Radiorock on jees

Anonyymi

Radiorock on mahtava konsepti. Radiorock yhdistää upeasti kaksi asiaa joiden piti olla kuolleita jo aikapäiviä sitten mutta elävät ikuisesti. Radio ja Rock.

Asenne on todellakin ROCK - Radiorock !!

95

167

  Vastaukset

  • Sponsored by Nelonen Media.

   • Guugle - jone nikula mv.


  • Radio Rock voi ja elää hyvin, koska: Monet kanavaa kuuntelevat unohtavat mitä ovat kuulleet viimeiset vuodet uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja Toiseksi: Radio Rockin kuuntelijat eivät osaa käyttää streemauspalveluita eivätkä ilmeiseti omaa autoa johon sen saa soimaan napin painalluksella.

   Ja kolmas fakta: Radio Rockille ei ole kunnon kilpailijaa. Sen ei vältämättä tarvitse olla täysin puhdas rock kanava.

   Mutta yksi asia on valitettava, mitä tuskin kovin moni Rock musiikin ystävä pitää hyvänä asiana. Juuri mikään asema Suomessa ja hyvin vähissä määrin myös Radio Rock soita uutta rockia saati uutta kotimaista. Itse en tätä artisteja boikotoivan samoja päivästä toiseen soittavan Nelonen/Sanoma median kanavia enää suostu kuuntelemaan.

   Jos joku ei tiedä niin samoihin aikoihin kun MG oli boikotissa oli myös Michael Monroen soolotuotanto Radio Rockilta, koska MTV ja X-factor.

   • Radiorockhan soittaa mitä suurimmassa määrin uutta kotimaista rockia. Battle Beast in Black vuodesta toiseen suosituin artisti Radiorockin taajuuksilla!

    Asenne on ROCK. Radiorock.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Paljonko K maksaa sinulle näistä oululaisradion mainostamisviesteistä?


   • Radio Rock on kuin television kesä tarjonta: vanhojen kappaleiden uusintaa, aamuohjelmakin uusitaan illalla ja yöllä pätkissä.


   • Kuukle - jone nikula suomi24.


  • Oih, Metallican biisejä on soitettu Rockilla tälle vuodelle jo useita satoja kertoja. Yllättäen isoimmat soittokerrat muodostuvat samoista Metallican biiseistä kuin 2018,2017,2016,2015,2014,2013...

   Luulisi Metallica faninkin haluavan kuulla muitakin kuin aina niitä tiettyjä samoja.

   • metskul on tietty määrä biisei mitä on lupa soittaa radiossa ja niitä soitetaan

    esim MetallicA - Enter sandman


   • Vousisadan puujalka vitsi. Metallican tyypit ovat rajanneet: Vain näitä biisejä saa soittaa radiossa. Vaikka niin olisi, mutta kun ei varmasti ole, ei silti niitä vähäisiä tarvitsisi Radio Rockin kokoajan soittaa.

    Herra Koivusipilä taas perustelee kaiken olemattomalla. Hän väittää että kaikki Nelonen median radiokanavien musiikki testataan kuulijatutkimuksilla. Kirjoitin aiheesta tänne MG:boikotin aikaan jo 2017 ja jo silloin sanoin, että mitään kuulijatutkimuksia ei ole olemassa. Sama todettiin aiemmin tänä vuonna Iltalehden jutussa "IL-Analyysi: Onko Suomeen syntynyt musiikkihirviö?"

    Vielä kun Spirit FM oli toiminnassa niin sieltä saattoi kuulla sellaisia Metallican biisejä silloin tällöin, mitä yksikään muu radiokanava Suomessa ei soittanut.


  • Radio rock on kyllä ihan jees,mutta on tosi ,että jotenkin heidän pitäisi uusiutua ja tosiaan he toistavat liikaa niitä samoja kappaleita.
   Sitten toinen asia mikä hieman potkii perssille on se,että radiokanavan juontajakolmikko Moision johdolla juonsi jääkiekkoleijonien juhla ohjelmassa niitä räppäreitä sinne lavalle . Onko rock juontajista tullut räppärien avustajia? Hienoa sinänsä,että juonsivat mahtavan jääkiekkojoukkueemme kultajuhlaa. Asiasta toiseen,ovatko nyky nuoret jääkiekkoilijat kaikki tuollaisia räpin ja hip hopin ja tubettajien kuuntelijoita.Onko kiekkoilijoissa enään kunnon heavyn ja raskaan rockin kuuntelijoita. Hyvä pelaaja se Tyrväinenkin,mutta pettymys oli että kuuntelee tuollaista mikä lienee "KETTOMASSA", ouh my ..
   t.3kutonen

  • Jone Nikula on ehdottomasti paras radiojuontaja, puhuu asiaa eikä turhaan naura räkä poskella kuten jotkut teiniasteelle jääneet ylexin juontajat!

   • Vähän puhetta ja paljon musiikkia. Eipä jaksa Nikulankaan ohjelmaa kuunnella rockilta, koska musiikilla liian paljon painoarvoa ja samat biisit rullaavat. Jossain rockia olen ohimennen kuullut ja tuntuu kuin en olisi vuosia taukoa siitä koskaan pitänytkään.

    Jonekin voisi alkaa, joka päivä 98 prosenttia puhumaan samat jutut vuodesta toiseen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vähän puhetta ja paljon musiikkia. Eipä jaksa Nikulankaan ohjelmaa kuunnella rockilta, koska musiikilla liian paljon painoarvoa ja samat biisit rullaavat. Jossain rockia olen ohimennen kuullut ja tuntuu kuin en olisi vuosia taukoa siitä koskaan pitänytkään.

    Jonekin voisi alkaa, joka päivä 98 prosenttia puhumaan samat jutut vuodesta toiseen.

    Eihän ne voi olla samat jutut vuodesta toiseen jos ajankohtaisia asioita/ilmiöitä kommentoi.
    Musiikkipuoleen vaikuttaa aivan varmasti myös raha, jos olisi täysin ilmaista soittaa radiossa mitä musiikkia vain niin silloin ei samat biisit rullaisi viikosta toiseen. Onneksi musiikkia voi kuunnella muualtakin kuin vain RadioRockista. RadioRockia on mukava kuunnella tien päällä, ei aina viitsi pelkkää musiikkiakaan kuunnella, hyvä kuulla välillä myös puhetta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eihän ne voi olla samat jutut vuodesta toiseen jos ajankohtaisia asioita/ilmiöitä kommentoi.
    Musiikkipuoleen vaikuttaa aivan varmasti myös raha, jos olisi täysin ilmaista soittaa radiossa mitä musiikkia vain niin silloin ei samat biisit rullaisi viikosta toiseen. Onneksi musiikkia voi kuunnella muualtakin kuin vain RadioRockista. RadioRockia on mukava kuunnella tien päällä, ei aina viitsi pelkkää musiikkiakaan kuunnella, hyvä kuulla välillä myös puhetta.

    Joutuu niistä samojen biisien soittamisestakin yhtälailla maksamaan. Miksi pitäisi kommentoida ajankohtaisia asioita ja ilmiöitä. Ja jos pitää niin miksi sama ei voi päteä musiikissa? Monipuolisuutta saisi jo sillä, jos aina ei soisi samat vanhat. AC/DC, Metallica yms. omaavat muitakin biisejä menneisyydestä kuin ne 4-5.

    Aivan varmasti toisenlaisella musiikillisella linjalla myös Radio Rockin kuten monen muunkin kanavan kuulijamäärät kasvaisivat huomattavasti. Tästä erinomainen todiste on muun muassa NRJ. Kaikki myös se musiikillinen linja alkoi muuttui kokonaan heti 2014. Sen jälkeen NRJ:n kuulijaluvut ovat pudonneet yli puolella 2013 luvuista. Toki NRJ:n kuulijamääriä on myös syönyt viimevuosina SEA FM. Ennen NRJ oli poikkeuksetta monen biisin osalta se, joka soitti ne ensimmäisenä.

    Radio Rockin ainoa pelastus on kunnon kilpailijan puuttuminen ja vanha autokanta (Ei suoraa spotify yms. yhteyttä). Jos olisi hyvällä ohjelmistolla, juontajilla varustettu kilpaileva rock kanava, jolla olisi paljon monipuolisempi ja ajankohtaisempi muusiikillinen linja ja yhtä laaja kuuluvuus kun Radio Rockin , tai ei tarvitse edes ihan yhtä laajakaan olla, Rockin kuulijaluvut putoaisivat jonnekin 400-500 tuhannen viikkokuulijan tasolle ellei huonommaksi.


  • Klade Flamingin ohjelmat on best..

   Mikä biisi muuten voitti Amorphis Top10 biisit -äänestyksen ?

   • Mieluumin luen Ian Flemingin kirjoja kuin kuuntelen...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mieluumin luen Ian Flemingin kirjoja kuin kuuntelen...

    Hyvä valinta sinulla, jatka samaa rataa. Minä taas mieluummin kuuntelen kuin luen Flemingin kirjoja!


  • Tänään Kladen nimipäivä sen kunniaks Radiorock soimaan!

   Radiorock - asenne on rock.

  • Tuskinpa. On parempaakin kuunneltavaa.

   • Mikä voisi muka olla parempaa kuunneltavaa kuin Klade Flaming?


   • Voisit kysellä itse suoraan tyypiltä, että voisitteko hommata huoneen yhdessä.


  • Mitä mieltä Radiorockin kesäpoikien tämän vuoden biisistä joka on Mjolkbürger?
   Kesä maistuu mansikalta toimi omasta mielestä paremmin..

  • mitäs ootte radionkuuntelijat mieltä Rockin iltapäivistä Jussi69n juontamana ?
   Jussi vetää jopa lähestulkoon yhtä hyvää radioa kuin itse Marse!

   • Jos saman saisi ilman radiorockin umpi tylsää itseään toistavaa soittolistaa niin kanavaa jaksaisi kuunnellakin. Yksi Kuus Ysi tai kukaan muukaan ei sitä pelasta niin kauan kuin edellämainitsemallani on liian paljon painoarvoa kanavalla.


   • Suomipop ja Radio Rock saa väkinäistä nostetta nyt tällä palstalla. Luulen, että kyse on jostakin mainosyhteistyöjutusta, kun 24:n mainokset pyörii Nelosen tuuteissa.


   • Niin, mutta onko se positiivisesti vaikuttavaa mainosta vain negatiivisesti koskien Suomipoppia ja Rockia. Näilläkin palstoilla on nostettu esiin epäkohtia. Mahdollisimman vähäisellä työmäärällä vain maksimivoittojen tavoittelua, eikä siinä mitään jos kaiken tekee sääntöjen ja yleisten hyvien toimintatapojen tyyliin.

    Niin kauan Sanoma Nelosen radiokanaville ei tule halua muuttua kun bisnesluistaa. Meillä kuulijoilla ja myös mainostajilla on tässä iso rooli.

    Onneksi kunnon kilpailu kuulijoista ja mainostajista on tietyillä alueella hetkellisesti laajentunut ja toivottavasti siitä tulee pysyvää.

    Mietiikääpä seuraavaa: Radio Rock on puhtaasti rokkiin keskittynyt kanava, linjana ei ole mikään vanha/klassinen rock. Monet silloin tällöin rock musiikkia Suomessa soittavat kanavatkin ehtivät soittaa monet rock uutudet ennen Radio Rockia, jos edes ikinä päätyvät soittoon rockilla.


  • Miksi joku helvetin Alanis Morissette soi radio rockilla?Kanadalainen kukkahattutäti.

   • Alanis Morrissette soi, sillä Radiorock kannattaa tasa-arvoa.

    Tasa-arvo on rock - Radiorock.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Alanis Morrissette soi, sillä Radiorock kannattaa tasa-arvoa.

    Tasa-arvo on rock - Radiorock.

    Taasko tulee väkinäistä mainosta tänne? Keskustelu joka saa jatkoa, kun yksi ja sama tyyppi vääntää mainoslauseita tylsästä rockradiosta, jolle ei valitettavasti satu olemaan muuta vaihtoehtoa.


  • Radio Rock on todella hyvä mutta valitettavasti kuuluu keskukseen Suomeen ja varsinkin autoon joissain paikoissa huonosti ja kotivastaanottimeenkin signaali on heikohko.

  • Mitkäs ovat Radiorockin top4 legendat. Sijalla 5 oli Nightwish, sijat 1-4 Metallica, Maiden, Mötörhead ja Battlebeast !

   • Eli samat vuodesta toiseen. Ei mitään uutta sillä asemalla. Hyi


   • parempaa asemavaihtoehtoa vaan ei ole suomessa tällähetkellä


   • Kun radio rock perustettiin vuonna 1982 siitä otti mallia myös Italian Radio Rock. Myöhemmin tätä kopioi Sea FM ja myös BBC. Parempaa vaihtoehtoa ei liene missään, ei edesi Nelosen mainosbotin märissä päiväunissa, joka postailee tähän ketjuun.


  • Miksei Rock soita ikinä Apolypticaa.. vaikka mainostetaan kys bändin keikkaa.

  • Alkaako Radiorockin Rautaa vai Roskaa-biisit soida säännöllisesti Rockin taajuuksilla jos ne ovat tarpeeksi rautaa?

   • Eivät ala! Muutamia vuosia sitten eivät uskaltaneet nostaa Haloo Helsingin jättihittiä ja selkeää rock biisiä "Beibi" soittolistalleen, vaikka enemmistö oli sitä mieltä äänestyksessä, että rautaa on.

    En kuuntele radiokanavia, joille hyvällä ja laadukkaalla musiikilla ei ole koskaan merkitystä päätyykö soittoon vai ei.


   • Haloohelsinki on suomipoppii, ei rockkii

    Rockkii on: MetallicA, Apolyptica, mötörhead..


   • Tässä on täysin rockkia oleva biisi. https://www.youtube.com/watch?v=s93NCuXt7x4

    Montako soittoa on saanut Rockilla? Ei yhtään.

    Riippuu ihan Haloo Helsingin kappaleesta onko se poppia vai rockia. Beibi kappale on puhdasta suomenkielistä rokkia.

    Turha yrittää mustaa muuttaa valkoiseksi radio rockin surkeasta yksitoikkoisesta soittolistasta, jossa ei uskalleta ottaa mitään riskejä eikä biisien laadulla ole väliä. Kun on oikea esittäjä, olkoon kuinka huonoa tahansa, se uutus biisi lisätään Rockin soittolistalle. Tosin niitä uutuksiahan sinne lisätään erittäin harvoin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Haloohelsinki on suomipoppii, ei rockkii

    Rockkii on: MetallicA, Apolyptica, mötörhead..

    "Rockkii on: MetallicA, Apolyptica, mötörhead.. " no EI EI EI ja EI. Noi on lähinnä erityyppistä metallia. Tämä on rockii https://www.youtube.com/watch?v=X8cmbmwFAl8


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Rockkii on: MetallicA, Apolyptica, mötörhead.. " no EI EI EI ja EI. Noi on lähinnä erityyppistä metallia. Tämä on rockii https://www.youtube.com/watch?v=X8cmbmwFAl8

    CLUTCH todellaki rockkii! miksei Clutch soi enää rockin taajuuksilla joskus muutama vuos takaperin Jussi69 ja Marse soitti välil clutchii..


  • Mitä mieltä jussi69 Lauantai Brunssista. Omasta mielestä Rocknroll sirkus oli noin 69 kertaa toimivampi consepti..

   • Ajatelkaa. Kun kohta koko radiokenttä on keskittynyt nelosen ja Bauerin käsiin, niin voitte kehua täällä kilpaa itseänne. Ei ole muita radioaiheita. Voi puhua mikä huonoimmista radioista ja ohjelmista on vähän toista parempi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ajatelkaa. Kun kohta koko radiokenttä on keskittynyt nelosen ja Bauerin käsiin, niin voitte kehua täällä kilpaa itseänne. Ei ole muita radioaiheita. Voi puhua mikä huonoimmista radioista ja ohjelmista on vähän toista parempi.

    Sea FM 540000 kuulijaa. Repikää siitä neloset ja bauerit!


   • höpö höpö ei ole tuommosia kuulijalukuja nähnytkään


   • Radio Rock ja 69 ohjelma tavoittaa 20 miljoonaa


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ajatelkaa. Kun kohta koko radiokenttä on keskittynyt nelosen ja Bauerin käsiin, niin voitte kehua täällä kilpaa itseänne. Ei ole muita radioaiheita. Voi puhua mikä huonoimmista radioista ja ohjelmista on vähän toista parempi.

    Tai voi yksinkertaisesti kuunnella FM taajudella siellä missä kuullu vielä muita kuin Baurein,Nelonen/Sanoma median ja Ylen kanavia. Niin itsekin teen jos radiota joskus kuuntelen. Joissain päin Suomea kuuluu ruotsinkin kanavia, joista tosin lähinnä Sverige Radion kanavat ovat toisinaan ainoita laatukanavia.

    Tai sitten laittaa nettiradiosovelluksesta haluamansa kanavan, CD-levyn soittoimeen tai valitsee streemauspalvelusta mieleistänsä musiikkia tai podcasteja kuunneltavaksi.

    Kun se elin, jonka tulisi huolehtia ei huolehdi, jokainen voi omalla toiminnallaa olla edistämässä millainen radiokenttä meillä Suomessa on 5-15 vuoden päästä. Valitsetko Bauerin, Ylen tai Nelosen radiokanavan kuunneltavaksi ja mainoskanavaksesi vai suositko muiden toimijoiden kanavia ja he joilla on mainostettavaa siirrätkö mainoksesi muille kuin Bauerin ja Nelosen kanaville.

    Sen vain totean loppuun. Onko aihetta kritisoida ja itkeä jos itse omalla toiminnallaan tukee Bauerin, Ylen ja Nelonen/Sanoman radiokanavia. EI OLE! Turha silloin narista suomalaisten radiokanavien yksitoikkoisuudesta ynnä muusta niiden huonoudesta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sea FM 540000 kuulijaa. Repikää siitä neloset ja bauerit!

    Eipä kuulu Helsingissä Sea FM.

    Autossa perinteinen FM radio, ei nettiradiota.

    ja kotona dna Welho kaapeliverkko, johon myös FM radio kytketty.


  • Radio Suomi Pop on hirveä,yäk!!!

  • Parasta rockia tulee nykyään Radio Cityltä. Radio rock soittaa vaan Metallicaa, Volbeatia, Sabatonia ja Amaranthea ja minä vihaan kaikkia noita bändejä, etenkin Sabatonia jonka laulusolisti on puhdas vitsi. Tapani Kansasta löytyy enemmän rockia.

   • Ja minä kuuntelen SEA FM:ää. Ei tule aina samat rock biisit ja enemmän vaihtuvuutta niissäkin kuin Rockilla ja Cityllä. Kyllä SEA FM soittaa myös enempi tai vähempi rock biisejä jokaisena päivänä. Selviää soittolista tiedoista.

    Koska ei ole rock kanava, ei tietenkään siinä määrin kuin puhtaasti Rock kanavaksi itsensä tituleeraavat.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja minä kuuntelen SEA FM:ää. Ei tule aina samat rock biisit ja enemmän vaihtuvuutta niissäkin kuin Rockilla ja Cityllä. Kyllä SEA FM soittaa myös enempi tai vähempi rock biisejä jokaisena päivänä. Selviää soittolista tiedoista.

    Koska ei ole rock kanava, ei tietenkään siinä määrin kuin puhtaasti Rock kanavaksi itsensä tituleeraavat.

    Ei Sea FM soita rockia, ehkä jos 24/7 kuuntelis niin saattaa jonkun rock kappaleen kuullakkin, mutta muuten ei. Ei sitä voi edes verrata esim. Cityyn tai Radio Rockkiin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei Sea FM soita rockia, ehkä jos 24/7 kuuntelis niin saattaa jonkun rock kappaleen kuullakkin, mutta muuten ei. Ei sitä voi edes verrata esim. Cityyn tai Radio Rockkiin.

    Ei kait kukaan ole niin väittänyt. Mutta tulee myös rockia mitä noilla muilla ei soi, varsinkin uutta. Kuultua kk sisään mm. Coldplay, kaiserchiefs, the hives, One Republic, 30 seconds to Mars, rammsrein jne, youngblud(käsittämätöntä että Citylle ja rockille vieras artisti) . Sinänsä muuta rockia ei tarvitse, sillä eikö ne vanhat renkutukset ole kaikki jo kuulleet yhden elämän tarpeeksi...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei kait kukaan ole niin väittänyt. Mutta tulee myös rockia mitä noilla muilla ei soi, varsinkin uutta. Kuultua kk sisään mm. Coldplay, kaiserchiefs, the hives, One Republic, 30 seconds to Mars, rammsrein jne, youngblud(käsittämätöntä että Citylle ja rockille vieras artisti) . Sinänsä muuta rockia ei tarvitse, sillä eikö ne vanhat renkutukset ole kaikki jo kuulleet yhden elämän tarpeeksi...

    Coldplay rockia! Hahhahhaa!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Coldplay rockia! Hahhahhaa!

    Sinun pitäisi selvittää itsellesi myös mikä on rockia ennen kuin naureskelet jöötit housuusi. Colplay soittaa poppia, mutta myös rockia sekä vaihtoehtoista rockia. Musiikissa myös sekoitetaan rockia ja poppoa, eli kyllä se lukeutuu rock formaattiin sopivaksi bändiksi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sinun pitäisi selvittää itsellesi myös mikä on rockia ennen kuin naureskelet jöötit housuusi. Colplay soittaa poppia, mutta myös rockia sekä vaihtoehtoista rockia. Musiikissa myös sekoitetaan rockia ja poppoa, eli kyllä se lukeutuu rock formaattiin sopivaksi bändiksi.

    Paskaa joka tapauksessa. Sellaista radioon sopivaa, siis Sea Fm:lle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Paskaa joka tapauksessa. Sellaista radioon sopivaa, siis Sea Fm:lle.

    Coldplay ei ole paskaa, eikä nuo muutkaan aiemmin mainitsemani kappaleet. Myös Ed Sheeranin kuuluisi soida rock radiossa, oletko edes kuunnellut uutta albumia? Melko kapea käsitys sinulla rock musiikista. Rock musiikkia tehdään jatkuvasti lisää, vieläpä erittäin hyvää sellaista. Sääli sinänsä, että joudut saamaan kaiken tarjontasi citystä tai rockista, joiden musiikillinen sisältö on köyhää ja itseään toistavaa. Et "äijänä" näköjään pysty kuuntelemaan muita vaihtoehtoja? Olet tavallaan oikein markkinavoimien klisee. Eihän kukaan kiellä sinua kuuntelemasta muutamaa samaa kappaletta läpi elämän, mutta meitä musiikin kuluttajia on sankoin joukoin, jotka vaativat huomattavan paljon enemmän.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Paskaa joka tapauksessa. Sellaista radioon sopivaa, siis Sea Fm:lle.

    Paskasta puheenolleen. Esim. Radio Rock on soittanut jo useasti vuorokauteen loppusoitetun Metallican Nothing Else Matters. Se on joku junttidiscon slovari eikä mikään rock radion kappale. Entä radio City sitten, esim useamman kerran soinut vuorokauteen Skid Row - 18 and life ja Offspring - Self esteem :D :D Siis Camoon! :D Nämä on sitä kunnon rockia? :D Koko toiminnan alusta asti löytyy loputon lista näitä loppuun soitettuja kappaleita, jotka olisi pitänyt haudata maan alle jo piiloon. No huh, onneksi ei tarvitse itse kuunnella. Ei vaan pystyisi jos haluaisi järjensä säilyttää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei kait kukaan ole niin väittänyt. Mutta tulee myös rockia mitä noilla muilla ei soi, varsinkin uutta. Kuultua kk sisään mm. Coldplay, kaiserchiefs, the hives, One Republic, 30 seconds to Mars, rammsrein jne, youngblud(käsittämätöntä että Citylle ja rockille vieras artisti) . Sinänsä muuta rockia ei tarvitse, sillä eikö ne vanhat renkutukset ole kaikki jo kuulleet yhden elämän tarpeeksi...

    Lisäisin vielä listaan vuoden 2019 aikana soitettuja Ed Sheeran - Blow, Avril Lavigne, Busted, Twenty One Pilots, Sam Fender, Blink-182, Misterwives, Kensington, Of Monsters and men, muutamia lisää, joiden uutuuksia Sea Fm on enemmän tai vähemmän soittanut. Biisit sivuston mukaan yhdenkään näistä uutuudet eivät ole soineet radio rockilla. Ja mitä väliä, jos Ed Sheeran on julkaissut uuden albumillisen biisejä joista 1/15 on puhdas rock kappale. Kappale on ensinnäkin hyvä ja laadukas, mutta kun otta huomioon että sanoma/Nelosella on tapana soittaa kanavillaan lähinnä hittiartisteja ja biisejä, on käsittämätöntä ettei sitten yksi tämän vuoden streematuimpia ja radiokanavilla maailmanlaajiisesti soitetuin uusi rock biisi läpäise sanoman hittimusa vaatimuksia.

    Onneksi on muitakin kuin Nelonen/Sanoma median kanavia, jotka tajuavat hyvän musiikin päälle eikä vuodesta toisen soi samat eniten.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lisäisin vielä listaan vuoden 2019 aikana soitettuja Ed Sheeran - Blow, Avril Lavigne, Busted, Twenty One Pilots, Sam Fender, Blink-182, Misterwives, Kensington, Of Monsters and men, muutamia lisää, joiden uutuuksia Sea Fm on enemmän tai vähemmän soittanut. Biisit sivuston mukaan yhdenkään näistä uutuudet eivät ole soineet radio rockilla. Ja mitä väliä, jos Ed Sheeran on julkaissut uuden albumillisen biisejä joista 1/15 on puhdas rock kappale. Kappale on ensinnäkin hyvä ja laadukas, mutta kun otta huomioon että sanoma/Nelosella on tapana soittaa kanavillaan lähinnä hittiartisteja ja biisejä, on käsittämätöntä ettei sitten yksi tämän vuoden streematuimpia ja radiokanavilla maailmanlaajiisesti soitetuin uusi rock biisi läpäise sanoman hittimusa vaatimuksia.

    Onneksi on muitakin kuin Nelonen/Sanoma median kanavia, jotka tajuavat hyvän musiikin päälle eikä vuodesta toisen soi samat eniten.

    "Onneksi on muitakin kuin Nelonen/Sanoma median kanavia, jotka tajuavat hyvän musiikin päälle eikä vuodesta toisen soi samat eniten. "

    Eipä ole rock musiikille muuta vaihtoehtoa kuin Rock ja City.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Onneksi on muitakin kuin Nelonen/Sanoma median kanavia, jotka tajuavat hyvän musiikin päälle eikä vuodesta toisen soi samat eniten. "

    Eipä ole rock musiikille muuta vaihtoehtoa kuin Rock ja City.

    Todellakin on. Nettiradio on pilvin pimein parempia vaihtoehtoja. FM ei ole välttämättömyys enää radion kuunteluun.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Todellakin on. Nettiradio on pilvin pimein parempia vaihtoehtoja. FM ei ole välttämättömyys enää radion kuunteluun.

    Tottakaihan netissä on mutta nyt tarkoitinkin ihan normaalia FM:ää. Ja kyllä se on ihan välttämättömyys radion kuunteluun esim. autossa, kotikuunteluun ei niinkään.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tottakaihan netissä on mutta nyt tarkoitinkin ihan normaalia FM:ää. Ja kyllä se on ihan välttämättömyys radion kuunteluun esim. autossa, kotikuunteluun ei niinkään.

    Ei ole vältämättömyys. Nyky tekniikkaa mahdollistaa puhelimen yhdistämisen vanhempienkin autojen stereoihin (itselläni oli jo 10 vuotta sitten 2000-luvun alun autossa) uudemmista autoista ja bluetooth yms. yhteyksistä puhumattakaan.

    Siksikö pitää kuunnella huonoa radiokanavaa autossa ja muutenkin, koska asuinalueella ei kuulu muuta rock kanavaa?

    Minä pidän vaikka mieluummin radion kokonaan kiinni autossa kuin kuuntelen huonoja radiokanavia ja näin ollen tuen niiden huonon toiminnan kehitystä. Kannattaisi tukea mieluummin kuuntelemalla vaikka netin kautta niitä hyviä toimintaansa ja musiikkivalintoihin panostavia radiokanavia.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei ole vältämättömyys. Nyky tekniikkaa mahdollistaa puhelimen yhdistämisen vanhempienkin autojen stereoihin (itselläni oli jo 10 vuotta sitten 2000-luvun alun autossa) uudemmista autoista ja bluetooth yms. yhteyksistä puhumattakaan.

    Siksikö pitää kuunnella huonoa radiokanavaa autossa ja muutenkin, koska asuinalueella ei kuulu muuta rock kanavaa?

    Minä pidän vaikka mieluummin radion kokonaan kiinni autossa kuin kuuntelen huonoja radiokanavia ja näin ollen tuen niiden huonon toiminnan kehitystä. Kannattaisi tukea mieluummin kuuntelemalla vaikka netin kautta niitä hyviä toimintaansa ja musiikkivalintoihin panostavia radiokanavia.

    Täysin samaa mieltä. Olisin voinut itse kirjoittaa tämän saman. Käsittämätön ajatus tänä päivänä, että kuuntelisi jotakin verisuonet päässä pullistavaa radioasemaa, kun netin kautta pääsee käsiksi parempiin radioihin. Suomen isot mediatalot luultavasti vastustavat kehitystä, että jokaisessa uudessa radiossa/autoradiossa olisi nettiyhteys, sillä sillä heidän kuuntelu sulaisi pois, vaikka kuinka olisi kattavuus suuressa osassa maata.


  • Jokainen voi vetää omat johtopäätöksensä. Seuraavassa suoria lainauksia mitä Nelonen median radioiden viimekädessä päävastuussa oleva ja musiikista päättävä Mikko Koivusipilä on sanonut HS:n haastattelussa ja mitä toimittaja on kirjoittanut.

   ”Minun työtäni ei ole sivistää vaan huolehtia, että työntantajani menestyy ja tekee mahdollisimman hyvää tulosta”

   "Koivusipilän onnistumisen taustalla on intohimo radioon"

   "Me tarjoamme vain sitä mitä kuuntelijat haluavat"

   Olen aiheesta kirjoittanut aiemminkin ja laajempaa keskustelua löytynee mm. Radio palstan Mikael Gabriel Nelosen soittoboikotissa ketjusta.

   Kirjoitin jo tuolloin ja Iltalehti samasta aiheesta 2019. Nelonen median radioilla ei ole todellisuudessa mitään kuulijatutkimuksia , musiikin suhteen vaikka muuta väittävät.

   Asiaa valaisin muun muassa yhdellä Robinin uudella kappaleella. Kappale soi samantien Suomipopilla kun se oli keskiyöllä julkaistu ja vieläpä 2 kertaa saman yön aikana. Kappaletta ei voitu mitenkään ehtiä testata kuulijoilla, koska kappale päätyi samantien myös Suomipopin soittolistalle.

   Yksikään Nelonen median kanaviasta ei ole viimeisten 4 vuoden aikana pystynyt kasvattamaan kuulijamääriänsä. Se kertonee vain siitä, että vaivoin yritetään pysyä niissä kuulijamäärissä, missä parhaimmillaan 4 viimeisen vuoden aikana on oltu. Suomipop on muun muassa 2017 lukemia jäljessä Finnpanelin mukaan yli 100 000 viikkokuulijan verran.

   Kenelle tämä kertoo onnistumisesta kenelle suuren toimijan räpiköimisestä ja yrittämisestä pitää sen asemansa mikä sillä on ollut. Kehittämisen sijaan, koska Sanomalla rahaa on se pyrkii haalimaan kaupallisista asemistaan itselle mahdollisiman suuren osan omaan omistukseensa.

   Lopuksi kysyn: Haluatko olla osana yksipuolistamassa kotimaista musiikki ja radio kenttää tukemalla Nelonen/Saomamedian radioiden kehitystä kuuntelemalla tai mainostamalla kyseisen mediatalon radiokanavilla?
   Miettikääpä tätä

  • Eipä olla Rockilla edes kuultu The 1975 yhtyeestä. Yksi syy lisää jättää Radio Rock aavaamatta ja kuuntelematta.

   • Siihen on syynsä että kanavan nimi on Radiorock, ei Radio Homo Pop.


   • Taas jälleen suomalainen punaniska nolaa itsensä, jonka musiikillinen tietämys rock musiikista on jämähtänyt 80-luvulle. 1975 on albumeillaan tämän hetken suosituimpia indie rock bändejä. Näköjään sea fm on soittanut uuden sinkun eilen, kun selaa biisit.infon sivua. Muut taitaa luulla 1975ttä vain vuosiluvuksi tai purkkapopiksi, kuten edellinen kommentoija. Noloa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Siihen on syynsä että kanavan nimi on Radiorock, ei Radio Homo Pop.

    Miksi Radio Rockilla soi sitten Judas Priest, jos kanavan pitää mielestäsi ja onkin mukamas kanava, jossa homot eivät ole äänessä.

    Taitaa vain,jotain ottaa aivoon kun täällä kerrotaan karuja totuuksia Radio Rockin yksipuolisesta rock artisti/bändi tarjonnasta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Taas jälleen suomalainen punaniska nolaa itsensä, jonka musiikillinen tietämys rock musiikista on jämähtänyt 80-luvulle. 1975 on albumeillaan tämän hetken suosituimpia indie rock bändejä. Näköjään sea fm on soittanut uuden sinkun eilen, kun selaa biisit.infon sivua. Muut taitaa luulla 1975ttä vain vuosiluvuksi tai purkkapopiksi, kuten edellinen kommentoija. Noloa.

    Totta. Sitä se pelkkä radio rockin kuunteleminen teettää. jos ei itse kuuntele muutenkin aktiivisesti musiikkia ja laajasti rock tietämystään lisästen, tietää lähinnä Metallican, Iron Maidenin, AC/DC:n ja Rammsteinin - Du Hastin.


   • 'Äijärokkiradio' soittaa myös homofoobikoille Queenin Show must go on kappaletta. Suora poiminta suoraan Novan soittolistalta.


   • Queer pitäisi poistaa radiorockin listoilta, kyseessä ei ole ROCK vaan nimenomaisesti Homopop-bändi.


  • Onko DINGO tarpeeksi Rock? Juuri tällä hetkellä Radiorockilla soitannassa DINGO !

   • Rokki on aika laaja käsite. On kevyttä Rokkia, rock'n rollia, blues rockia, Progea, heavy-metallia, raskasta rokkia, trash-metallia jne jne..

    Dingo edustaa tuota ensin mainittua.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Rokki on aika laaja käsite. On kevyttä Rokkia, rock'n rollia, blues rockia, Progea, heavy-metallia, raskasta rokkia, trash-metallia jne jne..

    Dingo edustaa tuota ensin mainittua.

    Dingo on iskelmää. Onko Juice Leskinen rokkia vai iskelmää? Minä väitän, että jälkimmäistä. Jos soi rock radiolla Dingo, niin soittoon on sama lisätä Mikko Alatalon tuotanto.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Rokki on aika laaja käsite. On kevyttä Rokkia, rock'n rollia, blues rockia, Progea, heavy-metallia, raskasta rokkia, trash-metallia jne jne..

    Dingo edustaa tuota ensin mainittua.

    "Rokki on aika laaja käsite. On kevyttä Rokkia, rock'n rollia, blues rockia, Progea, heavy-metallia, raskasta rokkia, trash-metallia jne jne..

    Dingo edustaa tuota ensin mainittua.."

    Rockille on kyllä määritteet, vaikka hyvin erityyppistä rokkia on olemassa.
    Sinun uskomuksiisi kuuluu, että Dingo on rockkia. Pari kitaraako tekee jo kappaleesta rokin? Käyttäähän Mikko Alatalokin kitaraa soittaessaan. Huvittavaa, että iskelmäartisti Dingo on sinusta rock, mutta 1975, Coldplay Youngblud yms Poppia Sea FM:lle :D just just... :D


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Rokki on aika laaja käsite. On kevyttä Rokkia, rock'n rollia, blues rockia, Progea, heavy-metallia, raskasta rokkia, trash-metallia jne jne..

    Dingo edustaa tuota ensin mainittua.."

    Rockille on kyllä määritteet, vaikka hyvin erityyppistä rokkia on olemassa.
    Sinun uskomuksiisi kuuluu, että Dingo on rockkia. Pari kitaraako tekee jo kappaleesta rokin? Käyttäähän Mikko Alatalokin kitaraa soittaessaan. Huvittavaa, että iskelmäartisti Dingo on sinusta rock, mutta 1975, Coldplay Youngblud yms Poppia Sea FM:lle :D just just... :D

    No eihän se dingo mun mielestä rokkikategoriaaan kuulukkaan, mutta tämä kaiken tietävä wiki sanoo: "Dingo on suomalainen rockyhtye, joka on jäänyt suomalaisen kevyen musiikin historiaan yhtenä kaikkien aikojen suosituimmista suomalaisista yhtyeistä." tyylilajit: suomirock/pop."

    Ja Dingon kolmatta ja neljättä albumia (Pyhä klaani, Via finlandia) sanoisin kyllä Suomirockiksi.


  • Miksi Joutsenniemishow loppuu Radiorockil, viihdyttävä show ollu todellaki, 100 kertaa parempi ku jucci69 bruncci..

  • Radiorock on hito jeeees!
   Joutsenniemishow on back ja toivottavasti on tullut jäädäxeen! Asenne on rock - Radiorock..

   ketkäs on top2 Rock Ikonit äänestykses nyt ku ramsut oli sijal 3..

   • Huomenna alkaa tampereella C FM PLUS eli parhaat popit ja sopivasti rokkia ja muuten SEA FM ! 107.1 FM ja nettiradio!


   • Mieluummin kuuntelen Radio Suomirockkia kuin Radio Rockia, mutta kumpaakaan en suostu kuuntelemaan kun ei ole pakkoa valita näiden väliltä. Nelonen median radiokanavat ehdoton ei, koska boikotoivat milloin minkäkin artistin tai yhtyeen musiikkia jos eivät suostu tanssimaan heidän toiveidensa mukaan.

    Nimen omaan onneksi on SEA FM! Kuulen tältä kanavalta useammin sellaisia rock biisejä mitä en ole koskaan ennen (radiosta tai muualtakaan) kuullut. kuin puhtaalta rock kanavalta Suomessa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mieluummin kuuntelen Radio Suomirockkia kuin Radio Rockia, mutta kumpaakaan en suostu kuuntelemaan kun ei ole pakkoa valita näiden väliltä. Nelonen median radiokanavat ehdoton ei, koska boikotoivat milloin minkäkin artistin tai yhtyeen musiikkia jos eivät suostu tanssimaan heidän toiveidensa mukaan.

    Nimen omaan onneksi on SEA FM! Kuulen tältä kanavalta useammin sellaisia rock biisejä mitä en ole koskaan ennen (radiosta tai muualtakaan) kuullut. kuin puhtaalta rock kanavalta Suomessa.

    SEA FM on Oulun NÄENNÄISROCK!


   • Anonyymi kirjoitti:

    SEA FM on Oulun NÄENNÄISROCK!

    Ei yhtä usein Rock musiikkia, mutta monipuolisemmin vanhasta ja useammin ennen soimattomia uutuksia sekä ennen soimattomia vanhoja rock biisejä. Aika hyvin vs puhdas rock kanava.


  • Kuinka monesti tämä hieno uudehko Rock biisi on soinut niin supermahtavalla Radio Rockilla? https://www.youtube.com/watch?v=lLurue51jfQ

   Vielä joku kommentoi, ettei tuo ole rock musiikkia. Kannattaisi silloin katsoa mitä sana Rock tarkoittaa ja hankkiutua jonkin todellisen musiikki ihmisen seuraan ja lähteä kiertämään maailmaa tutustuen siihen mitä on Rock musiikki.

  • Radiorockin top 1 äänestyksen voittaja oli luonnollisesti MetallicA.

   Mitäs mieltä täällä ollaan MetallicAn musiikista, kyllä on mahtavuutta ollut tutustua pintaa syvemmältä MetallicAan Radiorockin myötä..

   • MeTaLlIiCa, tuo junttimetallin esikuva, loppuunkulutetut biisit ja mauttomat kitarasoundit mielikuvituksettomalla rumpusäestyksellä. Kanava vaihtuu välittömästi tämän kohdalla, niinkuin vaihtuu myös Sabatonin, Volbeatin ja Rammsteininkin kohdalla.

    Eipä paljon muuta jää jäljelle. Koivusipilä voi tavoitella voittoa muiden kuuntelijoiden kustannuksella.


  • Radiorock - asenne on rock.

   Radiorock on nyt astunut nykyaikaan ja lanseerannut oman WhaTs app kanavan!

   Asenne on rock - Radiorock - ja seuraavaksi pistetään soimaan Santa Cruzin klassikko Skydiving without a parachute!

  • SabatoN on noussu eliitti bändien joukkoon viimeistään biisillä - Feels overdone.

   Laittakaahan Radiorock soimaan viimeistään tällä kellonlyömällä sillä asenne on todellakin rock.

   Asenne on rock - Radiorock.

   • Sponsored by Nelonen Media.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sponsored by Nelonen Media.

    Hallelujaa! Halle-luu-uu-uuu-uu-jaa! Prööt! Ja radio kiinni.


  • Mitä mieltä Radiorockinkuuntelijat oli Top20 listasta. Ramsut ykkösenä ite oisin pistäny MetallicAn..

   • Pistänyt? Tuon takia ei kannata "äänestää", kun siellä vaan pistetään listat mihin järjestykseen halutaan. Soitetaan mitä halutaan... Pistä ensi kerralla MetallicAn ykköseksi.


   • Sponsored by Nelonen/Sanomat


  • Apocalytpican - Talk To Me uutuus soinut Sea FM:lläkin. Mikä on jees. Radio Rokillakin vain säälittävän 1 kertaa biisit sivuston mukaan ja kanava soittaa pelkkää rokkia toisin kuin.

  Ketjusta on poistettu 27 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   386
   14693
  2. Stefu ylireakoi

   Stefulla on kyllä tosi huono itsetunto tai on tosi epäileväinen luonne jos sen takia jätti Sofian että tää kävi Nikon ovella. Sofian tavaroita vielä N
   Kotimaiset julkkisjuorut
   292
   7837
  3. Miksi Suomessa on niin paljon homeasuntoja?

   Missä se kuuluisa rakennustaito on? Taloja ei hoideta, mutta ei talon home voi johtua pelkästään koneellisen ilmastoinnin puuttesta, eikä talon ilmast
   Maailman menoa
   182
   2496
  4. Miksi ei ole korona-ahdistusta?

   Mietin asiaa mutta en saa sitä päälle millään. Katselen kaupassa maski päällä olevia ihmisiä, lehtien lööppejä koronasta joka puolella, tartuntojen mä
   Maailman menoa
   188
   2163