Elisa Viihde

Anonyymi

Elisa mainostaa Viihdettä yötä päivää ja kehuu kanavien lukumäärää. Ottaa kyllä päähän kun haluaa katsoa Eurosportista guidessa olevaa ohjelmaa. Harvoin sieltä tulee sitä mitä guiden mukaan pitäisi olla. Sellaista ei ole edes samana päivänä. Elisalta en ole löytänyt mitään palautekavaa, jossa vastattaisiin miksi tällaista tehdään. Yhteisölle voi tietysti kirjoitella, mutta eivä ole kiinnostuneita vastaamaan tai asia ei edes kuulune heille. Ilmeisesti nuo viihteeseen sisältyvistä kanavista ei huolehti siellä kukaan. Aika luotaan työntävää menettelyä.

4

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei ole vika Elisa Viihteessä että Eurosportin ohjelmatiedot on päin persiitä, sama homma myös Dnan kaapelissa eli kyllä se vika on itse Eurosportissa eikä kaapeli-/iptv-operaattoreissa. Elisa, sen paremmin kuin Dnakaan ei voi mitään jos eurosport itse ilmoittaa virheellisiä ohjelmatietoja. Ite oon sekä Elisa Viihde-asiakas että dnan kaapelitv-asiakas ja tympii kyllä moinen huolimattomuus muakin mutta en syytä siitä elisaa tai dnata vaan eurosportia.

    • Anonyymi

      Elisa osti aikoinaan Saunalahden ja minultakin muuttui Saunavisio Elisan viihteeksi. Silloin huonontui tuo palautteiden käsittely ja muutenkin tukipalvelu. Pitäisi soittaa aina palvelunumeroon, netistä ei saa enää ohjeita. Tympeennyin niin , että lopetin koko palvelun. Hyvin olen pärjännyt ilmaiskanavilla ja Elisan prepaid mokkula on nyt nettiä varten, sekin toimii hyvin nykyään.

    • Anonyymi

      Aloittaja: Viihde teki minulle nyt lopullisen tempun, jonka vuoksi poistun siitä. Ainakin kymmenen kertaa on viihde käynnistynyt itsestään kun olen nukkunut runsaan tunnin. Nyt en saanut sitä lopettamaan muuten kuin nyppimällä johdot irti. Tämä on talokaapeliin kytketty systeemi. Kaapeli vaihdettiin äskettäin valokaapeliksi. Haluan nukkua vastaisuudessa.

      Ostan perilla kympillä sisäantennin ja kun haluan katsoa erityisesti eurosportista pyäräilyä, snookeria ym. lataan PC:n eurosport playerin. Maksaa 40 euroa/vuosi. Jos haluan katsoa sitä sitten TV:stä, yhdistänlaitteet HDMI kaapelilla.

    • Anonyymi

      Eurosport on ollut täysin sekaisin jo kauan. Edes Eurosportin OMAT nettisivut eivät tiedä oikeita ohjelmatietoja: https://www.eurosport.fi/tvschedule.shtml

      Eurosport 2 esittää päivittäin tennistä Wimbledonista alkaen kello 13. Eurosportin Tv-opas ei tiedä tätä. Selostus alkaa joskus ruotsiksi, joskus englanniksi. Eilen se yllättäen alkoi suomeksi. Ruotsinkieliseen selostukseen siirryttiin vajaaksi tunniksi vasta kello 14.45.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      194
      4538
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      254
      2550
    3. 133
      1677
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1381
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      201
      1259
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      83
      1110
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1094
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1047
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1041
    10. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1037
    Aihe