monitoimihalli

Anonyymi

yläasteen,lukion,kirjaston tontille sopisi todella hyvin monitoimihalli. riittävän suuri missä voisi järjestää sm tason urheilutapahtumia, konsertteja, muita kulttuuritapahtumia yms. tämmöistähän ei ole jämsässä, tämä lisäisi jämsän etovoimaa ja kiinnostavuutta. toisi myös varmasti paljon rahaa jämsään ja lisää ihmisiä kuihtuneeseen keskustaan.

55

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      aivan loistava idea! tämä olisi todellinen piristysruiske jämsälle. ehdottomasti tämmöinen!!!

    • Anonyymi

      tänne myös kunnon kamppailulaji tilat, kuntosali, voimailioille kunnon painon nosto paikka.

    • Anonyymi

      kerrankin hyvä idea. nyt vain äkkiä päättäjille viestiä että tämmöinen jämsään.

    • Anonyymi

      kuplahalli riitäisi

      • Anonyymi

        no ei riittäs.


      • Anonyymi

        iha hyvin riittäs. ei huonontais kaupungin yleiskuvaa millään lailla, sopisi hyvin.


    • Anonyymi

      kupla halli... käy ,mutupusiit kotiiin

    • Anonyymi

      Meillä on jo kunnon kirjasto,eikä me tarvita tänne mitään monitoimihallia kuolevaan kylään. Mistä te viisaat luulette ne rahat löytyvän,vai toimitteko te että lisää lainaa lainan päälle. Kertokaa nyt mistä rahat kyllä ollaan vaatimassa yhtä sun toista

      N

      • Anonyymi

        tämmöinen maksaa äkkiä itsensä takaisin moninkertaisesti. kunnon tapahtumia niin ihmisiä tulee jämsään ja kuluttaa rahaa täällä. ihmiset pystyvät harrastamaan kunnolla niin se myös tuo ihmisiä ja rahaa. kuihtuuhan se kylä jos täällä ei mitään ole. tämmöinen juuri toisi niitä paljon kaivattuja ihmisiä keskustaan.


      • Anonyymi

        lähetetään mamut pois niin siinä on rahat kunnon halliin äkkiä koossa.


      • Anonyymi

        Juurikin noin.


    • Anonyymi

      Palvelujen alasajolla ei asukkaita houkutella ja kasvu vaatis sitä houkuttelua. mutta ei..ajetaan koko jämsä alas.
      kehittäminen on nyt se, mitä tehdä pitää,
      no mistäkö fyrkat? jämsän kaupungin omistamat valtavat metsä omaisuudethan se fyrkan tuotollaan tuovat. ei mutta siitähän ( metsä oamisuudesta ) ei saanut sanoa mitään.
      liikunta ja harrastus tilojen rakentaminen edellä esittetyin tavoin antaa sitä mahdollisuutta kehttyä..

    • Anonyymi

      Loistava idea.Oikein mahti areena!! Sille tontille.

    • Anonyymi

      tästä olisi kyllä hurjasti hyötyä jämsälle jos olisi paikka missä järjestää sm tason kilpailuja ja konsertteja yms. rahaa tulisi kaupunkiin ympäri vuoden. saataisiin myös kunnon seura toimintaa jos olisi hyvä paikka urheilla ja harrastaa. aivan turha tunkea rahaa himoksen kanaviin ja kypylöihin, aloitetaan ensin tästä.

      • Anonyymi

        Toisin sanoen, veisi rakentamisenkin jälkeen tuhottomasti rahaa.
        Tapahtumien järjestäminen ei todellakaan ole mitään halpaa hupia, kiinteistön ylläpidosta puhumattakaan.
        Nytkään ei ole varaa pitää edes kirjastoja auki.


    • Anonyymi

      "tämä lisäisi jämsän etovoimaa"

      Tämäpä oli Jämsään oikein sopiva ilmaisu.

      • Anonyymi

        oletpa vitsikäs hihihii kun naurattaa.


    • Anonyymi

      No ideaa kylläkin. Mutta Jämpsässä ns väärien?? ihmisten?? keksimää.? Nämä meidän päättäjät jos eivät itse keksi niin torppaavat oitis. Toisten keksimät. Sitä myös kutsutaan kateudeksi. Ja muuten vaan kiusantekemiseksi. Niin se vaan on. Minusta sitä ei saisi purkaa. Se muistuttaa monia meitä. jotka oppimassa kävivät. Onko se rakennus, vaarallinen? purkukuntoinen? Onko kukaan muu kuin yli-intoinen insinööri mittareineen käynyt toteamassa. Että lukemat näyttää nyt siltä että purkuun. Ja lasku perään kaupungille. n. 10000 € Tämä siis fiktiota. Miksi siitä ei tehdä. Esim. Seikkailu puisto rakennusta. Lapset voisivat seikkailla koulussa,ja samalla oppia. E SPORT. ? Siitä voisi tulla veton-naula matkailuun. Mutta sitten se asia. Eihän semmoseen haisevaan kouluraatoon voi ketään laittaan! Hometta vastaan on muitakin konsteja? Ja vieläkin tontille mahtuisi Kirjasto. Mutta gryyderit haluaa tuottavia asuntoja. Ja siksi toisekseen kuka varmistaa että "uutenkaan rakennukseen" Ei tule haju ongelmia. Niinkuin vero/ sossu tiloissa. Enemmän me saadaan ihan hönkimisestä ilmasta. Mutta sinne mahtuisi kauan kaipaama nuorisotila....pieni kahvila....vanhemmille ihmisille liikuntasaliin tanssipaikka. Miksi kaiken pitää mennä niin että JÄRKI! Loppuu päättäjiltä. Sillä eiväthän he ole loppupelissä vastuussa? Mutta vatvominen jatkuu ja jatkuu. Kait toi kumparemäki ja lukion alapihakin kielletään kun autoja ajaa niin paljon!?

      • Anonyymi

        eikä tuolla tehty myöhemminkin mittauksia missä ei löydetty mitään ongelmaa. ehdottomasti pitäisi tehdä uudet mittaukset ennen päätöksiä. tässähän olisi tosiaan tiloja vaikka mihin. juuri esport, laser tähtäin sotaa, kahvilaa ja ihan vaikka se kirjasto.yms. en usko pätkääkään ettei rakennusta voisi hyvin käyttää. joku tälläkin vain haluaa tienata ja purkaa ja rakentaa uutta.


    • Anonyymi

      jämsän päättäjät on kuin eroneita katkeria ämmiä joilla ei oo älliä..
      eis valkolakin vertoa..

    • Anonyymi

      Mietin ajoittain. Että missä ne 50- luvun ihmiset tanssivat? Oliko nekin tanssipaikat homeessa ja käyttö kiellossa? Nyt puretaan uusia rakennuksia. Onko ne vanhat rakennukset todellakin "jobbareiden" tanssipaikka. Esim." Ei missään nimessä voi korjata. Kaikki on purettava" "on hiukkasia ilmassa...niin minun taskulaskin näyttää" ups. siis virallinen alkometri... Ei ku tämä vimpanpäälle elektroninen täystietävä laite mitä ei ole missään muualla. Ja päättäjät! Tämä tietenkin on niin hyvävehje! Siis onhan onhan. Silti se pitää saada! Makso mitä makso! :) :)

      • Anonyymi

        Ihmeellistä, että kylän rakennuksissa on hometta ja hiukkasia. Sitten on nuo Keskuskadun/Jämsänkoskentien varrella olevat röttelöt, joissa ei ilmeisesti ole mitään ongelmaa sisäilman, eikä kaiketi minkään muunkaan kanssa.
        Mikähän taika siihen sisältyy?


      • Anonyymi

        50-luvun ihmiset tanssi Kisalavalla ja Ilveslavalla. Ne oli hyvin ilmastoituja, kun Kisalavallakaan ei ollut edes kokonaisia seiniä vaan pelkät alaosat.
        Talvella ne veti jenkkaa Sonnipirtillä tai jossain muualla vastaavissa tiloissa. Sekin rakennus on vieläkin käytössä eikä kukaan valita homeesta, kunnon vanha hirsitalo.


    • Anonyymi

      ilman suodattimien vaihto ja kanavien putsaus ja riittävä lämmitys, niin ei oo ongelmaa.

    • Anonyymi

      Joku helevetin monitoimihalli keskelle kaupunkia? On kyllä joillakin mielikuvitusta, ei hitto.

      • Anonyymi

        Niin paree se on isoja autio kolosseja tyhjän panttina pidellä keskustassakin ja röttelöitähän se on molemmin puolin katuja täynä, et joo oikeessahan sää ny sitten oot..


      • Anonyymi

        Niitä röttelöitä ei vaan saa millään konstilla keskustasta pois, kun yks ja sama porukka omistaa ne, eikä halua tehdä niille mitään. Ja
        Jämsän nykytilanteen huomioiden, niin en oikein usko, että vaikka olisi halukkuutta myydäkin joku röttelö, niin löytyykö rakennusliikettä, joka ostaisi ja alkaisi tilalle rakentamaan uutta.
        Se tosin on veräjästä pellolle ajatus, että kyseinen porukka hakee rakennuslupaa tms. omistamalleen tyhjälle tontille jokirannassa ja aikoo rakentaa siihen asuinkerrostalon.
        Eikö kannattaisi hakea Keskuskadulle jonkin rakennusrähjän tontille vastaavaa rakennus-/muutoslupaa ja rakennuttaa siihen talo, jossa alakerrassa on liiketiloja ja ylempänä asuinhuoneistoja.
        Mutta ilmeisesti ei, antaa vaan keskustan talot rähjääntyä edelleenkin.


      • Anonyymi

        Nimenomaan juuri noin tulisi toimia..alakertaan liiketilat ylä kerroksiin asuntoja..
        jämsän nykyinenkin johto on saamatonta ja käyttää vain kalliita konsultti systeemiä.kun ei osaa päättää tai ottaa vastuutakaan.on helppo vedota..konsulttien tekemiin ehdotelmiin joiden siltöä ei voi avata koska sopimus julkisuudesta ei koske yksityisiä firmoja.


      • Anonyymi

        liikunta tilat saattavat kuulostaa typeriltä jos on kaljaa kittaava ja makkaraa popsiva sohva röhkö. tämmöinen kunnon tila vaan tuottaisi rahaa hyvin ja toisi niitä ihmisiä sinne keskustaan.


      • Anonyymi

        En oo muuten sohvaröhkö, mutta siitä huolimatta olen sitä mieltä, että joku liikuntahalli saa olla jossakin muualla, kun yhdellä kaupungin keskeisimmällä tontilla.
        Kun on niin hyväkuntoinen ja liikuntaa harrastava, jaksaa mennä liikkumaan johonkin pikkuisen syrjemmällekin.
        Ja miten se liikunhalli tuottaisi rahaa kaupungille? Ihan höhlä ajatus.


      • Anonyymi

        niin no jos järjestetään sm tason kilpailuja, seura toimintaa, konsertteja, muuta kulttuuri toimintaa. ihmisiä liikkuisi paljon niin sitä kautta sitä rahaa myös tulisi röhkö hyvä. jos paikalle tulee vain joku hikinen kirjasto niin suurin osa kiertää sen vain kaukaa. muutama köyhä voi käydä silloin tällöin.


      • Anonyymi

        Eihän täällä ole sm tason urheilijoita. (joskus oliolympia tasonkin eikä ne harjoitellut salilla vaan työtä tekemällä luonnonääressä) .
        Konsertit on akuliinan aukeella tai kirkossa .Kirjasto on tärkeä. Varsinki historia osasto ensin paikallishistoria . 1918 rislakin kirjasta kauhun aika voi aloittaa.
        Siinä kerrotaan miten käy, kun osallistuu vapaa ehtoisesti seuratoimintaan..


      • Anonyymi

        olet kyllä varsinainen järjen jättiläinen...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän täällä ole sm tason urheilijoita. (joskus oliolympia tasonkin eikä ne harjoitellut salilla vaan työtä tekemällä luonnonääressä) .
        Konsertit on akuliinan aukeella tai kirkossa .Kirjasto on tärkeä. Varsinki historia osasto ensin paikallishistoria . 1918 rislakin kirjasta kauhun aika voi aloittaa.
        Siinä kerrotaan miten käy, kun osallistuu vapaa ehtoisesti seuratoimintaan..

        ajat on hieman muuttuneet. urheilioita tulee yleensä sm kilpailuihin muualtakin kuin yhdestä kaupungista...monia lajeja on hiukan vaikea harjoitella "luonnonääressä" ympäri vuotisesti. voisi myös olla kannattavaa taas avata hotelli jämsään kun olisi myös asiakkaita.


      • Anonyymi

        Riukulehon Arska , kun kuoli loppu koko urheilun seuraaminen. Ei paikallisia näy enään kamerakuvassa.


      • Anonyymi

        Eihän kaupungilla riittänyt rahat edes Särkijärven kuntotalon ylläpitämiseen. Siellä kumminkin on ollut toimintaa paljon. En tiedä, saivatko esim. Naisvoimistelijat sun muut harrastajat vain varata vuoroja, vain pitikö niiden maksaa kaupungille jotakin vuokraa.
        Jos kaupungin varoilla oli kaikki, liikuntatilat, pelikenttä, uimaran,tasaunatja talvella avantouintiallas sun muut, niin hyvinkin ymmärrän, että raha ei välttämättä piisaa.
        Mutta vielä kalliimmaksi tulisi tilojen ylläpito ja luovuttaminen ilmaiseen käyttöön jossakin uudessa, jämsäläisittän suurellisesti rakennetussa, monitoimitalossa.
        Miä en ainakaan halua olla maksumiehenä siinä.


    • Anonyymi

      Nii ja jotta se olisi monitoimihalli, niin myös uimahallihan siihen pitäis rakentaa.
      Juu juu.

    • Anonyymi

      Jämsän keskustan keskeisimmällä paikkalla on juottola akuliina..eikä monitoimi halli..

    • Anonyymi

      Ompan valitus menossa juottola kovaäänisestä musiikista.

      • Anonyymi

        niin, konsertit kun olisivat hallissa niin ei olisi meluhaittoja.


      • Anonyymi

        Mitä hemmetin tunnelmaa olis jossakin urheiluhallissa? Typerää edes ehdottaa asiaa kesäkonserteille. Kuka/mikä taho niitä konsertteja sinne halliin järjestäisi?

        Nyt on kesäinen luonto, iloista väkeä ja rentoa oloa hyvin järjestettynä. Jos ja niinkuin tuntuu kaiken aikaa joitakin närästävän Akuliinan menestyminen, niin muuttakoon Jämsänkoskelle tai Halliin. Ei o meluhaittoja ja ehkä se Akuliinan kadehtiminenkin matkan päästä ei korpeis niin paljon.


      • Anonyymi

        Kerros missä asuat.tulen järjestään hiukan konserttia.mutta muista..älä sitten valita..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä hemmetin tunnelmaa olis jossakin urheiluhallissa? Typerää edes ehdottaa asiaa kesäkonserteille. Kuka/mikä taho niitä konsertteja sinne halliin järjestäisi?

        Nyt on kesäinen luonto, iloista väkeä ja rentoa oloa hyvin järjestettynä. Jos ja niinkuin tuntuu kaiken aikaa joitakin närästävän Akuliinan menestyminen, niin muuttakoon Jämsänkoskelle tai Halliin. Ei o meluhaittoja ja ehkä se Akuliinan kadehtiminenkin matkan päästä ei korpeis niin paljon.

        tämähän ei estäisi akuliinaa järjestämästä kesä "konsertteja". itse ajattelin hieman erilaisempia esiintyjiä ympäri vuoden. muita tapahtumia.


    • Anonyymi

      kun on menossa aamuvuoroon ja joku kailottaa akuliinassa, niin siitä on hyvä tunnelma kaukana. ehdottomasti halli ja esiintyjät sinne.todella per...stä että ihmisiä saa tällein kiusata kaiket kesät melu saasteella.

    • Anonyymi

      nyt on järki puhettä ehdottomasti tälläinen jämsää!!!

    • Anonyymi

      Toi kylää tönkivä porukka vois aloitaa jo purkaan koulua ja kirjastoo. Lukionkin.
      Ruokatunnilla...Ahkeria kun ovat.

    • Anonyymi

      Juurikin näin, ainut että se tulisi rakentaa kulttuuritalon nimellä niin siihen saisi ehkä suuremman avustuksen veikkausvoittorahoista. Muuramessa on näin tehtykin, kulttuurikeskuksessa on monipuoliset liikuntatilat sekä teatteri-/konserttisali. Lisättäisiin ne kirjasto ja nuorisotilat samaan yhteyteen niin sieltä löytyisi koko vapaa-ajan keskus.

      • Anonyymi

        juuri näin!!! loistava idea nyt vain kaupungille viestiä.


      • Anonyymi

        Tottakai pitää Jämsässä olla konserttisali myös. Mielellään isompi kun Muuramessa. Olen käynyt siellä ja turhan pieni oli jämsäläiseen vaatimustasoon.


    • Anonyymi

      ei hel....ti nyt tähän on suunniteltu vielä jotain vanhusten taloa. päättäjät herätys keskusta on muutenkin jo tarpeeksi kuollut. keskustaan pitäisi saada elämää ja nuoria, harrastajia yms.

      • Anonyymi

        Mistäs hitosta sää ne nuoret siihen keskustan monitoimitaloon pieraiset?
        Jos siellä sais muutaman yläaste-, amis- lukioikäisen pyörimään iltaisin ja viikonloppuisin, niin ei Jämsän liike- tai muu elämä siitä suuresti vilkaistuisi. Noiden oppilaitosten jälkeen nuoret lähtee opiskelemaan jonnekin muualle, tai etsimään töitä muualta. Ei Jämsästä nuorille laajemmin töitä löydy, vaikka olisi monitoimitaloja useampi rivissä.
        Kirjasto tosin olisi kiva saada taas Jämsän keskustaan. Ei kiinnosta ajella erikseen Koskelle ja yrittää pienistä huoneenkopperoista etsiä haluamaansa kirjaa. Joskus kysäisin käytävällä pyörivältä virkailijalta, toteamus oli, että ei ole hyllyssä, saattaisi olla alakerran varastossa. Ja sitten häippäsi.
        Enpä mene enää kyseleen.
        Jämsän vanhassa kirjastossa oli hirveän iso määrä kirjoja selkeästi luokiteltuina ja samassa tilassa. Silloin siellä tuli paljon käytyäkin.


    • Anonyymi

      ehdottomasti tämä monitoimihalli olisi saatava ei mitään vanhustentaloa keskustaan ovatko päättäjät aivan hulluja. kirjastollekkin on kyllä tilaa esim. forumissa tai nordean tiloissa. monitoimihalli toisi elämää keskustaan sitä myötä myös rahaa ja yritykset voisi menestyä keskustassa.

    • Anonyymi

      kannatan, kannatan.🤗 paras ehdotus vuosikymmeniin👍👍👍👍

    • Anonyymi

      Tämä olisi parasta mitä jämsään voisi tehdä.

    • Anonyymi

      Miten liittyy Jämsään ? Onko aloittajalla elämänhallinnan vaikeuksia .

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe