Meluhaitta

Anonyymi

Menkää sitä saatanan humppaanne soittamaan keskellä yötä jonnekin muualle. Vaikka Napikselle. Viikonvaihteessa kuului usean sadan
metrin päähän Messin teltasta rynkytys. Ymmärrän huvittelun, vaan ääni oli liian kovalla. Kaikki eivät valvo viikonlopun öitä, tuollainen soitto on meluhaitta.

15

<50

Vastaukset

 • No voi itku...
  Perukassa sitä saa ainakin nukkua yönsä rauhassa.

 • Saa ja saa. Kohta alkaa helvetillinen ralli metsäteillä yöaikaan, koirat haukkuvat aamuyön metsässä ja niin edelleen.

 • Miksi kukaan ei valita pesäpallosta aiheutuvaa mekkalaa tai ruuhkaa? Ymmärrän viikonloppuna töissä kulkevan huolen Messin pihasta kuuluvasta metelistä, mutta on sentään mukava, että jotain tälläkin kuolevalla kylällä järjestetään.

 • Valivali. Sekö ois parempi jos ei mitään elämää pienellä kylällä olisi, ei voi pieni meluhaitta olla elämää suurempi kysymys. Se melu ei ole loputonta. Korvatulpat korviin ja päätä tyynyyn.

 • No ei minua haittaa vaikka asunkin keskellä kylää niin nuo musiikki jutut yms.!
  Eikö enää ihmisillä joilla mahdollisuus niin saa olla hauskaa??

 • Lauantaina päivällä piti olla Karaokeklubin tähtien torilla esiintymässä. Eipä näkynyt eikä kuulunut. Mikä lie ollut syynä?

 • toivottavasti joku työtön jaksaisi keskellä viikoakin öisin ajaa korttelirallia ja luukuttaa musiikkia.

 • Messillä oli Sotkamon kuntaan tehty meluhaitta ilmoitus, luvat siis kunnossa. Ihanaa, että on elämää musiikin muodossa.

 • Kyllä sitä yöllä osataan luukuttaa myös jostakin vitun rottelosta, siis löytyy meluhaittaa muualtakin. Ei kai siinä mitään, mutta klo 22-01 kun ajetaan Vuokatissa korttelirallia, se ärsyttää todella monia asukkaita.
  Vois se jumputus riittää autossa oleville, mutta kotirauha astuu voimaan klo 22, niin sen jälkeen pitäs jumppa-humppa-popitus loppua.
  Sit vissii maata lotkotetaan klo 12 saakka, jolloin jälleen se perkeleen ralli+jumputus taas jatkuu.
  Nyt on sen verran hellettä, että monia haluais aukasta yöksi tuuletus ikkunaa, mut kiva, jee se jumputus+ralli raikaa vielä enempi sisälle. Niin on ne korvatulpat, mut ku ei kaikki niitä halua käyttää, vaan ihan niinku oikeesti nukkua omassa kodissaan, myös kunnan vuokra-asuntojen asukkaat.
  Saapuu se syksy ja viileät ilmat, sen jälkeen tulee talvi ja pakkaset. On se mukava kuulostella, jumputtaako poppikajarit peräkontissa vielä??? Arvelen. että tulee siunattu hiljaisuus, kun se samperin rottelo ei enää lähde tulille.
  Niin kiusa se ois pienikin kiusa, jospa joku vittuuntuu siinä määrin, että käy tökkäämässä kajarin kalvot puhki, sit vois makeasti nauraa, ne eivät nimittäin ole halpoja.

 • Sotkamo-Soi tapahtumaa oli hehkutettu Sotkamonlehdessä oikein viimeisen päälle. Paras on yleisömäärältään on ollut joku ysäri, 500 henkilöä oli ollut paikalla. Siis saman verran kuin Napiksella tansseissa joka lauantai. Yleensä siellä on enemmän. Viikko sitten lauantaina oli oikein hieno tapahtuma museoautoineen ja asustekilpailuineen. Hienoja esiintyjiä, kaksi Sotkamosta eikä mitään ressuretvorteja. Tapahtumasta kävin kattomassa napiksen sivuilta videon ja jutun, lehdessäkin olisi saanut olla, vaan ei ollut. Olin paikalla ja on myönnettävä napiksen vetäjien osaavan ja tietävän tehtävänsä. Hienoa, että meillä on tuollainen tanssipaikka. Asiaan, lehdessä pitäisi olla sellaisia juttuja, jotka eivät ole yksipuolisia ja totuudenvastaisia. Sotkamon teatteri on täysin bajamajan alta, Kainuun huonoin. Ei uskalleta kirjoittaa julki, ettei keisarilla ollutkaan uusia vaatteita. Yrittäjä kaipasi kuntaa tueksi, olipa yllätys sekin.

 • Messissä käyvät paikalliset örisijät, Napikselle tulee porukkaa laajemmalta alueelta.

 • Messi on yrittäjävetoinen. Napiksella tehdään töitä talkoilla!! Aika iso ero jos ymmärrätte mitä tarkoittaa.

  • Talkoillaanhan sitä pesäpallokentälläkin. Van sehän ei ole niin syntistä kuin tanssien järjestäminen...


 • Napis on ihan ok jos olet yli 60 ja eläköitynyt hiiri. Kyllä messissä on tapahtumissa huisinpaljon hauskempaa ja siellä henkilökunta hymyilee siistijöistä lähtien👍👍😀 terkkuja messiin henkilökunnalle ja varsinkin reippaille kesätytöille sinne 😊

  • Tuoda, tuoda, kävin viime yönä Napiksella ja en kyllä voi tuota allekirjoittaa. Eka kerran tänä kesänä. Yli 60-vuotiaita oli, hiiriä en nähnyt, ulkona laitumella oli lampaita. Ja kissan näin myös pihamaalla, siksikö ei liene hiiriä ollut. Vakavasti puhuen, voisiko Messi, Napis ja yleensä kaikki tehdä yhteistyöt sotkamolaisten tapahtuminen järjestämisessä ja tiedottamisessa?


Ketjusta on poistettu 26 sääntöjenvastaista viestiä.