Aihealueet

Listaukset

  Millainen mahtaa olla Suomi24 ylläpidon käsitys aiheista,

  Vihapuhe, yllyttäminen kansanryhmää vastaan (kysehän tietystikin tuossa on puolueesta, sen jäsenistöstä ja kannattajista".

  Eikö tämän tätä pyörittävän puljun päällikkönä hääräile "tunnettu" sananvapaustaistelija, oikein palkittu sellainen - ja kuitenkin hänen johtamallaan palstalla/palstoilla, sikaillaan ja lietsotaan raivoa ja valheita.

  Olisiko aika ottaa lusikka kauniiseen käteen, ja keskittyä palstan putsaamiseen - sillä tämähän on täydellisen sairas paikka, jota muutama mielenterveyspotilas pitää panttivankinaan !!

  10

  <50

   Vastaukset

   • Moi!

    Suomi24 on kaikille avoin keskustelupalsta, jossa ei ole ennakkomoderointia. Palvelua moderoidaan jälkikäteen palvelun sääntöjen ja käyttöehtojen perusteella. Oman valvonnan lisäksi viestejä poistetaan käyttäjien tekemien ilmoitusten perusteella. Kunkin viestin yhteydessä on Ilmoita-linkki, jonka kautta kuka tahansa voi tehdä ilmoituksia viesteistä, jotka toivoisi moderoinnin tarkistavan.

    Voit siis auttaa moderointia pitämään palvelun siistinä tekemällä ilmoituksia viesteistä.

    Terkuin,
    Emma
    Suomi24-tiimi

    • Olen raportoinut pariin kertaan viestin, jossa kerrotaan erään poliitikon vain nauravan, kun ihmisiltä irroitetaan päitä. Sitä viestiä ei ole poistettu. Voitko Emma selittää, millä tavoin viesti noudattaa sääntöjä sekä työnantajasi arvomaailmaa?


    • Anonyymi kirjoitti:

     Olen raportoinut pariin kertaan viestin, jossa kerrotaan erään poliitikon vain nauravan, kun ihmisiltä irroitetaan päitä. Sitä viestiä ei ole poistettu. Voitko Emma selittää, millä tavoin viesti noudattaa sääntöjä sekä työnantajasi arvomaailmaa?

     Huomaan kyseisen viestin poistetun sen jälkeen, kun esitin tämän kysymyksen. Ilmeisesti siis ainoa tapa saada törkyviestejä poistetuksi on kysyä syytä poistamattomuuteen s24-tiimiltä.


    • Vapaa-ajattelu-paltalla vapareilla näyttää olevan oikeus arvostella ihmisten mielenterveyttä ja poistattaa omasta mielestään kiusalliset vastaukset. Eikö tällainen vapaa-sensuuri ole hiukan erikoista varsinkin vapaa-ajattelu-tittelin alla?
     Palstalla hyörii joku vapari, joka nostattelee varsin erikoisilla kommenteilla aloituksia, kuten tämä -Tupla tai tripla. Tripla on vanhempi, lapsi ja ET-opetukseen.- ja sen perään uudelleen tällaisella: Kvartetti: vanhemmat, lapsi ja ETkyllä.
     Toiset joutuvat siis kirjoittamaan pitkiä viestejä jottei heidän kommenttiaan poisteta, toiset saavat sotkea vapaasti palstaa aivan puhtailla ääliökommenteilla.

     Jos tämä foorumi on todella kaikille avoin, miksi moderointi on niin syrjivää ja puolueellista?


    • Näillä palstoilla ei todellakaan ole kyse sen paremminylläpidosta kuin moderoinnistakaan, sillä modeointia ei voida "ulkoistaa" käyttäjille, kuten useilla palstoilla huomataan. Vakiohörhöt, joilla on yötäpäivää aikaa palstalla roikkua, saavat palstan sisällöt muokattua haluamakseen - pääosin valheellisiksi. Sekö on tämän Suomi24-tiimin käsitys moderoinnista ja sananvapaudesta ?

     Tämähän on varsinainen valemedian perikuva, jossa eriasteiset häiriintyneet yksilöt, voivat syöttää harhojaan ja valheitaan, ilman että "julkaisija" ottaa asiasta mitään vastuuta . . .


    • ulrich kirjoitti:

     Näillä palstoilla ei todellakaan ole kyse sen paremminylläpidosta kuin moderoinnistakaan, sillä modeointia ei voida "ulkoistaa" käyttäjille, kuten useilla palstoilla huomataan. Vakiohörhöt, joilla on yötäpäivää aikaa palstalla roikkua, saavat palstan sisällöt muokattua haluamakseen - pääosin valheellisiksi. Sekö on tämän Suomi24-tiimin käsitys moderoinnista ja sananvapaudesta ?

     Tämähän on varsinainen valemedian perikuva, jossa eriasteiset häiriintyneet yksilöt, voivat syöttää harhojaan ja valheitaan, ilman että "julkaisija" ottaa asiasta mitään vastuuta . . .

     Hyvänä esimerkkinä mm. PerusSuomalaiset palsta. Se on täynnä valheita, ja kaikki faktaa ja jonkinlaista älyä siältävät kommentit ovat häiriköt rämpyttäneet poistoon. Nyt se palsta näyttää todellakin trollien näköiseltä.

     https://keskustelu.suomi24.fi/yhteiskunta/politiikka/puolueet/perussuomalaiset

     Aloituskommenttini tällä palstalla aiheesta myös poistettiin, eli sellainen ylläpitotiimi !!


    • "Kunkin viestin yhteydessä on Ilmoita-linkki, jonka kautta kuka tahansa voi tehdä ilmoituksia viesteistä, jotka toivoisi moderoinnin tarkistavan."

     Otetaan saamattomuudestanne esimerkki. Keskustelu https://keskustelu.suomi24.fi/t/15773261/taksin-tilaus-megastarin-myymalaparkkiin. Siitä on ilmoitettu jatkuvasti. Koko aloitus on puhdasta trollausta, häiriköintiä. Jokainen hiukankin risteilyistä kuullut havaitsee tuon. Paitsi arvoisa ylläpito, joka ei.

     Ottakaa ihmeessä luotsit takaisin. He olisivat ampuneet tuon vesilinnun alas heti alkuunsa.


   • Varsinkin persuja saa täällä solvata ihan vapaasti eikös sekin ole kiihoittamista kansanryhmää vastaan.

    • Sehän on poliittisesti suotavaa kiihottamista,.
     Kaikki viha patoutumat ja kaunat on ikäänkuin poliittisesti ohjattu kohdistettavaksi perusuomalaisiin.
     Sillä sallitulla kiihottamisella voi omaa pahaa oloaan purkaa kohderyhmään, johon kohdistettu viha ei johda syytetoimiin.


   • miksi ehdodus isämaalaisesta kaale puollueestakin sensuroittiin .onko persut ainoo jolla on valta. eikö kaaletkin osaa samaa asiaa tehä

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    190
    9202
   2. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    114
    3974
   3. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    154
    3134
   4. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    152
    3020
   5. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    77
    1889