Messupakko - saneeraukset suunnitteilla

Anonyymi

Ihanien ja kaupungin uuteen kukoistukseen nostavien asuntomessujen järjestäminen alijäämäisessä kaupungissa vaatii uhrauksia nykyisiltä asukkailta ja kaupungin tavallisilta työntekijöiltä. Pitää ymmärtää, että palveluita karsitaan ja työntekijöiden määriä vähennetään. Se on pakko, jotta messut saadaan järjestettyä. Johtajat ja päälliköt painavat yötä päivää raskasta duunia. Heidän jaksamistaan saneerauslistojen laatimiseen ja säästöjen etsimiseen on kannustettava palkankorotuksin ja autoedulla. Johtajille on järjestettävä apua ja palkattava heidän töitään tekemään riittävä määrä konsultteja.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Elinkeino - ja infrastruktuurilautakunta päätti 19.6.2019/Asianro 17 ostattaa kaupungin veronmaksajilla Vanhassa Rannassa olevat parakit (44 kpl tilaelementtejä) 150 000 eurolla. Perusteena säästö, koska 11 kuukauden vuokramenot olisivat yhteensä 174 425 euroa. Näin muka säästettiin noin 22 000 euroa. Heh,heh. Ei tartte olla monimutkainen juoni, kun saa jengiä uunotettua. Totta kai parakkien omistaja myi ne, koska niiden purku ja poiskuljetus maksaa helposti jo jonkun kymppitonnin. Minne kaupunki ne sitten varastoi ja mitä se maksaa? Ei tietoa. Onneli & Anneli mökkikin piti pistää äkkiä luvattomasti pystyyn, kun se kuulemma olisi mennyt pilalle kaupungin varastossa. Heh, heh. Minne muuten perustetaan parakkivarikko ja mitä se maksaa ? Ei tietoa. Parakkeja ei voi varastoida ilman peruslämpöä ja paljonko se maksaa? Ei tietoa. No, eihän sekään ole tiedossa, että mitä asuntomessut oheistoimintoineen oikein maksavat. Miten muuten asuntomessut rahoitetaan? Ei tietoa.

      Mihin käytettyjä väliaikaiseen käyttöön heppoisesti rakennettuja parakkeja todella tarvitaan? Ei tietoa. Ettei vaan asuntomessujen järjestämiseen. Niistä saa työmaaparakkeja, käymälöitä, messutoimiston, ruokalan tai vaikka selviämisaseman jne. Mikä kaikkein parasta jos messuihin ei riitä sopimuksen mukaista 26 rakentajaa, niin parakeista saa näyttelykohteita teemalla ekologista puurakenteiden kierrätystä.

    • Anonyymi

      Parakeista saa myös jonkinlaisen motellin messuvieraille, jos kaupungin ainut hotellin tapainen ehtii taas menemään konkurssiin.

      Se seurahuoneen catering keittiö on kans viekas veto. Sitä meinataan varmaan käyttää messuvieraiden muonitukseen. Kirjaston häätämisellä saatiin taas yksi pakkotarve
      messujen julkiseksi kohteeksi tarkoitetun CLT:stä ympättävän hyvinvointihallin rakentamiseen. Samoin Vakon lemppauksella ulos Harjuntaustan koulusta. Kyllä on viekasta, niin viekasta.

    • Anonyymi

      Tarvitaan tietty miljoonan euron erillinen messuorganisaatio, koska teknisen päälliköillä ei ole aikaa messujen kanssa puuhailuun. Raatihuoneelta on alettu johtamaan seurahuoneen huonon sisäilman ja homeen torjuntaa. Pinkopahveja jo viritellään ja kellarikerroksen huono kostea sisäilma pidetään nerokkaasti pois huussien viereen rakennettavalla erikoisrakenteisella seinällä. Lieneekö seinä valmistettu CLT:stä? Catering keittiön kattiloiden ja hellojen valintaan löytyy asiantuntemusta ihan luottamushenkilöiden johtoportaasta.
      Seurahuoneelle ei enää sijoiteta kaupungin omaa henkilökuntaa, koska siitä pitää saada vuokratuloja ja se siis ei johdu kosteaksi jätettävästä kellarista, jonka reilu kosteusprosentti varmistetaan pitämällä se alipaineisena. Hienoa. Näin saadaan pidettyä vesi pois kadulta.
      Seurahuoneen lisäksi pitää stailata myös raatihuone ja sitäkin johdetaan ihan rakennuksen sisältä käsin. Remontin laajuus ja rahoitus ovat vielä arvoitus, mutta todennäköisesti varat myös tähän remonttiin joudutaan keräämään mm. metsien hakkuita lisäämällä ja säästöillä muista kohteista. Huhutaan, että säästöluuta lakaisee pois päiväkoteja, kouluja ja ainakin yhden terveysaseman. Puhumattakaan katujen kunnossapidosta josta joudutaan tinkimään messujen vaikutusalueen ulkopuolella.

      • Anonyymi

        Eihän täällä ole kuin yksi terveysasema!?


    • Anonyymi

      Vittu, kiitos faktasta, on muuton paikka!

    • Anonyymi

      Kyllä Linnan tarjoilija on se,joka täällä kaikki pahat on tehnyt.Ihan kaikki.Onneksi yleensä nämä ahneet saavat ansionsa mukaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2501
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1958
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1766
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe