Oikeus puistoilla

Anonyymi

Jos koirasi ei pärjää muiden koirien kanssa, lähde puistosta pois kun sinne on tulossa muita. Vihaisen koiran kanssa ei saa vallata puistoa ja kieltää muita tulemasta sinne.

Nyt pariin kertaan käynyt lähipuistossa niin, etten ole päässyt koirani kanssa aitaukseen kun siellä räyhäävine koirineen aikaa viettävä nuorimies kieltäytyy poistumasta ja antamasta tilaa muille. Hänellä on kolme kookasta sekarotuista uroskoiraa, jotka laukkaavat aidan viereen haukkumaan heti kun huomaavat jonkun lähestyvän. No ei se mitään vaikka haukkuvat, kyllä maailmaan ääntä mahtuu ja jollei koirapuistossa saa haukkua ni missäs sitten. Mutta ongelma on siinä, että poika kieltää muita tulemasta aitaukseen sisälle sillä hänen koiransa voivat olla agressiivisia. Hän ei ole varma asiasta, mutta kuka nyt haluaa heittää oman koiransa sinne kokeilemaan saako kolme isoa uroskoiraa niskaansa. Hän myös kieltäytyy lähtemästä ja istuksii penkillä ja koirat rauhoituttuaan loikoilevat puiden varjossa. Viimeksi odotin puolituntia viereisellä matonpesupaikalla, alkoi jo pinna palaa.

Miten tällaisessa tilanteessa voi toimia? Voiko soittaa poliisit ajamaan tyyppi ulos puistosta?

3

<50

Vastaukset

  • Otat itelles kunnon kokoiset koirat etkä mitän rottia. Meillä slovakiankuvazit ja ollaan menty reippaasti kaikkiin puistoihin ja aina on tilaa löytynny. Meidän koirat hoitelee tommoset sekarotuset pois ja pojat myös. Puisto on pian tyhjä eikä tarvii sanoa mitään. Kato vahvimman oikeus toimii joka paikassa. Sua vaan harmittaa kun pojal on paremmat koirat.

    • Tämä on varmaan se eläkeläispariskunta joka ajelee matkailuautolla täynnä näitä hassunhauskoja kuvazuksia. Kuulin että ovat ehtineet saada porttarin jo aika monelle leirintäalueelle.


  • Ai niinpä niin, tämähän on Suoli24. Turha odottaa normaalijärkisiä kommentteja.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.