KISS kaupallista paskaa

Anonyymi

Olette mainostaneet taas sitä Tahkokissiä tammikuun alusta alkaen.Teillä ei kuitenkaan ole taaskaan ensimmäistäkään LÄHETYSTÄ kyseisestä tapahtumasta Siis ei ensimmäistäkään lähetystä kovasti mainostamastanne tapahtumasta Kissin taajuuksilla.Ymmärrättekö kuinka ristiriitaista tuollainen toiminta on?
TÄMÄKIN ON SIIS SITÄ KAUPALLISTA PASKAA TEILTÄ!!!!

7 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • mikä kissin formaatti on? Suomi-iskelmää jatkuvalla syötöllä, turhanpäiväistä lätinää, vanhaa musiikkia? On niin omituinen konsepti, että kiinnostaisi tietää missä tätä ylipäänsä kuunnellaan...jos missään. "Lontoon flow" ja perään suomi-iskelmää :D joopa joo

 • Joo kyllä Kiss on yks huonoimmista radiokanavista. Muistan sen kun niillä oli Kisstory muistaakseni arkisin klo 18-19, mainostivat että sillon tulee vanhempia hittejä vuosien takaa... no miten olikaan... n. puolet kappaleista sinä aikana oli sitä samaa nyky sontaa mitä soitettiin 10krt päivässä. Nythän tilalla on Kissfresh eli pitäs tulla sitä UUTTA TUORETTA musiikkia, niin taas sama juttu... samat lukemattomat kerrat soineet kappaleet siellä soi...

  • Onneksi ja luojan kiitos asuinalueellani kuuluu SEA FM myös FM taajuudella. Ei tarvitse ärsyyntyä kuin korkeintaan Ylestä, joka varastaa rahojani minun haluamattani. Tätä varkautta nimitetään Yle-veroksi. Se ei ole mitenkään tarpeellinen vero Suomessa.


  • Juurikin näin. Ihan sama mitä säätävät ja onneksi itsekin voin kuunnella Sea FM:ää päivittäin monta tuntia. Ero muihin kanaviin on se, ettei samat vain toistu tunnista ja päivästä toiseen. Sekin on huvittava, kun nrj mainostaa koko päivän jotakin hemmetin 'mainosvapaata iltapäivää'. Todellisuudessa se kestää noin tunnin iltapäivällä ja mainoskatkot rullaavat yleensä minuutteja vielä, kun tämä ns. mainosvapaa jakso on alkanut. Sea FM on siitä loistava, ettei siellä puhuta paskaa, vaan tekevät aina mitä lupaavat. Esim. Loop mainostaa soittavansa vähiten mainoksia, mutta sekin on irvokasta, kun koko ajan tulee 5min katkoja. Selvästi ei olla vierailtu riittävästi sea fm:n taajuudella, kun väitetään pesevän muut asemat soittamalla eniten musiikkia. Se FM voittaa tässäkin 100-0. Kissillä höpistään koko ajan, että soittavat 'tuoretta musiikkia', mutta kuitenkin formaatti on suomalaista ja jämähtänyt pääasiassa muutaman vuoden taakse. Todella omituista, etteivät reilusti sano olevansa iskelmä/pop painotteinen radio, joka soittaa tuttua pop musiikkia. Miksi ihmeessä edes väittää olevansa joku uuden musiikin edellä kävijä tms. kun Sea FM on soittanut kaikki heidänkin soitossa olevan kappaleet kuukausia sitten. Sama koskee näitä muitakin radioita, jotka yrittävät selvästi kopsata jatkuvasti elementtejä sea fm:stä. Yrittäisivät edes tehdä jotakin omaa ja soittaisivat edes kuuntelijoilleen mitä lupaavat. Ei semmoisia tekeleitä jaksa kuunnella. Kissinkin kuuntelijaluvut perustunevat pakkokuunteluun, koska se kuuluu myös alueilla missä moni muu radio ei kuulu.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Juurikin näin. Ihan sama mitä säätävät ja onneksi itsekin voin kuunnella Sea FM:ää päivittäin monta tuntia. Ero muihin kanaviin on se, ettei samat vain toistu tunnista ja päivästä toiseen. Sekin on huvittava, kun nrj mainostaa koko päivän jotakin hemmetin 'mainosvapaata iltapäivää'. Todellisuudessa se kestää noin tunnin iltapäivällä ja mainoskatkot rullaavat yleensä minuutteja vielä, kun tämä ns. mainosvapaa jakso on alkanut. Sea FM on siitä loistava, ettei siellä puhuta paskaa, vaan tekevät aina mitä lupaavat. Esim. Loop mainostaa soittavansa vähiten mainoksia, mutta sekin on irvokasta, kun koko ajan tulee 5min katkoja. Selvästi ei olla vierailtu riittävästi sea fm:n taajuudella, kun väitetään pesevän muut asemat soittamalla eniten musiikkia. Se FM voittaa tässäkin 100-0. Kissillä höpistään koko ajan, että soittavat 'tuoretta musiikkia', mutta kuitenkin formaatti on suomalaista ja jämähtänyt pääasiassa muutaman vuoden taakse. Todella omituista, etteivät reilusti sano olevansa iskelmä/pop painotteinen radio, joka soittaa tuttua pop musiikkia. Miksi ihmeessä edes väittää olevansa joku uuden musiikin edellä kävijä tms. kun Sea FM on soittanut kaikki heidänkin soitossa olevan kappaleet kuukausia sitten. Sama koskee näitä muitakin radioita, jotka yrittävät selvästi kopsata jatkuvasti elementtejä sea fm:stä. Yrittäisivät edes tehdä jotakin omaa ja soittaisivat edes kuuntelijoilleen mitä lupaavat. Ei semmoisia tekeleitä jaksa kuunnella. Kissinkin kuuntelijaluvut perustunevat pakkokuunteluun, koska se kuuluu myös alueilla missä moni muu radio ei kuulu.

   Minäkin kuuntelen täällä austraaliassa asti, terkuin kmm.


 • Miksi tästä ketjusta poistetaan jatkuvasti asiallisia viestejä?
  Painostaako Bauer Media, ettei Kissiä saa asiallisesti ja todenmukaisin faktoin arvostella?

 • Ajattelin ekaks et puhuit siitä bändistä. Kaupallista paskaa sekin.

Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.