Millainen mahtaa olla Suomi24 ylläpidon käsitys aiheista,

Vihapuhe, yllyttäminen kansanryhmää vastaan (kysehän tietystikin tuossa on puolueesta, sen jäsenistöstä ja kannattajista".

Eikö tämän tätä pyörittävän puljun päällikkönä hääräile "tunnettu" sananvapaustaistelija, oikein palkittu sellainen - ja kuitenkin hänen johtamallaan palstalla/palstoilla, sikaillaan ja lietsotaan raivoa ja valheita.

Olisiko aika ottaa lusikka kauniiseen käteen, ja keskittyä palstan putsaamiseen - sillä tämähän on täydellisen sairas paikka, jota muutama mielenterveyspotilas pitää panttivankinaan !!

10

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Moi!

   Suomi24 on kaikille avoin keskustelupalsta, jossa ei ole ennakkomoderointia. Palvelua moderoidaan jälkikäteen palvelun sääntöjen ja käyttöehtojen perusteella. Oman valvonnan lisäksi viestejä poistetaan käyttäjien tekemien ilmoitusten perusteella. Kunkin viestin yhteydessä on Ilmoita-linkki, jonka kautta kuka tahansa voi tehdä ilmoituksia viesteistä, jotka toivoisi moderoinnin tarkistavan.

   Voit siis auttaa moderointia pitämään palvelun siistinä tekemällä ilmoituksia viesteistä.

   Terkuin,
   Emma
   Suomi24-tiimi

   • Anonyymi

    Olen raportoinut pariin kertaan viestin, jossa kerrotaan erään poliitikon vain nauravan, kun ihmisiltä irroitetaan päitä. Sitä viestiä ei ole poistettu. Voitko Emma selittää, millä tavoin viesti noudattaa sääntöjä sekä työnantajasi arvomaailmaa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olen raportoinut pariin kertaan viestin, jossa kerrotaan erään poliitikon vain nauravan, kun ihmisiltä irroitetaan päitä. Sitä viestiä ei ole poistettu. Voitko Emma selittää, millä tavoin viesti noudattaa sääntöjä sekä työnantajasi arvomaailmaa?

    Huomaan kyseisen viestin poistetun sen jälkeen, kun esitin tämän kysymyksen. Ilmeisesti siis ainoa tapa saada törkyviestejä poistetuksi on kysyä syytä poistamattomuuteen s24-tiimiltä.


   • Anonyymi

    Vapaa-ajattelu-paltalla vapareilla näyttää olevan oikeus arvostella ihmisten mielenterveyttä ja poistattaa omasta mielestään kiusalliset vastaukset. Eikö tällainen vapaa-sensuuri ole hiukan erikoista varsinkin vapaa-ajattelu-tittelin alla?
    Palstalla hyörii joku vapari, joka nostattelee varsin erikoisilla kommenteilla aloituksia, kuten tämä -Tupla tai tripla. Tripla on vanhempi, lapsi ja ET-opetukseen.- ja sen perään uudelleen tällaisella: Kvartetti: vanhemmat, lapsi ja ETkyllä.
    Toiset joutuvat siis kirjoittamaan pitkiä viestejä jottei heidän kommenttiaan poisteta, toiset saavat sotkea vapaasti palstaa aivan puhtailla ääliökommenteilla.

    Jos tämä foorumi on todella kaikille avoin, miksi moderointi on niin syrjivää ja puolueellista?


   • Näillä palstoilla ei todellakaan ole kyse sen paremminylläpidosta kuin moderoinnistakaan, sillä modeointia ei voida "ulkoistaa" käyttäjille, kuten useilla palstoilla huomataan. Vakiohörhöt, joilla on yötäpäivää aikaa palstalla roikkua, saavat palstan sisällöt muokattua haluamakseen - pääosin valheellisiksi. Sekö on tämän Suomi24-tiimin käsitys moderoinnista ja sananvapaudesta ?

    Tämähän on varsinainen valemedian perikuva, jossa eriasteiset häiriintyneet yksilöt, voivat syöttää harhojaan ja valheitaan, ilman että "julkaisija" ottaa asiasta mitään vastuuta . . .


   • ulrich kirjoitti:

    Näillä palstoilla ei todellakaan ole kyse sen paremminylläpidosta kuin moderoinnistakaan, sillä modeointia ei voida "ulkoistaa" käyttäjille, kuten useilla palstoilla huomataan. Vakiohörhöt, joilla on yötäpäivää aikaa palstalla roikkua, saavat palstan sisällöt muokattua haluamakseen - pääosin valheellisiksi. Sekö on tämän Suomi24-tiimin käsitys moderoinnista ja sananvapaudesta ?

    Tämähän on varsinainen valemedian perikuva, jossa eriasteiset häiriintyneet yksilöt, voivat syöttää harhojaan ja valheitaan, ilman että "julkaisija" ottaa asiasta mitään vastuuta . . .

    Hyvänä esimerkkinä mm. PerusSuomalaiset palsta. Se on täynnä valheita, ja kaikki faktaa ja jonkinlaista älyä siältävät kommentit ovat häiriköt rämpyttäneet poistoon. Nyt se palsta näyttää todellakin trollien näköiseltä.

    https://keskustelu.suomi24.fi/yhteiskunta/politiikka/puolueet/perussuomalaiset

    Aloituskommenttini tällä palstalla aiheesta myös poistettiin, eli sellainen ylläpitotiimi !!


   • Anonyymi

    "Kunkin viestin yhteydessä on Ilmoita-linkki, jonka kautta kuka tahansa voi tehdä ilmoituksia viesteistä, jotka toivoisi moderoinnin tarkistavan."

    Otetaan saamattomuudestanne esimerkki. Keskustelu https://keskustelu.suomi24.fi/t/15773261/taksin-tilaus-megastarin-myymalaparkkiin. Siitä on ilmoitettu jatkuvasti. Koko aloitus on puhdasta trollausta, häiriköintiä. Jokainen hiukankin risteilyistä kuullut havaitsee tuon. Paitsi arvoisa ylläpito, joka ei.

    Ottakaa ihmeessä luotsit takaisin. He olisivat ampuneet tuon vesilinnun alas heti alkuunsa.


  • Anonyymi

   Varsinkin persuja saa täällä solvata ihan vapaasti eikös sekin ole kiihoittamista kansanryhmää vastaan.

   • Sehän on poliittisesti suotavaa kiihottamista,.
    Kaikki viha patoutumat ja kaunat on ikäänkuin poliittisesti ohjattu kohdistettavaksi perusuomalaisiin.
    Sillä sallitulla kiihottamisella voi omaa pahaa oloaan purkaa kohderyhmään, johon kohdistettu viha ei johda syytetoimiin.


  • Anonyymi

   miksi ehdodus isämaalaisesta kaale puollueestakin sensuroittiin .onko persut ainoo jolla on valta. eikö kaaletkin osaa samaa asiaa tehä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Välit poikki aikuisen lapsen perheen kanssa.

   He suuttuivat kun kuulivat ettemme puolisoni kanssa ota rokotetta. Emme todennäköisesti saa tavata enään lapsen lapsiamme, emmekä saa heitä yökylään k
   Maailman menoa
   218
   4498
  2. Aikapommi räjähti BB-talossa - Ikävä "leikki" teki tehtävänsä - Nina Mikkonen häätöäänestykseen

   Voi ei, nyt kävi yksinhuoltajalle köpelösti… Mitä mieltä, pitäisikö Mikkosen jo tippua BB-talosta? https://www.suomi24.fi/viihde/aikapommi-rajahti-bb-
   Big Brother
   36
   4079
  3. Yllätys-sexy! Sanna Ukkola poseeraa korsettitopissa nuoruuskuvassa: "Housut jalassa, kerrankin"

   Sanna Ukkola on totuttu näkemään aina hyvin asialinjalla. Nyt hän todellakin yllättää. UUH, aika hot! https://www.suomi24.fi/viihde/yllatys-sexy-bb-sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   2591
  Aihe