Miten kertoa poikaystävälle että haluaa lapsen?

Anonyymi

Miten voin kertoa mun poikaystävälle että haluan saada lapsen? Ollaan molemmat 17 ja molemmat tykätää pienistä lapsista ja ne on meidän mielestä erittäin suloisia. Miten voin kertoa mun poikaystävälle asiasta? Mua vaa pelottaa sen reaktio asiaan enkä uskalla sanoa sitä että haluan saada vauvan sen kanssa...

7

61

  Vastaukset

  • Moi! on naisia jotka haluavat vaikka on jo ennestään, yksi 41 v äiti haluaisi, pitäis varmaan hedlmöidä munasolun!
   Kerro rohkeasti vaan poikikselle :)

  • Sanot suoraan poikakaverill että haluat lapsia. Siinä se. Jos se juoksee karkuun niin sitten se haluaa sinua vain seksualisesti. Mutta jos se haluaa kanssa niin ei muuta kuin raskaaksi vaan.

   Tänä päivänä ikäisesi tyttö raskaana alkaa olla jo harvinaisuus. Vielä -60 luvulla joka luokalla neljä tai viisi oli raskaana ennenkuin yhdeksäs kouluvuosi päättyi. Ja -80 luvulla yksi joka luokalta oli raskaana. Niin että "on sitä eletty ennekin".

   Ja tänä päivänä vanhempien taloudellinen tilanne on niin hyvä että rahaa ja tukea tulee koko poppoolle. Ei tarvi pelätä että jäisi heitteille tai mieron tielle. Ja vauvalle on niin paljon vaatteita että kirpparit antaa niitä ilmaiseksi. Ja sitten on vielä Suomalaisapu joka tukee ilmaiseksi.

   Niin että eikun lapsia laittamaan. Jos teette esim. kolme lasta ennen 21 ikävuotta niin 28 ikäisenä voi aloittaa oman elämän ja jatkaa opiskeluja kun lapset on jo kouluissa. Ja elimistökin palautuu raskaudesta nuorena ihan eri tavalla kuin yli 30 vuotiaana. Sitäpaitsi, nyt kolme seuraavaa vuotta on työmarkinoilla vaikeaa. Sen jälkeen on työpaikkoja niin että valita saa. Silloin kun muut alkavat tekemään lapsia, sinulla on jo lapset tehty. Ja olet etulyöntiasemssa.

   Lapset tehdään nuorina. Ja sen jälkeen alkaa oma elämä. Hoikkana ja seksikkäänä.

   • Aivan, lapset kuuluukin tehdä nuorena.


  • Muistakaa kuitenkin ensin huolehtia paperille tulevan
   lastenne tärkeimmät asiat kuntoon;
   eli sopikaa yhdessä mahdollisen eron varalta lapsenne huoltajuudesta, asumisesta, elatuksesta ym. käytännön
   asioista myöhempien erimielisyyksien välttämiseksi
   älkääkä missään nimessä sotkeko mukaan sosiaalitoimen
   sairaita "lastensuojelun-" viranomaisia omiin asioihinne
   jotka eivät heille kuulu.

  • Sillä tavalla että ensin avaat suun ja sitten alat muodostaa foneettisia aakkosia. Toimii joka kerta.

   Samalla kertaa tulee selville se haluaako poikaystäväsi lapsia vaiko vain seksiä. Ja toisaalta sekin, onko hän valmis isäksi. Jos se lähtee kelkkoon niin se ei ole isä-materiaalia. Etsi toinen joka on. Sen jälkeen yhteiselämä on varmasti parempaa.

  • Olisi maailman väkiluku aika paljon pienempi mikäli naiset olisivat miehiltä kyselleet lupia lastentekoon. Mikäli mies asettaa siittimensä naiseen niin hän on valmis kantamaan vastuunsa. Varsinkin nykyisinä heikon syntyvyyden aikoina, naisten ei pitäisi kysellä miehiltään asiasta mitään vaan rohkeasti heittää terveydelle vaaralliset ehkäisykeinot mäkeen ja tehdä tarpeeksi lapsia sillä lapsi tuo aina leivän tullessaan.

   • Parempi on kun mies laittaa siittimensä lihatukille ja pätkäisee sen, niin jää sen onnettoman leivänkyrsänkin tulo pentuineen sitten, joista nykyään olisi pelkkää harmia vain.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   109
   5676
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   95
   1036
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   915