RTX 2080 vai GTX 1080TI

Anonyymi

Moi. Mulla nyt koneessa kiinni MSI rtx 2080 Gaming X Trio. Se toimii hyvin mutta siltikin olen miettinyt palauttaa sen kauppaan ja vaihtaa tilalle Gigabyte gtx 1080 Ti Gaming oc näyttiksen jonka saisi kohta yhdestä liikkeestä samaan hintaan kuin mitä rtx 2080 maksoi. Mietin lähinnä sitä että Gigabytessä on enemmän muistia ja tehot melkein samat kuin 2080 ja jos kohta vaihdan 1440p näyttöön niin ti malli olisi sopivampi siihen kuin rtx jossa 8gt muistia. Mitä mieltä te muut olette tästä? Olisi kiva kuulla teidän muiden mielipiteitä tästä mun vaihtoajatuksesta. Tyrmäättekö vai onko hyvä idea?

1

<50

  Vastaukset

  • Pelaan 4K näytöllä Asus Arez TOP RX 580 8GB ohjaimella jonka ostin tarjouksesta 209 eurolla. Suuri resoluutio ei hidasta niin paljon kuin kaikenmaailman kuvankohentajat. Teho per euro on tärkein parametri kun PC:n osia ostaa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Räps! Jennifer Lopez pyöräili minisortseissa ilman rintaliivejä: ja yksi vieläkin kriittisempi varuste oli unohtunut päältä - kuvat!
  • Valtteri Bottas ja Tiffany-rakas hempeilevät avoimesti somessa: Tiffany kannusti kultansa F1-voittoon, Valtteri onnittelee romanttisesti tyttöystävänsä syntymäpäivänä - katso ihanat päivitykset!
  • Rintasyöpä avasi Virpi Miettisen silmät: ”Elämän palikat nousevat uuteen arvoon!”

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   4914
  2. Niko ja Katrie hop lopissa

   Suloinen video, Niko ja Katrien tyttö😍
   Kotimaiset julkkisjuorut
   170
   3659
  3. Johanna Tukiainen ryyppää raskaudesta huolimatta

   Päihdeäidin putki jatkuu, nyt vain salaa. Siirtyessään laivalla Ruotsin ja Suomen väliä juo salaa halpaa viiniä. Neuvolassa ei ole käynyt lainkaan, ko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   2358
  4. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   83
   1595
  5. Johanna Tukiainen känässä laivalla

   Hänet siis nähty ympäripäissään Siljalla. Samaten juhannuksena Suomessa dokannu 3 päivän putken... Että sellanen uskovainen äityli..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1283