Jumalantahtoko?

Anonyymi

Miksi jumala antoi minulle tämän sairauden ja minkätakia päätti antaa meidän erota toisistamme.Olen niin katkera tästä kaikesta mitä on tapahtunut. Nyt elän yksinäni vain muistot seuranain. Kaikki tuntuu niin vaikealta että tekisi mieli joskus lopettaa itsensä.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eiköhän tuo eronne liene ihan omaa tahtoanne. En usko että Jumala ketään erottaa vaan päinvastoin yhdistää.

    • Anonyymi

      Samaa voidaan kysyä miksi Jumala sallii sodat, onnettomuudet ja kaikki sairaudet kun niitä on niin paljon? Ei siihen löydy yhtä vastausta vaan se kuuluu Jumalan suunnitelmaan. Tosiaan ihmiset ajautuvat eroon kun kummankin näkemykset asioista ovat erilaiset eikä osata tehdä yhdessä kompromisseja vaan kylmästi lusikat jaloon. Aina kannattaisi käyttäytyä niin ettei se toinen ihminen ole itsestäänselvyys ja huolehtia suhteesta kaikella tavalla ei ajaa vaan omaa etuaan. Tehdä työtä suhteen eteen ettei niitä eroja sitten tulisi. Katkeruus ei auta tässäkään asiassa mitään vaan päinvastoin.

      • Anonyymi

        Eihän Kalat merestä lopu etsi uusi puoliso jollet ole jo niin tehnytkin ei tarvitse olla yksin jollei tahdo itsestä se on kiinni. Tietysti jos oma luonne on sellainen että täytyy puolisoa vaihtaa ihan huvin vuoksi niin se ei ole oikein. Aina kannattaisi hoitaa suhteensa niin että se kestäisi kunnes kuolema teidät erottaa kuten vihkikaavassa sanotaan. Meitä on moneksi. Jos uuden otat niin pidä nyt hänestä kiinni olet jo varmaan huomannut ettei se vaihtamalla parane varsinkaan jos on uskossa. Tarkoitan tällä elävää uskoa en mitään uskonnollisuutta.


    • Anonyymi

      Paavalilla oli pistin lihassa, olisiko sinulla sairaus sellainen pistin. Ihmisillä on monenlaisia ongelmia elämässä mutta ne joutuu kantamaan ja se on risti ihmisen elämässä. Siihen saa Jumalan voiman, rukoile sitä ja rukoile elämääsi iloa.

      • Anonyymi

        Tuota samaa minäkin ajattelin tuon sairauden suhteen että se on pistin lihassasi joten mietipä elämääsi taaksepäin löytyykö sieltä mitään korjattavaa? Sellaista missä olet tehnyt vastoin Jumalan tahtoa. Kuinka olet kohdellut kanssa ihmisiäsi, oletko ollut pyyteetön vai tavoitellut ja maksimoinut omaa etuasi. Nämä ovat asioita jotka itse tiedät Jumalan lisäksi. Näitä on vaikeata ja miltei mahdotonta enää korjata mutta elä jatkossa herkällä omalla tunnolla ja pidä lyhyet tilivälit Jumalan kanssa.


    • Anonyymi

      Tulipa tuossa mieleeni että voisitteko mahdollisesti vielä korjata välinne jos sinusta tuntuu että teillä olisi vielä mahdollisuus aloittaa uudestaan. Puhtaalta pöydältä. Tietenkin siihen tarvitaan kummankin tahtoa ja halu muuttaa asioita. Toisaalta eihän sitä koskaan tiedä mitä elämä tuo tullessaan. Sen paremmin kuin että mitä se vie mennessään. Kuten sanonta kuuluu kysyvä ei tieltä eksy. Siunattua kesän jatkoa.

    • Me ollaan vaan käymässä täällä, ja tarkoitus on rakastaa, ei kahlita. En usko että Jeesus tykkäisi avioliiton ideasta, siinä kun estetään ihmistä levittämästä rakkautta toisille. Eihän romanttinen rakkaus ole ainoaa rakkautta. Ja kristinusko on rakkauden usko. Siitä vaan koitetaan aina tehdä sääntöjen uskontoa.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4040
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3912
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      607
      3814
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      18
      2548
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      77
      2401
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      334
      2036
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      124
      2015
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1859
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1539
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1392
    Aihe