Enrak Oy kokemuksia

Anonyymi

Enrak Oy:ta Lappeenrannasta ei voi suositella. Yrityksestä on huonoja kokemuksia, mm. urakat kusee ja viivästyy sovitusta. Yrittäjä ei pysy sopimuksissa, vaan tekee oman päänsä mukaan. Yrityksen laskutus on mielivaltaista, eikä tuntikirjauksiin voi luottaa. Niissä on selvästi hyvin paljon ilmaa. Suosittelen varomaan kyseistä yritystä.

2

71

  Vastaukset

  • Itselle ainakin Enrak laittoi laskujen mukaan tuntikirjaukset ja työtehtävän nimikkeet mitä sinä päivänä oli tehty. Johdolta myös saanut vastaukset tai työmaalle käynti jos on ollut kysyttävää. Yleensä näissä talo projekteissa tulee muuttujia. Esim. Pohja töissä voi tulla yllätyksiä ja ne on vaikea esim. urakassa laskea.

  • Itselläkin pelkästään hyvää sanottavaa. Yhteistyö sujunut hyvin, sovituista asioista pidetään kiinni. Lisäksi yhteydenottoihin on aina reagoitu nopeasti, aina soitettu perään jos ei heti tavoita.
   Laskutus on ollut täsmällistä ja kaikki tuntikirjaukset kuten kuuluukin.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Katso tyrmäävät kuvat! Rohkeasti poseeraava Erika Helin vetää tiukan rajan: ”Sellaiseen en lähde mistään hinnasta!”
  • Rajat aukesivat: juontajakaunotar Shirly Karvinen lähti heti Unkariin syömään gulassikeittoa - johtajarakas nappasi upean kuvan!
  • Superyllätys: Stefan Therman ja Niko Ranta-aho lähtivät sopuisasti aamuvissylle! Julkaisivat paljonpuhuvan yhteiskuvan - ovatko eripura ja suhdedraama selätetty?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Häät ja lapset saa odottaa.

   Stefu ei vielä halua perheenlisäystä, eikä naimisiin. Sofia nyt saa odotella milloin Stefu on valmis. Jossain kertoi, että haluaa kolmekymppisenä olla
   110
   2638