Havaintoja piiskan saannista

Anonyymi

Kun katselette netistä miesten välisiä piiskausjuttuja, niin kumpi henkilö kiinnostaa sinua enemmän piiskattava vai piiskaaja?

Itselleni on tärkeämpi se piiskaaja, hänen ulkoinen olemuksensa ja toiminta. Iso karismaattinen voimanpesä on paras, hänestä näkee heti, että homma tulee hoidettua.
Hyvä esimerkki on filmi Bailey ja Carl. Baileyllä on papua, pyörittelee Carlia miten tahtoo. Carl tohtii jossain välissä jopa vähän pyristellä vastaan, mutta ei siitä tule mitään. B:n tentattavaksi haluaisin joutua itsekin.

13

651

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minulla on kyllä se piiskattava kiinnostavampi. Mitä herkullisemmat kiinteät pakarat, sitä kiihottavampi tilanne. Kuvittelen aina itseni sen piiskattavan tilalle. Jos vielä näytetään kuinka väkisin otetaan pakarat paljaiksi, niin se lisää kiinnostusta entisestään. Loppu huipennukseksi käytetään piiskattua seksuaalisesti hyväksi.

    • Anonyymi

      Minä fanitan piiskaajaa, eihän siitä ilman häntä tulisi mitään. Noissa yllä mainituissa filmeissä vain harvat ovat kaliperiltaan niin rotevia, että pystyisivät oikeasti rimpuilevan tyypin piiskaamaan. Tosin on siellä pieniä "ukonkäppänöitä", jotka suorittavat kurituksen varsin luontevasti, he saattavat olla oikeasti vahvoja tyyppejä. Ei kaikista ei pysty päällepäin päättelemään minkälaiset voimat hänellä on.

    • Anonyymi

      Minua kiinnostaa piiskaaja, onko papua ja kuinka vahvat käsivarret ja muutenkin katson tarkkaan onko voimaa. Parasta jos piiskattava rimpuilee ja hänet aidon tuntuisesti nujerretaan.

    • Anonyymi

      Vaikka toivon tulevani itse piiskatuksi, niin mielenkiinto on kyllä piiskaajassa. Harmi, että netissä on vain vähän sellaisia videoita, joissa piiskaaja joutuu käyttämään voimaa.

      Minua on lapsesta asti kiinnostanut tilanne, jossa miehen mittelevät voimiaan, tällaisia tilanteita on esim. piiskaaminen, käsirautoihin laittaminen, lumipesun antaminen, pihalle heittäminen, kepeksien tarkastus jne. Tuollaisissa tilanteissa miehinen voima pääsee komeasti esille, liikkeet ovat nopeita ja koko vartalo on toiminnassa.

      Lopputulos on kahdenlainen, voittaja on ylpeä ja varma voimistaan. Hävinnyt rypee häpeän syvässä alhossa.

      • Anonyymi

        minua kiinnosta piiskatun kohtalo.
        itse laukean piiskaajan käsiin, jaloille.


      • Anonyymi

        Muistan lapsena nähneeni sellaisia tilanteita, että aikuinen mies on pessyt toisen miehen pärstän lumella. Oli joitakin muita tilanteita, jossa miteltiin voimia. Muistan ihan pienenä pelänneeni tuollaista tilannetta, mutta jo kouluiässä nautin niistä. Arvatenkin kumpikin mies oli voimansa tunnossa ja pikkupojasta näytti, että nyt voima jyllää. Itse ainakin katsoin voittajaa suuresti ihaillen.


    • Anonyymi

      Minua kiinnostaa se lihaksikas piiskaaja, joka pitelee heikompaa kaveria polvellaan ja piiskaa. Ehdottomasti eniten minua sykäyttää silloin, kun piiskattava on otettu tiukasti kainaloon ja makaa piiskaajan sylissä.

    • Anonyymi

      Samaistun aina piiskattavaan. On hienoa kun Piiskaaja alistaa ja piiskaa minut.
      Piiskaamiseni jälkeen imen Piiskaajan munaa ja olen nussittavana.

    • Anonyymi

      Minä haluan olla piiskattavana ja rimpuilla minkä pystyn. Kurituksen jälkeen haluan ihailla piiskaajan voimia. Itse en ole kovinkaan voimakas ja minusta riskit miehet ovat todella kiehtovia. Haluaisin tietää kuinka monta prosenttia enemmän piiskaajalla on voimaa kuin minulla. Nykyään on jo mittareita, jolla pystyy tutkimaan lihasmassan määrää. Joskus on tuntunut, että kaveri ei ole paljoakaan voimakkaampi kuin minä, mutta hän on fyysisesti taitava, taikka on muuten harjaantunut kurittaja.

      Minä ihastun, melkeinpä rakastun, mieheen joka pystyy minut piiskaamaa. Mutta heikommallekaan kaverille en ole hankala, saatan löysäillä puolustuksessa, että hän onnistuu piiskauksessa. Toki tunnen sellaisiakin tyyppejä, joiden piiskattavaksi en suostu missään tapauksessa.

    • Anonyymi

      Opiskeluaikana meidän kurssilla oli yli 30 nuorta miestä. Olin kiinnostunut piiskaajista, siksipä arvioin opiskelukavereitani piiskaajan roolissa. Kurssillamme oli ainakin viisi sellaista kaveria, että jokainen heistä olisi pystynyt minut yksin oikeasti piiskaamaan. Kolme heistä oli fyysisesti tarpeeksi voimakkaita antamaan minulle selkäsaunan. Kaksi oli taas karismaltaan sitä luokkaa, että olisin taipunut kuritukseen jo heidän persoonansa vuoksi, olivat sen verran alfoja, että tuskin olisi tohtinut heille juurikaan pullikoida.

      Eli kyllä se piiskaaja minua enemmän kiinnostaa.

    • Anonyymi

      Katselen sellaisia filmejä, jossa piiskaaja joutuu oikeasti käyttämään voimaa kuritettavan käsittelyssä. Parhaita filmejä ovat ne, joissa piiskaaja lopulta nujertaa vastarinnan fyysisesti ja piiskaa "vintiön". On parasta kun kumpikin joutuu kamppailemaan tosissaan.

    • Anonyymi

      Sain nuorena aika vanhaksi piiskaa, koska joutuessani tosipaikan eteen olin niin hermona, etten tohtinut kunnolla pistää hanttiin. Sama peli jatkuu vielä aikuisenakin, olen melko lailla puolustuskyvytön, jos joku aikoo selkäsaunan antaa.

    • Anonyymi

      Muistan pikkupoikana ihailleeni teinipoikia, he olivat isoja ja lesottelivat voimillaan. Minuun verrattuna he olivatkin riskejä. Mutta sitten kerran yksi aikuinen mies kurillaan otti yhden teinin kiinni, laski housut ja paukutteli kämmenellään paljaita pakaroita. En tiedä oliko tuo poika joku pahantekijä vai mikä oli syynä.

      Mutta tuolla tapauksella oli minulle suuri merkitys: teinit olivat voimakkaita, mutta aikuiset miehet muuttuivat mielettömän voimakkaiksi. Olin varmasti alle 10-vuotias kun sain viimeisen kerran risusta, mutta vielä 16-vuotiaanakin varoin tekemisiäni, koska pelkäsin saavani selkäsaunan. Erästä kylän miestä minä erityisesti varoin.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1873
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1436
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe