Elettiin 60 lukua

Anonyymi

Olin nuori miehenalku ja olin taasen mummulassa viettämässä kesääni. Naapurissani asui ihan lapsuudestani tuttu Tarja, jonka kanssa olin leikkinyt jo niin kauan kuin muistan.
Tarjan kanssa olin viettänyt jo useammat kesät ja heidän vanhempien luona olin kuin heidän toinen poika. Vanhempi Tarjan veli oli armeijassa. Olin ollut kylässä ja tehnyt maatoitä Tarjan kotona jo usein. (Mummolani maatila oli pappani kuoleman jälkeen lakkautettu, mutta mummomi asui kotipaikallaan ja oli vuokrannut maat muiden käyttöön.)
Tarjalle oli matkaa noin kilometri ja olimme Tarjan kanssa aina oleet kavereita kaikessa. Sen tiesivät Tarjan vanhemmat kuin mummonikin.

Tämä kesä oli erilainen.

Oli lämmin kesäkuun puolenvälin päivä ja olimme olleet Tarjan kanssa navetta hommissa. Menimme sisälle ja sanoimme menemvämme uimaan rantasaunalle. Tarjan äiti laittoi mehua ja pullaa mukaan. Otimme Tarjan äitin pyörän kun siinä oli kori. Ajoin Tarja kyydissä tannalle jossa aioimme viettää aikaa ja käysä uimassa saunarannassa.

Levitin viltin kalliolle ja otin t-paidan ja sortsit pois, kun uikkarit oli allani, kävin makuulle viltille.

Tarja tuli korinsa kanssa ja ryhtyi vaihtamaan uimapukua päällensä. Olin nähnyt Tarjan usoin alasti saunasssa ja muuten vuosien varrella. Mutta nyt oli ihan eri asia.

Tarja alkoi vaihtaa uimapukua päälleensä. Kun hän otti mekkoansa pois. Näin hänen pienet kiineät rinnat, jotka töröttivät tummien hiusten välistä ja pienet kiinteän nännit työntyivät hiusten välistä esiin.

Se synnytti minun nivusissani sellaisen kutinan ja olotilan mitä en ollut ennen kokeun.

Kun Tarja riisui aluhousunsa ja kyykistyi ottamaan uimapukuansa tuntui kuin aika olisi pysähtynyt. Auringon siivilöivässä ilmassa näin kuin Tarjan pimpan alkava karvoitus hehkui auringon valossa. Tarja kiinteä takapuoli oli se joka tuntui persikalta. Sekä ne Tarjan rinnat joiden nännit näkyivät sieltä pitkän tumman tukan alta.

Tuntui kun olisin katsellut niitä päivän. Aika ei merkannt mitään.

Minun alku miehuuteni huomasi asian ja nousi houssani ylös.

Tarja vaihtoi uimapukunsa ja tuli viereeni. Hän huomasi tulevan miehuuteni ja kysyi arati, että saanko koskea siiken. No myönsin.

Tarja otti jäykistyneen miehuuteni käteensä ja hiveli sitä uimahousujeni päältä. Katsoimme toisiamme ja hymyilimme. Sitten Tarja laski housuni ja olltti siltä pilkahtaneen ja hypähtäneen miehuuteni käteensä ja hyväili sitä.

Väähntelehdin onnentunteesta kunnes sain ensimmöisen orgasmin joka oli toinen henkilö minulle antanut ja vielä tyttö.

Tarja huomasi sen ja kysyi, että kävikö kipeää. Sanoin että ei vaan tuntui ihanalle. Siemennesettä ei vielä siihen aikaan meikäläisellä tullut mutta muuten teki halvatunkutaa.

Kävimme Tarjan kanssa uimassa ja muuten söimme Tarjan äidin tekemiä tuotteita.

Kun kähdimme takaisin pyörällä ja Tarja istui tarakalla. Hän otti minua ympäri kiinni ja kysyi hiljaa, "saanko minä koskea siihen uudelleen".

En osannut sanoa muuta kuin kyllä.

No se on sitten toinen tarina. Miten kesä jatkui. Mutta me tutustuimme kirjaimellisesti toisiimme.

1

3045

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Olin jälleen Tarjan luona kylässä ja makoilin hänen sängyssään ja lueskelin hänen veljensä sarajkuvalehtiä, "Tex Willereitä" sellasia kapeita ja ohuita sarjiksia mitä siihen aikaan oli. Tarjan iskä ja äiskä olivat lähteneet kauppaan ja olimme kahden.

   Tarja tuli vieraaeni ja sanoi. "Muistaktko mitä lupasit siihen koskemisesta uudelleen"
   No muistinhan minä ja lupain koskea jos minäkin saisin koskea sinuun. Lupa tuli.

   Tarja makasi vieressäni ja laitoin TexWillerin pois. Käännyin Tärjan puoleen ja katsoin hänen valkoista mekkoaan. Laitoin käteni hänen rinnalleen ja hivelin hänen rintojaan.
   Taasen nivusissani tuntui ihanalle ja miehuuteni teki heräämistään.
   Avasin Tarjan mekon ylimmät napit ja pääsin hyväilemään hänen kiinteitä rintojaan joissa ne nännit olivat kuin kiitteät mustikat.

   Tarja samalla aukaisi sortsieni ylimmäiset napit ja työnsi kätensä housuihini ja otti miehuuteni käteensä sekä hyväili sitä ihanasti.

   Tarja laittoi polvnsa koukkuun jolloin mekon helma putosi vyötärölle ja paljasti hänen pikkuhousunsa. Laitoin käteni sinne ja hyväilin hänen pimppiään. Tunsin kuin pimppi kostui ja siirsin käteni pikkuhiljaa hänen housujensa alle.

   Tunsin Tarjan pehmeat untuvakarvat kämmenessäni lähestyessäni hänen pipsaansa. Hyväilin hänen kostunutta pimppiäänsä ja kun saavutin hänen klitoriksensa ja hyväilin sitä hän alkoi kiemurrella käteni alla.

   Samalla hän hyväili miehuuttani voimakkaammin ja voimakkaamin. Aloin tuntea jo orgasmin tulemista.

   Kun hivelin Tarjan klitorista ja sain samalla itse mahtavan orgasmin niin Tarja painoi toisella kädellään minua tiukemmin kohti hänen klitoristaan ja kiemurteli käteni alla ja hengitti kiihkeästi. Sitten hän sai sen mahtavan orgasmin ja samalla hän puristi minun miehuuttani lujaa kun olin itsekkin saanut sen.

   Olimme raukeina lähekkäin puhumatta mitään.

   Sitten totesimme, että tämän me voisimme tehdä uudelleenkin.

   Kesä oli vasta alussa ja mietimme mitä kaikkea oli vielä tulossa. Seksuaalisuus alkoi herätä meissä ja mietimme miten sen me toteutamme.

   Ne on taas eri juttuja.

  Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   101
   4411
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   17
   1578
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1056
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   71
   882
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   61
   862
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   351
   784
  7. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   731
  8. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   694
  9. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   147
   693
  Aihe