Vanhojen Amiga -lehtien arvo?

Anonyymi

Mahtaakohan vanhoilla Amiga -lehdillä olla kysyntää tänä päivänä, edes oheislevykkeet mukana olevana?
Olisi ainakin Syyskuun 1995 CU Amiga -lehti oheislevykkeineen jonka voisin myydä. Kannessa Pamela Andersonin kuva, liittyy artikkeliin silloisen netin aikuisviihdesivuista...
Levykkeillä mm. OctaMed 5.04 musan teko-ohjelma joka vaatii Workbench 2.0 ja 1Mb RAM. Toisella levykeellä pelejä (Speris Legacy ja Time Keepers) mutta nämä vaativat vähintään käyttöjärjestelmäversion Workbench 2.04 ja 1Mb Chip RAM.

Levykkeiden toimivuudesta en valitettavasti tiedä koska Itsellä on aina ollut vaan normaali Amiga 500 Workbench 1.3 käyttiksellä joilla nämä ei toimi. Lehti tuli silloin aikoinaan kumminkin ostettua vaikka hintaa oli peräti 49,50 mk Ärrällä, hintalappukin on kannessa vielä tallella.

Mahtaakohan ketään kiinnostaa vanhat Amiga -lehdet ja mihin hintaan? Ihan ilmaiseksi en haluaisi luopua näistä, ei ole pakkomyynnissä mutta ainakin tällaisen itselle tarpeettoman lehden voisin myydä.

Ebaylla näkyy olevan sama lehti n. 14,50e hintaan myynnissä:
https://www.ebay.com/itm/CU-Amiga-Magazine-September-1995-With-Disks-Included/123783351870?hash=item1cd2100e3e:g:jwgAAOSwsz9b5DIm

8

<50

Vastaukset

 • Palauta lehti ÄRRÄlle syystä että sen oheislevyke ei toimi nykyisessä koneessa. Voit hyvällä munkilla saada rahat (euroissa) takaisin jos joku kesäleila sattuu lakkaamaan kynsiään tiskin takana ajatukset armaansa luona.

  • Haha, luulen kyllä että joku 18v kesäkassatyttö heräisi kyllä koska ei varmaan koskaan ole kuullutkaan tietokoneesta nimeltä Amiga :D • Sentin tai 2 jos ostaisin takapuolen pyyhintään.

  • Hei, ei siellä vankilassa kannata hankkia takapuoleensa tekstiä "Amiga" eli tyttöystävä...


 • No eivät ne taida olla juuri minkään arvoisia, jos niitä yrittää myydä Suomessa. Kansainvälisillä markkinoilla niistä saattaa saada jotakin, mutta Suomessa on niin kitsasta porukkaa, että eivät maksa juuri mitään vanhoista tavallisista tietokonelehdistä.

  Heitin pois joskus 10 vuotta sitten omat vanhat Amiga-Format lehteni. C-lehdet skannasin talteen, ja heitin pois, koska olivat muutenkin melko huonossa kunnossa, oli näemmä tullut luettua niitä ahkerasti. Niitä voi kuitenkin lukea myös netistä ilmaiseksi:

  http://amiga.unikko.org/C-lehti/

  Mutta esim. 80-luvun Pelit-vuosikirjoista saattaisi saada jotakin:
  https://www.pelit.fi/artikkelit/tietokonepelien-aikakirjat-pelit-1987/

  Itse omistan näitä kirjoja, myös tuo vuoden 1987 kirja, joka on hyväkuntoinen. Siitä voisi ehkä saada satasen, jos hyvin kävisi.

  • Tässä on yksi suomalaisen yhteiskunnan ongelmakohta kun leikitään olevamme niiin markkinatalousyhteiskunta mutta sitten todellisuudessa meitä on niin vähän ja olemme niin köyhiä että markkinat eivät vaan toimi kuten isommissa, voisiko ilkeästi sanoa, normaaleissa maissa. Täällä valtio vie niin mielettömän suuren osan ihmisten pienistä tuloista veroina että ei niillä vähillä rovoilla talous pyöri normaalisti kuten muissa maissa.
   Niinpä kaikenlainen vanhojen tavaroiden kaupittelukin on ajanhukkaa ja sama viskata kaatopaikalle ne. Keräilijöiksi itseään kutsuvatkin ovat niin köyhiä että kaikki pitäisi ilmaiseksi saada...


 • Jos itse ei tarvi niin voihan ne myydä vaan myymisen ilosta, ei rahanahneudesta, ja ostajakin ilahtuu.

  Itse möin vanhoja suomalaisia HiFi -lehden numeroita vuosikerrallisen, olikohan hintana kymppi vai pari, niin kyllä niille ostaja äkkiä löytyi ja oli kovin kiitollinen.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Takaisin ylös