinä ei ainakaan voi käydä köpelösti. En muista hintaa mutta oliskohan se ollut jonkun 20-30€:n välillä. Ainoa haittapuoli on pesemisen mahdottomuus. Oma pyöräni on menossa kohta vaihtoon, se on ollut muutaman vuoden jo käytössä ja alkaa olla aika pissainen.

    Itselläni on myös ollut käytössä (myös Faunattaresta saatavilla) oleva Trixie Muovijuoksupyörä 28 cm, joka on toiminut moitteettomasti. Ainoa haittapuoli muovisuudessa on se, että hamsterini on jyrsinyt hieman pyörän reunuksia. Muovia voi kuintenkin pestä helposti.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.