Miten kertoa poikaystävälle että haluaa lapsen?

Anonyymi

Miten voin kertoa mun poikaystävälle että haluan saada lapsen? Ollaan molemmat 17 ja molemmat tykätää pienistä lapsista ja ne on meidän mielestä erittäin suloisia. Miten voin kertoa mun poikaystävälle asiasta? Mua vaa pelottaa sen reaktio asiaan enkä uskalla sanoa sitä että haluan saada vauvan sen kanssa...

4

<50

Vastaukset

 • Moi! on naisia jotka haluavat vaikka on jo ennestään, yksi 41 v äiti haluaisi, pitäis varmaan hedlmöidä munasolun!
  Kerro rohkeasti vaan poikikselle :)

 • Sanot suoraan poikakaverill että haluat lapsia. Siinä se. Jos se juoksee karkuun niin sitten se haluaa sinua vain seksualisesti. Mutta jos se haluaa kanssa niin ei muuta kuin raskaaksi vaan.

  Tänä päivänä ikäisesi tyttö raskaana alkaa olla jo harvinaisuus. Vielä -60 luvulla joka luokalla neljä tai viisi oli raskaana ennenkuin yhdeksäs kouluvuosi päättyi. Ja -80 luvulla yksi joka luokalta oli raskaana. Niin että "on sitä eletty ennekin".

  Ja tänä päivänä vanhempien taloudellinen tilanne on niin hyvä että rahaa ja tukea tulee koko poppoolle. Ei tarvi pelätä että jäisi heitteille tai mieron tielle. Ja vauvalle on niin paljon vaatteita että kirpparit antaa niitä ilmaiseksi. Ja sitten on vielä Suomalaisapu joka tukee ilmaiseksi.

  Niin että eikun lapsia laittamaan. Jos teette esim. kolme lasta ennen 21 ikävuotta niin 28 ikäisenä voi aloittaa oman elämän ja jatkaa opiskeluja kun lapset on jo kouluissa. Ja elimistökin palautuu raskaudesta nuorena ihan eri tavalla kuin yli 30 vuotiaana. Sitäpaitsi, nyt kolme seuraavaa vuotta on työmarkinoilla vaikeaa. Sen jälkeen on työpaikkoja niin että valita saa. Silloin kun muut alkavat tekemään lapsia, sinulla on jo lapset tehty. Ja olet etulyöntiasemssa.

  Lapset tehdään nuorina. Ja sen jälkeen alkaa oma elämä. Hoikkana ja seksikkäänä.

  • Aivan, lapset kuuluukin tehdä nuorena.


 • Muistakaa kuitenkin ensin huolehtia paperille tulevan
  lastenne tärkeimmät asiat kuntoon;
  eli sopikaa yhdessä mahdollisen eron varalta lapsenne huoltajuudesta, asumisesta, elatuksesta ym. käytännön
  asioista myöhempien erimielisyyksien välttämiseksi
  älkääkä missään nimessä sotkeko mukaan sosiaalitoimen
  sairaita "lastensuojelun-" viranomaisia omiin asioihinne
  jotka eivät heille kuulu.

Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.