Opiskelupaikka ostamalla oma pulpetti...

Anonyymi

Hei,
sattuisikohan kukaan tietämään, että olisikohan mahdollista saada opiskelupaikka lukiosta, jos ostaisi sinne oman pulpetin?
Meinaan vaan, kun yleensähän ne paikat on paljolti resursseista kiinni, että jos voisi tehdä oman paikkansa vuoksi jotain rahallisin keinoin. Tietysti siinä tapauksessahan käytännössä ostaisi itsensä sisään, mutta mitä ootte mieltä?
Olisi ainakin toimiva keino! 👍

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nyt oli kyllä niin idioottimainen kysymys, ettei paremmasta väliä.
      Lukio maksaa hiukan enemmänkin kuin pelkkä pulpetti. Toki jos lukiopaikka on ostettava, eikä sinne muuten pääse, voi tämäkin asia, että se luokan edessä seisova ja puhuva henkilö tekee sellaista työtä, jota kutsutaan opettamiseksi. Siitä maksetaan hänelle sitten ihan oikeaa rahaa. Ja sen pulpetin ajatuksena on istumisen ja siihen nojaamisen lisäksi tehdä töitä, jotka tämä opettaja määrää ja/tai säilyttää siellä opuksia, joiden avulla oppiminen olisi helpompaa. Mihinkään näistä siis tuskin olet tutustunut, nojaamista ja istumista lukuunottamatta.

      Tämä ei ole USA. Täällä et siis voi maksaa rahaa jotta PÄÄSET kouluun. Koulussa olemisesta joudut silti mm. koulukirjijen muodossa maksamaan. Ja verorahoina useimmat maksavat myös oman koulutuksensa ajan saatossa.
      Koska tämä ei ole USA, vaan maa nimeltä Suomi, täällä lukioon ja yliopistoon päästään omien kykyjen ja ahkeruuden seurauksena.

      Rahalla et siis opiskelemaan pääse. Kysymyksen aivottomuudesta päätellen olet silti ilmeisesti varsin kaunis ja vetävä blondi, eikö totta? Tällöin on toki mahdollisuus, että maksu voisi tapahtua ns. luonnossa.

      Onnea elämään - sitä tarvitset.

    • Anonyymi

      Niin siis kyllä sinne lukioon yleensä haetaan yläasteen päättötodistuksen mukaan. En tiedä sitten jos haluaa kaksloistutkintoa esim suorittamaan niin sitten joutuu ehkä vielä jonkun yhden päivän kokeet ehkä käymään?(en tiedä kun ei ole tarvinnut selvittää asiaa ) mutta tuo pitää nyt itse selvittää jos haluaa kaksoistutkinnon esim.?. Sitten iltalukiossakin on yhä tietääkseni suorittaa lukio esim aikuisena myöhemmin, tai nuorena jos haluaa esim töitä tehdä samalla. Tuollainen osto pulpetti järjestelmä lienee täällä tuntematon muoto päästä sisään lukioon. Eikä toivottavasti tulisikaan koska lisää ihmisten eriarvoisuutta joka ei ole toivottavaa yhteiskunnassa. Omilla aivoilla on paras päästä opiskelemaan, kannustaa muutenkin opiskelumotivaatiota jotta jaksaa myös loppuun esim lukion koska lukiossa pitää myös opiskella ja tehdä opiskeluihin liittyvää työtä hankkia kirjoja ja ulkoilla että jaksaa pänttää ja kirjoittaa. Käytä rahat kirjojen ostoon siellä lukiossa ja voi ostaa muutenkin kaikkia kirjoja esim romaanejakin ja vaikka tietokirjoja että sivistys tulee läheiseksi itselle ja osaa keskustella yleisistäkin asioista ja yleisistä ihmisiä kiehtovista yleismaailmallisista asioista!. Jos olet jo opiskellut kieliä niin joku ulkomaan kielinen kirjakin esim kaunokirjallisuutta voi lisätä sekä kielitaitoa että omaa sivistystä jolloin pärjää paremmin sekä lukiossa että muutenkin maailmassa. Mitä enemmän ymmärtää asioista ja ottaa niistä selvää kirjojen ja uutisaihekeskustelujen esim. avulla sitä henkisesti rikkaampi elämä voi olla joka tavalla! Onnea lukiotaipaleelle!

      • Anonyymi

        Hyviä vinkkejä. Taitaa olla niin, että jos pitää aprikoida, että voiko lukioon päästä rahalla, jää paikka saamatta.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5700
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      212
      1765
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1722
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      93
      1188
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1145
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      876
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe