Minkähänlainen Opel olisi tänään jos...

Anonyymi

Opelia haukutaan aina vikapesiksi, ruostuviksi, jne. mutta täytyy muistaa että Opel oli aiemmin GM:n yksi merkki ja nyt PSA:n. Mutta jos Opel olisi saanut olla itsenäisenä automerkkinä kuten alunperin Adam Opelin perustamana niin minkähänlainen Opel olisi tänään?
GM:n muutkin merkit ovat melkoista suttapaskaa joten ei ihme että paskoivat Opelinkin laatua mutta ehkä Opel itsenäisenä olisi tehnyt parempia autoja?

GM:hän tunaroi itsensä miltei konkurssiin USA:ssa, valtion omistuksessa oli jonkinaikaa kun servoletit, daewoosta väkisin tehdyt chevyt sun muut paskat ei käyneet kaupaksi siellä.

Sinänsähän Opeleissa on ollut hyviä ominaisuuksia, hyviä ajettavia, melko nätisti muotoiltuja, bensapihejä, jne.

No, itselläkään ei ole ollut Opelia mutta vanhemmilla on joskus ollut pari Kadettia.

9

75

  Vastaukset

  • Kaikista autoista tulee vanhemmiten opeleita.

  • Onko tietoa Opel Grandlandista, kun merkkikorjaamo edellyttää lisäaineistamaan huollossa dieselipolttoaineen, vaikka auto on Euro6, siis pieni pullo tankkiin, jotta noki häipyy koneesta? Eikö noki lähde, kun käy motarilla 50km isommilla kierroksilla tyyräämässä, ainakin aikaisemmin näin oheistettiin edelliseen erimerkkiseen. Kuulemma voi vaikuttaa takuisiin, jos ei käytä lisäainetta. Uretaani tankki on jo 17litrainen. Öljyissä on jo tuputtamista, että ei voi käyttää muuta kuin merkkiliikkeen rasvoja, minusta riittää kun se täyttää hiukkaspäästön C3 tyypin. Kone on Peugeontin 1,6 turbo diesel.
   Vielä; Nesteen uusi diesel kuulemma käy, ei tarvitse lisäainetta?? Taitaa olla Nesteen kamuja.

  • nykyisin on opel ja edellinenkin oli opel ja en voi yhtyä sanaan vikapesä koska omissani ei ainakaan ollut ongelmia eikä ruoste ongelmia.

  • Uuteen Astraan tulee vielä GM koneet sitten seuraaviin PSA koneet.

  • Esson baarin eläkeläiskerho on taas kokoontunut.

  • Opel on Adamin ajoista asti ollut ns." halpa-auto", sitä se on nykyäänkin, vaikka mainoksissa yritetään tuoda laatu vaikutusta, niin ja halpa se ei ole nykyjään verrattuna laatuun, vikoja vikoja ja vastuu heikkoa valmistajan taholta, minullakin takaluukun ruosteet (kuplia sisältä päin) ovat kuulemma kiveniskemiä, no mulle ihan sama, ikää autolla muutamia vuosia ja olkoon siellä näkyvissä muillekin, en jaksa tapella 12 vuoden "ruostetakuun" kanssa, kun ei niin ei.
   Jos vielä uuden auton hankin, niin ei se tule olemaan Opel, siitä olen varma.

  • Ohjaus on opelin ainut hyvä ominaisuus, muuten silkkaa massachaissee.

   • Olkoon se sitten sen ainoa hyvä ominaisuus....


   • juu se ohjaus on ainutlaatuinen TM kehui jo 80 luvulla senatorin ohjausta , ja b asconassa huippu. Mut kun kihlaus ranskalaisten kanssa ja niitä en osta kuin grilliltä


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   146
   4408
  2. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1152
  3. 2/3 suomalaisista tyytyväisiä Marinin hallitukseen

   Hallitus etenee hallitusohjelmassaan kuin juna – suomalaiset tykkäävät. https://yle.fi/uutiset/3-11220404
   Maailman menoa
   203
   640