Varokaa Amazon tai Walmart huijausviestejä

Anonyymi

Mulle on tullut viimeisen vuoden aikana jatkuvasti Isosta Britanniasta soittoja, joihin en ole uskaltanut mitään vastata. Tietääkseni minulle ei siellä asu kuin yksi puolituttava perhe, enkä usko heidän sekaantuneen asiaan. Sitten alkoi sähköpostiosoitteellani tulla viestejä tekstiviesteinä, että minulle on tulossa paketteja Walmartista tai Amazoninsta ja tilaus pitäisi vahvistaa klikkaamalla hyväksyntä. En ole ikinä sieltä mitään tilannus. Amazonin sivujen kautta tai FB sivustoille ei voi antaa palautetta kirjautumatta eli ei voi olla anonyyminä. Varokaa näitä feikkiviestejä, jotka ovat selvästi tietojen kalastelua tai jopa huijauksia!!!

1

<50

Vastaukset

  • Bitcoin code ynnä muut huijaukset ovat arkipäivää. parempi kun ei avaa tietokonetta ensikkään.
    Jopa Trivaco, Hotels.com, emandot huijaa asiakkaita, jos menee PC:llä niin huone maksaa 100 , sama huone jos menee Applen omenalla maksaa 130, kuulemma Applen omistajia on helpompi vedättää..

    Sitten jos hotellille ilmoittaa, että emandossa huone maksaa 130 niin mitä te tarjoatte. Satasella ja aamupala kaupanpäälle ja pullo kuohuvaa. Nää välittäjät vetää 20-30 % välistä, siksi kannataa aina olle suoraan yhteydessä hotelliin.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.