Suomi-Iskelmän tähdet. Tapani Kansasta lähinnä

Anonyymi

Täytyy vaan sanoa että aikansa kutakin...Mahtavat nostalgiset fiilikset tuova asia on lapsena kuultu popmusiikki, ja Tapani Kansa soi aikoinaan paljon radiossa. Ei itketä lauantaina ja muut hitit. Niistä tulee aina viikonlopun riemu, kesä ja kaikki ihana mieleen. Nytkin kuuntelen niitä vanhoja hittejä alkuperäisinä esityksinä. Hassua, että Tapani Kansan ääni ja biisit oli vielä 1970-luvullakin mukana omassa kasvamisessa ja nuoruudessa mukana suuresti ja tuo mieleen ne ekat romanttiset hetket 70-luvun lopulla. Kaikki kunnia siis Tapsalle. Komeasti ja persoonallisesti soi Tapsan ääni. Kalajoen hiekat ja Anniinat oli ne mitkä haluaa vielä muistaa ja mitä pystyy kuunnella.

Kun näin hänet laulamassa Kalajoen hiekat -biisia SuomiLove-ohjelmassa, totesin että hän on menettänyt täysin äänensä. Ei tunnistanut enää jos ei olisi nähnyt, että kuka laulaja kysesssä, laulaminen on raakkumista. Sama ilmiö oli Viktor Klimenkolla kun hän esitti samaisessa ohjelmassa toivelaulua Aurinko laskee länteen. Ikä ja lihasten rappeutuminen vaan vaikuttaa ääneen eikä aika kohtele kaikkia yhtä lempeästi. Harjoittelun ja äänenkäytön puutetta. Vielä kun elää niin, ettei huolehdi itsestään. Voi olettaa myöskin että koko elämän kestänyt tupakointi vaan tekee tehtävänsä. Uusi levy Sielunlaulu on jotenkin surullista kuultavaa, kun ei siinä enää tunnu laulavan Tapani Kansa, vaan joku tuntematon tärisevä-ääninen 90v vanhus. Uteliaisuudesta kävin kuuntelemassa että millaista uusi tuotanto on. Eipä ole juuri kuuntelukertoja, lähinnä sitä tuntee vähän säälinsekaista myötätuntoa, että miksi piti mennä tekemään tuo levy.

Kun vertaa vaikka ikäkavereihin Markku Aroon, Frediiin ja jopa Frederikiin, niin Tapsan ääni on kuin tärisevän ja sairaan vanhuksen. Dannylla on jo samat oireet. Markku Aron ääni on säilynyt parhaiten, samoin ulkonäkö. Urakin kantaa edelleen ja levyt on myyneet kultaa vielä 2000 -luvulla. Oli baby face nuorena, ja on nytkin ikäistään paljon nuoremman näköinen ja ääni ei ole juuri muuttunut. Sitä jotenkin ne piirteet luonteessa ja ulkoisesti vahvistuu, mitä nuorena on. Elintavat vaikuttaa ratkaisevasti säilymiseen.

Muutenkin Tapsan esiintyminen on tuntunut olevan parikymmentä vuotta enemmän puhumista ja itsensä esille tuomista ja muiden haukkumista enemmän kuin musiikkia. Antaa musiikin puhua, ei siinä ole selittelyille sijaa. Olisi kunniakkaampaa lopettaa ajoissa. Kun viel luonne on tikkuinen niin ei haluta tehdä sitäkään yhteistyötä mitä voisi ehkä olla.

Samat sanat Katri Helenalle. Sitä on elämänsä elänyt siinä kansansuosiossa niin sitä ilman ei voida elää kun identiteetti on rakentunut muiden tykkäämiselle ja kuvitellaan että ollaan jotain ihmistä suurempaa. Kiitoksia 60-70-luvun Suomi-iskelmätähdet, mutta aikansa kutakin. Nauttikaa eläkepäivistä ja kiitos suurista hiteistä.

35

<50

Vastaukset

 • Kurkussa tuntuu olevan pahasti vikaa. Ääni falskaa ja sointi on mennyt. Alaäänet ei pysy yhtään vireessä. Ihan kamalaa oli se suomiloven esitys. Kun vertaa siihen aikaisempaan oikeaan versioon. On jo aika luovuttaa. Hyvät hitit oli silloin kun ääni pelasi. Ääni tärisee jos ei huuda ja jos huutaa niin se särkyy. Traagista mutta vanhuus ei tuu yksin. 😟

 • Kun kattelin tota haastattelua missä on Tapsa, Danny ja Frederik niin ihan kauheeta huomata miten Tapsa näyttää ja vaikuttaa paljon vanhemmalta Dannya ja Reetua. Jotenkin ilmeetön ja vanhusmainen. Kasvot vahamaiset ja liikkumattomat. Puheäänikin on tosi tutiseva ja ässsät suhisee. Mietin että olisko sairaus tai lääkitys silleen vaikuttanut että on rappeutunut yhtäkkiä. Lääkitys tekee zombieksi monet. Ikävä että ääneen on vaikuttanut eniten. Katselin just youtubesta että vielä viiskymppissynttärikonsertti on ollut hyvä ja ääni on sointuva ja kestää, kasvoilla on ilmeitä ja hän liikkuu ja elää. Sääli mutta nii se aika vaan menee. Taitaa Reetulla mennä parhaiten mutta hällähän ei ole ollut niin kauheesti menetettävääkään. Danny on ulkonäöstään huolimatta kaikkein parhaiten kartalla ja puhe ja ajatus kulkee.

 • Eikka vetää yhä parhaiten.

 • Parasta Tapani Kansaa saatiin kuulla ja kokea viimesyksynä hänen 50v taiteiliajuhlakiertueellaan. Aivan uskomattoman mahtavassa vedossa Tapsa. Pontta , lauluvoimaa ja puhtia miehessä riittää ja se KARISMA !!!Jopa kriitikot ainakin parissa lehdessä kehuivat Tapsan laulukuntoa erinomaiseksi, eikä syyttä. Tapsa valloitti ja hurmasi sävähdyttävimmillä ja sykähdyttävimmillä tulkinnoillaan. Tapsan äänessä on niin upea yhdistelmä herkkyyttä , sielukkuutta , soinnikkuutta ja voimaa. Vaikka kiertueen aikana hän olikin kovassa flunssasa ,niin eipä tuo laulamista ja esiintymistä haitannut. Muunmuassa tämä ihana laulu hurmasi totaalisesti
  https://www.youtube.com/watch?v=RgBm1Bgklmo

 • Viimesyksyltä:
  https://www.youtube.com/watch?v=TNTQl-OlgOQ
  Dynaamineen ja sävykkäänsoinnikas komea ääni chamikkaalla Tapanilla .

  Olin Finlandia-talo konsertissaan ja siellä oli mahtava fiilis. Tapsa teräkunnossa ääni soi upeana ja yleisö niin pähkinöinä, että olisi voinut vaikka syödä hänen kädestään. Todella huippuammattilainen. Keuhkoputkentulehduksessakin ääni kesti ja kantoi koko pitkän konsertin. Kyllä siinä on ääntä ja tekniikkaa harjoitettu, että saa äänen kestämään kipeänä laulaessakin . Monet muut laulajat peruvat keikkojaan kun potevat keuhkoputkentulehdusta. Keväällä kävin Tapanin kirkkokonsertissa ja on mies voimissaan. Kertakaikkiaan mahtavaa laulantaa ja ilman mikrofonia!
  Mitä Markku Aroon tulee ,niin hän on ihan hyvä tanssilava laulaja, mutta ei yllä lähellekkään Tapani Kansaa . Ääneensä on tasapaksu, vailla mitään huippukohtaa. Ps. Markku Aro tupakoi ja sen huomaa kyllä mm. hänen ihostaan.

  Kun Markku Aro kilpaili muutama vuosi sitten " Tähdet tähdet"- ohjelmassa putosi hän siitä melko nopeasti pois, sillä esiintymisensä ja laulamisensa oli todella pitkäpiimäistä, väritöntä ja yllätyksetöntä. Tapani Kansa on moninverroin parempi heittäytyjä, laaja-alaisempi ja yllätyksellisempi , kuin puuduttavan tylsä Markku Aro, jonka laulaminen ja esiintymineen on aina samantoistoa. Tapsa sentään pystyy musiikin eri tyylilajejakin laulamaan.

  • Lisään vielä äskeiseen, että viimesyksynä radioiden musiikkitoimittaja valitsivat Tapsan "Sielunlaulu"- albumin kuukauden levyksi. Muunmuassa näin sitä kommentoitiin :

   – Konkarin karisma puree… Jussi Häkkilä / Radio Pooki
   – Sielunlaulu sisältää nimensä mukaisesti koskettavia ja syvällisiä tunteita. Lohduttaviin teksteihin on helppo samaistua. Laulaminen on puhdasta ja tulkinta hivelee mitä parhaiten laulun tekstiä. Mies ja ääni ovat parhaimmillaan. Reijo Glad / Radio Sandels

   Tuo levy onkin todella sykähdyttävä. Täynnä sielukasta tulkintaa, mutta myös reippaampaakin menoa ( esim."Istunmäki" ). Taas hieman erityylistä, ei niin mahtipontista Tapsaa. Täytyy todeta että onneksi Tapsa ei ole yhden ja saman tyylin toitottaja .


 • Se on jännä ,että Tapsan puheääni on ihan erillainen keikoilla ja konserteissa ,kuin jossain TV-haastatteluissa. Tapsa ei varmaan tunne oloaan kovin kotoisaksi ja luonnikkaaksi TV-studiossa ja siksi äänensä näissä haastateluissa tuntuu joskus vähän vapisevan jännityksestä, hermostuksesta ja siitä ettei ole rentona. Tämä on ihan ymmärrettävää ,kun Tapsa on nykyään valitettavan harvoin esillä TV:ssä. Se on eriasia jos olisi usein TV:ssä, niin siihenkin tulisi sellainen rutiini ja osaisi varmaan lungimmin suhtautua tilanteeseen.

  Tapsa laulaa mm. tällä alla olevalla videolla tosi komeesti viimesyksyn konsertissaan mm. Osole mion , mutta samalla just huomasi sen ,että puheäänensä ( ei vapise ääni yhtään ) ja koko olemuksensa on paljon rennompi vapautuneempi tuolla lavalla ,kuin TV-studiossa. Lavalla Tapsa tuntee olevansa, kuin kotonaan ja elementissään, ja siksi on siellä oma itsensä.

  https://www.youtube.com/watch?v=TNTQl-OlgOQ

  • Tapsa on hyvässä kondiksessa. Ääni näyttä toimivan hienosti. Siinä on terve ja runsas sointi . Iänmyötä ääniala on myös laajentunut. Kova jäbä ! Arvostan.

   Tottakai on kaikilla laulajilla on erillainen ääni vanhempana kuin 20-30 vuotiaana. Se olis karmeeta jos 70 vuotiaalla miehellä olisi 20 vuotiaan elämää kokematon sävytön ääni.


 • Tämän viestiketjun aloittajan/mielensäpahoittajan/trollin tai mikä lie idiootti muuten vaan onkaan "oksennuspurkaus" oli aika vaivaannuttavaa luettavaa. Hän on varmaankin niitä jotka eivät uskaltaneet aloittaa aikoinaan omaa laulajan-uraansa saati sitten lopettaakkaan, ja onneksi ei itseäänkään, vaikkei siitäkään kaiketi nyt lehdissä olisi kerrottu.

  Hän sai lemput Levy-Yhtiöistä ja tuli nyt tänne 30 vuoden jälkeen "avautumaan" nuorena kohtaamistaan vääryyksistä.

  Mikä koko elämänsä kestänyt tupakointi? Eihän Tapsa ole käsittääkseni polttanut...no joo...olen armollinen enkä viitsi haukkua vistiketjun aloittajaa enää enempää...ainakaan vielä... jatkoa silti luultavasti täällä foorumilla vielä seuraa ;)

 • Ikä ja aika tekee aina tehtävänsä äänelle. Onhan Loirin Veskullakin toki jo karheampi/käheämpi saundi kuin v.1978, kun syntyivät ne Legendaariset Leino-levytykset.

  Ahkerista laulaja-tupakoitsijoista tulee ensin mieleen Topi Sorsakoski, Juice, Kari-Tapio ja Kirka. Kaikki oli ketjupolttajia, mut ei se huonosti lauluun vaikuttanut. Topi tosin luultavasti kuoli sen johdosta (syöpä) Juicen ääneen ei se vaikuttanut haitallisesti, päinvastoin tais kertoa itse. Klabbi ja Kirka lopettivat sen jo vuosia ennen lähtöään. No tää nyt oli vaan kommenttirypäs tähän aiheeseen...ja olen edellinen kirjoittaja...öh

 • Ikä ja aika tekee aina tehtävänsä äänelle. Onhan Loirin Veskullakin toki jo karheampi/käheämpi saundi kuin v.1978, kun syntyivät ne Legendaariset Leino-levytykset.

  Ahkerista laulaja-tupakoitsijoista tulee ensin mieleen Topi Sorsakoski, Juice, Kari-Tapio ja Kirka. Kaikki oli ketjupolttajia, mut ei se huonosti lauluun vaikuttanut. Topi tosin luultavasti kuoli sen johdosta (syöpä) Juicen ääneen ei se vaikuttanut haitallisesti, päinvastoin tais kertoa itse. Klabbi ja Kirka lopettivat sen jo vuosia ennen lähtöään. No tää nyt oli vaan kommenttirypäs tähän aiheeseen...ja olen edellinen kirjoittaja...öh

 • palvelinvirheen (hidastelun) takia tulin kahdesti :)

 • Ikä tuo ääneen uusia sävyjä. Eikä se ole huono asia. Ei ainakaan mm. Tapani Kansan kohdalla. Pidän hänen nykyisestä syvemmästä soundistaan. Äänen kuuluukin iän myötä muuttua. Muttuminen ei kuitenkaan tarkoita huonontumista . Ei Tapio Rautavaarallakaan ollut samanlainen ääni yli viisi-ja kuuskymppisenä, kuin kolmekymppisenä tai esim. Kari Tapiolla, jonka äänen sanottiin vaan parantuneen iänmyötä, vaikka se kuulosti yli kuuskymppisenä huomattavasti erillaisemmelta , kuin 20 - 30 vuotta nuorempana.
  Totta on ,että varttuneemmalla iällään Kari Tapio teki sykähdyttävimmät tulkintansa. Samoin on T.Kansan laita.

 • En ymmärrä mikä virka tämmöisellä Suoli24-foorumilla on ? Senkö takia tämäkin foorumi on olemassa ,että aiheen aloittajan kaltaiset ääliöt pääsevät trollailemaan kusenpolttamia aivopierujaan ? Nämä samat lässytykset ja T.Kansan morkkaamiset ovat jatkuneet täälä niin kauan, kuin foorumi on olltu olemasa ,eli ainakin 20 vuotta. Kirjoitustyylistä huomaa ,että kyseessä on yksi ja sama henkilö, joka on ottanut elämäntehtäväkseen Kansan mollaamisen .
  Ei sillä Suoli24-foorumihan on tnnettu vihapuheistaan ja siitä ,että täälä lyödään ja latistetaan kaikkia julkisuuden henkilöitä armotta, koska sen pystyy nimettömänä, ilman tunnistautumista tekemään.
  Siksipä olisi hyvä, jos tälläistä foorumia edelleen ylläpidetään ,että vaaditaan keskustelijoille rekisteröityminen omalla nimellä.
  ps. Tapani Kansa on niitä harvoja miesartisteja tämän maan kevyenmusiikin artisteissa, jotka tänäpäivänä oikeasti osaavat laulaa komealla äänellä , sekä tulkita laulujen sanomaa ja helvetinhyvin sittenkin. Ikä ei ole vienyt äänestä sointia eikä hehkua, eikä olemuksesta karismaa ja tyylikästä ja miehekästä charmia.
  Perjantaina olin Kansan keikalla Jormualla ja kyllä on huippuiskussa. Laulut kajahtivat vähintäänkin yhtä upeasti, kuin aina ennenkin . Bravo Tapsa jatka samaan malliin !

 • En muuten ymmärrä sitä miksi jotkut sanoa Markku Aroa nuorekkaaksi ? Miehän on naamastaan ryppyinen kuin kuivunut viikuna ( tupakoinnin syytäkö ? ) Onko se nuorekasta että hiukset sojottavat pystyssä ? Ilmeisesti jonkun mielestä on , sillä mitään muuta nuorekkuuteen viittaavaakaan en Arosta löydä .
  Kun Markku Aro joitakin vuosia sitten oli Tähdet,tähdet- ohjelmassa mukana, oli hänen esiintymisensä todella vaivaannuttavaa nähtävää ja kuultavaa. Hän lavalla jähmeä ja hidasliikkeinen, jähmettyneesti hymyilevä zombi, joka herätti lähinnä suurta myötähäpeää.

  Kun olen Tapsan esiintymistä katsellut löytyy hänestä paljon enemmän poweria ja tempperamenttia. Kiitos vahvan karismansa ja laaja-alaisesti soivan komean äänensä sekä rohkeutensa heittäytyä esittämäänsä musiikkiin koko sielullaan , ei Tapsan kuunteleminen ja katseleminen ole ikinä niin puuduttavaa, kuin ns. teflon-"taiteilijoiden".

 • Olen ääliömäisiä kommentteja tältä foorumilta lukenut ennenkin , mutta aiheen aloittajan kirjoitus oli kyllä yksi idioottimaisemmista trolleista mitä on vastaan tullut. Ei mitään ymmärrystä laulamisesta, saatika Tapani Kansan elintavoista.
  Tapani tunnetaan siitä , että hän huolehtii kunnostaan liikunnalla . Nykyään mm. Vesijuoksemaan ja uimallaja se jos mikä on hyödyksi myös lauluhommissa. Myöskin Kansan ruokavalio on käsittääkseni suhteellisen hyvin kohdallaan. On kertonut mm. välttävänsä sokeria ja syövänsä paljon marjoja jne...Alkoholilla läträilykään ei ole koskaan kuulunut Tapsan tapoihin, toisin kuin monella muulla artistilla .
  Tapsa on upea laulaja ja on onnistunut koko uransa ajan kehittämään ääntään ja tulkintojaan . Hänen Sielunlaulu- albuminsa on yksi tähänastisen pitkän uransa sävähdyttävinmistä. Tästä on hyvä Tapsa jatkaa mahtavaa uraansa ja lumota upealla äänellään jatkossakin .

  • Tapsa on kova röökimies. Se tuhoaa äänen. Kannattais tutkituttaa kurkkunsa ettei olis jotain pahempaakin. Ja onhan Tapsa jo vanha.


 • Tykkään Tapani Kansasta kun hän laulaa puhtaasti ja on myös aitoa tunnetta ja eläytymistä tulkinnoissaan . Tapani on sanonut , että laulaja on niin hyvä kuin viimeisin keikkansa . Olin suukosken keitaalla eilen Tapsaa kuuntelemassa . Sen perusteella hän on terästä ! Oli superhyvä tunnelma . Tapanilla on upea ääni ja lavakarisma .

  • "Tykkään Tapani Kansasta kun hän laulaa puhtaasti"

   Totta puhut. Raakkuu puhtaasti. Mikä lie särkenyt äänen? Vanhusten pitäis lopettaa ajoissa.


 • Joku äsken haukkui täällä myös Markku Aroa. Arvaanpa että viestiketjun aloittajahan se oli taas. Naurettavaa vastakkain-asettelua. Mutta annetaan sanan vapauden kukkia täällä. Ainahan idiootteja voi hiljentää täällä sanomalla takaisin.

  Mikä lie sattuma tai joku, kun eksyin eilen kuuntelemaan Yle Areenasta Markku Aron hienon haastattelun. Löytyy myös Matin ja Tepon, Eino Grönin yms. haastattelut. Radio Suomen Ilta.

  https://areena.yle.fi/1-50158568

  Mestarit Areenalla ja Dannyn, Tapsan ja Reetun yhteiskiertueet kun olivat Jättimenestyksiä, niin tuli vaan mieleen, että esim. Markku Aro, Matti-Esko, Juha-Matti ja Kake Randelin combo saisi taatusti tuvat täyteen. Hittejä kyllä riittäisi.

  Niin no, Fredikin tietysti olisi ja löytyyhän näitä vaihtoehtoja jos alkaa miettimään :)

 • Kenenkään ei pidä ottaa tosissaan ja vakavissaan Suomi24- siville kirjoittelevien trollien kommentteja. Tämäkin aiheen aloitus on aivan turha ja täysin asiaton Arvostan kovasti loistavia pitkänlinjanartistejamme kuten Tapani Kansaa ja muita. Ilman heitä musiikkielämämme olisi huomattavasti harmaanpaa ja tylsempää ja ennennmuuta he laulutaitoisina nostavat sen musiikillista tasoa, sillä nämä JVG:t, Sannit, Lauri Tähkät , yms. ovat aivan karmeeta kuraa.

  • Kansa ja Tähkä lienevät Suomen kaikkien aikojen parhaat iskelmälaulajat


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kansa ja Tähkä lienevät Suomen kaikkien aikojen parhaat iskelmälaulajat

   Lauri Tähkä on huutaja ei laulaja.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kansa ja Tähkä lienevät Suomen kaikkien aikojen parhaat iskelmälaulajat

   Sanoisin että Jari Sillanpää. Eniten myynyt artisti ja eniten hittejä. Kuka muu olis vetänyt stadionin täyteen?


 • Tapsalla on ääni säilynyt komeena ja ponnekkaan hyvävoimaiselta vaikuttaa muutenkin, mutta lihonut hän on kyllä . Ainakin siitä mitä oli tässä ihan muutama vuosi sitten ( 2010 luvun alussa ) . Sen verran on hällä sitä mahaa, että en usko välttelevän sokerinsyöntiä nykyään ainakaan. Se olisi kyllä fiksua olla ylenmäärin herkuttelematta makealla, jos/ kun on diabetes.

 • Olin kirkkokonsertissa kuuntelemassa T. Kansaa ja onhan se ääni niin muuttunut, ettei ole lähelläkään entistä. Ihme mölinää ja paikka paikoin hauras ja vapiseva. Ihan kauheeta kuultavaa. En mene toista kertaa... Kansa muuten polttaa pikkusikareita. Olisi aika lopettaa jo on niin kulahtunut mies.

  • Joo kun kuuntelee jotain vanhaa biisiä ja sen jälkeen uutta niin ihan järkyttävä muutos. Missä Tapsan ääni? Ääni tärisee nykyään pahasti ja särkyy helposti. Kyllä vanhuus on vanhuus.


 • Sana hauras ja Tapani Kansa ei sovi samaan lauseeseen. Todella ylväästi ja jyhkeästi , mutta myös herkästi ja kauniisti soi ääneensä Hauhon komeassa kivikirkossa taannoin.

  ps. kirjoitit " Olisi aika lopettaa jo on niin kulahtanut mies " . Ai jaa.... Sinäkö Tapsan lopetat jollain lopetuspiikillä , niinkuin eläinlääkärissä tehdään? Teikäläinen vaikuttaa olevan enemmän päästään vialla ,kuin uskalsin olettaakkaan.

  • Raivostuttavaa ja niin jo aikansa elänyttä ylistysvirttä tämä yksi ja sama äärifani (Justiinax) lannanloksuttaja täällä jaksaa jauhaa mitä se on tehnyt viimeiset 30 vuotta. Hohhoijaa...

   terveisin entinen.pianisssimo


 • Nämä muut on olleet esillä yhä. Mutta T. Kansa jätettiin kaikesta sivuun jo ajat sitten. Kyllä sekin vanhentaa ennenaikojansa.
  Mutta tosi että voisivat siirtyä jo pikkuhiljaa.
  Tuntuu muuten hassulta kun miettii Paula Koivuniemen ikää kans ja sitä menoa.
  Ja joku Aira Samulin menee menee vaan.

  • Paula Koivuniemi lienee ainut noista kellä vielä ääni tallella. Ai niin ja Jukka Kuoppamäki! On vielä ääntä, ja mestarisäveltäjä myös. Mulla soittolistalla albumi Valtatie Jukan hippikaudelta.


 • Joo kummallista mustakin miten Tapani kansan ääni on kadonnut jonnekin. Eikö hällä ole yhtään keikkoja kun on aikaa kehua itseään täällä kaiket päivät? Kannattais lopettaa ajoissa. Menee jotenkin myötähäpeän puolelle kun ääni ei kestä lainkaan. Jokaisella ääni pettää kun vanhuus tulee. Se on luonnollista että vanhus kuulostaa vanhukselta. Ja näyttää. Kansan kohdalla on kova lääkityskin voinu olla rappeutumisen vauhdittajana. On kertonut mediassa kuinka ollu mielialalääkityksiä jne nehän on kauheita myrkkyjä.

  Kansalta on pari hittiä, joita kuuntelen edelleen. Uusin kahdeksankytäluvulta. Tulee aina uudet idolit, uudet miehet. Jari Sillanpää taisi viedä ysäreiltä alkaen aika monelta mahikset? Muistan kun Reetu valitteli ettei hänen keikalleen tullut kuin pari ehtoopuolen ruusua kun Sillanpäällä oli samana iltana tupa täynnä samalla paikkakunnalla. Reetu on ollutkin lähinnä vitsi. Miksei Tapsa lopeta kunniakkaasti?

 • Minusta tuntuu että Tapsuli kirjoittelee tänne itse näitä ylistäviä kommentteja itsestään. Aikaahan löytyy kun keikkoja ei enää ole. Konserttitouhut on vähän vanhanaikaisia, ihmiset haluaa tanssia iskelmämusiikin tahtiin. Konsertit on oopperalaulajille.

 • Tämä Tavastilan kultakurkku kannattaisi jo hellittää ja löysätä, nauttia elämästä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.