Millaista seutua Lievestuore on asua?

Anonyymi

Kokemuksia Lievestuoreesta paikkana, sekä uudemmat että vanhemmat kokemukset kelpaavat yhtä hyvin.

60

6003

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lievestuore on aivan ihana pikku maalaiskylä upean järven rannalla. Rauhaisa maalaismaisema ympärillä eikä hulinaa ja hälinää. JKL:n palvelut kuitenkin lähellä. Ihmiset ystävällisiä ja sydämelllisiä. Edullisia asuntoja, hyvät kulkuyhteydet, kalastusmahdollisuudet, retkeilymahdollisuudet, urheilumahdollisuudet, kapakka, hyvä ruokakauppa jne. Suosittelen lämpimästi joka pitää vähän rauhallisemmasta elämän menosta!

      • Anonyymi

        Kiitos! On ihana kuulla ja todeta, että löytyy henkilöitä, jotka pitävät
        alueesta ja kertovat positiivisia asioita eivätkä huonoja asioita.


      • Anonyymi

        Kun luen tuota vuodatusta ( lievestuoreesta), niin enpä tuota heti arvaisi :D Olen syntynyt paikkakunnalla, käynyt siellä koulut ja pois lähdin vaan heti kun vain pääsin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun luen tuota vuodatusta ( lievestuoreesta), niin enpä tuota heti arvaisi :D Olen syntynyt paikkakunnalla, käynyt siellä koulut ja pois lähdin vaan heti kun vain pääsin.

        Sama täällä


    • Anonyymi

      Rauhallista asua ja olla!Tosin kauppoja sais olla useampi?Ässä vähän monopoliasemassa.Monet käyvätkin kaupungissa ostoksilla.1kapakka joka jämähtänyt 70luvulle..Keskusta yleisilmeeltään kuin entinen neuvostoliitto.Rahat menee laukaaseen jossa kyllä laitetaan paikat kuntoon.Kunnanjohto toivoo että lievestuoreen yrittäjät laittais tämän kylän kuntoon.Miksiköhän me maksetaan veroja.

      • Anonyymi

        Hyvä, että pidät. Vaikuttaa ihan kauniilta alueelta. Ehkä pieniä "korjauksiakin" silti voitaisiin tehdä, vaikkakaan ei aivan välttämättä. Itse tietokoneelta maisemia
        katselleena totean, että ihan kaunista paikkaa. Vaikka onhan Laukaa muiltakin
        alueiltaan ihan kaunista maisemiltaan.


      • Anonyymi

        Voi olla kaunista mutta tuulipuku tarmoja koko kylä täynnä


    • Anonyymi

      Mukavaa seutua kaikinpuolin. Sopivalla etäisyydellä Jkl:stä ja myös Mikkeli&Kuopio lähistöllä. Kylän keskustassa urakkaa riittää samoin kuin muissa vastaavissa tienvarsikylissä.

    • Anonyymi

      Tänne vaan tavallista porukkaa täällä asuu!Tuulipuku tarmoja on joka paikassa erityisesti laukaassa.Puistokemistithän on asutettu laukaaseen ompahan ensiapu lähellä.Liepeelle toinen kauppa vaikka on täällä 2kauppaa mutta toisessa hinnat pilvissä.Kunnon kapakka sais olla nykyinen jämähtänyt tosiaan 70luvulle.

      • Anonyymi

        Kyllä teille riittää se hikinen juottola


      • Anonyymi

        Tuulipuku tarmoja saa olla ja kuuluukin saada olla aivan vapaasti, ei siinä mitään.
        Vaikka kapakka olisikin jämähtänyt 70-luvulle, ei haittaa, vaan päinvastoin, sillä
        menneen ajan tunnelma on mielenkiintoista. Vaikka eipä haittaa, vaikka olisi kylässä myös jokin toisenlainen kapakka, mikä olisi tunnelmaltaan jotakin
        aivan toisen laatuista tyyppiä.


    • Anonyymi

      Mikä siinä on että kirjaston ikkunoiden särkemisestä ei saa kirjoittaa, viesti hukkuu johonkin? Sanavapautta parhaimmillaan vaikka pääministerikin korosti suomalaista sananvapautta!

    • Anonyymi

      Kisapurren elvyttäminen takaisi uuden loistavan tulevaisuuden ja kansansuosion kun löytyisi rohkeita tanssilavayrittäjiä. Sopivan matkan päässä JKL:stä eli asiakaspohjaa riittäisi! Ideoinnista hommat on kiinni!
      Savio on niin tyly paikka että siellä monikaan ei viitsi enää käydä.

      • Anonyymi

        Onko Kisapurren rakennus vielä olemassa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko Kisapurren rakennus vielä olemassa?

        Se oli proomun päälle rakennettu kelluva lava ja on purettu. Uusi pitäisi rakentaa.


      • Anonyymi

        Mikä tekee Savion lavasta tylyn paikan?


    • Anonyymi

      Juu ja koulussa väkivaltaiset opettajat? 2kpl

      • Anonyymi

        Tämä on todella karmea asia. Kiusaajat vahingoittavat paikan kuin paikan mainetta sekä aiheuttavat uhrilleen/uhreilleen kärsimystä. Tärkeää, että asia tuodaan esille, koska olemme jo havainneet, että mitä ja millaisia seurauksia sen harjoittamisella on. Yhtään mitään ihmisryhmää syrjimättä, olisi tärkeää, että se otettaisiin vakavasti koulussa kuin koulussa, ollaan sitten ihan missä tahansa. Vaikka sitä esiintyisi missä tahansa, se heikentää joka ainoan paikan "imagoa" sekä viihtyisyyttä. Yhtään erittelemättä mitään oppilaitosta tai paikkaa, asiaan saataisiin korjaus sillä, että koulussa sanottaisiin selvästi, että moinen toiminta ei käy päinsä. Korjaamisen varaa tässä asiassa olisi kyllä vielä vaikka ties kuinka monessa paikassa, valitettavaa, mutta todellista. Tietoisuus ilmiön esiintymisestä ei riitä, vaan on ryhdyttävä kitkemään sitä oikeilla asenteilla, ollaan sitten ihan missä ja millä alueella vain. En halua vähätellä Laukaata paikkana, kyse ei ole siitä, vaan ilmaisin tämän asian täysin puolueettomasti.


      • Anonyymi

        Halleluja 🙌 rehtoritkin näissä laukaan kouluissa välitä tuon taivaallista.. Minun tyttöjä aikoinaan kiusattiin kun laukaassa asuttiin.. Oli törkeää nimittelyä ja sättimistä.. Sitten kun Jyväskylään muutettiin loppu kiusaaminen siihen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Halleluja 🙌 rehtoritkin näissä laukaan kouluissa välitä tuon taivaallista.. Minun tyttöjä aikoinaan kiusattiin kun laukaassa asuttiin.. Oli törkeää nimittelyä ja sättimistä.. Sitten kun Jyväskylään muutettiin loppu kiusaaminen siihen.

        Todella surullista. Myötätuntoni kaikkia koulukiusaamisen uhreja kohtaan. Jos rehtorikaan ei voi välittää asiasta, on tilanne todella paha. Rehtorinhan kuuluu toimia esikuvana nuorille sekä myös vanhemmille ja näyttää omalla toiminnallaan hyvää esimerkkiä. Näin ei näytetä kenellekään hyvää esimerkkiä. Olisi tärkeää, että asenne olisi toisenlainen. Valitettavaa, mutta totta, että edelleenkin tällaista esiintyy. Olen todella pahastunut tällaisesta toiminnasta.


    • Anonyymi

      Vihtasillassa on isoja perheitä.Talossa oikein 2kerrosta!!!

    • Anonyymi

      Ei laukaaseen kannata muuuttaa.Moni vahempi kehottaa muuttamaan naapuri kuntaan.Laukaan kirkonkylään panostetaan sivukylien kustannuksella.Paikallisia yrittäjiä syrjitään!Päättäjät on ostettu jyväskylään johon nyt piilovero rahat menee.Pohjaton kaivo?Tästä hyvänä esimerkkinä mustankorkea!!!

      • Anonyymi

        Ja koulut on keskisuomen kärjessä pahimmasta päästä koulukiusaamisessa.
        Mekin muutettiin vuosia sitten Jyväskylään ja loppu tyttöjeni kiusaaminen samantien..
        On todella sisäsiittoista sakkia


      • Anonyymi

        en tiedä näistä tapauksista, mutta koululaisten vanhempana en ole kuullut tällaisista asioista alueen koulussa. Seutu on kaikinpuolin viihtyisää ja mukavaa asuinaluetta. Laukaan keskustaan kyllä panostetaan enemmän, mutta kuntaan täytyy kaikkien pyrkiä vaikuttamaan, jotta koko kuntaa kehitetään jatkossa tasapuolisesti.


      • Anonyymi

        Sehän keskusta on ihan kuppanen pari kämästä kauppaa ja joka nurkalla joku kyttäämässä..


    • Anonyymi

      Ei kande muuttaa

      • Anonyymi

        Ei todellakaan ihan pimeetä sakkia asuu


    • Anonyymi

      Lievestuore on sijainniltaan varsin hyvä 9-tien varrella ja risteyskohdassa Mikkelin tielle. Kaupunkeihin sopiva etäisyys autoilijalle tai nykyään onnibusseilijalle. Jokainen luo oman lähiverkostonsa - oli se sitten lähialueen asukkaiden kesken tai laajemmasti. Keskustassa ei ole nyt paljon kauppoja, mutta ostokset löytyvät nykyään nettikaupoista ja kaupunkireissujen kaupoista. Ja lopulta kaikki paikat ovat kaukana jostakin, jokaisella.

      • Anonyymi

        Parempi niin kun onkin kaukana meista fiksuista nuo tuppukylät


    • Anonyymi

      Niinhän sitä sanotan että porukassa tyhmyys tiivistyy. Ja sen huomaa kun porukat sulloutuu kaikki samaan paikkaan asumaan. Eikö ihmiset osaa elää enää itsenäisesti, ovat ilmeisesti uussaamattomia vätyksiä kun tunkevat samaan kekoon niinkuin muurahaiset. Kyllä landella se osaaminen ja järki vielä on voimissaan!

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kiitos tästä vinkistä. Luin kyseisen artikkelin. Oikeassa olet, ihan yleistä oli sotien jälkeen, että jätevedet laskettiin puhdistamatta jätevesiin. Tärkeää oli mennä eteenpäin ajattelematta omien tekojen seurauksia. Myöhemmin sitten on uusittu toimintamuotoja monta kertaa. Mutta ulkoilureitin lähialueet ovat varmastikin aivan epäilyksettä muuttuneet paljon tehtaan olemassaolon ajoilta. Ei näy kyseisessä kuvassa mitään merkkiä sellutehtaan taannoisesta olemassaolosta. Kyseinen tehdas oli alueella aikanaan merkittävä työllistäjä sekä elannontuoja monelle ihmiselle, se on vain ymmärrettävä. Olisihan siellä voinut olla vaikka oma jätevedenpuhdistamo, mikä olisi puhdistanut jätevedet ennen vesistöön laskemista, koska kuitenkin on erittäin tärkeää ymmärtää, millaista inhimillistä kärsimystä tehtaan sulkeminen aiheutti työttömien lisääntymisen seurauksena. Samalla aiheutui kova kolaus alueen elinkeinotoiminnalle. Jos vedet olisi puhdistettu paikan päällä ennen vesistöön laskemista, päästöistä ei olisi nostettu ainakaan niin suurta meteliä. Samalla olisi saatu toteutettua työllistäminen sekä ympäristövaikutusten pienentäminen. Mutta myöhäistä sanoa, sillä tehty mikä tehty eikä asialle enää voida mitään. Hyvä artikkeli, mistä löytyi myös samalla kuvausta aivan yleisesti teollisuuden toiminnasta menneisyydessä. Tiedän laulun Lievestuoreen Liisasta, ja kyseinen laulu on aivan varmasti selkeä ajankuva kyseisen aikakauden toiminnasta. Samanlaisesti toimittiin myös muissa paikoissa. Joka tapauksessa kiitos tästä tiedottamisesta, varsin hyvä artikkeli tämä onkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos tästä vinkistä. Luin kyseisen artikkelin. Oikeassa olet, ihan yleistä oli sotien jälkeen, että jätevedet laskettiin puhdistamatta jätevesiin. Tärkeää oli mennä eteenpäin ajattelematta omien tekojen seurauksia. Myöhemmin sitten on uusittu toimintamuotoja monta kertaa. Mutta ulkoilureitin lähialueet ovat varmastikin aivan epäilyksettä muuttuneet paljon tehtaan olemassaolon ajoilta. Ei näy kyseisessä kuvassa mitään merkkiä sellutehtaan taannoisesta olemassaolosta. Kyseinen tehdas oli alueella aikanaan merkittävä työllistäjä sekä elannontuoja monelle ihmiselle, se on vain ymmärrettävä. Olisihan siellä voinut olla vaikka oma jätevedenpuhdistamo, mikä olisi puhdistanut jätevedet ennen vesistöön laskemista, koska kuitenkin on erittäin tärkeää ymmärtää, millaista inhimillistä kärsimystä tehtaan sulkeminen aiheutti työttömien lisääntymisen seurauksena. Samalla aiheutui kova kolaus alueen elinkeinotoiminnalle. Jos vedet olisi puhdistettu paikan päällä ennen vesistöön laskemista, päästöistä ei olisi nostettu ainakaan niin suurta meteliä. Samalla olisi saatu toteutettua työllistäminen sekä ympäristövaikutusten pienentäminen. Mutta myöhäistä sanoa, sillä tehty mikä tehty eikä asialle enää voida mitään. Hyvä artikkeli, mistä löytyi myös samalla kuvausta aivan yleisesti teollisuuden toiminnasta menneisyydessä. Tiedän laulun Lievestuoreen Liisasta, ja kyseinen laulu on aivan varmasti selkeä ajankuva kyseisen aikakauden toiminnasta. Samanlaisesti toimittiin myös muissa paikoissa. Joka tapauksessa kiitos tästä tiedottamisesta, varsin hyvä artikkeli tämä onkin.

        Hävittää kartalta koko tuppukylä


    • Anonyymi

      Laukaan kirkolla deekuja joka nurkalla.Ei sinne kannata muuttaa.

      • Anonyymi

        Ei kun sinä asut jo siellä


    • Anonyymi

      Täällä
      on
      mukava asua.Kaikki deekut on viety Laukaaseen suureen cityyn.miinus vain yksi uoka kauppa.Onhan mäellä kauppa jossa öykkäri ja möykkäri. Paikalliset tuntee paremmin möykky kauppana..kamat ylihinnoteltuja ja hetelmät tervehtii jo ovella.Aasiasta asti on pitänyt hakee viihdyttäjä. No katutytöt hakee noita peräkammarin poikii

    • Anonyymi

      tarviis tänne toinen kauppa K.market. onhan täällä säästö market.Ylihinnoiltua ja vanhaa tavaraa.Kauppias kun osais edes käyttäytyä.aasiasta asti tuotu munan imijä.Juu ei kiitos kaupunki on lähellä

      • Anonyymi

        Kauppias on mm näytellyt seisovaa kullia teinitytöille, tervemenoa vaan ostoksille


    • Anonyymi

      Hyvää seutua kaikin puolin.

    • Anonyymi

      Hieno paikka on asua ja tosi mukavia / ystävällisä auttavaisia ihmisiä ja naapureita . Kaikki kunnioittavat toisiaan.

      • Anonyymi

        Hyvä kuulla tällaista palautetta.


    • Anonyymi

      Se on vähän kakspiippunen juttu,niinkuin haulikko itsemurha..

    • Anonyymi

      Älä naurata olet äitis kohdusta tullessa häärinyt liepeellä turha yrittää

    • Anonyymi

      Muutoin hyvä, mutta paikallispoliitikot eivät saa pidettyä alueen puolta kunnanvaltuustossa.

    • Anonyymi

      Liepeen yleisin harrastus on ; piippu suuhun ja varvasta liipasimelle.

    • Anonyymi

      Lievestuore on ihan OK, jos tykkää lasten nussimisesta

      • Anonyymi

        Juuri näin.


    • Anonyymi

      Lievestuoreen Tuore Liete Ly (Lätisevä Yllätys)

    • Anonyymi

      Äläkää muuttako iha suoraasanottuna paska paikka juoppoja joka puolella. Kouluki iha huono opettajat ykää sulle koko aijan ja ei päästä sua menemää pääovista välitunnille ku luulevat että karataan kauppaa. Liepeellä ei muutenkaa ole mitää nii parempi että tänne ei tuu. Kaupassaki nii kallista ja sit joutuu ajamaan jkl ja sit siinä menee rahaa taas aivan helkkaristi. Eli säästät rahaa ja oot vaa onnellisempi jos et tänne muuta. Koulussaki muute iha surkee netti.

    • Anonyymi

      Vittu ihan hirveä paikka, koko kylässä ei ole kahvilaa jossa voisi lapsien kanssa käydä, kerran tosiaan oli tarkoitus pysähtyä jätskille, jaanan baariin niin olikin punanaamasia tenekeppejä koko terassi täynnä, hyi helvetti mikä tenulandia hävetkää, kiertäkää kaukaa tuo paska kylä ihan hirveä paikka

      • Anonyymi

        Nimenomaan ja niin kuin saimme lehdestä lukea jouluna joku tuulitunneli hörhö oli puukottanut ukkoaan ..
        Ei missään nimessä kannata muuttaa hulluja täynnä


    • Anonyymi

      Hyvää seutua. Hönöt sivukyliltä yrittää kirjailla tänne tuubaa. Arvioikaa mieluummin omia nurkkianne.

    • Anonyymi

      Lievestuore on kuin henkisesti sisäänpäin kasvanut varpaankynsi.

    • Anonyymi

      Kun lähivuosina rakennetaan ysitien liittymät uudelleen, alueelle se on iso kasvutekijä. Suunnitelmissa on myös kehittää tietä Kanavuori-Lievestuore välillä, joka myös korostaa alueen hyvää sijaintia.

    • Anonyymi

      Kuinkas liepeen yksinhuoltaja naiset. Yhteen aikaan niitä riitti ja oli mukava käydä nuorena miehenä kylässä tyydyttämässä molempien tarpeet.

      En ollut ihan kylältä mutta lähistöltä kuitenkin ja tulee käytyä kaupassa pari kertaa viikossa vähintään, hymyillään vieläkin kun nähdään.👍

    • Anonyymi

      Jos kylässä ei muuta kauppaa ole kuin osuuskaupan marketti niin en muuttais mistään hinnasta

    • Anonyymi

      Mieluummin ampuisin itseni, kun muuttaisin tuohon sukurutsaamisen luvattuun maahan.

    • Anonyymi

      Oletko taas muuttamassa ?

    • Anonyymi

      siellä on ollut täysin summittaisia naamaan puukotuksia lähiaikoina, lenkkeilijöitä viillelty naamaan ihan yllättäin, lisäksi keskellä päivää koti ryöstöjä tosi paljon. Huumeitahan siellä on aina ollut varsinkin amphetamiiniä.

    Ketjusta on poistettu 38 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1402
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1149
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe