Asumisoikeusmarkkinointi

Anonyymi

Kalliit Asoyhtiöt kuten Avain ja Asokodit mainostavat asumisoikeusasuntojen halpuutta pääkaupunkiseudulla ja varsinkin Helsingissä. Ratsastavat edullisten HASO kämppien vastikkeilla. Miksi eivät reilusti kerro oman yhtiön vastikkeita ja vertaa niitä vapaarahotteisiin? Härskiä viilaamista!

5

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei tietenkään kannata puhua omista kustannuksista ja vastikkeista varsinkaan, jos niissä ei juuri eroa ole markkinavuokriin. Jos asukas haluaa tietää missä mennään, niin Suomen asumioikeusasukkaiden facebooksivuilla, joissa muuten yli 600 jäsentä asia selviää tai SASO; n kotisivuilla. Yhtiöiden mainontaan ei todellakaan kannata luottaa!

      • Anonyymi

        Olen noilla sivuilla käynyt useaan kertaan. Periaatteessa teksti on siellä ihan oikein. Mutta vähän turhan kiihkeää. Ja tuntuu, että koskettaa vain osaa asumisoikeusyhtiöistä. Tätä ei kerrota missään. En esim. mitenkään saa sovitettu noilla sivuilla kerrottuja asioita HASO:een eli vain Helsingin seudulla toimivaan asumisoikeusyhtiöön. Helsingin Asumisoikeus.

        Suomi24-keskusteluista saa paljon paremman kuvan. Vaikka joutuukin kahlaamaan lukemattomat määrät turhia viestejä. Ja lähinnä keskustellaan Helsingistä.

        Pikku Huopalahden Terassitalo on kyllä riistämisen huippu. 24 vuotta vanha. 94 astuntoa. Vastikkeet ovat nousseet tasaista vauhtia koko ajan. Maksimikorotukset joka vuosi. Taitaa neliöhinta huidella lähellä 20 euroa per neliö. Ja korjaukset taitavat olla tekemättä.


      • Anonyymi

        Joo, mut siellä asuu ihmisiä, jotka ovat kritisoineet Asuntosäätiötä/Asokoteja ja jopa haastaneet yhtiön oikeuteen sen riistopolitiikasta. Asukkaita selvästi rokotetaan, ikävä kyllä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, mut siellä asuu ihmisiä, jotka ovat kritisoineet Asuntosäätiötä/Asokoteja ja jopa haastaneet yhtiön oikeuteen sen riistopolitiikasta. Asukkaita selvästi rokotetaan, ikävä kyllä.

        Tästä riistohinnoittelustahan tuli julkisuuteen asti eräs asukas mm. TV1:n Perjantai -ohjelmaan kertomaan kuinka asumisoikeusasumisen idea on vesitetty riistämällä kohtuuttomia vastikkeita asumisesta.


    • Anonyymi

      Nykylaki on ihan susi ja se tuli koeponnistettua oikeudessa, kun asukkaat veivät sekä Asuntosäätiön ja Avaimen oikeuteen liian korkeista vastikkeista. Asukkaat vaativat, että vertailuvuokra pitää olla alueen Aravavuokrataso, ei markkinavuokra. Oikeus tulkitsi aivan oikein lain kirjainta, yhtiöt voivat pyytää asunnoista mitä vuokraa hyvänsä, kunhan se ei ylitä markkinavuokria. Tämä jos mikä kertoo kuinka susi nykyinen laki on ja tähän pitää saada korjaus.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1801
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1348
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1230
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1150
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1105
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1017
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1002
    Aihe