Perusturvalautakunta potkut?

Anonyymi

Katsotaan onko emeritusprofessori Koskisen lausunnolla mitään merkitystä. Miksi kyseinen lausunto edes tilattiin, jos sillä pyyhitään vain kokouskahvien tahrat pöydältä?

48

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eikös se tänään selvii. Olkos se kuuvelta se kokous? Pitäsköhän mennä kuuntelee. Kuulin että ois isompiki porukka menossa paikalle. Olko se siinä valkoses talossa?

      • Anonyymi

        Miten on mahasyöpätilanne vuoden 2005 jälkeen?


    • Anonyymi

      Kyllä se tänään on klo 18 Joutsan valtuustosali länsitie 7. Talon väriä en osaa sanoa. Kunnan sivuilta löytyy esityslista ja kohdassa 10 asia on käsittelyssä. Saiskohan siellä kokouskahvit jos tulis paikalle?

    • Anonyymi

      Vai kahvitarjoilu. Mäkin tulen.

    • Anonyymi

      Riittikö kaikille paikallaolijoille ämpäri? Vai jaettiinko vain 100 ensimmäiselle?

    • Anonyymi

      Mites peruslautakunnan kävi? Ja olko kahvia tarjolla. Ämpäreitä ei ollut.

    • Anonyymi

      Kyllä se lautakunta erotettiin, hienoa nähdä kuinka hommat etenee. Hyvä Joutsa, uuteen nousuun!

    • Anonyymi

      Hyvin on Joutsassa asiat, kun pelkän perusturvalautakunnan erottaminen nostaa Joutsan nousuun.

    • Anonyymi

      Perusturvalautakunnan erottaminen poistaa kaikki ongelmat Joutsasta: Reposen halliin ilmestyy miljoona euroa ja takaus saadaan poistettua, Jukolan juustot käy kaupaksi, niin että kohina käy ja näin rästissä olevat vuokratkin hoituu ja ex peruspalvelujohtajalle maksettu korvaus pyyhkiytyy kunnan menoista pois taikaiskusta.
      Näiden perusteella kannatan peruslautakunnan erottamista. Ja onhan tämä lautakunta tullut Joutsan kunnalle poikkeuksellisen kalliiksi.

    • Anonyymi

      Koko porukka on erotettava jolloin voidaan valita uusi jees jees kokoonpano . Tuollaistahan on jo lasten hiekkalaatikoilla tarka hierarkia siitä KENEN kaa leikitään ja kuka jää ulkopuolelle . Sen jo demari oppii äidinmaidossa

    • Anonyymi

      Keskustalla on omalla järjellä ajattelevia selkärankaisia valtuutettuja. Äänestystulos ei ollut ihan kirkossa kuulutettu, vaikka niin luultiin. Ja Joutsa ei nouse pelkän perusturvalautakunnan erottamisella. Syvällä kuopassa ollaan ja ulkopuolista apua tarvitaan, vaikka yksi valtuutettu oli toista mieltä.

      • Anonyymi

        Keskustalla ei ollut järkeä,ei sdp.ei kristilliselläja samoin perussuomalaisilla. lakia vastaan äänestää.


    • Anonyymi

      On hyvä että saamme uuden pätevän perusturvajohtajan niin loppuu tämä kissa-hiiri leikki.
      Joutsassa huudellaan kovasti W:n puolesta, että hänet jatkoon uudesta perusturvalautakuntaan. Minä kannatan.

    • Anonyymi

      Mä myös W tä jatkoo. Kyllä lääkäri osaa asian

    • Anonyymi

      Perusturvalautakunnan erottaminen on asiallinen ja välttämätön toimenpide. Lautakunta on täysin toimintakyvytön, kuten seuraava yleisönosaston kirjoitus kertoo

      https://www.ksml.fi/mielipide/mielipidekirjoitus/Täysin-perättömiä-väitteitä/1301019

      Ei liene hirtemishuumotia vaan todellisuutta. Lautakunta on kollektiivinen toimielin. Sen yhdellä jäsenellä ei ole eritysisasemaa. Eikä näytä olevan osaamistakaan. Täydellinen itsekritiikin puute ei ole osaamista.

      Vihreät ovat useimmiten osaavaa joukkoa. Joutsan vihreiden puolesta on hävettävä. Ilkeily ja omien turhaumien purkaminen ei ole kuntapäättäjälle soveliasta.

    • Anonyymi

      Kunnissa on syytä ajatella tulevaisuutta. Yläikäraja luottamustehtäviin. Itse 50-luvun alussa syntyneenä koen olevani liian vanha.
      Perusturvalautakunnan lääkärijäsenen niminen henkilö on syntynyt JulkiTerhikin mukaan 1941.

      Nyt eletään. vuotta 2019.

    • Anonyymi

      Niin että iällä on merkitystä, mutta ei sillä onko esim viranhaltija tarpeeksi pätevä tehtäviin tai onko tutkinto sellainen kun hakupapereissa väittää. Taitaa tämä yksi luottamustehtävissä oleva henkilö olevan piikki kunnan lihassa, kun hän uskaltaa ottaa epäkohdat esille.

      • Anonyymi

        Näemmä jauhat menneisyyttä. Tuo homma on käsitelty. Ja se ei liity mitenkään tähän.
        Perusturvalautakunnan pöytäkirjat tarkastavat valitut pöytäkirjan tarkastajat. Viranhaltija esityksiä ei yksittäinen lautakunnan jäsen tarkista ennakkoon. Hän saa muiden mukana esityslistan. Jos ennakkotarkastus on lautakunnan puheenjohtajan tai lautakunnan ”myöntämä, niin silloin ei olla tehtävien tasalla.


      • Anonyymi

        Jos viranhaltija ei taida hommia, niin ymmärrykseni mukaan hänkään ei ole tehtävien tasolla.


    • Anonyymi

      Miten lie mahasyöpätilanne?

    • Anonyymi

      Se mahasyöpatilanne vuoden 2005 jälkeen?

    • Anonyymi

      Kuka ne lautakunnan kokoukset valmistelee väärin? Eikö hän kestä neuvomista?

    • Anonyymi

      Kalle W:lle kaikki pisteet. Paljon Joutsassa sinunkin kannattajia. Ei Joutsassa ole koskaan pidetty siitä, kun ihminen puhuu asiat,niin kun ne ovat. Tulee vielä se päivä, että huomaamme W:nin olleen , ainakin suurimmalta osin oikeassa. Tämä on minun oma mielipiteeni. Tsemppiä Kalle.

      • Anonyymi

        Perusturvalautakunnan ainoa pätevä henkilö joka osaa asiansa.


    • Anonyymi

      Jos Willmannis Kalle erotettiin niin hän kusee hunajaa, sitten kun pääsee ensi kuntavaaleissa ehdolle. Mikä lie puolue joka hänet huolii, ehkä kokoomus luulen mie. Vihreät ovat jo käntänneet palttoon.

    • Anonyymi

      Keskustan "avainhenkilöt" ei ainakaan huoli Kallea. Jos Kalle lähtee ehdokkaaksi, äänestän puoluerajojen yli häntä.

    • Anonyymi

      Änkkä Kalle eikä kukaan muukaan änkkä ole saanut mitään varteenotettavia tahi pysyviä muutoksia aikaan. Juuri väistynyt kh;pj. oli oikeilla jäljillä. Änkät saa ääniä koska heidän kautta on helppoa kanavoida omaa epämääräistä tyytymättömyyttään, mutta vaikka tahtotila änkällä olisi kuinka kultainen, keinot ovat usein repiviä jolloin toimielinten ja viranhaltijoiden aika meneekin sitten riitelyyn.

      • Anonyymi

        Niin että sillä saadan aikaiseksi muutoksia, että lautakunta on täynnä "joo joo" porukkaa?!? Jos esittelijä esittelee asiat väärin, niin olkoon änkkä tai ei, niin asiat on oikaistava.


      • Anonyymi

        Tällaisesta tietämättömyydestä ongelmat kumpuavat.


    • Anonyymi

      Ex vs peruspalvelujohtaja on valittanut kun ei tullut valituksi peruspalvelujohtajaksi. Mitä valittamista siinä on, jos ei ole pätevä niin ei ole pätevä ja piste.

    • Anonyymi

      Hahaa.. vanha perusturva tullut valituksi. Joko olisi valtuuston puheenjohtajan ja demaripomon syytä erota. Päin persettä memi koko operaatio.

      • Anonyymi

        Ehdotan, että professori Koskinen palkataan selvittämään uudelleen nimitetyn entisen lautakunnan asemaa. Myös tilapäinen valiokunta olisi syytä asettaa uudestaan pohtimaan uutta vanhaa tilannetta ja lautakunnan erottamista.


    • Anonyymi

      Kesän asiaa pohdittuaan asianomaiset kunnalispoliitikot päätyvät huomaamaan,että toimintakykyisyys lautakuntatyöskentelyssä onkin toissijainen asia. Se millä on todella merkitystä kuntapolitiikan pelikentällä ovat poliittiset voitot ja puliveivaukset niiden saavuttamiseksi. Peli jatkuu niin kauan kun pelaajia riittää..

    • Anonyymi

      Vanha sanonta on että laitetaan turkinhihaan ja ,,,,,,,,, aan uudestaan . Piti paikkansa ja kaikille jäi hyvä mieli .

    • Anonyymi

      Nyt kun vanha, jo kertaalleen erotettu, perusturvalautakunta on koottu UUDELLEEN kasaan, niin olisi hyvä alkaa tutkimaan paljonko erottaminen ja siihen liityvä taustatyö tuli Joutsan kunnalle maksamaan. Nyt olisi valtuutettujen aika selvittää tämä seikka ja tuoda se meille veronmaksajille julki. Ja sekin olisi hyvä tietää, mikä oli TODELLINEN SYY lautakunnan erottamiseen. Eikö joku kestänyt neuvomista ja koki viisaamman neuvot kiusaamiseksi. Hävetkää!

      • Anonyymi

        Ei muuta kun tilapäinen lautakunta pohtimaan tämän lautakunnan erottamista, niin päästään eteenpäin.


    • Anonyymi

      Demujen ja kepun homma tämä oli. Oliko tässä jotain epäselvää? Sitten on yksi erottamista kanbattanut persujen juoppo valtuutettu jolta erottamiskokous jäi väliin kun istui Jouto Tuvassa.

    • Anonyymi

      Kukahan Joutsan kuntaa oikeasti johtaa? Kunnanjohtaja, lehtikirjoituksen mukaan, on koko ajan haku päällä etsien itselleen uutta laivaa ohjattavaksi. Tämä, jos mikä, antaa kuvan, että "EVVK Joutsan asiat". Joutsan kunnanhallitus ja valtuusto keskittyy perusturvalautakunnan erottamiseen ja Kalle Willmannin savustamiseen lautakunnasta ulos. Mitään "tärkeämpää" asia ei Joutsassa ole tällä hetkellä hoidettavana. Teknistä johtajaa haetaan ja ei haeta virkaan, soutamista ja huopaamista asian kanssa. Nyt sitten pulataan kirvesmiehen kanssa. Täytyy kysyä sinulta kunnanjohtaja, että jos olisit oman yrityksesi pomo, sallisitko oikeasti tämän kaiken toiminnan ? Katsoisitko, että sinun yrityksen rahoja tuhlataan?
      Ja kun kunnanjohtaja hoiti kahta virkaa, tekninenjohtaja ja kunnanjohtaja, niin eikö tämäkin anna jo osviittaa siitä, että kunnanjohtaja ei paneudu varsinaiseen kunnanjohtajan työhön, kun pystyy kahta näinkin vaativaa tehtävää hoitamaan yhtäaikaisesti. En vaan mitenkään voi uskoa, että kunnanjohtaja on niin erinomainen, että hallitsee kaiken tämän.

      Ja kuten tuossa edellisessä palautteessa luki, niin olen ymmärtänyt, että perusturvalautakunnan erottaminen johtui siitä, että perusturvalautakunnassa oli tavallisia rivivaltuutettuja viisaampi henkilö. Kuinkahan monta kertaa KW "hakkasi päätä seinään" kokouksissa?

    • Anonyymi

      Ihan oikein olet kyseiset asiat oivaltanut. Jos ja kun tämä uusi " sotekeskus" valmistuu, saavat ihmiset huomata, kuinka meitä on kus..tettu tyhjillä lupauksilla. Lopputulos on aivan jotain muuta, kun mistä alunperin puhuttiin. Saa nähdä kuinka moni Joutsan päättäjä kehtaa kävellä Joutsan kylällä, kun nämä asiat paljastuu tavalliselle kansalaiselle... Luulis hävettävän...sen aika vielä tulee...odotellaan..

    • Anonyymi

      Edelleen ehdotan, että tilapäinen lautakunta sekä prof. Koskinen nimettävä pohtimaan tilannetta. Kyllä se siitä.

    • Anonyymi

      Mä en tajuu mitään!

    • Anonyymi

      Saku Kaistinen kehuu Joutsan keskustelupalstalla, kuinka hän ei ole lukenut Joutsan seudun lehdessä olleita kirjoituksia koskien perusturvalautakuntaa. Kyllä se vaan kuuluu valtuutetun kuunnella meitä äänestäjiä, vaikka vain Joutsan seudun mielipidekirjoituksina, jos haluaa päästä uudelle kaudelle valtuustoon. Nyt Saku lusikka kauniiseen käteen ja menet kuuntelemaan oikeasti, mitä äänestäjillä on syrämmellä etkä kuuntele vain tilapäistä valiokuntaa ja samaa mieltä kanssasi olevia henkilöitä. Asioilla on aina kaksi puolta!

    • Anonyymi

      Kannatan tilapäisen valiokunnan asettamista.

    • Anonyymi

      Perusturva lautakuntaa ei voi eroittaa siihen on lakipykälä olemassa. Keskusta, sdp, kristilliset perussuomal. tekivät väärin. Yksittäistä ja toisen puolueen henkilö valinnat ei kuulu teille.

      hotten

    • Anonyymi

      Joutsassaa on ongelma eläkeläiset on päättämässä asioista vaikka tämä on nuorten kunta ja siihen pitää päästä ja nuoret nousuun ja eläkeläiset kiertämään pururataa ja äänestämään sinne. Valtuuston puh.joht ei toimi oikein samoin hallituksen porukka peesailee perässä kun omia aivoja ole.

      totten

    • Anonyymi

      Kannatan koko kyläyhteisön liittämisen Hämmeenkyröön . En tiedä missä tuo sijaitsee mutta se on juuri se miksi kuntaliitos on vättämätön . Voimme erottaa kaikki siis asukkaatkin jousalaisuuden ikeestä.

      • Anonyymi

        Nyt pikaisesti tilapäinen lautakunta miettimään asiaa.


      • Anonyymi

        Siinä olisi asiaa taas valtuuston puh.joht. ja hallituksen,eläkeläis valtuutetut Hämeenkyröön liian vanhaa porukkaa ja sairastelevaa.


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe