Kuntosalilta se alkoi...

Anonyymi

Olimme perjantai-iltana tyttöystäväni kanssa juuri olleet treenaamassa. Työviikko oli takana ja mieli vaelsi jo tyttöystävän riisumisessa ja ihanissa seksipuuhissa. Olimme kiusoitelleet toisiamme jo salin puolella tuhmilla jutuilla ja kiihottuneet molemmat tosi kovasti.

Salillemme oli remontoitu höyrysauna, joka oli sekakäytössä. Usein siellä kuitenkin kävi vain miehiä ja jos joku naispuoleinen sinne uskaltautui, niin hän piti visusti pyyhkeen päällään. Tänään, kun kellokin oli jo melko paljon, olimme sopineet menevämme sinne yhdessä tyttöystäväni kanssa. ehkä siellä voisi harrastaa jotain käsipeliä olimme miettineet.

Olin yksin suihkun puolella ja kullini alkoi jo hieman paksuuntua, kun ajattelin yllättää tyttöystäväni saunan puolella. Miesten pukkarissa ei ollut enää kenenkään kamoja, joten ainakaan sieltä ei tulisi ketään meitä häiritsemään.

Astelin höyrysaunan puolelle ja runkkailin hiljalleen kulliani ajatellen koko ajan tyttöystäväni ihanaa kroppaa ja sitä miten hän pian ilmestyisi naisten puolelta saunaan. Naisten puolen ovi naksahti ja niin hän tuli hihitellen minun viereeni istumaan. Höyryä oli tänään harvinaisen vähän, mutta kyllä saunassa lämpöä riitti. Olimme pussailleet jo jonkin aikaa ja kätemme olivat käyneet toistemme vartaloilla. Minun käteni hänen liukkaalla pimpillään ja ihanan terhakoilla tisseillään ja hän puolestaan oli saanut minun kullini seisomaan jo miltei napaa vasten. Niin kovana ja kiihottuneena se oli. Kiihotimme toisiamme sillä mitä kotona ensiksi tekisimme ja miten toisistamme nauttisimme. Molemmat olimme aivan jo aivan valmiita seksiin ja sovimme, että lähdemme suihkuttelemaan ja pukkareiden kautta kotiin.

Silloin miesten puolelta kuului ääntä ja suihku meni päälle. Katsoimme toisiimme emmekä ehtineet sanoa mitään, kun saunan ovea jo avattiin. Tyttöystäväni istui niin sanotulla miesten puolella, koska kuvittelimme saavamme olla täysin rauhassa. Ovesta astuivat kaksi jenkkifutari, jotka salillamme myös treenailivat. Ensin tuli suomalainen pelinrakentaja hoikan jäntevällä olemuksellaan. Hänen kullinsa vastasi aikalailla omaani paitsi, että hänellä se oli velttona ja minulla seisoi kivikovana. Hänen perässään tulikin sitten seuran uusin hankinta: tummaihoinen puolustuspelaaja ja hänen kullinsa heilui valtavan kokoisena ja täysin hallitsemattoman näköisenä, kun hän nousi saunan askelmalle. Siitä erottuvat suonet olivat varmaan oman etusormeni paksuisia.

Miehet katsoivat suoraan meihin ja tajusivat hetkessä mikä oli homman nimi. He asettuivat istumaan naisten puolen paikoille niin, että katselivat suoraan meihin päin. Tajusin, etten voinut ainakaan suihkun puolelle poistua ja jättää tyttöystävääni heidän katseltavakseen. Tyttöystäväni katseli jalkoihinsa ja olisi varmasti halunnut olla missä tahansa muualla. Minä puolestani häpesin ja yritin piilotella seisovaa kulliani, mutta en voinut samalla olla katsomatta tuon tumman kaverin huikeankoista vehjettä. Se oli suorastaan pelottavan kokoinen. Pornoleffoissakaan ei kovin monella tuollaista asetta näkynyt.

Miehet katselivat häpeilemättä naiseni kroppaa ohuen höyrypilven läpi. Minua tilanne jostain syystä kiihotti aivan valtavasti ja silloin kiukaasta kuului naksahdus, se meni pois päältä. Höyry haihtui yllättävän nopeasti ja nyt olimme kuin tarjottimella noiden miesten edessä. Noin metrin päässä meistä istui kaksi ventovierasta miestä ja minä kulli kohti kattoa ja tyttöystävänikin varmasti valui kiimaista mahlaa meidän touhuiluidemme jäljiltä.

Haluatko keksiä tarinalle jatkon vai kuulla sen minulta? Kommentteja saa laittaa, kiitos...

1

1274

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      tässä: halusit että vievät naisesi saunassa panon jälkeen ja saat seurata aisurina

    Ketjusta on poistettu 26 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe