airbnb käytännöt

Anonyymi

Moi!!
Talossamme on ylimääräinen huone omalla sisäänkäynnillä ja kylpyhuoneella. Ilmoitimme sen varattavaksi airbnb:n sivuilla.

Kaikki hyvin siihen saakka. Nyt en yrityksistäni huolimatta löydä tietä miten pääsisin muuttamaan ehtoja esim. kalenteria.

Onko jollain käytännön tietoa miten näillä airbnb-sivuilla toimitaan.??? Alkuun siellä oli kohta majoita, josta pääsin muuttamaan meidän tietoja. Nyt ei enää löydy. Minkäänlaiset kysymykset heille ei tunnu olevan mahdollisia. Tietoa voi hakea vain heidän vastauksista toisille.

Toinen näiden sivustojen kautta majoittava voisi varmaan auttaa...

Terv.
Epätoivoinen Mummeli

3

<50

Vastaukset

  • Hei Mummeli

    Ennenkuin lähdet airbnb vuokraukseen mukaan, tutustu julkisuudessa olleisiin esimerkkeihin, minkälaisia ongelmia on seurannut vuokralaisista.

    Niitä löytyy lukuisia netistä.

    Ja muista ajatella myös naapureita.

  • Airbnb majoittujat ovat ihan siistejä ja hyvätapaisia omasta kokemuksestani. Vain hyvää sanottavaa ja voithan majoittaa vain sellaisia airbnb käyttäjiä jotka ovat saaneet jo hyvää palautetta. Airbnb perustuu myös palautteiden antamiseen puolin ja toisin.

  • Ennen kuin aloitin oman asunnon vuokrauksen Airbnb:n kautta, olin itse vuokrannut asuntoja Airbnb:n kautta. Olin vuokrannut niitä sekä ulkomailla että Suomessa. 
Kiinnitin huomiota erilaisiin asioihin näissä vuokraamissani asunnoissa, ja sen perusteella tein omia päätelmiä minkälainen hyvä asunto Airbnb:ssä on. Lisäksi katsoin muiden asuntoja Tampereella jotka olivat vuokrattavissa Airbnb:n kautta. Kalustin asunnon edullisilla, mutta silti siisteillä kalusteilla. Ostin aterimet ja muut kipot ja kapot Ikeasta. Yhteensä asunnon kalustamiseen meni noin 1000 euroa. Lakanasettejä tulee tietysti olla useampi samoin pyyhkeitä. Useat vuokranantajat tarjoavat myös kahvia ja teetä Airbnb -asunnoissa, ja niin tein minäkin. Kahvia ja teetä on aina kaapissa vieraita varten. 

Pyyhkeisiin ja lakanoihin panostin hieman enemmän. Pyyhkeet eivät ole Ikeasta, vaan ne ovat asteen laadukkaammat. Lakanat ovat Ikeasta, mutta ne eivät ole Ikean halvimmat lakanat. 
Mielestäni yksi tärkein asia vuokrauksessa on siistit lakanat ja pyyhkeet. Kyllä varsinkin naiset tietävät, että on tosi inhottavaa käyttää jotain todella kuluneita pyyhkeitä, eikä ole myöskään kiva jos lakanat näyttävät super-vanhoilta. Lakanoilla ja pyyhkeillä luodaan siisti tunnelma asukkaalle. Asunnon puhtaudesta kannattaa pitää hyvää huolta muutenkin, sitä vieraat arvostavat

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.