Elisa Viihde

Anonyymi

Elisa mainostaa Viihdettä yötä päivää ja kehuu kanavien lukumäärää. Ottaa kyllä päähän kun haluaa katsoa Eurosportista guidessa olevaa ohjelmaa. Harvoin sieltä tulee sitä mitä guiden mukaan pitäisi olla. Sellaista ei ole edes samana päivänä. Elisalta en ole löytänyt mitään palautekavaa, jossa vastattaisiin miksi tällaista tehdään. Yhteisölle voi tietysti kirjoitella, mutta eivä ole kiinnostuneita vastaamaan tai asia ei edes kuulune heille. Ilmeisesti nuo viihteeseen sisältyvistä kanavista ei huolehti siellä kukaan. Aika luotaan työntävää menettelyä.

4

<50

  Vastaukset

  • Ei ole vika Elisa Viihteessä että Eurosportin ohjelmatiedot on päin persiitä, sama homma myös Dnan kaapelissa eli kyllä se vika on itse Eurosportissa eikä kaapeli-/iptv-operaattoreissa. Elisa, sen paremmin kuin Dnakaan ei voi mitään jos eurosport itse ilmoittaa virheellisiä ohjelmatietoja. Ite oon sekä Elisa Viihde-asiakas että dnan kaapelitv-asiakas ja tympii kyllä moinen huolimattomuus muakin mutta en syytä siitä elisaa tai dnata vaan eurosportia.

  • Elisa osti aikoinaan Saunalahden ja minultakin muuttui Saunavisio Elisan viihteeksi. Silloin huonontui tuo palautteiden käsittely ja muutenkin tukipalvelu. Pitäisi soittaa aina palvelunumeroon, netistä ei saa enää ohjeita. Tympeennyin niin , että lopetin koko palvelun. Hyvin olen pärjännyt ilmaiskanavilla ja Elisan prepaid mokkula on nyt nettiä varten, sekin toimii hyvin nykyään.

  • Aloittaja: Viihde teki minulle nyt lopullisen tempun, jonka vuoksi poistun siitä. Ainakin kymmenen kertaa on viihde käynnistynyt itsestään kun olen nukkunut runsaan tunnin. Nyt en saanut sitä lopettamaan muuten kuin nyppimällä johdot irti. Tämä on talokaapeliin kytketty systeemi. Kaapeli vaihdettiin äskettäin valokaapeliksi. Haluan nukkua vastaisuudessa.

   Ostan perilla kympillä sisäantennin ja kun haluan katsoa erityisesti eurosportista pyäräilyä, snookeria ym. lataan PC:n eurosport playerin. Maksaa 40 euroa/vuosi. Jos haluan katsoa sitä sitten TV:stä, yhdistänlaitteet HDMI kaapelilla.

  • Eurosport on ollut täysin sekaisin jo kauan. Edes Eurosportin OMAT nettisivut eivät tiedä oikeita ohjelmatietoja: https://www.eurosport.fi/tvschedule.shtml

   Eurosport 2 esittää päivittäin tennistä Wimbledonista alkaen kello 13. Eurosportin Tv-opas ei tiedä tätä. Selostus alkaa joskus ruotsiksi, joskus englanniksi. Eilen se yllättäen alkoi suomeksi. Ruotsinkieliseen selostukseen siirryttiin vajaaksi tunniksi vasta kello 14.45.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   129
   4532
  2. Ovatko ihmiset unohtaneet että edustatte omaa työpaikkaanne myös omalla vapaa-ajallanne?

   Hävytöntä käytöstä, törttöilyä ja yksityisiä asioita julkaistaan someen. Sietäisi hävetä. Ettekö ymmärrä että tekonne vaikuttaa työpaikkanne imagoon j
   Maailman menoa
   139
   4454
  3. Stefan on onnellisempi kuin koskaan!

   Keväällä Martina Aitolehdestä, 37, eronnut Stefan Therman, 34, on elänyt jo kuukausia parisuhteessa ex-missi Sofia Belórfin, 30, kanssa. – Olen todel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   175
   1181