Laskunumeroerittely

Anonyymi

DNAlla voi katsoa alkunumeroiden tarkkuudella, mihin numeroihin on soittanut. Sen näkee vain laskuista jälkikäteen. Olisi tarpeellista nähdä myös viimeksi soitetuista puheluista ne kolme ekanumeroa. Niistä näkyy vain vielä laskuttamattoman laskutuskauden alusta kokonaisminuuttimäärä ja tekstiviestien kpl-määrä. Jos puhelin on ollut jossain muualla, olisi kiva nähdä, onko joku sillä soittanut. Tai jos puhelin on kadonnut, pääsisi heti näkemään, käyttääkö sitä joku. Elisalla on reaaliaikainen erittelynäyttö, kunkin puhelun kesto jopa hinta.

3

<50

Vastaukset

 • Laita joku lukitus puhelimeen, niin sillä ei soitella!

 • Kirjaudu minun palveluuni ja kysy/ehdota, dnal on petrattavaa laskutuksessa esim jos maksaa laitetta 2-3 kertaa enempi kk, sit ei tuu laskua 3kk hölmöä.
  Laita simkortin pin ja näytön pin

 • Ei ollut apua näistä vastauksista, edelleen perään sitä että pitäisi näkyä reaaliaikainen 3n ensimmäisen numeron näyttö soitetuista puheluista. Puhelimeni hävisi ja joudun nyt kärvistelemään seuraavaan valmiiseen laskuun asti, onko puhelimellani soitettu juhannusaattona klo 17-21. Elisassa näkyy heti puhelun aika, ensimmäiset numerot, kesto ja hinta. Laitoin DNAlle kehitysehdotuksen.
  Laitan seuraavaan puhelimeen, että sukeutuu ja vaatii pin-koodin vaikkapa 5 minuutin jälkeen. Hieman hermostuttaa odotus, jos vaikka olisi kauaskin soiteltu.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  138
  2482
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  61
  1528
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  750
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  39
  702
 5. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  11
  459